به نقل از faridbahal :دیگه ماسمالی نکن!
توام دست کمی از مهرداد نداری، يادته قبلاً يه چيزيو قرار بود بگيری از دستت در رفت...؟!!!
به نقل از faridbahal :دیگه ماسمالی نکن!
بلاستر از تو کامپیوترت بهت سرایت کرده بوده و نزدیک یک سال تا می اومدی به اینترنت کانکت بشی ری استارت می شدی!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: حیف همشهری هستی!!! :devil: :devil: :devil:به نقل از amin007110 :نمی گيری ديگه، وقتی آی کيو پايين باشه همين می شه، کاريشم نمی شه کرد. بايد می ديدی من با کامپيوتر چيکار کردم، اون بی نوا که با من کاری نمی تونه بکنه.چشم بصيرت می خواد.
:happy: :blink: :lol:
چی قرار بود؟ یادم نمیادتوام دست کمی از مهرداد نداری، يادته قبلاً يه چيزيو قرار بود بگيری از دستت در رفت...؟!!
fm9fyبه نقل از t_mohsen :آفيس xp سريالش چی بود؟ گم کردمش يه چند تا از اينجور سريالا بزاريد تا ببينم کدومشه چون اطلاعات بيشتری راجع به آفيسه ندارم!
Office 2000:به نقل از Siavash25 :Serial Number for
Office 2000
همين ديگه، داداشم هر وقت مياد از جلو کامپيوتر رد بشه می گه شما دو تا هنوز از رو نرفتين ؟ خبر نداره طرف خوديه !!! فکر کنم 10 صفحه ديگه هم ادامه بديم اوضاع همينه.به نقل از mehrdad1355 :حیف همشهری هستی!!!
به نقل از amin007110 :همين ديگه، داداشم هر وقت مياد از جلو کامپيوتر رد بشه می گه شما دو تا هنوز از رو نرفتين ؟ خبر نداره طرف خوديه !!! فکر کنم 10 صفحه ديگه هم ادامه بديم اوضاع همينه.
حالا محض رفع کتی هم که شده لينک دانلود کی جن يا سريال دی يو متر و توييک مسترو بذار که نگن ميای فقط تاپيک خراب می کنی.
:happy:
TweakMASTER Pro v2.01 Build 662به نقل از amin007110 :C r a c k f o r T w e a k M a s t e r P r o 2.0
لطفا Spyware و از اینجور چیزا هم نباشه!
با تشکر
چرا بيا چون پسر باحالي هستي برات گير اوردم:به نقل از amin007110 :یعنی ver 2.03 Build 738 جایی نبود ؟ گر چه که با سریال 2.01 Build 664 رجیستر شد.البته اگه بعد از Restart حالگیری نکنه!!!
مگه اینکه تو لو بدی.ما داریم یه کار شرافتمندانه انجام میدیم.به نقل از faridbahal :فکر کردین!!! مثلا جدا مینویسین که لو نرین!!:lol: قول میدن هنوز مدیران اینجا رو ندیدن و گرنه حتما منهدم میشد!:lol:
حالا که توام با حالی برا اینکه بعضیها از حسودی بترکن سریال DU Meter 3.07 Build 192 رو بذار!!!به نقل از moonomid :چرا بيا چون پسر باحالي هستي برات گير اوردم:
Tweakmaster pro 2.03 build 738
name:Klaus Strassacker
SN:VJK4Q-FFF8J-YNUSQ-GRXB2-N2YJC
اما همونطور كه گفتي مثل ورژن قبليشه
:lol: