• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::::: هفته بازار گوشیه ::::: فروش فوری تعداد زیادی گوشی موبایل

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
عزیز Z530 تمیزه؟

تقریبا میشه گفت تمیزه. فقط قاب عوض شونده اش که مشکی رنگه و حالت مخمری داره خط و خش داره که پشتش زیادتره.. اینارم ملت عوض میکنن رنگی میندازن .

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
گوشی با کیسه خواب آمریکایی تعویض دارید؟

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
گوشی با کیسه خواب آمریکایی تعویض دارید؟
سلام
کیسه خواب نه اما چادر مسافرتی داشته باشید مایلم تعویض کنیم. یکی نیاز دارم
سنگ و مهره قدیمی و ساعت مچی قدیمی هم همینطور نیاز دارم

mjfallah

Registered User
لایک‌ها
13
Man y labtope sony f11 cgx/b daram. Kheyli tamize, saleme salem
Core i7,4,320, graphiv ham512, ta 2share mikone, sakhte amrica
Y moshkele maali daram k agehal nashe mikhaam befroosham, b kaaret miaad??

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
Man y labtope sony f11 cgx/b daram. Kheyli tamize, saleme salem
Core i7,4,320, graphiv ham512, ta 2share mikone, sakhte amrica
Y moshkele maali daram k agehal nashe mikhaam befroosham, b kaaret miaad??
نقدی ندارم فقط میتونم تعویضانه در خدمتتون باشم.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
دادا ایکس8+دوربین رو با گوشی و تبلت امضام میزنی؟؟؟

mey3am2

Registered User
لایک‌ها
1,907
سنگ و مهره قدیمی و ساعت مچی قدیمی هم همینطور نیاز دارم
احمدجون من دوتا ساعت قدیمی زنونه دارم واسه ده سال پیشه ولی هنوز سالم هستن و رنگشون هم ثابته . فقط سمت راستیه دکمه تغییر ساعتش افتاده ولی تو کارش خلالی ایجاد نمیکنه. یعنی میشه زمانشو جلو و عقب کرد و مشکلی نداره. تو عکس تار افتادن وگرنه رنگشون براق تره و شیکه. مخصوصا سمت چپیه
مارک لورنس و کارلکس هستن. جفتشو با ال جی دوسیم تعویض میکنم. اگر مایل بودی خبر بده عزیزم.

00501883731914482917.jpg

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام و درود بر شرفتان

اول عرض به حضور شریفتون که لپ تاپ لازمم و اگه لپ تاپ خوب دارید تعویض میکنم + چادر مسافرتی . یعنی برای تعویض فقط با لپ تاپ و چادر مسافرتی تعویض دارم.
عکس با نام کاربری نیز موجود میباشد .
برای عکس و توضییحات بیشتر اگر خریدتون قطعی هست اطلاع بدید تقدیم شود
--------------------------- توضیحات :
1 : ایکسپریا ایکس 8 = کاملا سالم و تمیز هستش . خط و خش خاصی نداره - دارای جعبه و شارژر - 190 تومن
2 : ایکسپریا نئو mt15i = محشرترین گوشیه هم رنگش هم خودش = همه چیزشم تکمیل و سالمه . خط و خشم خودش نداره فقط روی برچسب ال سی دی خط و خش داره و رنگ دکمه های پایینش مثل تمام نئو ها رفته و خواهد رفت - 450 مقطوعه . یه کاور 20 تومنی هم روشه + اینکه رنگ طلایی گرونتر از مشکی و سفیده
3: نوکیا 1202 - سالم و تمیز و اصلی - فقط زبانه در پشتش ترک داره و دره خوب چفت نمیشه . تو همشون همینجوری میشه . قیمت 65 ت با جعبه و شارژر .
4 : نوکیا 1800 : دارای شارژر و جعبه شم پیش کیا هست برای خریدار ارسال میشه . سالمه و باطری خوب نگه میداره. قابشم زیاد تمیز نیست که دوس داشتید عوض کنید ولی همینجوری یه عمر میره - 60 تومن
5 : سونی اریکسون زد 530 = کاملا سالمه دارای جعبه و شارژر - فقط باطریش از کیفیت افتاده و زود تموم میشه . قیمت 50 تومن
6: الجی دو سیم : دارای جعبه و شارژر و ... : چنتا از دکمه هاش سفت شدگی داره. گوشی کاملا سالم و بدون تعمیره. قیمت 100 تومن
7 : سونی اریکسون کا750 : دارای جعبه و شارژر و باطری تازه - فنیه گوشی درسته و قابشم فابریک خودشه . مورد اینکه زبانه های در پشتش شکستگی داره که در پشت شله . عوض نکردم از فابریکی درنیاد همین صد شرف داره به کپی . السیدیشم چون مدت زیادی استفاده نشده کمی کدر شده ولی گاهی درست میشه . 3 سالی میشه بی استفادس. قیمت 80 تومن
8: یه نوکیای دیگه . سالمه فقط اینکه گوشی رفته رو هنسفری... یعنی میخوای ج بدی آرم هنسفری میاد و بخاطر همون صدا رد و بدل نمیشه .. ولی سلامتش درسته. قیمت 35
9 : یک چینی بسیار خوب 2 سیم کارت - این گوشی طرح سونی اریکسون w995 میباشد. خیلی گوشی خوبو با کیفیتیه سالم و تمیز. قیمت 50 - خودشه با شارژر
10 : یه دونه هم کشویی پابلیک موبایل دارم نمیدونم چیه سیم نمیخوره اما از خارج اومده ... 40 تومن میدمش
11 : اینم هست :
http://forum.persiantools.com/threads/هفته-بازار-گوشیه-فروش-فوری-تعداد-زیادی-گوشی-موبایل.565167/

شرف بر اون درودت بزرگوار و گرامی .
والا مقام n95 نداری؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
مورد پنجم و نهم عکس های کاملشون برام پخ بشند + توضیحات کامل در مورد وضعیت سلامتشون. با تشکر

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
دقیقا

نمیدونم مشکلش چیه اما میتونم 24 ساعت بهتون امانت بدم و بعد از بررسی سر قیمت باهم کنار بیایم البته اگه موافق هستید
آدرس ایمیلتون هم بدین عکسهای بیشتر از انگشتر ارسال کنم ممنونم

مورد 6 مدلش چیه؟
همش فروش رفته فقط شماره 10 مونده

بالا