Ehsan az esfaha
Registered User
- نوشتهها
- 216
- لایکها
- 1,428
سلام
ما هم میاییم.......
ما هم میاییم.......
آقا اگه واقعا 4 نفر میان منم پاشم بیام ( بحثه 1100 کیلومتر راهه (از بیرجند :| )
@Ali-Ahmari @miladgraph @Fereydoon74
و ...
میاین ؟؟
شوما بیا بریم اسلامشهر :دیآقا اگه واقعا 4 نفر میان منم پاشم بیام ( بحثه 1100 کیلومتر راهه (از بیرجند :| )
@Ali-Ahmari @miladgraph @Fereydoon74
و ...
میاین ؟؟
کار خوبیه
اگه قرار اوکی شد منم میام.
برای چهارتا عکس 12 ساعت تو راه باشم؟فعلا بین 5 تا 10 نفر بیان کافی هستش ( از نور چشمان بعدا پزیرایی میشود )
دور های بعدی سالن میگیریم گله ای میایم
@miladgraph و @Hamid2day و @mohsenshahbazi و احتمالا اینا هم بیان @MR-S @R_e_z_a
خیلی فرق نداره ، هماهنگ میشم به شرط اینکه چند روز زودتر اوکی بشه نه دم رفتن :دیقرار اوکی هستش برادر فقط این زمانی که شما خودتون میتونین بیاین رو هم بگید
خیلی فرق نداره ، هماهنگ میشم به شرط اینکه چند روز زودتر اوکی بشه نه دم رفتن :دی
آفرين حالا 10 بار از روش بنويس :general307:تجربه چند سال پیش من از دیدار بین ویمسترها :
یکی از دوستان وبمستر شروع کرده بود و بقیه رو دعوت کرد. حدود 30 نفر اوکی داده بودن و قرار بود بیان...
من همراه دوستم رفتم، اون فردی که دیگران رو دعوت کرده بود اومده بود. بعد از دقایقی هم یکی دیگه از هم محلی های خودم که خبر نداشتم دعوت شده هم اومد و خبری از 30 نفر نشد :دی
ماه رمضون بود و بعد از اذان فردی که دعوت کرده بود رو مجبور کردیم که پیتزا مهمونمون کنه :دی
این بود خاطره من از دیدار وبمسترها...
گرگان که به سمت تهران اتوبوس vip داره راحت میای ( وضع مالیتم که عالیه با هواپیمام میتونی بیای )همون نصف اش رو هم ندارم : ((
پ.ن : کی حال داره سوار اتوبوس شه.
ما هم هستیم..
فقط خواهشا روز پنج شنبه نزارید دانشگاه داریم :|
گرگان که به سمت تهران اتوبوس vip داره راحت میای ( وضع مالیتم که عالیه با هواپیمام میتونی بیای )
من یه روز در هفته دانشگام اونم 5 شنیست
خوبه، اما این چه هماهنگی هست ....
من روز های دوشنبه و سه شنبه میتونم بیام.. 17 و 18 آذردوستان روزی که میتونین بیاین رو بگید ببینیم کی بهتره
منم هستم !
ترجیحا اگه پنجشنبه باشه یا جمعه !
منم دوشنبه و سه شنبه میتونم بیامدوستان روزی که میتونین بیاین رو بگید ببینیم کی بهتره
منم هستم !
ترجیحا اگه پنجشنبه باشه یا جمعه !
برای ساعت چند؟نمیتونین سه شنبه بیاید ؟ افتتاحیه