پس برنامه من کو ؟ يه برنامه Hard Disk Cloning خواستيما !!! بابا دست کم Acronis True Image 8.0 رو می ذاشتی.
بيا اينم برنامت:به نقل از amin007110 :پس برنامه من کو ؟ يه برنامه Hard Disk Cloning خواستيما !!! بابا دست کم Acronis True Image 8.0 رو می ذاشتی.
چرا من دارم:به نقل از amin007110 :کسی برنامه FL Studio 4 رو نداره ؟فکر کنم قبلنا اسمش Fruity Loops بود.
خوب تو هم یکم ملخ بخور شاید افاقه کنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از solarisco :امين جان اگه منظورت حجمش هست يه چيزي حدود 15 مگا حجمش هست در ضمن انگار ايرانيا فروم در مورد ميكروكنترلر و از اين ثبطا ندارن خيلي بد حتي عرباي ملخ خور واس ما فروم الكترونيك زدن اونوخ ما...
من با moonomid بودم حالشو نداشتم quick reply زدم.ولی فکر کنم ملخ به عربا بيشتر ميسازه تا ما.به نقل از solarisco :امين جان اگه منظورت حجمش هست يه چيزي حدود 15 مگا حجمش هست در ضمن انگار ايرانيا فروم در مورد ميكروكنترلر و از اين ثبطا ندارن خيلي بد حتي عرباي ملخ خور واس ما فروم الكترونيك زدن اونوخ ما...
Name:i_bpk2003.exeبه نقل از t_mohsen :آقا جان لينک دانلود perfect keylogger + crack هر ورژنيش باشه مهم نيست خودم ورژن 1.47 رو دانلود کردم ولی با هيچ کدوم از sn ها کار نکرد
نبود ؟به نقل از amin007110 :برنامه Auto Tune هم اگه کسی داره لطفاً بگه.ظاهراً چند نسخه از اين برنامه با ورژن های مختلف هست.ولی يکيشه که از بقيه معتبرتره.