پس برنامه من کو ؟ يه برنامه Hard Disk Cloning خواستيما !!! بابا دست کم Acronis True Image 8.0 رو می ذاشتی.
بيا اينم برنامت:به نقل از amin007110 :پس برنامه من کو ؟ يه برنامه Hard Disk Cloning خواستيما !!! بابا دست کم Acronis True Image 8.0 رو می ذاشتی.
چرا من دارم:به نقل از amin007110 :کسی برنامه FL Studio 4 رو نداره ؟فکر کنم قبلنا اسمش Fruity Loops بود.
خوب تو هم یکم ملخ بخور شاید افاقه کنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از solarisco :امين جان اگه منظورت حجمش هست يه چيزي حدود 15 مگا حجمش هست در ضمن انگار ايرانيا فروم در مورد ميكروكنترلر و از اين ثبطا ندارن خيلي بد حتي عرباي ملخ خور واس ما فروم الكترونيك زدن اونوخ ما...![]()
من با moonomid بودم حالشو نداشتم quick reply زدم.ولی فکر کنم ملخ به عربا بيشتر ميسازه تا ما.به نقل از solarisco :امين جان اگه منظورت حجمش هست يه چيزي حدود 15 مگا حجمش هست در ضمن انگار ايرانيا فروم در مورد ميكروكنترلر و از اين ثبطا ندارن خيلي بد حتي عرباي ملخ خور واس ما فروم الكترونيك زدن اونوخ ما...![]()
Name:i_bpk2003.exeبه نقل از t_mohsen :آقا جان لينک دانلود perfect keylogger + crack هر ورژنيش باشه مهم نيست خودم ورژن 1.47 رو دانلود کردم ولی با هيچ کدوم از sn ها کار نکرد
نبود ؟به نقل از amin007110 :برنامه Auto Tune هم اگه کسی داره لطفاً بگه.ظاهراً چند نسخه از اين برنامه با ورژن های مختلف هست.ولی يکيشه که از بقيه معتبرتره.