• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار . هشدار . هات هیت کلاه بردار هست

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
منظوري نداشتم :D

گفتند كه از كجا ميدونيد كلاهبرداره با اين همه تاييد دوستان ! منم عرض كردم اگه كلاهبردار نبودند مثل كليك ايران يه پستي در اينجا ميزدند !;)

این هم دلیلی نمیشه که شخص کلاه بردار باشه یا کلیک کم میشماره و...
شاید همان کلیک ایران هم خیلی بی کاره یا چیزهایی پشت پرده است که اومده گفته تا فعلا حالش رو ببره:D

در کل به نظر من هم باید مثل این سوران کاری نداشته باشه که کی چی میگیه و...
راحت تو سایت های بزرگ تبلیغش رو میکنه حالا کلیک هم کم بشماره وچیزهای دیگر ودیگران هرچی درموردش بگند مهم نیست

مثلا هم فراهانی رفته بود به سایت های بزرگ و پربازدید تبلیغشو داده بود مثل نیک صالحی و... وراحت تونست حالش رو ببره دراخر

درکل وبمستر خودش باید سبک سنگین کنه حرف های وبمسترهای دیگر بخونه خودش تصمیم بگیره کار بکنه یا نه

مثلا خود من هنوز که هنوز با سایت 1000تومان دارم کارمیکنم درحالی که خیلی ها بد میگن ولی فعلا که داره پرداخت میکنه با مشکلات دیگر

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
این هم دلیلی نمیشه که شخص کلاه بردار باشه یا کلیک کم میشماره و...
شاید همان کلیک ایران هم خیلی بی کاره یا چیزهایی پشت پرده است که اومده گفته تا فعلا حالش رو ببره:D

در کل به نظر من هم باید مثل این سوران کاری نداشته باشه که کی چی میگیه و...
راحت تو سایت های بزرگ تبلیغش رو میکنه حالا کلیک هم کم بشماره وچیزهای دیگر ودیگران هرچی درموردش بگند مهم نیست

مثلا هم فراهانی رفته بود به سایت های بزرگ و پربازدید تبلیغشو داده بود مثل نیک صالحی و... وراحت تونست حالش رو ببره دراخر

درکل وبمستر خودش باید سبک سنگین کنه حرف های وبمسترهای دیگر بخونه خودش تصمیم بگیره کار بکنه یا نه

مثلا خود من هنوز که هنوز با سایت 1000تومان دارم کارمیکنم درحالی که خیلی ها بد میگن ولی فعلا که داره پرداخت میکنه با مشکلات دیگر

حرف شما تا حدودي درست..
اما اين اقا اول استارتش يه تايپيك اينجا زد و اگه براش سايت هاي كوچيك مهم نبود به اين سايت نميوميد
موقع بد گويي از يه سيستم اگه ريگي به كفش نداشته باشن يا به هر دليل ميان يه پاسخي ميدن حتي سوران..

اما فراهاني قضيش فرق داره..
فراهاني چند ماه خوب تبليغ كرد و يوزر گرفت بعد شروع به كلاهبرداري كرد اما هات هيت همون تسويه اولش به مشكل بر خورد و اين براي يه سيستم تازه يعني شكست كامل
اميدوارم منظورم را رسونده باشم.;)

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرف شما تا حدودي درست..
اما اين اقا اول استارتش يه تايپيك اينجا زد و اگه براش سايت هاي كوچيك مهم نبود به اين سايت نميوميد
موقع بد گويي از يه سيستم اگه ريگي به كفش نداشته باشن يا به هر دليل ميان يه پاسخي ميدن حتي سوران..

اما فراهاني قضيش فرق داره..
فراهاني چند ماه خوب تبليغ كرد و يوزر گرفت بعد شروع به كلاهبرداري كرد اما هات هيت همون تسويه اولش به مشكل بر خورد و اين براي يه سيستم تازه يعني شكست كامل
اميدوارم منظورم را رسونده باشم.;)

تایید میشه

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
این سیستم تا حالا پول 3-4 ت دیگه از دوتسای بنده رو هم خورده

چون من وقتی از این سیستم استفاده کردم چند دوستم در یاهو پی ام دادن گفتن ما هم داریم استفاده میکنیم

این چند وقته که به سایتشون سر زدم گفتن که ما هم برداشتیم به ما هم ایمیل زدن گفتن شما متقلبی و پول شما رو نخواهیم داد

تا کی میخاهید با این سیستم های کلیکی کار کنید ؟
کسایی که با سیستم های همکاری در فروش کار کرده اند میدونند که سودش 10 برابر این کلیکی هاست.
بابت واریز هم این مشکلات وجود ندارد.

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
تا کی میخاهید با این سیستم های کلیکی کار کنید ؟
کسایی که با سیستم های همکاری در فروش کار کرده اند میدونند که سودش 10 برابر این کلیکی هاست.
بابت واریز هم این مشکلات وجود ندارد.

من که چندین روز کار کردم و اصلا راضی نبودم

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من که چندین روز کار کردم و اصلا راضی نبودم

حتما نوع تبلیغاتتون مشکل داشته
متکی بودن به بنر قطعا بازدهی پایینی داره
شما باید از پتانسیل سایت خودتون و نوع محصولات انتخابی بیشترین بهره رو ببرید
سری به سایت من بزنید
Www.karshenasi.com
و ببینید من نوع تبلیغات را چگونه انتخاب کردم

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نظر من هم کار مدیر درست هست.چون بالاخره یه نفر از اونجا اومد در پیتی تبلیغ کرد و چند نفر رو (از جمله خود من) جذب کرد و حالا دیگه نمیان جواب کارهاشون رو بدن!
پس مدیر داره به نفع کاربرا کار میکنه وگرنه براش راحت تره که خودش رو وارد این ماجراها نکنه

Jamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با شرکت http://hothit.ir
کار کردم الان 2.5 است که پرداخت نداشته تلفن سایت هم اشتبا ه است
من حدودن 300، دراوردم

www.tafrihy.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با شرکت http://hothit.ir
کار کردم الان 2.5 است که پرداخت نداشته تلفن سایت هم اشتبا ه است
من حدودن 300، دراوردم

من هم یک ماهی هست که درخواست واریز دادم . (حدودا 60 تومن)
نه به ایمیل جواب میدن و نه واریزی دارند . (دقیقا مثل میهن هیتس)
حروم خوری هم آسون شده برای ملت!

بالا