• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار خیلی مهم در مورد روش جدید کلاهبرداری بعضی از فروشندگان !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا من رفتم یه lg optimus بخرم. متاسفانه با یه روش بسیار زشت کلاهبرداری چند تا از فروشنده های موبایل مواجه شدم . من وظیفه خودم دونمستم تا این در این مورد با بچه های فروم تبادل نظر کنیم . با این اوضاع برای خرید به هیچ وجه به فروشنده ها و فروشگاه ها اعتماد نمی شه کرد. اول برای هر گوشی قیمت خیلی پایین می دن و بعد به بهانه های مخختلف مثل نصب نرم افزار اجباری و یا کابل اضافه و یا گارانتی تا 50 60 تومن توی فاکتور اضافه می کنن. بعد هم باز هم 10 تومن 10 تومن الکی به فاکتور اضافه می کنن و اصلا مثل اینکه کوتاه هم نمی یان. اگر هم بگی گوشی رو نمی خای می گن ما پلمپ رو باز کردیم و حتما باید ببری . زوری !!!!! :cigar:

اما متاسفانه شبیه همین روش کلاهبرداری مثل اینکه توی بازار خیلی شایع و مثل اینکه روش راه و رسم بسیاری از فروشنده ها شده من که خودم توی معامله هیچ وقت پول رو اول معامله نمی دم حتی آخر معامله هم پول رو به زور میدم چون ممکنه وقتی که پول دادی باز هم ازت پول بخان و باز هم که دادی باز هم پول بخان و ................................... و آخر هم بهت یه گوشی خراب بهتون میندازن . حتما می دونید که هیچ گوشی ای نرم افزار اضافه نداره ! :weird: به هیچ وجه به این خنگ ها اجازه دستکاری گوشی تون رو ندید :thumbsdow

در مورد محتویات بسته هم میتونید توی سایت های خارجی چک کنید تا ببینید چی داره و چی نداره و بی خودی بیست سی تومن بابت فول پک اضافه نگیرن و یا اینکه چیزی رو کم نکنن
من خودم با چشم خودم دیدم یکی از این فروشگاه ها مثلا برای این گوشی که من می خواستم بخرم آداپتور اصلی و کوچولوی الی جی رو با یا آدابتور بزرگ عوض کرده بودن . اونم چه آداپتور آشغال و بد ریخت و گنده ای. اصلا توی جعبه هم جا نمی شد :upsided: اینا انفدر حقیرا که با اینکه مغازه های 10 میلیارد تومنی دارن بازم به خاطر 5 هزار تومن آداپتور یه همچین دزدی می کنن :upsided: در ضمن شما همیشه تا وقتی که در مغازه حضور دارید حق فسخ و باطل کردن هر معامله ای رو دارین حتی اگه جعبه رو باز کرده باشین و حتی اگه گوشی رو دستمالی و داغون هم هم کرده باشین و حتی اگه پول رو داده باشین و حتی اگه فاکتور رو هم امضا کرده باشین. اصلا توی این مورد کوتاه نیاید دوستان.

در صمن مواظب گوشی های دست دوم و پیکسل سوخته و خراب و حتی دستمالی شده و پشت ویترین هم باشین چون خیلی از بچه ها از این طریق سرشون خیلی کلاه رفته و آخرش گوشی درست و حسابی هم گیرشون نیومده :( مواظب باشید اینا بعضیاشون اول به شما گوشی نو نشون می دان و بعد اونو با یه گوشی دیگه عوص می کنن که ممکنه خراب یا حداقل پلیپ باز شده باشد

همیشه به بند های توی فاکتور ها که معمولا صلب مسئولیت توجه کنید ! چون به خاطر این بند ها شما رو از انواع موارد قانونی شکایت هم محروم می کنن.

اما خب حالا بریم سر اصل مطلب :
من فکر می کنم نباید از یه همچین مواردی کوتاه اومد و صرف نظر کرد . ببینید ما نسبت به حقوق خودمون و دیگران مسئولیت کامل داریم .این مشکلات وقتی به وجود میاد و این طور رشد پیدا میکنه که ما اینطور مظلوم باشیم و از حقوق خودمون کوتا بیایم. من یه خواهش دارم اینکه حتما چنین مواردی رو حتی به خاطر دیگران هم شده پی گیری کنید و به هیچ وجه به این کلاهبردار ها اجازه کلاهبرداری ندید . اینا جدا پرو شدن و آشکارا دارن خلاف قانونی می کنن .من فکر می کنم بهتره این موارد رو از طریق تعزیرات و دادگستری پی گیری کرد.

اینم شماره تعزیرات 124 ( زنگ بزنید فوت کنید حدقل :lol: )

در ضمن برای تست گوشی به هیچ وجه سیم کارت خودتون رو ندین ( بابا همه گوشی ها بدون سیمکارت روشن میشن ! ) چون برای پس گرفتن سیمکارت یه دعوایی راه می ندازن که نگو و نپرس . در ضمن مواظب باشید اینا معمولا توی مغازه 3 یا 4 نفرن و شما به هیچ وجه زور شما بهشون نمی رسه . اما اگر دعوا راه انداختن به جای تلافی و درگیری فورا به 110 زنگ بزنید ......... بعد که پلیس آمد بگید که مامور پلیس صورت تهیه کنه و به استناد اون صورت برید دادگستری و شکایت نامه بنویسید . در ضمن ترجیحا شماره تلفن چند نفر رو هم که شاهد ماجرا بودن بگیرید چون برای مراحل دادرسی لازم میشه و کارتون رو خیلی جلو میندازه . آقا اصلا کوتاه نیاید و حقتون رو بگیرید . هیچ می دونستید که کار اینا طبق قانون زندان و جریمه و حتی شلاق داره (جدی جدی)

خلاصه اینکه خیلی خیلی خیلی مواظب خودتون باشید . :heart::wub:

Last edited:

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
سلام بخش گفتگو آزاد هم بزن
ممنون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این روش که جدید نیست
حدود دو سالی هست که به بهانه هایی مثه : نصب نرم افزار - نصب آنی ویروس!!!! - راه اندازی GPS !!! - رجیستر و امثالهم میکنن تو پاچه ملت قبلا هم تو همین بخش موبایل بحثش شده .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آره اما جدیدا زوری هست و اگه هم نخای باید دعوا کنی تا سیمکارتت و یا پولت رو بگیری
اونم چه دعوایی

همون قبلا هم زوری بود.

جالب من حدود 2 سال قبل واسهیکی از آشنها یه سامسونگ استار میخواستم بخرم و طرف میگفت این روش ویندوز موبایل هم نصب میشه :دی ویندوزش هفته دیگه برام میرسه خواستی بیار تا نصب کنم!!! :دی

بعد از اینکه من یخورده واسش توضیح دادم که اصلا امکانپذیر نیست همچین کاری و دید نمیتونه به ما قالب کنه گفت شما خریدار نیستی مارو علاف کردی و گوشیو گرفت :دی (البته گوشی پشت ویترین بود از پلمپ در نیاورده بود .

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
پیشرفت کردن تو کلاهبرداری چندماه پیش رفته بودم سمت علاءالدین دعوا شده بود یکی از مغازه دارای دزد علاءالدین سر یکی از وارد کننده های بزرگ گوشی و لپ تاپ رو کلاه گذاشته بود

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
منظورشون از اینکه گوشیهارو آنلاک میکنن هم واسه همین تیغ زدنه یا بر عهده خود واردکنندس که آنلاک کنه

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
البته این طرح در طبقه اول علائدین حداقل 4سال سابقه و قدمت داره!
من که می گم تحریمشون کنیم.
چون همچین اش دهن سوزی هم نمی دن که مجبور باشیم ازشون خرید کنیم.
حداقل می تونیم به اطرافیانمون بگیم از طبقه اول خرید نکنید!:cool:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
آقا من رفتم یه lg optimus بخرم. متاسفانه با یه روش بسیار زشت کلاهبرداری چند تا از فروشنده های موبایل مواجه شدم . من وظیفه خودم دونمستم تا این در این مورد با بچه های فروم تبادل نظر کنیم . با این اوضاع برای خرید به هیچ وجه به فروشنده ها و فروشگاه ها اعتماد نمی شه کرد. اول برای هر گوشی قیمت خیلی پایین می دن و بعد به بهانه های مخختلف مثل نصب نرم افزار اجباری و یا کابل اضافه و یا گارانتی تا 50 60 تومن توی فاکتور اضافه می کنن. بعد هم باز هم 10 تومن 10 تومن الکی به فاکتور اضافه می کنن و اصلا مثل اینکه کوتاه هم نمی یان. اگر هم بگی گوشی رو نمی خای می گن ما پلمپ رو باز کردیم و حتما باید ببری . زوری !!!!! :cigar:

اما متاسفانه شبیه همین روش کلاهبرداری مثل اینکه توی بازار خیلی شایع و مثل اینکه روش راه و رسم بسیاری از فروشنده ها شده... . :heart::wub:
خیلی ممنون ار این دوست گلمون بابت نکاتش منم میخوام چندتا نکته رو هم تاکید کنم هم اضافه کنم
منم رفته بودم برای مادرم یه گوش htc wildfire s بخرم
اولا سعی کنید کسایی رو که از گوشی اطلاع ندارند با خودتون داخل مغازه نبرید چون مزخرفات این فروشندگان هم طرف رو گمراه میکنه هم اعصاب شما رو به هم میریزه خودتونم یه لحظه غافل میشید سرتون کلاه میره مثل من که مادرم رو بردم داخل مغازه این اشتباه رو نکنید!:p
دوم صد نفر میگفتن چینی همون تایوانه آقا فرقی هم نداره بگیر برو ..آقا اینا لیبله میخوای یه لیبل تایوان بچسبونم برات 60 تومن اضافه بدی!دی.....درصورتی که تمام قطعات مخصوصا lcd هاشون فرق میکرد...خوب پس سعی کنید هیچ وقت چینی نگیرید
سوم ماجرای کلاه برداری نمایندگی های رسمی htc در ایران یعنی یاس
من بعد کلی پرس و جو یکی پیدا کردم تایوانی 370 اما چون رنگش در اولویت دوم بود با مادرم رفتیم پاساژ بازار موبایل و نماینده رسمی یاس گفتیم گلبهی داری گفت نه ما نداریم اما یکی هست داره!!!(من اون موقع تعجب کردم نمایندگی نداره اما یکی هست داره اما 2زاریم نیفتاد..) آقا خلاصه ما اعتماد کردیم گفتیم تایوانی گفت بله گفتم خوب بریم پیشش آقا رفتیم طبقه -1 دقیقا زیر نمایندگی یاس چشمت روز بد نبینه طرف و مادرم انقدر حرف زدن منم حواسم پرت شد طرف گوشی رو باز کرد سیم کارت مامان رو گرفت انداخت رو گوشی یه محافظ 15 تومانی هم چسبوند تازه میخواست قاب و نرم افزار هم بکونه تو پاچمون که من گفتم اون گوشی رو بده من باز کردم دیدم چینیه و طرف داره 365 میکنه تو پاچه ما گفتم نمیخوام خوبه حالا پول نداده بودیم گفت من باز کردمو نمیشه دیگه...رفتم به نمایندگی گفتم شما گفتی تایوان این جنس چینی داده گفت من! من کی گفتم؟ ..آقا منو میگی حسابی کفری شدم برگشتم پایین و گفتم من اینو نمیخوام..دست مادرم رو گرفتم و اومدیم بیرون یادمون افتاد که سیم کارت جا مونده رفتم گفتم سیم کارتو بده گفت نمییدم...آقا خلاصه بحث شد (اصلا تا میتونید سعی کنید دعوا نکنید اروم و منطقی پیش برید تا مگه اینکه کار به جای باریک بکشه...مثلا شیششو بشکونید در رید! دی)طرف گفت اصلا تایوانیش وجود نداره و اگه باشه من سیم کارتتو میدم ...گفتم باشه من رفتم گوشی رو از علا الدین 370 گرفتم اوردم ، سیم کارت رو داد و اونجا بود که متوجه یه نکته مهم شدم
طرف گوشی چینی 310 تومانی رو روش یکی از لیبل های یاس رو زده بود(یعنی از گارانتی لیبل رو گرفته بود دیگه) {آخه گوشی تایوانی 2تا لیبل داشت یه سبز و یه نقره ای ، این فقط سبز رو زده بود} و میخواست به اسم گارانتی یاس 365 بکنه تو پاچه ما بدم با نمایندگی نصف نصف آقا من اینو فهمیدم دیگه آمپر چسبوندم اما جلو خودمو گرفتم طرف حالا پرو پرو برگشته به من میگه سیم کارتتون رو که دادم ام تکلیف محافظ چی میشه 15 تومان ضرر بدم من؟ رفتم بالا به نمایندگی گفتم بیا پایین کارت داره گفت چی کار داره گفتم تو بیا کارت داره(چون 2زاریم افتاده بود این دزدا با هم هستن بعدا هم اگه کسی چیزی بگه نمایندگی میگه کی بود کی بود من نبودم ) نماینگی رو بردم تو مغازه گفتم با هم حساب کنید ما رفتیم...واین بود ماجرا
خلاصه حواستون حسابی باشه...خیلی دزدن دیگه اینطوریشو ندیده بودیم از 2تا لیبل یکیشو با همدستیی نمایندگی بزنن بکنن تو پاچه مردم!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
عجب حروم خورایی پیدا میشند ، یا الله ، خودت مردم این مملکتو از دست همدیگه نجات بده !:wacko:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
البته این طرح در طبقه اول علائدین حداقل 4سال سابقه و قدمت داره!
من که می گم تحریمشون کنیم.
چون همچین اش دهن سوزی هم نمی دن که مجبور باشیم ازشون خرید کنیم.
حداقل می تونیم به اطرافیانمون بگیم از طبقه اول خرید نکنید!:cool:
اتفاقا اگه نگاه کرده باشید اکثر مغازه ها اکثرا خالین . یوزر حرفه ای خیلی خوب اینا رو میشناسه . حقشونه ... بزار کرایه چند ده میلیونی بدن اوقت فقط گوشی 1100 و سامسنگ کورپی بفروشن . :happy:

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
بعضی از مغازه دارا اصلا دین و ایمان ندارن

طرف رو ناشی گیر بیارند میکنن توی پاچش

به یه بنده خدای فن بوفالو گرین رو که 20 تومنه داده بودن 40 تومن !!!!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
میگن زوری باید ببری؟! حالا مثلا اگر نخرید چیکار میکنن؟!
گول پلمب رو هم نخورید خودشون برچسب میزنن و سلفون هم میکشن. پس چطوری باطری ها رو عوض میکنن؟

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آقا ممنون از هشدارتون
من چند بار سرم کلاه رفته اما متاسفانه هرگاه برای دیدن گوشی میرم اونجا تا بعدن اینترنتی خرید کنم بالاخره یکیشون آویزون آدم میشه
واقعن دزدن کاملن من با دوستمون موافقم اینا باید تحریم بشن چون ... ننه باباشون نیستن
امیدوارم جنگ بشه یدونه موشک بخوره تو طبقه هم کف
خرید فقط اینترنتی مرگ بر فروشنده های دزد علاالدین

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان برای خرید گوشی های HTC کجا رو پیشنهاد می کنید که طرف دزد نباشه ؟؟ حالا چه اینترنتی چه غیر اینترنتی (حضوری)

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
دوستان برای خرید گوشی های HTC کجا رو پیشنهاد می کنید که طرف دزد نباشه ؟؟ حالا چه اینترنتی چه غیر اینترنتی (حضوری)
به اول و غیر اول همکف دوست و آشنا نیست خودم با چشمان خودم دیدم (آخه یه مدت تو طبقه آخر که عمده فروشا هستن) پسر عمم پیش یکی از آشنا ها کار میکرد یکی از فامیل ها اومد جنس بخره گوشی 230 تومنی رو 420 تا بهش فروخت!!! طرفم چون اطلاع زیادی از گوشی نداشت و رو حساب اطمینان و اعتماد به فامیلش گوشی رو گرفت و بدون هیچ پرسو جوی دیگه ای رفت...
پس شما چند تا کار بکنید اول از همه چند جا سربزنید جنس رو از نزدیک ببینید و تمام جزییاتش رو برسی کنید از جمله پلم لوازم یدکیش و قیمتش واگه دست دوم (که توصیه میشه نخرید ) ضربه خوردگی ، ساعت گوشی و تعمیری بودن یا نبودنش که اینا یکم مهارت بیشتری میخواد و بعد خرید کنید(البته به نکات قبلی هم که اشاره شده تو همین تاپیک توجه کنید)
در آخر شما که میخوای htc بخری اگه میخوای نو بخری برو همین طبقه همکف اولین نمایشگاه دست چپت(موقعی که داری از در جمهوری وارد میشی) مدل گوشی رو بگو و حتما تایوانیشو بگیر و بگو بازم نکنه چون باز کنه دردسر میشه برات که آقا محافظ میخوای برنامه سیمت رو بده...بگیر و پول رو بده و خداقظ، البته قبلش قیمت بگیر که گرون نگه بهت
من خودم ازش به همین طریق خریدم و مشکلیم پیش نیومد
چالبه که اولین بار که رفتم پیشش-قبل رفتن به بازار موبایل ایران - محافظ رو میگفت 15 و دفعه دوم که با اعصاب ناراحت رفته بودم تو جریان رو فهمیده بود میگفت محافظ 8 تومن:p واقعا که...
موفق باشی

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
یک نکته :
همیشه هنگام خرید هر نوع ( هر نوع! ) کالایی هرگز لوازم جانبی را از فروشنده کالا نخرید.
هیچگاه مموری و محافظ را از از همان فروشنده موبایل نخرید .
هیچگاه فیلتر و مموری و کیف را از فروشنده دوربین نخرید.
هیچگاه میز تلویرزیون را از فرو شنده تلویزیون نخرید.
هیچگاه مواد ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تصفیه آب را را از نصاب آن نخرید.

مگر اینکه آنها را اشانتیون حساب کنند !!

JVC

Registered User
لایک‌ها
263

اگه میخواید به قیمت واقعی و عادلانه بخرید باید اینترنتی خرید کنید حضوری خیلی سخته چه آشنا و چه غریبه فقط میخوان به آدم بندازن

سایت چاره خوبه و حمل رایگان هم داره

فروشگاه اینترنتی موبایل نوکیا، سونی اریکسون، آی فون، سامسونگ، آندروید

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اگه میخواید به قیمت واقعی و عادلانه بخرید باید اینترنتی خرید کنید حضوری خیلی سخته چه آشنا و چه غریبه فقط میخوان به آدم بندازن

سایت چاره خوبه و حمل رایگان هم داره

فروشگاه اینترنتی موبایل نوکیا، سونی اریکسون، آی فون، سامسونگ، آندروید

البته اینا خودشون هم از بازار تهیه میکنن

Last edited:
بالا