سلام و درود بر شرفتان
اول عرض به حضور شریفتون که لپ تاپ لازمم و اگه لپ تاپ خوب دارید تعویض میکنم + چادر مسافرتی . یعنی برای تعویض فقط با لپ تاپ و چادر مسافرتی تعویض دارم.
عکس با نام کاربری نیز موجود میباشد .
برای عکس و توضییحات بیشتر اگر خریدتون قطعی هست اطلاع بدید تقدیم شود
--------------------------- توضیحات :
1 : ایکسپریا ایکس 8 = کاملا سالم و تمیز هستش . خط و خش خاصی نداره - دارای جعبه و شارژر - 190 تومن
2 : ایکسپریا نئو mt15i = محشرترین گوشیه هم رنگش هم خودش = همه چیزشم تکمیل و سالمه . خط و خشم خودش نداره فقط روی برچسب ال سی دی خط و خش داره و رنگ دکمه های پایینش مثل تمام نئو ها رفته و خواهد رفت - 450 مقطوعه . یه کاور 20 تومنی هم روشه + اینکه رنگ طلایی گرونتر از مشکی و سفیده
3: نوکیا 1202 - سالم و تمیز و اصلی - فقط زبانه در پشتش ترک داره و دره خوب چفت نمیشه . تو همشون همینجوری میشه . قیمت 65 ت با جعبه و شارژر .
4 : نوکیا 1800 : دارای شارژر و جعبه شم پیش کیا هست برای خریدار ارسال میشه . سالمه و باطری خوب نگه میداره. قابشم زیاد تمیز نیست که دوس داشتید عوض کنید ولی همینجوری یه عمر میره - 60 تومن
5 : سونی اریکسون زد 530 = کاملا سالمه دارای جعبه و شارژر - فقط باطریش از کیفیت افتاده و زود تموم میشه . قیمت 50 تومن
6: الجی دو سیم : دارای جعبه و شارژر و ... : چنتا از دکمه هاش سفت شدگی داره. گوشی کاملا سالم و بدون تعمیره. قیمت 100 تومن
7 : سونی اریکسون کا750 : دارای جعبه و شارژر و باطری تازه - فنیه گوشی درسته و قابشم فابریک خودشه . مورد اینکه زبانه های در پشتش شکستگی داره که در پشت شله . عوض نکردم از فابریکی درنیاد همین صد شرف داره به کپی . السیدیشم چون مدت زیادی استفاده نشده کمی کدر شده ولی گاهی درست میشه . 3 سالی میشه بی استفادس. قیمت 80 تومن
8: یه نوکیای دیگه . سالمه فقط اینکه گوشی رفته رو هنسفری... یعنی میخوای ج بدی آرم هنسفری میاد و بخاطر همون صدا رد و بدل نمیشه .. ولی سلامتش درسته. قیمت 35
9 : یک چینی بسیار خوب 2 سیم کارت - این گوشی طرح سونی اریکسون w995 میباشد. خیلی گوشی خوبو با کیفیتیه سالم و تمیز. قیمت 50 - خودشه با شارژر
10 : یه دونه هم کشویی پابلیک موبایل دارم نمیدونم چیه سیم نمیخوره اما از خارج اومده ... 40 تومن میدمش
11 : اینم هست :
http://forum.persiantools.com/threads/هفته-بازار-گوشیه-فروش-فوری-تعداد-زیادی-گوشی-موبایل.565167/