• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه راه اندازی فست فود

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
32
محل سکونت
Teh
هزینه راه اندازی فست فود
تاسیس رستوران شاید آرزوی بسیاری باشد، اما هزینه ای که این آرزو دربر دارد، چندان کم نیست. از سرمایه اولیه گرفته تا پرداخت دستمزد، هزینه بسیار زیادی از جیب تان خواهید داد، بدون اینکه سودی برایتان ایجاد شود. تخمین هزینه های مورد نیاز، یکی از نخستین گام ها برای شروع یک کار تجاری است. به جز زمانی که خودتان ثروتی داشته باشید، باید طرحی توجیهی از کاری که می خواهید شروع کنید، آماده کنید و با آن بانک یا سرمایه گذاری، را متقاعد کنید تا برایتان سرمایه گذاری کند.
چگونه هزینه راه اندازی یک رستوران را تخمین بزنیم
گام اول : تصمیم بگیرید که می خواهید وسایل آشپزخانه و تجهیزات رستوران را بخرید یا در صورت امکان، امانت بگیرید یا اجاره کنید. امانت گرفتن یا اجاره کردن، هزینه های اولیه را کمتر می کند و می توانید این امکان را داشته باشید که اگر تجارت تان رونق گرفت، سپس شروع به خرید وسایل کنید. هزینه اجاره ماهیانه را یادداشت کنید. حتی می توانید تجهیزات رستوران یا لوازم فست فود دسته دوم خریداری کنید تا قیمت کمتری صرف شود اما مطمئن باشید لوازم جدید و نو با صرف هزینه بیشتر ، کیفیت و کارایی بیشتری نیز برای شما و رستوران شما خواهد آورد.

گام دوم : فروشگاه های مختلف را برای خرید بهتر اجناس، مورد بررسی قرار دهید. هزینه های تاسیساتی چون وسایل آشپزخانه، همچنین تغییر ظاهری آشپزخانه، محل طبغ غذا، سرویس بهداشتی و دیگر وسایل ساختمانی است که باید قبل از باز کردن رستوران، آن ها را در نظر بگیرید.حتما مطالعه کنید که چه تجهیزات آشپزخانه صنعتی مورد نیازتان هست و آیا می توان این لوازم آشپزخانه صنعتی را در آینده تهیه کرد یا در هنگام شروع به آنها نیاز دارید.
لوازم رستوران قبل از بازگشایی رستوران آمارگیری و کد بندی شده و در قسمتهای مشخص شده توسط مدیرسالن و رستوران قرارگرفته باشد .
صدها اشیا در رستوران جهت پذیرایی ایده آل برای میهمانان گنجانده می شود و بایستی از طرف کادر رستوران حفظ و نگهداری شود سرویسهای زیادی هم در انبارها جهت میهمانی ها ذخیره می شود یا در بعضی مواقع ظروف اجاره می کنند این اقلام شامل : میزها ، صندلی ها ، ظروف سرویس ، گلدان ها ، رومیزی ها و دستمالها ، پلیسه ها ، ترولی ها ، استیشن ها ، تجهیزات رستوران ، تجهیزات فست فود ،تجهیزات کافی شاپ ، خط سلف سرویس و صدها اقلام دیگر نسبت به منو و سرویس دهی تدارک می بینند .

گام سوم : هزینه های مربوط به مبلمان، طراحی داخلی، رومیزی و وسایل دستشویی را در نظر بگیرید. قیمت ها را با هم مقایسه کنید و بعد اقدام به خرید کنید. اگر دقیقا می دانید که چه می خواهید، مدل های خاص را با هم مقایسه کنید تا هزینه ها دقیق تر باشد.

گام چهارم : هزینه های مربوط به خرید مجوزهای لازم را نیز در نظر بگیرید. مجوزهای ساختمان احتمالا تنها مجوزهایی باشند که شما برای رستوران تان نیاز داشته باشید. هزینه مجوزها در هر استانی ممکن است متفاوت از هم باشد. هزینه های بیمه حوادث، آتش سوزی و یا سرقت را نیز در نظر داشته باشید.

گام پنجم : هزینه های مربوط به دستمزد کارگران را در نظر بگیرید و البته با خود روراست باشید و آنچه که واقعا در توان تان است و می توانید خودتان کار کنید را در نظر بگیرید. اگر خودتان اصلا نمی توانید در رستوران حضور داشته باشید، باید یک مدیر مجرب برای آن انتخاب کنید.

گام ششم : ببینید که آیا رستورانی که می خواهید باز کنید، می توانید با رستوران های بزرگ شهر رقابت داشته باشد یا خیر. به رستوران ها سر بزنید، با صاحبان آنها صحبت کنید و از تجارب آنها استفاده کنید

گام هفتم : برنامه ای برای ساعات کاری خود در نظر بگیرید و روز تعطیلی رستوران را نیز لحاظ کنید. هزینه های متغیر مربوط به مواد اولیه غذایی برای رستوران را نیز از قلم نیاندازید

pitza-forooshi.jpg

احتمال شکست رستوران پس از راه اندازی
زمانی که يك رستوران به شكست نزديك ميشود يا در حال ضرر دهي است ايتم هاي زيادي در اين امر دخيل هستند و ميتوان آن را بررسي كرد از جمله محل رستوران كه در داخل يا خارج از شهر واقع شده ، در منطقه ادراري نشين يا تفريحي واقع شده ، نوع عذايي كه سرو ميشود ، نحوه رسيدگي پرسنل به مشتري ها و بهداشت و غيره كليه مطالب بالا ٢٠٪ و مديريت اشتباه ٨٠٪ شكست يك رستوران را تشكيل ميدهد.

اداره و مديريت كردن يك رستوران كار بسيار سخت و دشواری است. خيلي (تقريبا٦٠٪) از رستوران ها در سه سال اول تاسيس با شكست روبه رو ميشوند. اين عدد در زمان بحران اقتصادي افزایش پيدا ميكند زيرا در این زمان پول زيادي در دست مردم نيست تا بتوانند براي غذاخوردن در بيرون از خانه صرف كنند.
اما همه شکست‌های رستوران غیرقابل پیشگیری نیستند.اما با شناسايي تمام بخش‌های کاری رستوران اعم از دخل و خرج آن، به شما کمک می‌کند قبل از شکست خوردن رستورانتان را نجات دهید.

rahandazi-pitza-forooshi.jpg

پنج راه برای نجات رستوران درحال شکست
در اینجا با پنج راه برای نجات و بازگرداندن دوباره سود به رستوران آشنا شوید.
1. بررسی دقیق
وقتی میزان پول کم باشد، شما سعی دارید با همین میزان کم سرمایه و هر آنچه در بانک دارید به نحوی تردستی کنید، تا بتوانید شرایط نامساعد را اداره کنید. درواقع سعی دارید تا از حساب ‌و کتاب دقیق سرباز زده و از بررسی جلوگیری کنید. این زمان زمانی بسیار حساس و بحرانی است تا به‌دقت هر چه تمام‌تر عملکرد کلی و مالی رستوران را به چالش بکشید. یک رستوران می‌تواند با میزانی کم‌درآمد شکست بخورد و هم می‌تواند با میزان زیاد پولی که خرج می‌کند. هم ترکیبی از این دو اشتباه. مسیر درآمدزایی، میزان درامد و بقیه هزینه‌هایی که صرف می‌کنید نیاز دارد تا شما بر روی آن‌ها کارکنید.

2. بشنوید
اگر شما در حال مشاهده شکست رستوران هستید، بهتر است به‌سرعت دلیل این شکست را پیدا کنید. شاید شبکه‌های اجتماعی اینجا به شما کمک زیادی کند، با جستجو کردن نظرات مشتریان به انواع مختلف و اینکه در مورد رستوران شما چه فکر می‌کنند بتوانید نقاط ضعف رستوران را پیدا کنید. بهترین راه روراستی است. شاید حقیقت تلخ باشد اما یکی از راه‌هایی است که ممکن این شما را از شکست برهاند. نظرات همیشه به این معنی نیست که کار شما مشکل دارد، اما اگر بیشتر نظرات منفی بود و همه در راستای یک دیگر بودند بهتر است تا حداقل در وهله اول آن یک مشکل را برطرف کنید تا دوباره به کسب و کار خود برگردید. پس یکی از کارهایی که می‌توانید انجام دهید این است که به مشتریان خود این فرصت را دهید که چه در رستوران و چه به‌صورت مجازی نظرات خودشان را به شما برسانند و این اطمینان را به آن‌ها بدهید که نظراتشان حتمی شنیده می‌شود. باید راه انتقاد را باز بگذارید.

3. تمرکز بر روی هزینه غذا
هزینه‌ی غذا عامل ساخت و هم شکست یک رستوران است : این عامل از مهم‌ترین جزییات سودآوری رستوران است. اینکه چه میزان بابت هر منو هزینه می‌شود خیلی اهمیت دارد. باید بدانید که هزینه کردن برای یک منو زمانی مناسب است که شما توانایی فروش آن را دارید اگر در شرایط نامساعد فروش قرار دارید بهتر است کمی از هزینه‌ها و انواع منو کاسته شود منو تغییر کند. منو را به شکلی ساده‌تر و کم هزینه‌تر تغییر دهید تا بتوانید میزان فروش را بالاتر ببرید.

4. سریع، اما به دقت عمل کنید
به طور معمول اینکه مشتری را به خاطر خالی شدن میز منتظر نگه‌دارید باید بدانید که این کار در حد فاجعه‌آمیزی اشتباه است. با این کار کامل مشتری را پس زده اید. هر رستورانی یک ساعت شلوغی دارد پس خیلی بد است که مشتری به داخل رستوران بیاید و بعد از یک منتظر ماندن طولانی از رستوران بیرون برود. پس هیچکس نباید به مدت طولانی معطل شود، نه به این مفهوم که به سمت مشتری حمله‌ور شوید؛ اما در این شرایط از آن‌ها بخواهید کمی صبر کنند و این اطمینان را به آن‌ها بدهید که به سرعت جایی برای نشست برایشان آماده می‌شود و حتماً درخواستشان برای سفارش غذا در اولویت قرار می‌گیرد. میزی که خالی شد را به‌سرعت تمیز کنید و برای نشستن آن را آماده کنید. حتی شده برای آن‌ها یک خدمه ویژه قرار دهید، تا مشتری میزان دقت و اهمیت شما را متوجه شود. سعی کنید همیشه میز و صندلی اضافی برای این‌گونه زمان‌ها داشته باشید. فروش بیشتر حتی در مقدار کم روز کاری شمارا می‌سازد.

5. تعداد پرسنل رستوران را کاهش دهید
تابه‌حال برایتان اتفاق افتاده که در رستوران بنشینید و چشم در چشم بودن پرسنل با مشتریان را مشاهده کنید. اینکه چندین نفر خدمه در رستوران در حال راه رفتن در رستوران باشند یا خیره به مشتری در جایی ایستاده باشند؟
یکی از عوامل زیادی که سرمایه شمارا بعد از هزینه کردن برای غذا به هدر می‌دهد پرسنل است. اگر فکر می‌کنید وجود برخی از پرسنل در برخی از روزها نیاز نیست آن‌ها را به خانه بفرستید این به معنی اخراج نیست به این معناست که گاهی واقعاً به حجم زیاد پرسنل نیاز نیست؛ ولی اگر احساس شما این است که به‌طورکلی تعداد خدمه زیاد است شاید مجبور باشید تا اخراج کنید. برخی از روزها رستوران شما ازآنچه که تصور می‌کردید خلوت تر است و مشتری به تعداد انگشتان دست است پس در این شرایط و با در نظر گرفتن قابلیت تعدادی از پرسنل خود می‌توانید از خدمه بخواهید رستوران را فقط برای آن روز ترک کنند و اگر بهشان نیازی بود حتماً خبرشان خواهید کرد. این کار باعث می‌شود تا هم رستوران خلوت‌تر باشد و هم حقوق یک روز چند خدمه از میزان درامد کلی محاسبه نمی‌شود.

6. در آشپزخانه چه می‌گذرد
آشپزخانه، اولین رکن یک رستوران است. بسیاری از رستوران‌داران، هنگام راه اندازی رستوران، بیش از هر چیز به زیبایی فضای سرو غذا و معماری آن توجه می‌کنند، در صورتیکه طراحی و چیدمان آشپزخانه، شامل اصول و روش‌های دقیق و استانداردی است که اگر رعایت نشوند، هزینه‌های رستوران را بالا می‌برند.
برای مثال، آشپزخانه رستورانی که به درستی طراحی نشده، بارها و بارها آشپز خود را در مسیر کار، زمان پخت، دسترسی به تجهیزات آشپزخانه و انبار و … به درد سر می‌اندازد. برای همین است که پیش از طراحی رستوران، می‌بایست فضای آشپزخانه را به درستی طراحی نمود.

دقت کردن به اعداد در مدیریت کردن رستوران اهمیت به سزایی دارد. اعداد شما را از شکست نجات می‌دهد. با ارائه بهترین ها در غذا، کیفیت، فضا، و… مشتریان را به رستوران خود وفادار کنید و پیشرفت رستوران را مشاهده کنید.

rahandazi-restaurant.jpg

یک ضرب المثل انگلیسی می گوید : افرادی که با بی دقتی و بدون برنامه پولشان را خرج می کنند سر انجام فقیر می شوند​
 

saeed hadian

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژوئن 2013
نوشته‌ها
343
لایک‌ها
224
محل سکونت
اصفهان
تاپیک جالبیه.اگه بقیه دوستان هم نظر بدن خوبه!
ما همیشه یه فست فود میریم که نوشابه رایگان میده(رو قیمت ساندویچ نکشیده ها!) و سس روی میز هست که هرچی بخاهی میزنی:D
یه نکته ک گفتن هم من تایید میکنم!ساندویچ را پر بزن!لازم نیس هم از مواد گرانش زیاد بذاری و کافیه با کاهو و کلم پرش کنی!
در مورد فلافلش هم سعی کن یه قرص بیشتر نسبت به بقیه جاها بذاری خیلی موثره!!
سس ابداعی و اختصاصی خودت هم فکر کنم موثر باشه!:)
 

behzad_vision

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2004
نوشته‌ها
257
لایک‌ها
121
آقا ما رفته بودیم ساوه یه ساندویچی بود به نام خوان سالار این نون باگتش یه 50 سانتی بود با کاهو انواع و اقسام مخلفات پر می کرد خوب مشتری جذب کرده بود.
 

606060

Registered User
تاریخ عضویت
21 آپریل 2015
نوشته‌ها
404
لایک‌ها
260
اجاره اش خيلي كمه چندمتر و كدوم شهر؟
 

606060

Registered User
تاریخ عضویت
21 آپریل 2015
نوشته‌ها
404
لایک‌ها
260
به نظر من قيمت كم شروع نكن به قيمت منصفانه بده
يك يخچال شيشه دار دست دو و يه فريزر دست دو يك گاز دست دو از اينا كه ساندويچيا دارن و يك ميز و اسنك ساز و فعلا هم جا براي نشستن مشتري نذار تا وقتي كه رونق بگيره
 

milijj

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,848
لایک‌ها
211
محل سکونت
پرینتر سه بعدی
بهترین کار اینه که از کسانی که این کار رو شروع کردن مشاوره بگیرید . حتی شده بشون پول بدید و ازشون بخواهید که تجاربشون رو در اختیارتون بگذارند .
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,401
این روزا رادیو تلویزیون و روزنامه ها به شدت در مورد فست فود و نوشابه بد میگن این خودش خیلی رو بازار این کار تاثیر منفی میذاره
کافیه یه سرچ کوچولو کنین توی نت در مورد مضرات فست فود
 

hexman

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,559
لایک‌ها
772
محل سکونت
Tehran
نظر میرسه این سس خاصیت اعجاب انگیز داره

بله سس واقعا قدرت بالايي براي جذب مشتري داره مثلا كباب تركي نشاط تو خيابون ستارخان تهران كه از همه جاي شهر مشتري داره يكي از مهمترين دلايل جذب ابالاي مشتريش دادن سس و نان بصورت Free هست..وگرنه كيفيت كبابش آنچنان هم بالا نيست..

راستي از من ميشونيد براي شهر كوچيك فلافلي سلف سرويس هم خوب جواب ميده كلا مردم وقتي ببينين براي خوردن دستشون بازه و هر چقد بخوان ميتونن بخورن خيلي خوب استقبال ميكنن
 

e-gol

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2015
نوشته‌ها
61
لایک‌ها
7
سن
39
محل سکونت
تهران
سلام دوستان:
من خودم یه زمانی فست فود داشتم در آمد خوبی داره ولی واقعا به مدیریت سنگین احتیاج داره کاره خیلی سختیه من که از سختیه کار زدم بیرون الان گل فروشی زدم خوبی این شغلم اینه که روحیم خیلی بهتره تا فست فودی که داشتم
 
بالا