lahijan_web
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 40
- لایکها
- 0
فکر کنم باید تمام محتوای سرور پاک پاک بشه از این به بعد شما برید واسه خودتون حال کنید فکر کنم سایت اشیانه یادتون باشه اون از وبولتین استفاده می کرد هک شد
فکر کنم باید تمام محتوای سرور پاک پاک بشه از این به بعد شما برید واسه خودتون حال کنید فکر کنم سایت اشیانه یادتون باشه اون از وبولتین استفاده می کرد هک شد
به نقل از MJ_Alex :به نظر من هم مشکل از ام تی نیست
شاهد این چیزی هم که گفتی درست نیست : تو mt-config.cgi پرمیشن رو به 644 تغییر دادن
من یه بار 644 که گفتی گذاشتم ، یه بار 666 که خود ام تی گفته پیش فرضه و یه بار هم جلوشون # گذاشتم ولی بازم درست نشد
کسایی هم که این مشکل رو دارن باید کاری رو که مملوکس گفته انجام بدن
یعنی بصورت دستی پرمیشن رو به 755 تغییر بدن
حالا دستی یا خودکار ! ... 644 یا 666 !به نقل از MJ_Alex :به نظر من هم مشکل از ام تی نیست
شاهد این چیزی هم که گفتی درست نیست : تو mt-config.cgi پرمیشن رو به 644 تغییر دادن
من یه بار 644 که گفتی گذاشتم ، یه بار 666 که خود ام تی گفته پیش فرضه و یه بار هم جلوشون # گذاشتم ولی بازم درست نشد
کسایی هم که این مشکل رو دارن باید کاری رو که مملوکس گفته انجام بدن
یعنی بصورت دستی پرمیشن رو به 755 تغییر بدن
یه ماژولی روی apache نصب میشه.به نقل از mbf :چه جوری می شه فولدرهایی که 777 باشه رو بلوک کرد؟
پس یعنی اینکه به خاطر تنظیمات ام تی سایتی هک شده همش سرکاریه نه؟حالا دستی یا خودکار ! ... 644 یا 666 !
حرف من این بود که دیفالتش 777 نیست !
یه ماژولی روی apache نصب میشه.
الان میگردم اطلاعاتشو میزارم.
به نقل از mbf :چه جوری می شه فولدرهایی که 777 باشه رو بلوک کرد؟
به نقل از ITX :نه جیگرتو! اول برید توی mt-config.cgi بعدش اینا رو یه جاییش اضافه کنید!
HTMLPerms 0644
UploadPerms 0644
HTMLUmask 0133
DirUmask 0022
بعدم آرشیو و فایل های که توسط ام تی ساختی رو کامل از روی سرور پاک کنید و یه بار وبلاگتون رو باز سازی کنید!...حله!
در ضمن یه سری از سرویس ها مثل وبرمز کلا فلدر های رو 777 باشه پرمیشنش رو بلوک کردن و ارور 500 میده!!:lol: خلاصه حواستون باشه!
به نقل از MJ_Alex :آره اینطوری کار میکنه
تائيد مي شه اين روشبه نقل از ITX :نه جیگرتو! اول برید توی mt-config.cgi بعدش اینا رو یه جاییش اضافه کنید!
HTMLPerms 0644
UploadPerms 0644
HTMLUmask 0133
DirUmask 0022
بعدم آرشیو و فایل های که توسط ام تی ساختی رو کامل از روی سرور پاک کنید و یه بار وبلاگتون رو باز سازی کنید!...حله!
در ضمن یه سری از سرویس ها مثل وبرمز کلا فلدر های رو 777 باشه پرمیشنش رو بلوک کردن و ارور 500 میده!!:lol: خلاصه حواستون باشه!