• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار خیلی مهم در مورد روش جدید کلاهبرداری بعضی از فروشندگان !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

تاپیک منحرف شد رفت پی کارش :p

Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اونجا که هنوز پول رو ندادی فروشنده ها می خان شما رو بزنن و پولتون رو ازتون به زور بگیرن:hmm:

حالا توی خرید اینترنتی که اول پول رو می دی دیگه معلومه دیگه اوضاع چجوریه ! .... هر کس دوست داره اشتباه کنه بهتریه خودش برای خودش اشتباه کنه و به دیگران توصیه نکنه :blink:

• Like
Reactions: 7O7

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اونجا که هنوز پول رو ندادی فروشنده ها می خان شما رو بزنن و پولتون رو ازتون به زور بگیرن:hmm:

حالا توی خرید اینترنتی که اول پول رو می دی دیگه معلومه دیگه اوضاع چجوریه ! .... هر کس دوست داره اشتباه کنه بهتریه خودش برای خودش اشتباه کنه و به دیگران توصیه نکنه :blink:

من از چاره خرید داشتم بعضی از اجناسشون تا 24 ساعت فرصت تست داره

و جنسو میارند در خونه اگه سالم بود و موردی نداشت پول رو به پیک پرداخت میکنید

قصد من به هیچ عنوان تبلیغ چاره نیست چون بعضی جنساشون رو از بازار هم گرانتر میفروشند

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

البته بستگی به آدمش هم داره ;)
پست قبلی هم ادیت شد

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
تو علا الدین همه فروشنده هاش اینجوری نیستن ، یه سری هاشون به بهانه های مختلف میخان پول اضافه بگیرن ، مثلا نصب نرم افزار و برنامه و این حرفا ،

و 40 و 50 تومن بابت هیچی میخان پول اضافه بگیرن ، من پارسال که رفته بودم طرف میگفت گوشی گارانتی نداره باید روش نرم افزار ، برنامه امنیتی نصب کنیم که گوشی گارانتی بشه ! =))

البته دیگه این روش ها قدیمی و تابلو شده ، ولی خب طرف که میره گوشی بخره اگه اشنا نباشه میکنن تو پاچه اش ...
من از طبقه همکف خرید کردم گوشی اکبند ، پلمپ شده بود با گارانتی از یه شرکت معتبر که این گوشی ها گارانتی میکرد ، خلاصه من مشکلی نداشتم :)
هر برند رو معمولا یه شرکت مشخص گارانتی میکنه ، سعی کنید برید از همون نمایندگی اون شرکت و پلمپ شده بخرید : ))

من چند بار سرم کلاه رفته اما متاسفانه هرگاه برای دیدن گوشی میرم اونجا تا بعدن اینترنتی خرید کنم بالاخره یکیشون آویزون آدم میشه
واقعن دزدن کاملن من با دوستمون موافقم اینا باید تحریم بشن چون ... ننه باباشون نیستن
امیدوارم جنگ بشه یدونه موشک بخوره تو طبقه هم کف
خرید فقط اینترنتی مرگ بر فروشنده های دزد علاالدین

این علاالدین رو باید با موشک کاتیوشا بزنن ...:p

.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
از راهنمایی همه ی دوستان ممنونم ، حرف دل منو زدن!

کاملاً موافقم که علایدین رو تحریم کنیم ، قیمتهای منحرف کننده میدن ، و ذهن خریدار رو خراب میکنند. و به راههای مختلف سعی دارن بنجلترین جنس ممکن رو به گرونترین قیمت به آدم بندازن.

من که از اولین باری که رفتم علایدین (همون 1-2 سال اولی که تازه افتتاح شده بود) با خودم عهد بستم هیچ وقت از مغازه های اونجا خرید نکنم ، تا الانم روی عهدم موندم (به جز 1-2 مورد خاص که مجبور شدم:()

از همون اول هم به همه ی دوستان و آشناها هم گفتم که هیچ وقت از اونجا خرید نکنید ، ولی هیچ کدوم گوشی نکردن و آخرش یه گوشی بهشون انداختن که پشیمون شدن.

برای خرید مطمین هم ، به نظر من سعی کنید همیشه این موارد رو رعایت کنید :

1. هیچ وقت جنس چینی نگیرید ، مگه این که کلاً تولیدات برند مورد نظر در چین اتفاق بیفته ، مثل سونی اریکسون و مووتورولا
2. هیچ وقت جنس پشت ویترین رو نخرید
3. گوشی رو در وضعیتی بخرید که جعبش پلمپ باشه ، اگر هم پلمپ نبود ، حداقل خود گوشی وکیوم شده باشه
4. هیچ وقت گوشی با گارانتی پارس کامتل نگیرید
5. همیشه قبل از خریدتون ، برید از سایت gsmarena.com یا سایتهای مشابه ، شکل جعبه و شکل وسایل توی جعبه رو ببینید ، تا بدونید چه چیزهایی به چه شکلی در جعبه باید باشند.
6. از مغازه دارهایی که سریع میخوان سیم کارتتون رو بگیرند و توی گوشی بندازن خرید نکنید
7.از مغازه دارهایی که اطلاعات غلط راجع به گوشی میدن خرید نکنید (من برای یکی از آشناهامون میخواستم Samsung Star بخرم ، فروشنده اش داشت میگفت : صفحه اش AMOLED هست ، تاچش حرارتیه ، جک 3.5 میلیمتری داره ، ...!!:wacko:

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
خب یه جمع بندی بکنیم یه راه حل هم بدید لطفا

چون من که میخوام گلکسی اس2 بخرم با همه وسایل و لوازم اونم32 گیگ الان خب به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟از کجا بخرم و...

هیچوقتم به این چیزا دقت نمیکرده ام.میرفتم پاساژ قائم تجریش میگفتم فلان گوشی یدونه بده.میگرفتم اشغالایی هم که احتمالا دوبله سوبله حساب میکرده هم میخریدم و میومدم خونه چون نمیدونستم اینجوریاس

البته دفعه اخر حواسم جمع بود.رفتم تو مغازه گفتم یه جی ال ایکس بده چیز دیگه هم نگرفتم(چون چیز دیگه نداره:))

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
خب یه جمع بندی بکنیم یه راه حل هم بدید لطفا

چون من که میخوام گلکسی اس2 بخرم با همه وسایل و لوازم اونم32 گیگ الان خب به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟از کجا بخرم و...

هیچوقتم به این چیزا دقت نمیکرده ام.میرفتم پاساژ قائم تجریش میگفتم فلان گوشی یدونه بده.میگرفتم اشغالایی هم که احتمالا دوبله سوبله حساب میکرده هم میخریدم و میومدم خونه چون نمیدونستم اینجوریاس

البته دفعه اخر حواسم جمع بود.رفتم تو مغازه گفتم یه جی ال ایکس بده چیز دیگه هم نگرفتم(چون چیز دیگه نداره:))

کلا نمیشه جای خاصی رو معرفی کرد که بری از اونجا بگیری... ۹۰٪ به بالای فروشنده ها دزد اند !
فقط پیشنهاد میکنم از جایی که بخری که بیشتر از یه دونه داشته باشه از گوشی... یعنی مثلا پشتش جعبه هاش باشه خودت ببینی که به تعداد داره و تک نیست ...
مرکز فروش هم که طرف های جمهوری و پاساژ علاءدین و بازار موبایل و این هاند...
چیزایی هم که باید تو جعبه اس۲ باشه :
شارژر - ایرفون - کابل یواس بی

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
این فروشنده موبایل قبل اینکه مغازه بزنن میرن کلاس تردستی !!!!!!

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
اگه خریدم به ایفون4 تغییر کرد چیکارا بکنم؟

ببخشید هی سوال میکنما

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اگه خریدم به ایفون4 تغییر کرد چیکارا بکنم؟

ببخشید هی سوال میکنما
طبقه 6 علاالدین برو از دفینه بگیر جنساش خوبه و آدم بندازی نیست قیمتشم بد نیست 5 تومن گرونتره.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اگه خیلی از خرید میترسی ، به نظر من با گارانتیش رو بگیر . ولی با شریط زیر :

1. سعی کن Made In Taiwan بگیری ، البته تفاوت چندانی نداره با چینش ، ولی با تایوان خیال آدم جمع تره.
2. سعی کن همیشه اچ تی سی رو با گارانتی یاس بگیری. من که اصلاً به گارانتی اعتقادی ندارم ، از یاس شدیداً همایت میکنم. چون واقعاً در قبال جنسی که میدن مسوول هستند ، و خیلی با خریدار خوب تا میکنند.
3. تحت هیچ شرایطی ، گوشی که پلمپش باز شده رو نخر. چک کن که هم خود جعبه پلمپ شرکت باشه ، هم خود گوشی ویکوم باشه.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
با یه خبره برید برای خرید البته گوشی های گرون منظورمه تا کمتر به مشکل بخورید و کلاه بزارن سر خریدار.
واقعا الان موبایل خریدن خیلی سخته چون نامردا شارژ و باطری و..... رو عوض میکنن !!!!!!!!

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از JVC :
واقعا الان موبایل خریدن خیلی سخته چون نامردا شارژ و باطری و..... رو عوض میکنن !!!!!!!!
دقیقا، اونی که اون پشت نشسته و برنامه ریزی می کنه و به اصطلاح خودشون گوشی رو "فارسی خور:blink:" می کنه در واقع یک شعبده باز حرفه ایه. طوری شارژر رو عوض کرد که ما اصلا نفهمیدیم. بعدا یکی از دوستان یاد آوری کرد که این شارژر اصل خودش نیست، و مجبور شدیم دوباره کلی راه برگردیم برای حل این موضوع. که البته طرف رام بود و کار به بحث نکشید.

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمایی های خوبتون
چه فروم باحالیه اینجا فقط ببخشید یه سوال بی ربط داشتم

چرا جواب جدید میدن به یه تایبیک ایمیلی برا من نمیاد؟مثه همین تایبیک که توش بست دارم

ببخشید منpفارسی ندارم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنون از راهنمایی های خوبتون
چه فروم باحالیه اینجا فقط ببخشید یه سوال بی ربط داشتم

چرا جواب جدید میدن به یه تایبیک ایمیلی برا من نمیاد؟مثه همین تایبیک که توش بست دارم

ببخشید منpفارسی ندارم

اگه نسخه انگلیسی استفاده می کنید :
بالای تاپیک گزینه ی Thread tools رو بزنید - بعد notification type رو روی notification by mail بذارین

اگه فارسی استفاده می کنید :‌
۱- ابزارهای موضوع ۲- اشتراک در این موضوع ۳- نوع اطلاع رسانی : اطلاع رسانی فوری به وسیله ایمیل

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
من یدونه گوشی رو بردم اسپیکرش رو درست کنه گفت 7تومن گفتم تعویضش کن بعد از 3ساعت رفتم گوشی رو بگیرم گفت بیا روشنش کن روشن نشد گفتم نمیشه گرفت و چندتا کار روش کرد و روشن شد گوشی رو گرفتم چند تا باهاش زنگ زدم آهنگ گذاشتم شد .

بعدش خاموش کردم سیم رو انداختم روش روشن کردم باز اسپیکرش کار نکرد .

گفتم این کار نمیکنه درستش کن . گرفت بازم چند تا کابل بهش وصل کرد .

گفت بیا شد اسپیکر شد گفتم چقدر میشه گفت 15تومن گفتم برای چی ؟ گفت روش چند بار فلش زدم . نمیدونم چی بهش زدم و از این جور حرف ها .

گفتم من 7تومن طی کردم بیشتر نمیدم گفت والا نمیصرفه و..... بالاخره 10تومن ازم گرفت حرومش بشه .

فرداش گوشی شروع کرد به خاموش شدن و بعد از 20دقیقه روشن شدن بردم پیشش گفت سخت افزاریه باید بردش عوض بشه . گفتم نه نمیخواد. داشتم از مغازه میومدم بیرون که گفت احتمالا نرمافزاریه و با فلش زدن درست میشه . گفتم نه نمیخوام .
بازم میخواست ازم 6تومن بگیره که فلش بزنه گفتم توف تو روحت ....

حرومش بشه .

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
مملکت گل و ببله . اسفند دود کنیم چشم نخوریم . :confused:

الان هر چی اینجا توی این تاپیک خوندید دیگه بی اثره شده ... :confused: نه ؟

بالا