wahid_2003vj
Registered User
- نوشتهها
- 713
- لایکها
- 13
میخوام بدونم هزینه سئوی تضمینی برای رسوندن سایت به صفحه اول سرچ گوگل چند در میاد...
فکر نکنم برای این کلمه کار سختی باشهسئو برای " ترخیص کالا "
چند وقته می خوای؟
چند نمونه کار :
کلمه ارزشمند "گردشگری" رو در گوگل سرچ کنید www.2rism.net صفحه اول گوگل
"گل نرده" و "فرفورژه" برای سایت صنایع فلزی صانع www.Sane.asia صفحه اول و دوم گوگل (3 هفته روش کار شده و دو ماه و یک هفته دیگه از زمان قرارداد و کار روش باقی مونده )
و نهایتا برای هر یک از کلمات کلیدی پائین سایت ثروت www.3rvat.com صفحه اول گوگل هست :
لیبرتی ریزرو، لیبرتی، خرید لیبرتی ریزرو، فروش لیبرتی ریزرو، خریدار لیبرتی ریزرو، لیبرتی ریزرو ارزان و نزدیک به 100 کلمه کلیدی مهم دیگه !
البته هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم ! بلکه فقط هزینه سئوئی رو که می کنم دریافت می کنم که منجر به افزایش رتبه پایدار (طولانی مدت نه دائم ! ) خواهد شد.
موفق باشید
خدمات حرفه ای سئو برای افزایش بازدید و پیج رنک
نوشته های مهدی محمدی دهقانی
چند نمونه کار :
کلمه ارزشمند "گردشگری" رو در گوگل سرچ کنید www.2rism.net صفحه اول گوگل
"گل نرده" و "فرفورژه" برای سایت صنایع فلزی صانع www.Sane.asia صفحه اول و دوم گوگل (3 هفته روش کار شده و دو ماه و یک هفته دیگه از زمان قرارداد و کار روش باقی مونده )
و نهایتا برای هر یک از کلمات کلیدی پائین سایت ثروت www.3rvat.com صفحه اول گوگل هست :
لیبرتی ریزرو، لیبرتی، خرید لیبرتی ریزرو، فروش لیبرتی ریزرو، خریدار لیبرتی ریزرو، لیبرتی ریزرو ارزان و نزدیک به 100 کلمه کلیدی مهم دیگه !
البته هیچ چیزی رو تضمین نمی کنم ! بلکه فقط هزینه سئوئی رو که می کنم دریافت می کنم که منجر به افزایش رتبه پایدار (طولانی مدت نه دائم ! ) خواهد شد.
موفق باشید
خدمات حرفه ای سئو برای افزایش بازدید و پیج رنک
نوشته های مهدی محمدی دهقانی
ممنون از توضیحاتتون.
سی ام اس جوملاست و سایت داره تازه برا یه مشتری طراحی میشه ، سایت با مطالب کپی آپدیت میشه.
هزینه سئو به تنهایی برا یه سایت آماده چقدر میشه ؟
آخر نگفتین مدت زمان و قیمت رو
دوست عزیز به چند چیز ربط داره هزینه :
این هم مد نظر داشته باش که اون سئو واقعی که موندگار باشه حدود 5 6 ماه حداقل زمان میبره .
قالب و طراحی سایتتون چیه ؟گاهی اوقات لازم هست سایت از نوع طراحی بشه .
سایت بروز میشه یا اطلاعات ثابت هستند ؟ گوگل از سایتهایی که هر روز یا در هفته 2 3 باز بروز میشند خوشش میاد .مثلا خبری پست میدید یا مقاله میزارید و ... البته نباید کپی از سایت دیگه ای باشه .
اگر از CMS های آماده میخواید استفاده کنید الان Wordpress و Joomla رایگان و Google friendly هستند البته تنظیم و قالباشون هزینه داره .
اگر هم میخواید هزینه برای طراحی هم بکنید مثلا میتونید بدید براتون با Asp.net یه CMS بنویسند .
در کنار بحث سئو سایت 2 بخش دیگر هم از اصول سئو حرفه ای میباشد :
1- Link Building
2-تبلیغات ماهانه مثلا در گوگل که این خودش هم مشتری واقعی براتون میاره و هم ترافیک واقعی که باعث بالابردن موثر رتبه سایت میشه .(گسی که واقعا دنبال کار شما میگرده به سایتتون میاد )
در بسیاری از سایتها میبینم از یه سیستم سئو کاذب استفاده میشه و بعد چند ماه گوگل سایت رو از لیست برمیداره و یا رتبشو به شدت کاهش میده .
در مورد هزینه هم باید اون همه موارد چک بشه و بعد نظر داده شه .
مرسی بابت توضیحات
یعنی مثلاً من اگه سایت فروشگاهیمو هر روز آپدیت کنم میاد رتبه اول گوگل؟!
چون محصولاتم حدود 2000 تا هستش و بعدش هم میتونم اخبار جدید مرتبط رو روزانه آپدیت کنم.
سیستم سایت وردپرس هست و مشکل فیل تر ینگ هم داره حدوداً ماهی دوماهی یکبار.