اسپانسر داخل ایران کدوم شرکت ها هستند؟
این 7 تا 14 برای یک سال هست یا برای همیشه؟
هزینه پهنای باند داخل ایران در صورتی که سرور بخریم چقدر هست؟
سلام
شماره ۲ برام جالبه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من دوست دارم اطلاعاتمو بیشتر کنم
شما سرور رو به صورت فیزیکی میخرید؟ یعنی دیگه ماهانه هزینه اجاره سرور ندارید؟
باید پورت هم جداگانه تهیه کنید٬ به طور مثال سرعت 10Gbps ؟ ترافیک چی؟
وقتی که کاربرا زیاد شدن این پورت کم میاد٬ پس مجبورید دوباره یک پورت دیگه بگیری و یا همونو ارتقا بدید؟
با این همه هزینه به نظرتون اجاره سرور ارزون تر نیست؟
توضیح این مورد:
درحال حاضر وقتی شما سرور از جایی اجاره می کنید یک دستگاه سخت افزاری و فیزیکی با مشخصاتی مشخص (cpu , ram , hard, ...) اماده هست شما فقط پول اجاره ماهیانه میدید و از این دستگاه استفاده می کنید طبیعتا این اجاره بطور کلی شامل دو بخش میشه 1- اجاره اون دستگاه فیزیکی 2- اجاره برق و اینترنت و جایگاه نگهداری آن دستگاه که شما می تونید با هزینه ای این دستگاه فیزیکی و سخت افزاری را با مشخصات مورد نیازتان خریداری کنید تا بخش هزینه شماره 1 را حذف کنید و فقط بخش شماره 2 را پرداخت کنید
شما یکبار یک سرور را بسته به نیازتان از نظر سخت افزار خریداری می کنید (مثل خریدن کیس کامپیوتر یا خریدن لپ تاپ) حالا شما یک سرور دارید این سرور را باید ببرید جایی که محل مناسب میزبانی سرور هست و برق مطمئن و پورت اینترنت قوی داره به اینجا میگن دیتاسنتر
درایران دیتاسنتر زیرساخت یا پارس انلاین یا افرانت ... جزو معروفترین ها هستند شما دستگاهتان را میبرید به یکی از مراکز و اجاره فضا و برق و اینترنت را میدهید
برای مشتری های عادی قیمت ها این حدود هست:
پارس انلاین ماهی 300
افرانت ماهی 400
حالا یه مقایسه بخوایم بکنیم فرضا سروری که شما ماهی 1 میلیون داشتی اجاره میدادی (زمانیکه خودت سرور نخریده بودی) الان برات حداکثر 300 درمیاد یا همین حدود ...
تعرفه های پایینتر هم هست مثلا شرکت هایی که فضا بیشتری اجاره کردن و مجدد اجاره میدن به شما که ارزونتر هم درمیاد ... درمورد پهنای باند ایران هم
هر 100 گیگ پارس انلاین 25 هزارتومان
هر 100 گیگ افرانت 25 هزارتومان
که باز این قیمت هم توی مصرف های بالا کمتر میشه
این قیمت ها توی ایران هست توی خارج کشور هم فرضا سروری که 200 یورو اجاره اش هست رو با 40 یورو میشه اونجا میزبانیش کرد ...
پس خلاصه میشه این:
وقتی شما درامدت از سایتت خوب باشه راحت میتونی 6 میلیون خرج کنی سرور بخری و هزینه سرورت رو نصف یا یک سوم کنی ...