• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه سئوی تضمینی؟

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
میخوام بدونم هزینه سئوی تضمینی برای رسوندن سایت به صفحه اول سرچ گوگل چند در میاد...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
تو چه کلمه ای ؟
تو کل کلمات که نمیشه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چند نمونه کار :
کلمه ارزشمند "گردشگری" رو در گوگل سرچ کنید www.2rism.net صفحه اول گوگل
"گل نرده" و "فرفورژه" برای سایت صنایع فلزی صانع www.Sane.asia صفحه اول و دوم گوگل

و نهایتا برای هر یک از کلمات کلیدی پائین سایت ثروت مرکز خرید و فروش لیبرتی ریسرو صفحه اول گوگل هست :
لیبرتی ریزرو، لیبرتی، خرید لیبرتی ریزرو، فروش لیبرتی ریزرو، خریدار لیبرتی ریزرو، لیبرتی ریزرو ارزان و نزدیک به 100 کلمه کلیدی مهم دیگه !

البته هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم ! بلکه فقط هزینه سئوئی رو که می کنم دریافت می کنم که منجر به افزایش رتبه پایدار (طولانی مدت نه دائم ! ) خواهد شد.

موفق باشید

خدمات حرفه ای سئو برای افزایش بازدید و پیج رنک
www.mmd.name

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
چند نمونه کار :
"گل نرده" و "فرفورژه" برای سایت صنایع فلزی صانع www.Sane.asia صفحه اول و دوم گوگل (3 هفته روش کار شده و دو ماه و یک هفته دیگه از زمان قرارداد و کار روش باقی مونده )

و نهایتا برای هر یک از کلمات کلیدی پائین سایت ثروت www.3rvat.com صفحه اول گوگل هست :
لیبرتی ریزرو، لیبرتی، خرید لیبرتی ریزرو، فروش لیبرتی ریزرو، خریدار لیبرتی ریزرو، لیبرتی ریزرو ارزان و نزدیک به 100 کلمه کلیدی مهم دیگه !

البته هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم ! بلکه فقط هزینه سئوئی رو که می کنم دریافت می کنم که منجر به افزایش رتبه پایدار (طولانی مدت نه دائم ! ) خواهد شد.

موفق باشید

نوشته های مهدی محمدی دهقانی

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز به چند چیز ربط داره هزینه :

این هم مد نظر داشته باش که اون سئو واقعی که موندگار باشه حدود 5 6 ماه حداقل زمان میبره .

قالب و طراحی سایتتون چیه ؟گاهی اوقات لازم هست سایت از نوع طراحی بشه .

سایت بروز میشه یا اطلاعات ثابت هستند ؟ گوگل از سایتهایی که هر روز یا در هفته 2 3 باز بروز میشند خوشش میاد .مثلا خبری پست میدید یا مقاله میزارید و ... البته نباید کپی از سایت دیگه ای باشه .

اگر از CMS های آماده میخواید استفاده کنید الان Wordpress و Joomla رایگان و Google friendly هستند البته تنظیم و قالباشون هزینه داره .

اگر هم میخواید هزینه برای طراحی هم بکنید مثلا میتونید بدید براتون با Asp.net یه CMS بنویسند .

در کنار بحث سئو سایت 2 بخش دیگر هم از اصول سئو حرفه ای میباشد :

1- Link Building
2-تبلیغات ماهانه مثلا در گوگل که این خودش هم مشتری واقعی براتون میاره و هم ترافیک واقعی که باعث بالابردن موثر رتبه سایت میشه .(گسی که واقعا دنبال کار شما میگرده به سایتتون میاد )

در بسیاری از سایتها میبینم از یه سیستم سئو کاذب استفاده میشه و بعد چند ماه گوگل سایت رو از لیست برمیداره و یا رتبشو به شدت کاهش میده .

در مورد هزینه هم باید اون همه موارد چک بشه و بعد نظر داده شه .

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
چند نمونه کار :
"گل نرده" و "فرفورژه" برای سایت صنایع فلزی صانع www.Sane.asia صفحه اول و دوم گوگل (3 هفته روش کار شده و دو ماه و یک هفته دیگه از زمان قرارداد و کار روش باقی مونده )

و نهایتا برای هر یک از کلمات کلیدی پائین سایت ثروت www.3rvat.com صفحه اول گوگل هست :

موفق باشید

آخر نگفتین مدت زمان و قیمت رو

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
چند نمونه کار :

موفق باشید

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از توضیحاتتون.

سی ام اس جوملاست و سایت داره تازه برا یه مشتری طراحی میشه ، سایت با مطالب کپی آپدیت میشه.

هزینه سئو به تنهایی برا یه سایت آماده چقدر میشه ؟

computer2011

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از توضیحاتتون.

سی ام اس جوملاست و سایت داره تازه برا یه مشتری طراحی میشه ، سایت با مطالب کپی آپدیت میشه.

هزینه سئو به تنهایی برا یه سایت آماده چقدر میشه ؟

پ.خ دادم

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

درود به شما
در ابتدا معذرت می خوام بابت پاسخ دیر. این پست قدیمی رو اتفاقی دیدم با جستجو.
بهتر بود پیغام خصوصی می دادید.

سئو یکی از کارهای من هست و خودم به شخصه انجام می دم و به این خاطر برای اینکه بتونم کاری رو که می کنم بهترین باشه در کنار کارهام تعداد مشخصی رو می گیرم تا تموم شه.
هزینه کار من طراحی حرفه ای هست همراه با سئوی حرفه ای (فقط سئوی تنها نیست)

پلن اول: طراحی حرفه ای سایت با سئوی کامل و پشتیبانی سئوی سه ماهه 1.5 میلیون

پلن دوم: طراحی حرفه ای سایت با سئوی کامل و پشتیبانی سئوی شش ماهه 3.5 میلیون

پلن سوم: طراحی حرفه ای سایت با سئوی کامل و پشتیبانی سئوی یک ساله 5.5 میلیون

اینها فقط برای سایت تک زبانه هست.

که هر پلن ویژگیهای خاص خودش رو داره. که برای اطلاعات بیشتر سایتم یا یاهو ای دی تماس بگیرید mmd.name

فکر می کنم قیمتی که برای طراحی و سئو می دم، فقط قیمت کیفیت سئوش هست. در هر صورت هر کسی قیمت خودش رو داره و من کیفیت کار خودم رو می دونم پس نمیام از کار بزنم تا قیمت کمتری بگم.
این رو خدمت شما و سایر دوستانی که پی ام می دن در یاهو عرض کردم. چون پی ام های زیادی در یاهو دارم برای قیمت کمتر در حالی که این کیفیت کارم حداقل چند برابر قیمت بازار برای هر پلن هست !

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
دوست عزیز به چند چیز ربط داره هزینه :

این هم مد نظر داشته باش که اون سئو واقعی که موندگار باشه حدود 5 6 ماه حداقل زمان میبره .

قالب و طراحی سایتتون چیه ؟گاهی اوقات لازم هست سایت از نوع طراحی بشه .

سایت بروز میشه یا اطلاعات ثابت هستند ؟ گوگل از سایتهایی که هر روز یا در هفته 2 3 باز بروز میشند خوشش میاد .مثلا خبری پست میدید یا مقاله میزارید و ... البته نباید کپی از سایت دیگه ای باشه .

اگر از CMS های آماده میخواید استفاده کنید الان Wordpress و Joomla رایگان و Google friendly هستند البته تنظیم و قالباشون هزینه داره .

اگر هم میخواید هزینه برای طراحی هم بکنید مثلا میتونید بدید براتون با Asp.net یه CMS بنویسند .

در کنار بحث سئو سایت 2 بخش دیگر هم از اصول سئو حرفه ای میباشد :

1- Link Building
2-تبلیغات ماهانه مثلا در گوگل که این خودش هم مشتری واقعی براتون میاره و هم ترافیک واقعی که باعث بالابردن موثر رتبه سایت میشه .(گسی که واقعا دنبال کار شما میگرده به سایتتون میاد )

در بسیاری از سایتها میبینم از یه سیستم سئو کاذب استفاده میشه و بعد چند ماه گوگل سایت رو از لیست برمیداره و یا رتبشو به شدت کاهش میده .

در مورد هزینه هم باید اون همه موارد چک بشه و بعد نظر داده شه .

مرسی بابت توضیحات
یعنی مثلاً من اگه سایت فروشگاهیمو هر روز آپدیت کنم میاد رتبه اول گوگل؟!
چون محصولاتم حدود 2000 تا هستش و بعدش هم میتونم اخبار جدید مرتبط رو روزانه آپدیت کنم.
سیستم سایت وردپرس هست و مشکل فیل تر ینگ هم داره حدوداً ماهی دوماهی یکبار.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
مرسی بابت توضیحات
یعنی مثلاً من اگه سایت فروشگاهیمو هر روز آپدیت کنم میاد رتبه اول گوگل؟!
چون محصولاتم حدود 2000 تا هستش و بعدش هم میتونم اخبار جدید مرتبط رو روزانه آپدیت کنم.
سیستم سایت وردپرس هست و مشکل فیل تر ینگ هم داره حدوداً ماهی دوماهی یکبار.

شما می تونی یه بلاگ اختصاصی بر روی ادرس سایتت سوار کنی ودر بلاگ از کلیه مطالب مرتبط با محصولات استفاده کنی همینطور بازدیدکنندگان سایت رو تشویق کن در مورد هر محصول و یا کالای موردنظر خودشون دیدگاهشون رو بشکل کامنت و... بیان کنن

بالا