• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول دزد !

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
اصلا شکایت نکن
چون از همراه اول نمیشه شکایت کرد
همشون دزدن
به جایی نخواهی رسید
هزار تا قانون دارن اونا
هزار تا تبصره دارن
با این تبصره ها پدرت رو در میارن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اون مال قبلا بود که شما چندسال کار نمیکردی سیمکارت سر جاش بود. الان چون کمبود پورت دارند سیمکارت های غیر فعال رو سریع میسوزون و دوباره میفروشند.
ولی رفیق فکر کنم کد 111 بیشتر از 5-6 سال هست که از عمرش میگذره.
تابستون یه سیمکارت کد 112 فروختم 14.5 .

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
ای آقا.حالت خوشه ها.
فکر کردم همراه اول خونتو فروخته به یکی دیگه؟سیمکارته دیگه
طوری صحبت میکنی که انگار حقوق شهروندی داری.
انگار صاحب جنسی هستی که پولشو دادی.
انگار نمیدونی کجا داری زندگی میکنی.
تو محله ما.یکی از همسایه ها رسما معبری که تو نقشه شهرداری راه هست رو بسته.شهرداری هم تا خرخره مثل خر خورده.حالا حق ما کو؟ما که پول نداریم بکنیم تو حلق این عوضیای شهرداری باید چه کنیم؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز دلت خوشه،اونا قانون رو دور زدن فک میکنی نمیتونن شما رو دور بزنن،بنظر من که با قانونای من در آوردی همچین عاصیت میکنن،که حاضر میشی 80 میلیون بدی و بگی که این خط مال من نیستش و بیخیالش میشم.لااقل استفاده میکردیش یه کاری میشد کرد.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ريدم تو اين مملكت !!! مافيا و الكاپانو بايد بيان اينجا درس پس بدن !!!

رفتم ميگم همچين اتفاقي افتاده ... اولش كه زيربار نرفتن بعد كه سيستم رو چك كردن و زنگ زدن به طرف ( كسي كه سيم كارت رو بش فروختن ) و معلوم شد داستان حقيقت داره گفتند صبر كنيد تا پي گيري كنيم و به شما خبر بديم !

بعد دو روز زنگ زدم ميگن شما چون ابانماه رو پرداخت نكرديد سيم كارت بعد از يك مدت يك طرفه و بعد از ان ميتونه به اسم يكي ديگه بشه !!! بدبختا كلي فكر كرده بودن كه كارشون رو توجيه كنند !

نشستيم اونجا براشون حساب كردم سيم كارتي كه ١ مليون و ... خريداري شده بعد اين مدت ابان ماهش كمتر از پول خريد سيم كارت ميشه كه طبق قانون خودشون حق واگزاري اين كار رو ندارن !

گفتم شما مال غير رو فروختيد و خلاف قانون هست يا پولي كه براي اين سيم هست رو به من ميديد يا سيم كارتي با همين كد و صفر به من ميديد يا سيم من رو پس ميديد با اختلاف قيمت كه صفر و كاركرده هست !!! راه چهارم موضوع رو رسانه اي و دادگاهي ميكنم اونوقت ميبينم كي ضرر ميكنه ...

گفتند صبر كن تا ما ببينيم چه كسي اين كارو كرده و خبرتون كنيم !!

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
فقط سعی کن بترسونیشون:دی
دست به کار قانونی نزن اصلا و ابدا. میان میبرنت جایی که عرب نی انداخت. دیدم که میگما!

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
دوست عزيز بيا تعريف كن ببينيم چكار كردي آخرش.واقعا از اين اتفاق ناراحت شدم

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
اگه ميتوني برو اول سيمو غيرفعال كن
و بنامت بزن دوباره
منم شنيدم ازين كارا ميكنن!
چندوقت پيشا يكي ميگفت يه طرفي به پستش خورده كه چندسال پيش به كارمنداي خوده همراه اول زدو بند داشته ميگشتن شمارهايي كه مثل شماره شما بودنو تغيير سند ميدادن بنام يارو و ميفروختن
البته اين يارو رو گرفته بودن وچندتا شاكي هم داشته
يه مدته قابل توجه هم اون تو بوده
دردسرش زياده ولي شدنيه
١٠٠تا دست هم چرخيده باشه تك تكو ميخوان و بازپرسي ميكنن و دونه به دونه معامله هارو برگشت ميزنن
حالا كه ديگه دسته دوم شده هم اگه شمارش واقعا خوب باشه بازم خوب ميخرن!!!

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
داداش خيلي موضوع ات جالبه پيگيرتم فتير.....
الفاتحت للملکته جمهوريت العممامت الايران...

razi123450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
به جایی رسیدی :دی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
استارتر عزیز قانونی کارت رو ادامه بده شک نکن به نتیجه میرسی، البته حتماً یه وکیل خوب بگیر چون خودت رو میتونن راحت بپیچونن (چون کامل آشنا نیستی با قوانین).
اون دوستانی هم که میگن مملکت قانون نداره و همه دزدن و ... مخالفتی ندارم با حرفشون، ولی عزیزان، حق رو باید گرفت.
همچین داستانی برای پدرم پیش اومده بود با اداره مالیات، یه مغازه رو چند سال پیش فروخته بودن مالیاتش هم پرداخت شده بود، بدون اخطار و ... سیم کارت پدر رو به مزایده فروختن، ما هم وقتی فهمیدیم که زنگ زدیم یکی دیگه گوشی پدرم رو برداشت!
منتها پدر پیش رو گرفت و با 4-5 ماه دادگاه رفتن (هر چند که اعصاب خوردی داره و سختی های کار زیاده) چون حق باهاش بود هم سیمکارتش رو پس گرفت هم از اداره مالیات خسارت گرفت.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
متاسفانه اگر بخوان میتونن بپیچونن. چون قانون سیمکارت های دائمی به این شکله که اگر دو تا قبضت رو پرداخت نکنی و تا 90 روز هم از سیمکارت استفاده نکنی خط یک طرفه میشه و اگر 6 ماه همینطوری بمونه و بازهم آبونمان رو پرداخت نکنی حق دارن سلب امتیاز کنن. حالا یک قانون دیگم هست که میگه اگر 80 درصد ودیعه سیمکارت هزینه قبضت بشه و تو مدت 6 ماه ندی میتونن اونم سلب امتیاز کنن.

در روش درستش اینه که باید هر دو شرط باشه اما اینا جوری قانونگذاری کردن که امکان پیچوندن رو دارن. بازم پیگیر شو اما حواست به این موضوع باشه که در اصل باید هر دو شرط باشه و شما فقط شرط اول رو رعایت نکردی

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
جواب قسمت دوم سوالتو من میدم

ببین مثلا قبض شما میشه 24567 تومن ولی تو قبض میان اون خودش رو یعنی 67 تومن را بر میدارن و برا شما قبض 24500 صادر میکنن و اون 67 تومن یا به عبارتی 670ریال را براتون بدهی میزنن و تو قبض بعدی این مبلغ را به قبضتون اضافه میکنن واگه بازم مبلغش رند نباشه کم و کسر میکنن . این موضوع تو همه ی قبضا هست اب برق گاز همشون این شکلی هستن

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
اینجا شرکت ها فقط فکر پولن و مردم رو میچاپن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. خيلي ناراحت شدم. به نظر من شما به 9990 زنگ بزنيد. سوال كنيد كه سيم كارت دائمي واسه چه مدت اگر خاموش باشه واگذار ميشه. تاريخ و لينك اين قانون رو بپرسيد.
حرف 1000 تومان و 1000000 تومان و ... نيست. حرف 80000000 تومانه!!! در نوع خودش مي تونه يك زندگي رو دگرگون كنه!
اما اگر قانون مستند باشه هيچ كاريش نميشه كرد.

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
من كه سيم كارت رو به راحتي پس ميگير گه خوردن برداشتن سند زدن به اسم يكي ديگه !

الان مشكلم اين هست كه ميشه خسارت يا اينكه دسته دوم و كاركرده شده هم كاري كرد يا خير ؟
شما از همون کسی که سند زده به نام شخص دیگری شکایت کنید ، علاوه بر اینکه سیم کارت برمیگرده ، مبلغی هم بابت خسارت طلب کنید
به هیچ وجه هم رضایت ندید

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
رفیق شب میخوابی صبح بلند میشی همه چی کنفیکون شده بعد یه سیم کارت به این خفنی رو 6 شال گذاشتی تو گنجه خاک بخوره؟خداوکیلی هنوز میموند به اسمت عجیب بود
یعنی جدی انتظار داشتی بعد 6 سال سیمکارتو دربیاری راحت و بندازی تو گوشی استفاده کنی؟
در مورد شکایت هم حواست باشه ، میدونی که با کی طرف حسابی

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
رفیق شب میخوابی صبح بلند میشی همه چی کنفیکون شده بعد یه سیم کارت به این خفنی رو 6 شال گذاشتی تو گنجه خاک بخوره؟خداوکیلی هنوز میموند به اسمت عجیب بود
یعنی جدی انتظار داشتی بعد 6 سال سیمکارتو دربیاری راحت و بندازی تو گوشی استفاده کنی؟
در مورد شکایت هم حواست باشه ، میدونی که با کی طرف حسابی
نترسونید بابا مگه با کی طرفه ؟! نمیخواد بگه که سیمکارت منو دادن به عاغا ازش شکایت دارم !

بالا