• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه نگهداری سایت های پبازدید مثل کلوب آپارات پیکوفایل وبگذر ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رو چه حسابی میگی هزینه ندارند؟ اگخ منظورت اسپانسر هست برای اسپانسر چه سودی داره که حاضر شده چنین هزینه سنگینی را متحمل بشه؟؟؟؟؟؟ اسپانسرشون کی هست؟ چه ودی از اسپانسری میبره؟

غیر از آپارات که ویدیو هست...آیا سرویس های وبلاگ هم هزینشون ماهیانه زیاد هست؟...با این هزینه ها صرفه داره سایتشون؟؟؟

بحث این چیزا نیست. هزینه ای نداره.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
شما خودتون سایت فروش فایل دارین چه طوری میتونین از پس هزینه ها بر بیاین؟؟
خیلی از کاربرها میاند فایل های حجیم را آپلود میکنند بدون اینکه فروشی داشته باشند یا اینکه فروششون نسبت به فضای ی اشغالی توجیحی داشته باشه...چگونه میتوانید از پس حجم بربیاید؟

ما فعلا دو تا سرور اختصاصی توی هلند و المان اجازه کردیم دنبال کاهش هزینه نیستیم بیشتر کیفیت و امنیت اطلاعات و تضمین خدمات برامون مهم هست طبیعتا هزینه میکنیم بزودی هم برای افزایش فضا سرور سوم رو باید اجاره کنیم

ولی برای کاهش هزینه ها این راه ها هست
1- اسپانسر داخل ایران که شرکت های isp معروف به ما هم پیشنهاد دادن ولی ما دنبال کیفیت بودیم با نت ایران نمیشه مطمئن بود
2- یه هزینه اولیه 7 تا 14 میلیون (بسته به نیاز سخت افزاریتون ) میکنید و سرور رو خودتان میخرید و بعدش توی ایران فقط اجاره پهنای باند و برق رو میدید که هزینه ها کاهش پیدا میکنه به شدت چون دیگه اجاره برق و پهنای باند مبلغ زیادی نمیشه و قابل چونه زدن هم هست توی مصرف بالا ...
3- همین خرید سرور رو توی کشور های خارجی هم باز میشه انجام داد که هزینه به شدت کاهش پیدا میکنه هزینه توی کشور های خارجی خیلی کمتر از ایران هست

cup

Registered User
لایک‌ها
111
ولی برای کاهش هزینه ها این راه ها هست
1- اسپانسر داخل ایران که شرکت های isp معروف به ما هم پیشنهاد دادن ولی ما دنبال کیفیت بودیم با نت ایران نمیشه مطمئن بود
2- یه هزینه اولیه 7 تا 14 میلیون (بسته به نیاز سخت افزاریتون ) میکنید و سرور رو خودتان میخرید و بعدش توی ایران فقط اجاره پهنای باند و برق رو میدید که هزینه ها کاهش پیدا میکنه به شدت چون دیگه اجاره برق و پهنای باند مبلغ زیادی نمیشه و قابل چونه زدن هم هست توی مصرف بالا ...
3- همین خرید سرور رو توی کشور های خارجی هم باز میشه انجام داد که هزینه به شدت کاهش پیدا میکنه هزینه توی کشور های خارجی خیلی کمتر از ایران هست
اسپانسر داخل ایران کدوم شرکت ها هستند؟
این 7 تا 14 برای یک سال هست یا برای همیشه؟
هزینه پهنای باند داخل ایران در صورتی که سرور بخریم چقدر هست؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
عجبا که برخی دوستان فکر می کنن درآمد سایت های بزرگ فقط و فقط از قرار دادن بنر و تبلیغ هست
این تاپیک رو دیدم یاد یه خاطره ای افتادم
یه زمانی من تو خط تولید یه کارخونه ای کار می کردم مال قبل برنامه نویس شدن و رفتن تو دانشگاه از این حرفا هست خلاصه یارو چندتا کارخونه بزرگ داشت ما می نشستیم تا صبح حساب دارایی های طرف رو در میاوردیم که فلان خط تولید الان داره تو هر ساعت 10 میلیون سود خالص میده علاوه بر هزینه ها و تو یه روز مجموع فلان و فلان میشه یک میلیارد نزدیک صبح که میشد حساب از دستمون در می رفت و بی خیال قضیه می شدیم تا شب دیگر و شیفت شب الان هم مثل اون وقتا شده هر روز دوستان حساب درآمد دی جی کالا و فلان و فلان سایت رو در میارن و مخارجشون رو جالب بود برام

cup

Registered User
لایک‌ها
111
الان هم مثل اون وقتا شده هر روز دوستان حساب درآمد دی جی کالا و فلان و فلان سایت رو در میارن و مخارجشون رو جالب بود برام
هدف از این تاپیک این هست که آیا صرفه داره برای اینکه تلاش کنیم سایت بزرگی داشته باشیم ارزشش را داره ؟؟؟؟؟ اینطور نشود که چند سال از عمرمون را روش بذاریم آخرش که سایت بزرگ شد نتوانیم حفظش کنیم (به لحاظ هزینه و...)

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431
بعید میدونم بلاگفا ماهی 30 میلیون خرج داشته باشه....30 میلیون درامد داره که 30 میلیون هم خرج داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
چرا نداره !؟
فقط یک روز ی تبلیغ کلیکی بزارن بالای وبلاگا نزدیک به 500 ت درمیارن :/
داریم درباره سایت 3 ایران صحبت میکنم :/

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
شماره ۲ برام جالبه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من دوست دارم اطلاعاتمو بیشتر کنم
شما سرور رو به صورت فیزیکی میخرید؟ یعنی دیگه ماهانه هزینه اجاره سرور ندارید؟
باید پورت هم جداگانه تهیه کنید٬ به طور مثال سرعت 10Gbps ؟ ترافیک چی؟
وقتی که کاربرا زیاد شدن این پورت کم میاد٬ پس مجبورید دوباره یک پورت دیگه بگیری و یا همونو ارتقا بدید؟
با این همه هزینه به نظرتون اجاره سرور ارزون تر نیست؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
اگه خرجشون با درآمدشون نخونه مگه دیوونه هستن که دارن این همه وقت میذارن آخرشم ضرر بدن!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اسپانسر داخل ایران کدوم شرکت ها هستند؟
این 7 تا 14 برای یک سال هست یا برای همیشه؟
هزینه پهنای باند داخل ایران در صورتی که سرور بخریم چقدر هست؟

سلام
شماره ۲ برام جالبه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من دوست دارم اطلاعاتمو بیشتر کنم
شما سرور رو به صورت فیزیکی میخرید؟ یعنی دیگه ماهانه هزینه اجاره سرور ندارید؟
باید پورت هم جداگانه تهیه کنید٬ به طور مثال سرعت 10Gbps ؟ ترافیک چی؟
وقتی که کاربرا زیاد شدن این پورت کم میاد٬ پس مجبورید دوباره یک پورت دیگه بگیری و یا همونو ارتقا بدید؟
با این همه هزینه به نظرتون اجاره سرور ارزون تر نیست؟

توضیح این مورد:
درحال حاضر وقتی شما سرور از جایی اجاره می کنید یک دستگاه سخت افزاری و فیزیکی با مشخصاتی مشخص (cpu , ram , hard, ...) اماده هست شما فقط پول اجاره ماهیانه میدید و از این دستگاه استفاده می کنید طبیعتا این اجاره بطور کلی شامل دو بخش میشه 1- اجاره اون دستگاه فیزیکی 2- اجاره برق و اینترنت و جایگاه نگهداری آن دستگاه که شما می تونید با هزینه ای این دستگاه فیزیکی و سخت افزاری را با مشخصات مورد نیازتان خریداری کنید تا بخش هزینه شماره 1 را حذف کنید و فقط بخش شماره 2 را پرداخت کنید

شما یکبار یک سرور را بسته به نیازتان از نظر سخت افزار خریداری می کنید (مثل خریدن کیس کامپیوتر یا خریدن لپ تاپ) حالا شما یک سرور دارید این سرور را باید ببرید جایی که محل مناسب میزبانی سرور هست و برق مطمئن و پورت اینترنت قوی داره به اینجا میگن دیتاسنتر

درایران دیتاسنتر زیرساخت یا پارس انلاین یا افرانت ... جزو معروفترین ها هستند شما دستگاهتان را میبرید به یکی از مراکز و اجاره فضا و برق و اینترنت را میدهید
برای مشتری های عادی قیمت ها این حدود هست:
پارس انلاین ماهی 300
افرانت ماهی 400
حالا یه مقایسه بخوایم بکنیم فرضا سروری که شما ماهی 1 میلیون داشتی اجاره میدادی (زمانیکه خودت سرور نخریده بودی) الان برات حداکثر 300 درمیاد یا همین حدود ...
تعرفه های پایینتر هم هست مثلا شرکت هایی که فضا بیشتری اجاره کردن و مجدد اجاره میدن به شما که ارزونتر هم درمیاد ... درمورد پهنای باند ایران هم
هر 100 گیگ پارس انلاین 25 هزارتومان
هر 100 گیگ افرانت 25 هزارتومان
که باز این قیمت هم توی مصرف های بالا کمتر میشه

این قیمت ها توی ایران هست توی خارج کشور هم فرضا سروری که 200 یورو اجاره اش هست رو با 40 یورو میشه اونجا میزبانیش کرد ...

پس خلاصه میشه این:
وقتی شما درامدت از سایتت خوب باشه راحت میتونی 6 میلیون خرج کنی سرور بخری و هزینه سرورت رو نصف یا یک سوم کنی ...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
توضیح این مورد:
درحال حاضر وقتی شما سرور از جایی اجاره می کنید یک دستگاه سخت افزاری و فیزیکی با مشخصاتی مشخص (cpu , ram , hard, ...) اماده هست شما فقط پول اجاره ماهیانه میدید و از این دستگاه استفاده می کنید طبیعتا این اجاره بطور کلی شامل دو بخش میشه 1- اجاره اون دستگاه فیزیکی 2- اجاره برق و اینترنت و جایگاه نگهداری آن دستگاه که شما می تونید با هزینه ای این دستگاه فیزیکی و سخت افزاری را با مشخصات مورد نیازتان خریداری کنید تا بخش هزینه شماره 1 را حذف کنید و فقط بخش شماره 2 را پرداخت کنید

شما یکبار یک سرور را بسته به نیازتان از نظر سخت افزار خریداری می کنید (مثل خریدن کیس کامپیوتر یا خریدن لپ تاپ) حالا شما یک سرور دارید این سرور را باید ببرید جایی که محل مناسب میزبانی سرور هست و برق مطمئن و پورت اینترنت قوی داره به اینجا میگن دیتاسنتر

درایران دیتاسنتر زیرساخت یا پارس انلاین یا افرانت ... جزو معروفترین ها هستند شما دستگاهتان را میبرید به یکی از مراکز و اجاره فضا و برق و اینترنت را میدهید
برای مشتری های عادی قیمت ها این حدود هست:
پارس انلاین ماهی 300
افرانت ماهی 400
حالا یه مقایسه بخوایم بکنیم فرضا سروری که شما ماهی 1 میلیون داشتی اجاره میدادی (زمانیکه خودت سرور نخریده بودی) الان برات حداکثر 300 درمیاد یا همین حدود ...
تعرفه های پایینتر هم هست مثلا شرکت هایی که فضا بیشتری اجاره کردن و مجدد اجاره میدن به شما که ارزونتر هم درمیاد ... درمورد پهنای باند ایران هم
هر 100 گیگ پارس انلاین 25 هزارتومان
هر 100 گیگ افرانت 25 هزارتومان
که باز این قیمت هم توی مصرف های بالا کمتر میشه

این قیمت ها توی ایران هست توی خارج کشور هم فرضا سروری که 200 یورو اجاره اش هست رو با 40 یورو میشه اونجا میزبانیش کرد ...

پس خلاصه میشه این:
وقتی شما درامدت از سایتت خوب باشه راحت میتونی 6 میلیون خرج کنی سرور بخری و هزینه سرورت رو نصف یا یک سوم کنی ...
الان دقیقا فهمیدم چی به چیه٬
چه جالب
اما هزینه ترافیک مصرفی خیلی بالاتر از جاهای دیگس
به طور مثال من حدود ۱۰ترا ترافیک با ۱۰۰ گیگ فضا و ... رو ماهانه فقط ۱۵تومن دارم میدم
حالا اگه این ۱۰ترا ترافیک رو بخام از ایران بگیرم یه چیزی حدود ۲.۵ میلیون و در بهترین حالت حدود ۱.۵ فقط باید هزینه ترافیک ماهانه کنم :D

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
الان دقیقا فهمیدم چی به چیه٬
چه جالب
اما هزینه ترافیک مصرفی خیلی بالاتر از جاهای دیگس
به طور مثال من حدود ۱۰ترا ترافیک با ۱۰۰ گیگ فضا و ... رو ماهانه فقط ۱۵تومن دارم میدم
حالا اگه این ۱۰ترا ترافیک رو بخام از ایران بگیرم یه چیزی حدود ۲.۵ میلیون و در بهترین حالت حدود ۱.۵ فقط باید هزینه ترافیک ماهانه کنم :D

درسته ترافیک در ایران گرون هست ولی در خارج ایران ترافیک ارزونه ...
اگر امکان استفاده از خدمات دیتاسنتر های امریکایی وجود داشت که دیگه شرایط فوق العاده بهتر از این هم میشد قیمت ارزون و کیفیت بالاتر پیدا کرد ...
الان کشور های اروپایی که اکثر ایرانی ها باهاشون کار میکنند 10 برابر ضعیفتر از امریکا هستن ولی چاره ای نیست ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
هدف از این تاپیک این هست که آیا صرفه داره برای اینکه تلاش کنیم سایت بزرگی داشته باشیم ارزشش را داره ؟؟؟؟؟ اینطور نشود که چند سال از عمرمون را روش بذاریم آخرش که سایت بزرگ شد نتوانیم حفظش کنیم (به لحاظ هزینه و...)
چرا نداره مخصوصا تو ایران شما تصور کن سایتی مثل بیتوته که داره شیرین پول در میاره تو یه کشور کپی رایتی بود باور کنید برا هر مطلب و محتوا باید اجازه می گرفت اما اینجا چی شما خیلی راحت و شیرین می تونی محتوا رو منتق کنی و به قول دوستی که گفتن نیمه اختصاصی می کنم ازش پرسیدم آفرین یعنی چطوری گفت خب آخر عنوان ها من یه نقطه میزارم میشه تغییر یعنی من از عظمت تفکرش موندم اما در کل دوست من شاه کلید درآمد در دنیای نت آمار هست و وقتی اون رو داشته باشی مطمئن باش صدها برابر هزینه هاش بهت بر می گردونه

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
تا جای که من میدونم شکوری خودش پول سرور میده یعنی کلوپ آپارات میهن بلاگ و لنزو
محل سرورشون تهران هست

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
سایت های پر بازدیدی مثل دانلود ها ، آپارات ، ورزش 3 همشون اسپانسر دارن ، نفع اسپانسر اینه که بنرش روی این سایت ها نمایش داده میشه ( اسیا تک اسانسرشون هست و نفعش اینه که اینترنت اسیا تک تو این دوسالی که اسپانسر وب سایت های پر بازدید شده فروشش چند ده برابر شده( حتی من شک دارم قبل از این کارش فروشی داشته یا نه ) )
این سایت ها هم مطمئنان حتی اگه اسپانسر نداشته باشن هم درامد خیلی زیادی دارن .
به شخصه درامدم از وب سایتم ماهی 1.5 میلیون بود (حداقل)و هزینه سرور ها ماهی 100 هزار تومن ، یعنی کمتر از ده درصد درامد .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
چرا سرور ها توی اکثر پلن ها فضای ذخیره سازی پایینی دارن در حالی که ram و CPU تقریبا با هر مشخصاتی موجود هست؟

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
درسته ترافیک در ایران گرون هست ولی در خارج ایران ترافیک ارزونه ...
اگر امکان استفاده از خدمات دیتاسنتر های امریکایی وجود داشت که دیگه شرایط فوق العاده بهتر از این هم میشد قیمت ارزون و کیفیت بالاتر پیدا کرد ...
الان کشور های اروپایی که اکثر ایرانی ها باهاشون کار میکنند 10 برابر ضعیفتر از امریکا هستن ولی چاره ای نیست ...
دوست عزیزمون درست میگن بهترین دیتاسنتر در دنیا متعلق به آمریکایی هاست هم از لحاظ سخت افزار و.....
یکی از بهترین دیتاسنترهای آمریکایی softlayer هست که خیلی از سایت های درجه 1 دنیا دارن ازش سرویس میگیرن ولی متاسفانه به دلیل تحریم ها ای پی ایران رو از روتر بسته...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
چرا سرور ها توی اکثر پلن ها فضای ذخیره سازی پایینی دارن در حالی که ram و CPU تقریبا با هر مشخصاتی موجود هست؟
دو نوع هارد معمولا روی سرور ها هست
1- هارد sata
2- هارد ssd
سرعت نوع 2 بالاتر هست باعث عملکرد سریع سرور میشه ولی فضای نوع دو خیلی کمه مثلا نوع یک اگر 1000 گیگ فضا داشته باشه نوع دو مثلا 256 گیگ فضا داره بین سرعت و فضا مدیرسرور بسته به نیاز انتخاب میکنه

حالا اگر فرض کنید همان نوع 1 رو برای فضای بیشتر انتخاب کنند و مثلا اندازه متداولش 2000 گیگ فضا موجود باشه روی یک سرور حداقل میخوان 300 تا مشتری یا سایت رو میزبانی کنند پس میشه 2000 تقسیم بر 300 مساوی 6.6 گیگ برای هر سایت ولی خب بازم می بینید شرکت هایی هستن بیشتر از این هم فضا میدن با قیمت ارزون که به این کار میگن فروش بیش از حد ... منطقش هم این هست که همه کاربرها فرضا 6 گیگ رو مصرف نمی کنند یکی 1 گیگ مصرف میکنه یکی 10 گیگ ...

درهرصورت هارد جزو منابعی هست که محدوده و اشتراکش زیاد ممکن نیست ولی cpu و ram را میشه بیشتر اشتراکی بین کاربرها مصرف کرد ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بازم میگم ،سایتهای بزرگ ، بر خلاف کل دنیا که سایت پربازدیدتر هزینه بیشتری داره ، هیچ هزینه ای نمیدن.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
هزینه های سایتهای بزرگ سرور و هاست نیست
هزینه
نویسنده گان و خبرنگاران
کدنویسی
امنیت
و احیانا تبلیغات
اینها هزینه شونه
وگرنه دومین و هاست و سرور انچنان هزینه ای براشون نمیشه