• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر dvd 1000 بفروشم؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداش به نظر من شما فعلا با سیستم های افلیت کار کنی بهتره
من خودم دارم سیستم افلیت میزنم یه حساب کردم در مورد سودی که از فروش یه محصول دی وی دی به بازاریاب و فروشگاه میرسه

خودت ببین

یه محصول داریم مثلا 10 تومن 7 تا دی وی دی - پورسانتی که معمولا میدن 40 درصده
4000 تومن سهم بازاریاب
6000 تومن سیهم فروشگاه

6 تومن - 250 ت قاب - 50 ت کاور - 50 ت لیبل - 1000 ت دی وی دی خام - 5درصد کارمزد cod - دویست ت بسته بندی = 3950
اگه هزینه برگشتی ها و کارمند و وی پی اس و ... رو کم کنیم میبینیم سود فروشگاه از بازاریاب خیلی کمتر میشه

اگه میخوای خودت شاپ بزنی نمیگم نزن ولی باید حرفه ای وارد این کار بشی دیگه الان خیلی فرق میکنه با 6 ماه پیش ( هدفمندی یارانه ها و افزایش پستی و ... ) ولی اگه وقتشو نداری سرمایشو نداری و .... با همون سیستم همکاری کار کن و همون طور که دیدی سودشم خوبه

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
داداش به نظر من شما فعلا با سیستم های افلیت کار کنی بهتره
من خودم دارم سیستم افلیت میزنم یه حساب کردم در مورد سودی که از فروش یه محصول دی وی دی به بازاریاب و فروشگاه میرسه

خودت ببین

یه محصول داریم مثلا 10 تومن 7 تا دی وی دی - پورسانتی که معمولا میدن 40 درصده
4000 تومن سهم بازاریاب
6000 تومن سیهم فروشگاه

6 تومن - 250 ت قاب - 50 ت کاور - 50 ت لیبل - 1000 ت دی وی دی خام - 5درصد کارمزد cod - دویست ت بسته بندی = 3950
اگه هزینه برگشتی ها و کارمند و وی پی اس و ... رو کم کنیم میبینیم سود فروشگاه از بازاریاب خیلی کمتر میشه

اگه میخوای خودت شاپ بزنی نمیگم نزن ولی باید حرفه ای وارد این کار بشی دیگه الان خیلی فرق میکنه با 6 ماه پیش ( هدفمندی یارانه ها و افزایش پستی و ... ) ولی اگه وقتشو نداری سرمایشو نداری و .... با همون سیستم همکاری کار کن و همون طور که دیدی سودشم خوبه

ممنون سعادت
خودم هم برسی کردم مثل اینکه فروشگاه زدن خیلی وقتمو میگیره مخصوصا اگه تعداد سفارشام بالا باشه.برای همین فعلا کار با سیستم های همکاری در فروش رو ادامه میدم.هم سودش خوبه هم نیاز به وقت گذاشتن نداره:happy:
به دیگران هم پیشنهاد میکنم به جای فروشگاه زدن اولش حتما با سیستم های همکاری در فروش یه مدت کار کنند اگه دیدن فروششون خوبه بعد فروشگاه بزنند.

بالا