• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار بانک مرکزی به صرافان

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
هشدار بانک مرکزی به صرافان

بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای اعلام کرد از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های نقل و انتقالات ارزی نرخ فروش ارز را حداکثر 3 تا 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند.

به گزارش فارس، این بانک طی بخشنامه ای به صرافان سراسر کشور اعلام کرد، در راستای اجرای سیاست یکسان سازی نرخ ارز از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند .

ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود .

صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند .

در دستورالعمل یاد شده تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت ننمایند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی کلن 6 درصد سود .
با این وصف باید دلار رو 1300 بدن .
ببینیم شنبه این قانون عملی میشه یا نه .
اگه عملی شه که خیلی خوبه .
یه چند تا صرافی هم درش تخته شه . تا این همه نرخ از این صرافی به اون صرافی فرق نکنه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اتفاقی که می افته اینه که صرافه به قیمت 1200 میخره !! موقع فروش میگه دلار نداریم !! همون دلارو میده دست نوچه هاش کف بازار اونا به قیمت 1500 1600 میفروشن.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
اتفاقی که می افته اینه که صرافه به قیمت 1200 میخره !! موقع فروش میگه دلار نداریم !! همون دلارو میده دست نوچه هاش کف بازار اونا به قیمت 1500 1600 میفروشن.

پس این صراف ها هم کم مقصر تو گرونی نیستن .
مایلند اقتصاد رو به فنا بدن .
مجوز چند تاشون که لغو شه ادم میشن بامبول در نیارن .

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
كاري نداره اگه بخوان كنترل كنن. چند نفرو بذارن كه برن از صرافي كه دلار 1200 تومني گرفته دلار بخرن اگه نفروخت 3 سوت درشو تخته كنن بقيه صرافا حساب كار مياد دستشون ديگه اين غلطار و نميكنن. كم مردم بدبختي دارن اين دلال ها هم شدن غوز بالا غوز.
فقط مهم اينه كه دولت بخواد سفت و سخت مقابله كنه يا نه. كه معمولا نشون دادن زياد تو اين حرفاشون جدي نيستن

webarts

Registered User
لایک‌ها
9

دقیقا همینطور هست.
البته صرافی دلار را از مردم 1200 می خرد!

صرافی هم می فروشد اما مثلا 1700 می فروشد فاکتور به قیمت 1300 میده و اگر دلار تقلبی باشه خیلی هنر کنی پس از شکایت به بانک مرکزی دلار را پس میگیرد طبق فاکتور 1300 پس میده!

Last edited:

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
توجه کنید:
در اقتصاد سالم صرافی ها هر چقدر دلار بخواهند از بانک مرکزی کشور به آنها تحویل داده میشود.
ولی الان بانک به صرافی ها دلار 1226 نمیده! بلکه به صرافها دستور داده اند ذخایر صرافی را به 1300 بفروشند و از فروش دلار 1226 توسط بانک مرکزی به صرافی ها خبری نیست!!!
در نتیجه بزودی رشد قیمت دلار در بازار آزاد آغاز خواهد شد.

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
نمیدونم چرا یه عده دوست ندارن باور کنن ممکنه تواین مملکت کار خوبی هم انجام بشه ، از دلار 1500 ، 1700 ، 2000 یا 3000 تومنی چی به شما میرسه که انقدر اصرار دارید روش؟ بابا یه خبر خوب اومده اصلا صرف این که فقط خبر باشه و واقعیت طور دیگه ای باشه بزارید یه روز خداقل اعصابمون راحت باشه ، من کارم هم واردات و هم صادرات و تو هر دو زمینه افزایش دلار تا حدودی به نفع من هست ولی دلم واسه ملت و مردم میسوزه ؛ شما یا معنی واقعی دلار بالای 2000 رو در بلند مدت نمی فهمید یا جزو اون دسته هستید که از این نوسانات و قیمت ها آگاهانه سود میکنید و از بدبخت شدن مردم کشورتون لذت میبرید .
تورو خدا بزارید 2 تا خبر بشنویم انقدر بدبین نباشید و منفی نبافید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

یه نظارت خیلی کوچیم لازمه که همچین غلطی نتونن بکنن این بی پدر ها
اما هیچ نظارتی نبوده و نیست و نخواهد بود

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یه نظارت خیلی کوچیم لازمه که همچین غلطی نتونن بکنن این بی پدر ها
اما هیچ نظارتی نبوده و نیست و نخواهد بود

اگه در چند تا از این صرافی ها رو ببندن . گوشی میاد دستشون .
ولی اگه شل بگیرن . آش همون آشه و کاسه همون کاسه.
ولی در هرصورت بالا رفتن دلار به ضرر مصرف کنندست چون ریال بیش تر باید پای جنسای مصرفیش بده .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کاری که باید صورت بگیره اینه که باید سیستمی راه بندازن موجودی یه صراف مشخص باشه یعنی در لحظه بدونن صراف چقدر دلار داره و چک کنن ببینن فروش داره یا نه. اگه نفروشه به جرم احتکار بگیرنش
وگرنه صرافه فقط میخره و توی بازار سیاه میفروشه
این سیستم حسابرسی هم انلاین راحت میتونن راه بندازن
خریدارا هم باید مشخص باشه و توی سیستم ثبت بشه
ولی همه اینا کشکه
اگه اینا خودشون به دلار ۱۲۰۰ تومنس اعتقاد داشتن به صراف به همین قیمت میفروختن یا اصلا خودشون مستقیم میفروختن

Sent from my iPod touch using Forum Runner

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
اگه در چند تا از این صرافی ها رو ببندن . گوشی میاد دستشون .
ولی اگه شل بگیرن . آش همون آشه و کاسه همون کاسه.
ولی در هرصورت بالا رفتن دلار به ضرر مصرف کنندست چون ریال بیش تر باید پای جنسای مصرفیش بده .

دولت اگه برای صراف نرخ تعیین می کنه باید خودش دلار لازم صراف را تهیه کنه یعنی دولت بیاد دلار 1226 به میزان تقاضای بازار آزاد به صرافی ها بده بعد توقع داشته باشه صراف 1300 به مردم بفروشه.

تو تمام دنیا همینه. بانک مرکزی هر چقدر صراف بخواد بهش ارز میده و او ارز را به ملت میفروشه.

الان دولت فروش ارز را به صرافی ها متوقف کرده! صراف از کجا بیاره دلار 1300 به مردم بفروشه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نه نگرفتید :دی متن بالا رو با دقت نخوندید

واسه 3 تا 5% منظور نرخ حواله صرافی است یعنی برای حواله نهایت قیمت به احتساب 5% : 1287.3

برای فروش نقدی صرافی می تونه نهایت 1% بیشتر از نرخ مرجع 1226 بده یعنی نهایت : 1238

سهیمه ارز صراف ها هم از روز شنبه دوباره از سمت بانک مرکزی پرداخت میشه . در ضمن هر صرافی رفتید و از فروش ارز امتناع کرد راحت جلوی روش زنگ بزنید بانک مرکزی و آمارش رو بدید . کاری که 4 سال پیش من خودم با یک صراف کردم و باباش در اومد . به هیچ عنوان از نرخ اعلامی واسه این هفته ای که در پیش هست بالا نخرید امروز منطقه آزاد ارس پر دلال بود که التماس می کردم 1600 تا 1500 به هیچ عنوان باج ندید . صرافی بانک ها هم از شنبه یا 1 شنبه باز میشن . وقتی صرافی بانک ها باز شدن به راحتی می تونید تامین ارزی کنید . صرافی بانک ها در روز 1 میلیون دلار سقف سهمیه از بانک مرکزی دارن . بنده خودم امسال سال دهمی هست که کارم ارز هست (در زمینه حواله - ال سی - یوزانس و.....) فعالیت دارم . از رو باد شکم حرف نمی زنم :)

poole21

Registered User
لایک‌ها
47

واسه 3 تا 5% منظور نرخ حواله صرافی است یعنی برای حواله نهایت قیمت به احتساب 5% : 1287.3

برای فروش نقدی صرافی می تونه نهایت 1% بیشتر از نرخ مرجع 1226 بده یعنی نهایت : 1238

سهیمه ارز صراف ها هم از روز شنبه دوباره از سمت بانک مرکزی پرداخت میشه . در ضمن هر صرافی رفتید و از فروش ارز امتناع کرد راحت جلوی روش زنگ بزنید بانک مرکزی و آمارش رو بدید . کاری که 4 سال پیش من خودم با یک صراف کردم و باباش در اومد . به هیچ عنوان از نرخ اعلامی واسه این هفته ای که در پیش هست بالا نخرید امروز منطقه آزاد ارس پر دلال بود که التماس می کردم 1600 تا 1500 به هیچ عنوان باج ندید . صرافی بانک ها هم از شنبه یا 1 شنبه باز میشن . وقتی صرافی بانک ها باز شدن به راحتی می تونید تامین ارزی کنید . صرافی بانک ها در روز 1 میلیون دلار سقف سهمیه از بانک مرکزی دارن . بنده خودم امسال سال دهمی هست که کارم ارز هست (در زمینه حواله - ال سی - یوزانس و.....) فعالیت دارم . از رو باد شکم حرف نمی زنم :)
به نظرتون سیایت تک نرخی موفق میشه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیاست تک نرخی اگه درست باشه بهتر از چند نرخی هست

شما الان هیچ جای دنیا کشوری رو نمیبینی که توش ارز چند نرخی بدن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به نظرتون سیایت تک نرخی موفق میشه؟

بله . بهترین سیاست ممکن هست ولی در ایران متاسفانه حتما مجوز چند تا صراف باطل میشه و چند نفر هم پدرشون در میاد . دوستان همچین حرف میزنین که انگاری یادتون نیست تا همین 21 سال پیش بانک ملی دلار مصه ریال به هر کسی می داد یا همین اردیبهشت و خرداد همین امسال فاصله ارز دولتی و صرافی فوقش 30 الی 50 تومن بود ! الان از رو دفتر نوشتم یا جلوتر ببینید تاریخ ها رو (دوست گلم من 10 سال هست که کارم ارز هست البته دلال نیستم و کارم فقط با سیستم بانکی : حواله - ال سی - یوزانس و .... ) 5 تیر : دلار دولتی 1085 تومان صرافی 1142 تومان .

سیاست تک نرخی اگه درست باشه بهتر از چند نرخی هست

شما الان هیچ جای دنیا کشوری رو نمیبینی که توش ارز چند نرخی بدن.

دقیقا موافقم دوست گلم . متاسفانه این کار تو ایران برعکس جاهای دیگه یه نمه چماق هم می خواد :دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

اگه سهمیه قراره بدن که تک نرخی 90% اجرا میشه.
اینا بتونن برای چند وقت تثبیتش کنن روی این قیمت و ملت از خیال سود کردن یا ترس کاهش ارزش پولشون بیان بیرون پولا میره سمت بانک و بازار ارزم طبیعی میشه , ولی به یه حجم عظیم ارز ریختن توی بازار نیاز هست که این کارو نکنن آب از آب تکون نمیخوره.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بله . بهترین سیاست ممکن هست ولی در ایران متاسفانه حتما مجوز چند تا صراف باطل میشه و چند نفر هم پدرشون در میاد . دوستان همچین حرف میزنین که انگاری یادتون نیست تا همین 21 سال پیش بانک ملی دلار مصه ریال به هر کسی می داد یا همین اردیبهشت و خرداد همین امسال فاصله ارز دولتی و صرافی فوقش 30 الی 50 تومن بود ! الان از رو دفتر نوشتم یا جلوتر ببینید تاریخ ها رو (دوست گلم من 10 سال هست که کارم ارز هست البته دلال نیستم و کارم فقط با سیستم بانکی : حواله - ال سی - یوزانس و .... ) 5 تیر : دلار دولتی 1085 تومان صرافی 1142 تومان .

دقیقا موافقم دوست گلم . متاسفانه این کار تو ایران برعکس جاهای دیگه یه نمه چماق هم می خواد :دی

سلام
۲۱ سال نیست. ما در دوران آقای خاتمی ارز رو یکسان سازی کردیم.

تاریخ اقتصاد ایران - ویکی‌پدیا

لطفا تاریخ رو مطالعه کنید می بینید که آقای خاتمی با نفت ۱۱ دلاری ارز رو یکسان سازی کرد و اینها با نفت بیش از ۱۰۰ دلار (۹ برابر) ارز رو چند قیمتی کردند.
همچنین در دوران آقای رفسنجانی به زور سعی کردند که نرخ ارز تک رقمی بشه که متاسفانه نتیجش تورم ۵۰٪ بود. امیدوارم این مورد رو در این دوره نداشته باشیم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگه سهمیه قراره بدن که تک نرخی 90% اجرا میشه.
اینا بتونن برای چند وقت تثبیتش کنن روی این قیمت و ملت از خیال سود کردن یا ترس کاهش ارزش پولشون بیان بیرون پولا میره سمت بانک و بازار ارزم طبیعی میشه , ولی به یه حجم عظیم ارز ریختن توی بازار نیاز هست که این کارو نکنن آب از آب تکون نمیخوره.

ارزی توی بازار تزریق نمی کنن دوست عزیز . وقتی صرافی بانک ها باز بشه دوباره همین صراف ها راحت همون سهمیه قبلی شون رو از صرافی بانک ها دریافت می کنن . پس از 3 باز اصلاحیه مقررات ارزی بانک مرکزی هنوز سهمیه صراف ها برقرار هست گلم .:) . مجموعه مقررات ارزی رو می تونید از سایت بانک مرکزی مشاهده کنید www.cbi.ir

بالا