منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

هست وارز برای نصب VB

rezidentevilone

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 جولای 2007
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
0
محل سکونت
همدان
سلام...

هاست وارز می خوام برای نصب vb...

VB چقدر حجمشه ؟

مثلا اگه 30 مگ باشه من 100 مگ می خوام..

اگه 70 مگ باشه 100 مگ و...
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC
سلام
VB خودش حجم زیادی نداره با پلاگین هاش حداکثر 15-20 مگابایت هست.
پلن 100 مگابایتی + 10 گیگ پهنای باند ماهانه هاست وارز با Cpanel هم سالانه به شما تقدیم می کنیم 18 هزار تومان
مایل بودیم در خدمتم.
امکانات دیگر مثل دیتابیس پارک دومین ایمیل و د.. نا محدود هست. (Addon در پلن 100 مگابایت 1 عدد)
سرور هم هلند هست آپتایم هم الان 30 روز هست 100٪ پایین تر از 98 هم نداشتیم.
تا 7 روز در صورت عدم رضایت هزینه به صورت کامل و بدون سوال قابل برگشت است.
موفق باشید
 

rezidentevilone

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 جولای 2007
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
0
محل سکونت
همدان
addon domain همون می شه که وقتی دومین اصلی بالا نیاد این بالا میاد ؟

یا همون می شه که همزمان با دومین هم در دست رس هست ؟
 

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,126
لایک‌ها
26
محل سکونت
تهران
addon domain : می تونی یه دومین دیگه هم به هاست بشناسونی که هم زمان سایتت با دوتا دومین بالا بیاد
مثلا من الان سایتم هم با دومین www.foodsindustry.ir بالا میاد هم با taghzeye.com
 

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,126
لایک‌ها
26
محل سکونت
تهران

afshin-434

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 فوریه 2006
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
18
سلام
VB خودش حجم زیادی نداره با پلاگین هاش حداکثر 15-20 مگابایت هست.
پلن 100 مگابایتی + 10 گیگ پهنای باند ماهانه هاست وارز با Cpanel هم سالانه به شما تقدیم می کنیم 18 هزار تومان
مایل بودیم در خدمتم.
امکانات دیگر مثل دیتابیس پارک دومین ایمیل و د.. نا محدود هست. (Addon در پلن 100 مگابایت 1 عدد)
سرور هم هلند هست آپتایم هم الان 30 روز هست 100٪ پایین تر از 98 هم نداشتیم.
تا 7 روز در صورت عدم رضایت هزینه به صورت کامل و بدون سوال قابل برگشت است.
موفق باشید

سلام
شما خودت یه نمونه vbulletin نصب شده نال نشونمون میدی؟ هسات خودتونم نباشه عیبی نداره هر هاستی
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC
addon domain : می تونی یه دومین دیگه هم به هاست بشناسونی که هم زمان سایتت با دوتا دومین بالا بیاد
مثلا من الان سایتم هم با دومین www.foodsindustry.ir بالا میاد هم با taghzeye.com

خوب این رو دوستمون اشتباه توضیح دادن :blush:
این که دوست عزیز گفتند Park Domain هست.

شما توسط Addon Domain می توانید 2 تا سایت مختلف با 2 دامنه جدا را روی یک هاست میزبانی کنید.
مثلاً سایت Domain.com با محتوای تفریحی و سایت MySite.com با محتوای خبری و حدا از هم با 2 دامنه مختلف را روی یک هاست میزبانی کنید.
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,126
لایک‌ها
26
محل سکونت
تهران
خوب این رو دوستمون اشتباه توضیح دادن :blush:
این که دوست عزیز گفتند Park Domain هست.

شما توسط Addon Domain می توانید 2 تا سایت مختلف با 2 دامنه جدا را روی یک هاست میزبانی کنید.
مثلاً سایت Domain.com با محتوای تفریحی و سایت MySite.com با محتوای خبری و حدا از هم با 2 دامنه مختلف را روی یک هاست میزبانی کنید.
سایت من الان اینجوری داره بالا میاد
http://************/files/mlu9cn3pzs0bb64xyhso.jpg
http://************/files/9yg3dt5eyakff8rpl0zn.jpg
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC
سایت من الان اینجوری داره بالا میاد
http://************/files/mlu9cn3pzs0bb64xyhso.jpg
http://************/files/9yg3dt5eyakff8rpl0zn.jpg

درسته شما دامنه جدید رو روی دامنه قبلی Add کردین که بهتر هست اینکار رو با Park انجام بدین با Addon این امکان رو دارید یک سایت دیگه با محتوای متفاوت و دامنه جدا روی همین هاست ایجاد کنید که الان این ویژگی رو با مصرف Addon به جای پارک از دست دادید :happy:
 

sinaarian

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2006
نوشته‌ها
491
لایک‌ها
2
محل سکونت
Neverland
جناب Desperadoss الآن که سایتتون را چک کردم، ظاهرا از شرکت altushost رسیلری دارید.
من قبلا 6 ماهی از این شرکت هاست داشتم و خوب بود، البته کمی هم مشکلاتی داشتند که فکر میکنم الآن دیگه برطرف شده باشه.
چند سوال از خدمتتون داشتم:
1- آیا امکان اختصاصی سازی php با فایل php.ini هست یا نه؟
2- امکان دادن آی پی اختصاصی هم دارید یا نه؟ خود altushost که با ماهی 2 دلار میده.
3- پشتیبانی با شماست؟ یا باید از طریق خود altushost اقدام کنیم؟
4- پرداخت بصورت 3-6 ماهه هم دارید یا فقط سالیانه دارید؟

در ضمن سرورهای altushost در لوکزامبورگ هستند و نه در هلند. قبلا هلند بودند ولی نزدیک 2 ماهی میشه که همه را به لوکزامبورگ انتقال داده.

ممنون
 

sinaarian

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2006
نوشته‌ها
491
لایک‌ها
2
محل سکونت
Neverland
درسته شما دامنه جدید رو روی دامنه قبلی Add کردین که بهتر هست اینکار رو با Park انجام بدین با Addon این امکان رو دارید یک سایت دیگه با محتوای متفاوت و دامنه جدا روی همین هاست ایجاد کنید که الان این ویژگی رو با مصرف Addon به جای پارک از دست دادید :happy:
کاملا تایید میشه.
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC
جناب Desperadoss الآن که سایتتون را چک کردم، ظاهرا از شرکت altushost رسیلری دارید.
من قبلا 6 ماهی از این شرکت هاست داشتم و خوب بود، البته کمی هم مشکلاتی داشتند که فکر میکنم الآن دیگه برطرف شده باشه.
چند سوال از خدمتتون داشتم:
1- آیا امکان اختصاصی سازی php با فایل php.ini هست یا نه؟
2- امکان دادن آی پی اختصاصی هم دارید یا نه؟ خود altushost که با ماهی 2 دلار میده.
3- پشتیبانی با شماست؟ یا باید از طریق خود altushost اقدام کنیم؟
4- پرداخت بصورت 3-6 ماهه هم دارید یا فقط سالیانه دارید؟

در ضمن سرورهای altushost در لوکزامبورگ هستند و نه در هلند. قبلا هلند بودند ولی نزدیک 2 ماهی میشه که همه را به لوکزامبورگ انتقال داده.

ممنون

سلام
الان هیچ مشکلی نیست دوست من
هم Reseller دارم هم VPS
امکان اختصاصی کردن تنظیمات PHP هم هست با htaccess
IP اختصاصی هم من ماهانه 3000 توما میدم.
پشتیبانی هاست هم با ما هست
پرداخت ماهانه برای پلن های بالای 2 گیگ هست ولی کمتر خیر.
در هلند هم چند سرور دارن در شرکت لیزوب تا جایی که به ما گفتن.

در خدمتم :blush:
 

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,126
لایک‌ها
26
محل سکونت
تهران
درسته شما دامنه جدید رو روی دامنه قبلی Add کردین که بهتر هست اینکار رو با Park انجام بدین با Addon این امکان رو دارید یک سایت دیگه با محتوای متفاوت و دامنه جدا روی همین هاست ایجاد کنید که الان این ویژگی رو با مصرف Addon به جای پارک از دست دادید :happy:
آهان , تشکر :)
 

sinaarian

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2006
نوشته‌ها
491
لایک‌ها
2
محل سکونت
Neverland
در هلند هم چند سرور دارن در شرکت لیزوب تا جایی که به ما گفتن.
ممنون از پاسختون

الآن همین سایتی که معرفی کردید، http://perspolisi.com/forums ، در سروری در لوکزامبورگ هاست میشه و نه در هلند و همچنین خود سایت altus

بهرحال زیاد فرقی با هم ندارند.
پی ام هم خدمتتون دادم.

موفق باشید
 

Desperadoz

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
PC
ممنون از پاسختون

الآن همین سایتی که معرفی کردید، http://perspolisi.com/forums ، در سروری در لوکزامبورگ هاست میشه و نه در هلند و همچنین خود سایت altus

بهرحال زیاد فرقی با هم ندارند.
پی ام هم خدمتتون دادم.

موفق باشید

PM نرسیده دوست من.
دوباره بفرستید یا ایمیل کنید
[email protected]
 
بالا