• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار بانک مرکزی به صرافان

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب امروز پس از کلی مصیب و تلفن و حضوری رفتن این ور و اون تشت رسوایی بانک م ر ک ز ی که تا حالا افتاده زمین . !!!!

قابل توجه : صرافی ملی - صرافی مهر(بانک کشاورزی) - صرافی ملت - صرافی پاسارگاد- صرافی سامان - صرافی اقتصاد نوین - صرافی پارسیان - صرافی بانک توسعه صادرات هیچ کدوم فروش نداشتن ؟!

دلیل : بانک مرکزی هنوز تامین ارزی نکرده برای این صرافی ها .

قابل توجه : حتی بی شعور ها مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی هم هنوز اصلاع نشده و ابلاغیه ارسال نشده .

با همین کار دلار 37 تومن در بازار آزاد زد بالا . ! یعنی کمپلت تا این لحظه چیزی جز تشت رسوایی واسه عاغایان نبوده :دی . عکس العمل بازار آزاد در صورتیکه این وضع ادامه پیدا کنده خیلی شدید خواهد بود . حجمع پول گردشی در بازار غیر رسمی ایران بیشتر از سرمایه بانک مرکزی نباشه کمتر از اون نیست . اینا دارن به جنگ هیولا میرن ولی غافل از اینکه نه سواد دارن و نه خودشون چیزی هستن !

یه نکته جالب : بانک ملی امروز فروش ارز مسافرتی رو هم متوقف کرده بود به دلیل عدم اصلاح مجموعه مقررات بانک م ر ک ز ی . یعنی دیگه خوده این والا نوبره !!!!
قابل پیشبینی بود
واسه یکی دو روز اول میتونن بهونه بیارن که هنوز سیستممون آماده نیست و از این چرندیات که همیشه میگن
اما از همون 2 شنبه 3شنبه معلوم میشه چند مرده حلاچ ان با این طرحشون و این همه دادار دودور تو تلویزیون رادیو و ... که آی ما دلار کردیم 1226 تومن ملت حالشو ببرید!

seeed

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من هم سیاست اقتصادی خاصی رو دارن دنبال نمیکنن
فقط یک شایعه میندازند بعد میشینن ببینن نتیجش چی میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقا چی شد؟؟؟
بالاخره دلار دادن به صرافی ها یا نه؟

امروز به 5 صرافی دادن ولی قابل پیش بینی جلوی اون صرافی ها صف طولانی بود ! ملت الان خودشون گرگ تر از صراف ها شدن . تا موقعی که موقعی که واقعا یه 30 یا 40 نفری سکته نزنن سر بازار ارز وضعیت درست بشو نیست دوست گلم . من امروز بازار بودن به مولا خندت میگیره مردم رو ببینی . طبق معمول هم پر لاش خور و دلال و خورده پا !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امروز به 5 صرافی دادن ولی قابل پیش بینی جلوی اون صرافی ها صف طولانی بود ! ملت الان خودشون گرگ تر از صراف ها شدن . تا موقعی که موقعی که واقعا یه 30 یا 40 نفری سکته نزنن سر بازار ارز وضعیت درست بشو نیست دوست گلم . من امروز بازار بودن به مولا خندت میگیره مردم رو ببینی . طبق معمول هم پر لاش خور و دلال و خورده پا !

اسکناس هم دادن یا فقط الکترونیک؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

الان یعنی من دلم بخواد دلار انبار کنم هم بهم میدن یا نه؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یعنی الان دلار 1260 تومان صرافی میفروشه ؟ من هرجا که پرسیدم گفتن فروش نداریم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یعنی الان دلار 1260 تومان صرافی میفروشه ؟ من هرجا که پرسیدم گفتن فروش نداریم

والا ما آخرشم نفهمیدیم اینا دلار دست مردم میدن به این قیمت یا نه؟
چون میگن مسافر رو که تو فرودگاه میدن
وارد کننده رو هم ارزش رو بعد از ثبت تامین میکنن
پس ارزی که به صراف ها داده میشه واسه چیه و چطوری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت اگه قراره بگیره؟!!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
والا ما آخرشم نفهمیدیم اینا دلار دست مردم میدن به این قیمت یا نه؟
چون میگن مسافر رو که تو فرودگاه میدن
وارد کننده رو هم ارزش رو بعد از ثبت تامین میکنن
پس ارزی که به صراف ها داده میشه واسه چیه و چطوری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت اگه قراره بگیره؟!!
نه ارز به افرادی که میخوان بزارن تو بالشت نمیدن

ارز کاملا هدفمند شده و به کسانی داده میشه که نیاز کاری دارن. فقط ممکنه برای برخی مشاغل مثل خرید خدمات از خارج مشکلی وجود داشته باشه که اونها هم باید برن پیگیری کنن
ارز به صرافها داده میشه برای حواله خرید کالا و خدمات دیگه

اون افرادی هم که میخوان سوداگری کنن و دلار بزارن تو بالشت باید برن از بازار سیاه تهیه کنن

daris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اون مهاجره بدبختی که داره مهاجرت میکنه باید چه خاکی به سره گرام بریزه (مسئول بهش میگه غلط میکنی مهاجرت میکنی، مملکت گل و بلبل ول میکنی بری غربت چیکار!!!) یه بدبختی مثل من که با کلی کارو قرض و قوله پول جور کرده تا یه خونه برا خودش بگیره تو غربت تا با اجاره نشینی سرمایش هدر نره چه چاره ای داره. خدا وکیلی امثال من بدبخت ترین آدم تو این مملکتن ،چون میدونیم یه سرمایه ای داریم اما حالا کمتر از نصفم نمیرزه این در قیاس با اون آدم هایی که میگم که هیچی برای از دست دادن ندارن چون من میدونم حدقل نصف این همه سالی که کار کردم دود شد رفت هوا. چند سال برنامه ریزی بهم ریخت الان من یه خونه پیدا کردم (اندازه لونه گنجشک) با این وضع باید دو برابر بیشتر ریال بدم تا اندازه پول خونه حواله کنم و بخمرش تا بکپم توش (نسبت به دو ماه پیش دو برابر ضرر). در صورتی که اصلا ندارم این مقدار حالا من میتونم از این برنامه تک نرخی استفاده کنم یا به امثال من دوباره متلک میندازن؟!

بچه ها یه راهی به من نشون بدین جان عزیزتون، این صرافا یا بانکا میدن به این قیمت تک نرخی میدن برای کارای مهاجرا؟ دارم سکته میزنم!

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
حالا قطعات کامپیوتر، لپ تاپ و لوازم صوت و تصویر و خانگی با چه نرخ دلاری وارد کشور میشه؟؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اون افرادی هم که میخوان سوداگری کنن و دلار بزارن تو بالشت باید برن از بازار سیاه تهیه کنن

این افراد بیشترین سود از این دلارهای دولتی میکنن این دلارها شامل خودیها میشه پسر فلانی ننه بهمانی آبجی بابایی و ... جیب گشاد شیوخ پر بشو نیست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حالا قطعات کامپیوتر، لپ تاپ و لوازم صوت و تصویر و خانگی با چه نرخ دلاری وارد کشور میشه؟؟
عمده واردات با دلار دولتی هستدوست من
ببینید چرا اکثر واردات ما از چین کره و ژاپن این کشورهاست؟
چون ما به این کشورا صادرات نفت داریم و یه بخشی از واردات از همون پول نفت هست که یجورایی مبادله کالا به کالا هست
مثلا محصولات شرکت هایی بزرگی مثل سونی ,سامسونگ و الجی ... در همه بخش ها به همین نحو وارد میشن و تا حالا با همون دلار 1120 تومن بوده و حالا شده 1226 تومن
این شلوغی و گرونی بازار ناشی از سودجویی هست که با عدم نظارت و بازرسی اینقدر شورشو در آوردن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با همين نرخ جديد 1200 و خرده اي

قطعا با این نرخ نیست، الان آفتابه هم که میخواهی بخری میگن دلار گرون شده و یا نمیفروشن یا با قیمت‌های نجومی ..
مثلا، من همین چند ماه پیش یه iPod 8GB خریدم 270 تومان الان میگه 400 تومان

این هدفمند شدن شما هم مارو کشت ! همه هدف‌ها نمیدونم چرا به جیب آقازاده‌ها ختم میشه ..

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
حالا این کسی که وارد کننده کامپیوتر هست دلار را بگیره در بازار آزاد بفروشه که بیشتر سود می بره؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حالا این کسی که وارد کننده کامپیوتر هست دلار را بگیره در بازار آزاد بفروشه که بیشتر سود می بره؟!

واسه همین هست که گفتن فقط بعد از ثبت سفارش دلار میدن و در صورتی که دیر ترخیص بشه دلار رو پس میگیرن
البته فاصله حرف تا عمل زیاده ...

بالا