• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار kerio نخرید!!!

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
هشدار!!!

ف ی ل ت ر ش ک ن نوع جدید Kerio از امنیت بالا بر خوردار نمی باشد.

این سرویس در دانشگاه های امریکا استفاده میشود برای کنترل دانش اموزان.

تمام اعمال کابران به صورت مانیتورینگ برای صاحبان سرور قابل رویت می باشد

6vpeuq7tucke1h0899lm.jpg

nxvuop3v5iey0l6gxbl.jpg

البته ف ی ل ت ر های شکن های قبلی ( س ا ک س ) هم قابل رویت بود .

مواظب باشید !!

وظیفه خودمو میدونستم که اطلاع رسانی کنم چون دیدم داخل سایت زیاد تایپیک های فروش باز میشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خب اگر نخریم چکار کنیم ؟ چاره ای نداریم :|

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شما که هرجور شده باید تهیه کنی مگرنه چطورر میتونی دوران محدودیت بالاترین رو تمام کنی :p
دیگه هر کی یه طوری کار می کنه :lol:ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم :) مورد پیشنهادی به کر یو بود بفرما دیگه شما هستید و چشم و چراغ راه تامین امنیت:)

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
ممنون از اطلاع رسانی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کافیه در تنظیمات lan تیک گزینه file and printer sharing رو بردارید! اشتباه کاربرا اینه که این گزینه تیک خورده و با چیز پی ان وصل میشن!!!

ته عدم امنیته این!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
کافیه در تنظیمات lan تیک گزینه file and printer sharing رو بردارید! اشتباه کاربرا اینه که این گزینه تیک خورده و با چیز پی ان وصل میشن!!!

ته عدم امنیته این!

از کجا باید درستش کرد ؟

تو لپتاپ با ویندوز سون چجوریه ؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
کلا مکانیسم Redirect کردن بسته ها همین دردسر ها رو داره ! توقع ندارید که لاگ شما رو نداشته باشند !؟:دی

مثلا شما میدونستی که *** server میتونه *** clinet رو Browse کنه !؟ برای این مشکلات که فایروال خودتون رو خوب کانفیگ کنید تا روی Inbound , outgoing کنترل داشته باشید . این مسائل هم طبیعی هست و در زمان استفاده از این سرویس ها تراکنش مالی و ... انجام ندید بهتره !

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ما توی شبکه خودمون از این برنامه استفاده می کنیم، صحبت استارتر تایید میشه همه چیز قابل مشاهده هست حتی attachment های دانلودی و .....

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
یه سوال برات پیش اومده . توی سایت های اس اس ال هم قابل مشاهده است این اطلاعات مثل رمز و...؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

ته عدم امنیته این!

اینکار فایده ای نداره. فایل شیرینگ قابلیتی هست که شما اجازه میدید به پوشه ها و پرینتری که داخل ویندوز شیر کردید بقیه اعضای اون شبکه دسترسی داشته باشن.
ارتباطی با وبگردی که میکنید و چیزهایی که از نت دانلود / یا آپلود میکنید نداره.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
يعني ميتونن پسوردهاي مارو ببينن؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینکار فایده ای نداره. فایل شیرینگ قابلیتی هست که شما اجازه میدید به پوشه ها و پرینتری که داخل ویندوز شیر کردید بقیه اعضای اون شبکه دسترسی داشته باشن.
ارتباطی با وبگردی که میکنید و چیزهایی که از نت دانلود / یا آپلود میکنید نداره.

ببین عزیز من نمیدونم دقیق به چی ارتباط داره! ولی ارتباط ( دسترسی ) داره!

این رو من از خودم نگفتم برای همین دقیق نمیتونم توضیحش بدم.

من در سایبر تک MCITP میخونم...استادمون مهندس تیمار که یکی از مخ های شبکه در ایران هست به ما گفت که موقع اتصال با چیز پی ان این تیک رو بردارید...چون ب راحتی میتونن به یه سری چیرا دسترسی پیدا کن...اما راستش رو بخوای الان یادم نیست دقیقا گفت به چی...

ولی از اونجا که هم این موسسه بسیار معتبر هست و هم استاد ما یکی از بهترین استاد ها هست...پس اطمینان دارم که ارتباط داره....

البته به دانلود و آپلود ارتباط نداره میدونم...ولی فکر کنم گفت میتونه به یه سری چیزا دسترسی پیدا کنه طرف.

جلسه بعد دقیقش رو می پرسم .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ببین عزیز من نمیدونم دقیق به چی ارتباط داره! ولی ارتباط ( دسترسی ) داره!

این رو من از خودم نگفتم برای همین دقیق نمیتونم توضیحش بدم.

من در سایبر تک MCITP میخونم...استادمون مهندس تیمار که یکی از مخ های شبکه در ایران هست به ما گفت که موقع اتصال با چیز پی ان این تیک رو بردارید...چون ب راحتی میتونن به یه سری چیرا دسترسی پیدا کن...اما راستش رو بخوای الان یادم نیست دقیقا گفت به چی...

ولی از اونجا که هم این موسسه بسیار معتبر هست و هم استاد ما یکی از بهترین استاد ها هست...پس اطمینان دارم که ارتباط داره....

البته به دانلود و آپلود ارتباط نداره میدونم...ولی فکر کنم گفت میتونه به یه سری چیزا دسترسی پیدا کنه طرف.

جلسه بعد دقیقش رو می پرسم .

من نگفتم ارتباط نداره، گفتم ارتباطش فقط دسترسی به پوشه ها و پرینتر شیر شده هست. اون هم در صورتی که فایل شیرینگ برای شبکه public فعال شده باشه که البته بصورت پیشفرض اینطور نیست. منظور من این بود که دردی رو دوا نمیکنه دانلود/آپلود قابل دسترسی هست.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
همه روشهایی که هست قابله لاگ شدنه مگر اینکه با KERIO وصل بشید و بعد از طریق یک V P N معمولی با Encryption فعال متصل بشید اینجوری Data جابه جا شده مشخص نمیشه ..

hardhack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون بابت هشدارتون. میخواستم بگیرم

بالا