Alborztasv.ir رو هم ثبت کن سریع
Alborztasv.ir رو هم ثبت کن سریع
دمت گرم ، نظر باحالی بودAlborztasv.ir رو هم ثبت کن سریع
یه ایمیل بده بهشون بهت میگن چیکار کنی ،قبلا رو کاغذ مینوشتی عکس میدادی بهشون تعهد رو الان فکر کنم سختش کردنخب لعنتیا هیچی نگفتن که. حداقل بگن تعهد میخوایم
هیچ واکنشی نشون نمیدن گشادا
خب الان چیکار کنم ؟ تعهد بدم یا بی خیال ، یه دامنه دیگه رو روش کار کنم ؟ یا کلا بی خیال برم سمت .کام
کاملا تایید میشه من هر وقت پروژه اینجوری گرفتم خواهر نداشتم اومد جلوچشام!برای اینکه عمق فاجعه رو درک کنی کدی که یکی دیگه نوشته رو بده یکی دیگه بگو میخوام اینو اضافه کنم یا تغییر بدم، هیچکی قبول نمیکنه و میگه من ادیت انجام نمیدم
اینو باید دنبال افزونش باشی به قالب مربوط نمیشهرفقا
اطلاع دارید که کدوم یکی از قالب های وردپرسی ، امکان "عضو شدن کاربر با جیمیل" رو داره ؟
یعنی کاربر وقتی میاد تو سایت ، الکی درگیر عضویت و پر کردنه فیلد ها نشه. راحت با جیمیل عضو شه
رفقا
اطلاع دارید که کدوم یکی از قالب های وردپرسی ، امکان "عضو شدن کاربر با جیمیل" رو داره ؟
یعنی کاربر وقتی میاد تو سایت ، الکی درگیر عضویت و پر کردنه فیلد ها نشه. راحت با جیمیل عضو شه
اینو باید دنبال افزونش باشی به قالب مربوط نمیشه
مرسی رفقا . متوجه داستان شدمSign In With Google
Adds a "Log in with Google" option to the login form so users can sign in with their G Suite account.wordpress.org
مشاهده پیوست 1264616
مرسی رفقا . متوجه داستان شدم
---------
آقا این نصب قالب چرا رو مرحله چهار گیر کرده ؟
پیرم درومد خب. صفحه WP-Adminندارم. رفتم تو My Php Adminیه اکانت ادمین درست کردم ، ولی بازم صفحه ای نمیاره. تمام WP -config رو شخم زدم.
هرچقدرم سرچ میکنم نحوه ساخت اکانتو ، میبینم دارم درست انجام میدمش.ولی اتفاقی نمیوفته. با دو تا مروگر هم تست کردم ، . مشکل از SSL نیست
چه کنم ؟
مشاهده پیوست 1264947
define('WP_DEBUG', true);
دمت گرم رفیقاینو
بزار توی wp-config.phpکد:define('WP_DEBUG', true);
بعد http://alborztasvir.ir/wp-admin/ رو باز کن ببین چه اروری میاد
حالا من موندم و یه صفحه که هـــــــــــمه چیشو باید تغییر بدم.
خداییش فقط روی چِتی میشه همچین کاری رو کرد
این رو دانلود و نصب کردم ، ولی چجوری به سایتم به شکلی که میخوام اضافه کنم ؟Sign In With Google
Adds a "Log in with Google" option to the login form so users can sign in with their G Suite account.wordpress.org
مشاهده پیوست 1264616
شما دارید از یه صفحه اختصاصی برای لاگین استفاده می کنید افزونه جوری طراحی شده که دکمه رو به صفحه دیفالت خود وردپرس اضافه کنه نه صفحات اختصاصیاین رو دانلود و نصب کردم ، ولی چجوری به سایتم به شکلی که میخوام اضافه کنم ؟
میخوام اینجا که علامت زدم ، تو صفحه عضویت ، خودش بیاد این عضویت با جیمیل:
مشاهده پیوست 1265801
خب یعنی منظورتون اینه که نمیشه ؟شما دارید از یه صفحه اختصاصی برای لاگین استفاده می کنید افزونه جوری طراحی شده که دکمه رو به صفحه دیفالت خود وردپرس اضافه کنه نه صفحات اختصاصی
Show log in with Google button on custom login form · Issue #28 · tarecord/sign-in-with-google
Hey, Is there a way to show the log in with Google button in a custom login form? for example in this: <form method="post" action="<?php echo wp_login_url(); ?>"> <input type="text" name="log"> <in...github.com
احتمالا نمیشه بصورت استاندارد. یا افرونه ای دیگه ای پیدا کنید که شورت کد داشته باشه تا بتونید تو صفحات اختصاصی استفاده کنید و یا از صفحه دیفالت وردپرس برای ورود کاربران استفاده کنید.خب یعنی منظورتون اینه که نمیشه ؟