از راهنمایی همه ی دوستان ممنونم ، حرف دل منو زدن!
کاملاً موافقم که علایدین رو تحریم کنیم ، قیمتهای منحرف کننده میدن ، و ذهن خریدار رو خراب میکنند. و به راههای مختلف سعی دارن بنجلترین جنس ممکن رو به گرونترین قیمت به آدم بندازن.
من که از اولین باری که رفتم علایدین (همون 1-2 سال اولی که تازه افتتاح شده بود) با خودم عهد بستم هیچ وقت از مغازه های اونجا خرید نکنم ، تا الانم روی عهدم موندم (به جز 1-2 مورد خاص که مجبور شدم
)
از همون اول هم به همه ی دوستان و آشناها هم گفتم که هیچ وقت از اونجا خرید نکنید ، ولی هیچ کدوم گوشی نکردن و آخرش یه گوشی بهشون انداختن که پشیمون شدن.
برای خرید مطمین هم ، به نظر من سعی کنید همیشه این موارد رو رعایت کنید :
1. هیچ وقت جنس چینی نگیرید ، مگه این که کلاً تولیدات برند مورد نظر در چین اتفاق بیفته ، مثل سونی اریکسون و مووتورولا
2. هیچ وقت جنس پشت ویترین رو نخرید
3. گوشی رو در وضعیتی بخرید که جعبش پلمپ باشه ، اگر هم پلمپ نبود ، حداقل خود گوشی وکیوم شده باشه
4. هیچ وقت گوشی با گارانتی پارس کامتل نگیرید
5. همیشه قبل از خریدتون ، برید از سایت gsmarena.com یا سایتهای مشابه ، شکل جعبه و شکل وسایل توی جعبه رو ببینید ، تا بدونید چه چیزهایی به چه شکلی در جعبه باید باشند.
6. از مغازه دارهایی که سریع میخوان سیم کارتتون رو بگیرند و توی گوشی بندازن خرید نکنید
7.از مغازه دارهایی که اطلاعات غلط راجع به گوشی میدن خرید نکنید (من برای یکی از آشناهامون میخواستم Samsung Star بخرم ، فروشنده اش داشت میگفت : صفحه اش AMOLED هست ، تاچش حرارتیه ، جک 3.5 میلیمتری داره ، ...!!:wacko: