• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همفکری میخوام !

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان خواهش میکنم شوخی بی جا و ... نکنید . مسئله خیلی جدی هست و به آیندم مربوط میشه .

من حدود 2سال و نیم پیش با یه خانومی آشنا شدم و 2 سال پروسه ی منت کشی و ... پیش رفت تا تونستم دل دختر رو به دست بیارم . تو این مدت خاطرات تلخ و شیرین زیادی با هم داشتیم . 1 سال آخر با هم اس ام اسی و تماسی در ارتباط بودیم و هر از گاه بیرونم میرفتیم . اما گذشت و کم کم صدای خواستگارو ... به گوشم رسید . منم چون شرایط سنی و کاری و تحصیلم اجازه نمیداد نمیتونستم برم خواستگاری . دلمو زدم به دریا و رفتم پیش باباش و باهاش صحبت کردم . باباش ازم خوشش اومد ولی چون کار درست حسابی نداشتم و درسم تموم نشده بود گفت خانواده مخالفت کردن !!!

کمتر از 1 هفته بعد دختری که همه ی رویای من بود رو شوهر دادن !!! :(

حالا از اینا بگزریم . حرف من این نیست !

من یک ماهی هست که با یه خانمی آشنا شدم که با هم قرار ازدواج گذاشتیم . از همه نظر دختر خوب و دوست داشتنی هست و منم خیلی دوست داره . من ماجرای عشق اول رو که بهش گفتم گفت بهت کمک میکنم که فراموشش کنی . خیلی با شعور و فهمیده هست . با خانواده صحبت کردم برای اینکه با هم ازدواج کنیم و ایشالا تا چند وقت دیگه عقد میکنیم . اما مشکلم اینه هنوز که هنوزه نتونستم دختر اولی رو فراموش کنم . به خدا همه ی تلاشم رو دارم میکنم .اما نمیدونم چرا از ذهنم نمیره . شب و روزم شده استرس که نکنه زندگی این دختر رو با یاد عشق اولم خراب کنم .... میخوام که کمکم کنید تا عشق اولم رو فراموش کنم :(

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز من شرایط شما رو نداشتم تا حالا ولی درکت میکنم دادا
راسته که میگن هیچ عشقی عشق اول نمیشه
و فراموش کردن عشق اول خیلی سخته اما به مرور زمان عادت میکنی داداش چون دگ مجبوری
هیچ کاری هم نمیتونی بکنی دوست عزیز چون اون الان پیش شوهرش داره خوش میگذرونه و خوشبخته
بهترین کار اینه که زودتر با اون دختر خانم ازدواج کنی چون وقتی پیشش باشی
و اوقات و زمانتو با اون بگذرونی دگ وقتی پیدا نمیکنی که به عشق اولت فک کنی
اونم کمکت میکنه که فراموشش کنی
و به یاد داشته باش بهترین دارو زمان هست دوست من.....

یا حق!!!!

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
دوست گلم نترس وقتی با همسرت ازدواج کردی خودبخود خیلی چیزا از ذهنت میپره!!!زیاد سخت نگیر
حرفی که میخام بزنم بر اساس تجربه اس
نه کس دیگه ای ، تجربه شخصی خودم ( متاسفانه )
ازدواجی که با هرگونه احساس ( و یا بقول بقیه عشـــق ) شروع بشه 80% به شکست می انجامه !
چون راه منطق ، عقل و مشورت رو کلا می بنده ...
اما اگر با عقل پیش بره ، اون عشق کاذب دوران خامی و جوونی با شادی که از ازدواج موفق حاصل میشه خودبخود بی اثر میشه :)

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوست عزیز من شرایط شما رو نداشتم تا حالا ولی درکت میکنم دادا
راسته که میگن هیچ عشقی عشق اول نمیشه
و فراموش کردن عشق اول خیلی سخته اما به مرور زمان عادت میکنی داداش چون دگ مجبوری
هیچ کاری هم نمیتونی بکنی دوست عزیز چون اون الان پیش شوهرش داره خوش میگذرونه و خوشبخته
بهترین کار اینه که زودتر با اون دختر خانم ازدواج کنی چون وقتی پیشش باشی
و اوقات و زمانتو با اون بگذرونی دگ وقتی پیدا نمیکنی که به عشق اولت فک کنی
اونم کمکت میکنه که فراموشش کنی
و به یاد داشته باش بهترین دارو زمان هست دوست من.....

یا حق!!!!

تایید میشه . امین خان چه خبر از پروانه خانم؟

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
راستش منم این موضوع برام پیش اومد از هجده سالگی عاشق یکی بودم تا دو سال جرات نکردم به خودش هم بگم وقتی گفتم خیلی دیر شده بود و قرار مدارارو گذاشته بودن چهار سال دقیقا چهار سال طول کشید تا فراموش کردم به تو هم همینو میگم فقط زمان دوای دردته صبر کن و یه چیز دیگه تا کامل فراموشش نکردی ازدواج نکن چون ممکنه پشیمون شی صبر کن فقط صبر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان توضيح دادن ولي به نظر من اول تكليف خودت رو با خودت روشن كن . كسي كه قبلا دوستش داشتي اگر دوستت داشت برات صبر ميكرد ولي وقتي ازدواج كرده نبايد بهش ديگه فكر كني .

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آمادگي ازدواج نداري .

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
برای اینکه موضوع رو سریع تر فراموش کنی به این نکته توجه کن !!

توی پست اولت گفتی که ( پدر دختر ازت خوشش اومده ! )
نکنه پدرش بهت سوء نیت داشته :دی

نکنه رفته بودی قزوین :دی

پ.ن : گذشت زمان دوای دردت هست و چند ماه دیگه اسم طرف رو هم یادت میره !

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چقدر از این تاپیکا زیاد شده
آمار ازدواج داره میره بالا
---------------------------------
ببین ناراحت نشی ولی خاک تو سرت اون دختره با دیدن خاستگار ذوق مرگ شده و رفته ولی تو هنوز اونو عشق لقب میدی:p

برای اینکه موضوع رو سریع تر فراموش کنی به این نکته توجه کن !!

توی پست اولت گفتی که ( پدر دختر ازت خوشش اومده ! )
نکنه پدرش بهت سوء نیت داشته :دی

نکنه رفته بودی قزوین :دی

پ.ن : گذشت زمان دوای دردت هست و چند ماه دیگه اسم طرف رو هم یادت میره !
خدا نکشت این چه استنباطی هست که توداری آخه:)
ولی فکرشو کن باباهه با خودش گفته این یه شب بره رو دخترم من 2شب به جاش میرم روش:lol::lol:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
عشق اول هیچ وقت یادت نمیره، حتی زمان مرگ! باور کن...
یه دوستی دارم میگه عموم بخاطر اینکه عشق اولش رفته دیوونه شده، دیدمش باورم نمی شد!

ضمناً برای درک بهتر این عشق، آهنگ گلپری ( ستار ) رو گوش بدید که میگه : اون روزا خونه می خواستی دل دیوونه می خواستی، حالا من خونه دارم!! دل دیوونه دارم!!

دست رو دلم نذار که می سوزی :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کتاب "آیا تو آن گمشده ام هستی؟" نوشته ی باربارا دی آنجلیس هم توصیه میشه.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان عزیز takesh و Chairman عزیز . ازتون خواهش کردم که شوخی بی جا نکنید .

اون خانم هم برای رفتن دلایل خودش رو داشته .... ممنون که نظر میدید . اما رعایت یه سری بحث هارو هم بکنید لطفا .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان عزیز takesh و Chairman عزیز . ازتون خواهش کردم که شوخی بی جا نکنید .

اون خانم هم برای رفتن دلایل خودش رو داشته .... ممنون که نظر میدید . اما رعایت یه سری بحث هارو هم بکنید لطفا .

چه دلایلی داشته دوست عزیز
اگه میتونید همینجا بگین..

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان خواهش میکنم شوخی بی جا و ... نکنید . مسئله خیلی جدی هست و به آیندم مربوط میشه .

من حدود 2سال و نیم پیش با یه خانومی آشنا شدم و 2 سال پروسه ی منت کشی و ... پیش رفت تا تونستم دل دختر رو به دست بیارم . تو این مدت خاطرات تلخ و شیرین زیادی با هم داشتیم . 1 سال آخر با هم اس ام اسی و تماسی در ارتباط بودیم و هر از گاه بیرونم میرفتیم . اما گذشت و کم کم صدای خواستگارو ... به گوشم رسید . منم چون شرایط سنی و کاری و تحصیلم اجازه نمیداد نمیتونستم برم خواستگاری . دلمو زدم به دریا و رفتم پیش باباش و باهاش صحبت کردم . باباش ازم خوشش اومد ولی چون کار درست حسابی نداشتم و درسم تموم نشده بود گفت خانواده مخالفت کردن !!!

کمتر از 1 هفته بعد دختری که همه ی رویای من بود رو شوهر دادن !!! :(

حالا از اینا بگزریم . حرف من این نیست !

من یک ماهی هست که با یه خانمی آشنا شدم که با هم قرار ازدواج گذاشتیم . از همه نظر دختر خوب و دوست داشتنی هست و منم خیلی دوست داره . من ماجرای عشق اول رو که بهش گفتم گفت بهت کمک میکنم که فراموشش کنی . خیلی با شعور و فهمیده هست . با خانواده صحبت کردم برای اینکه با هم ازدواج کنیم و ایشالا تا چند وقت دیگه عقد میکنیم . اما مشکلم اینه هنوز که هنوزه نتونستم دختر اولی رو فراموش کنم . به خدا همه ی تلاشم رو دارم میکنم .اما نمیدونم چرا از ذهنم نمیره . شب و روزم شده استرس که نکنه زندگی این دختر رو با یاد عشق اولم خراب کنم .... میخوام که کمکم کنید تا عشق اولم رو فراموش کنم :(

دو کار 100 درصد اشتباه هست :
1- بعد از یک تغیر بزرگ در زندگی (شکست عشقی ، از دست دادن همسر ، پدر و یا مادر و ...) یک تصمیم بزرگ (تغیر در شغل ، ازدواج و ...) بگیری! شک نکن که این تصمیم از روی احساس است و بعدا دچار مشکل می شی.
2- هیچ وقت با کسی ازدواج نکن وقتی دل با کس دیگری هست! هم خودت و هم اون بنده خدا دچار مشکل می شه
یه چیری همیشه یادت باشه :
انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه درست است نه انتخاب عاشقانه زندگی عاقلانه!!!!!!

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
حالا که بحث جدی هست

چرا اون دختره سر یه هفته شوهر کرده؟
اگه به تو یه اتم علاقه داشت حداقلش بهت فرصت میداد تا یه شرایط نسبی رو برای ازدواج پیدا کنی .

این علاقه چند ساله تو رو به چه قیمتی فروخت ؟

برو خداتم شکر کن که نشده !

زن بی وفا از گرگ بیابان هم خطرناکتره!

یاد جمله ای از یه مَرد افتادم که میگه : از دوستی با بدکاره* بپرهیز که تو را به کمترین بهایی بفروشد !
*
( کلمه بدکاره عین جمله هستش و بنده به هیچ عنوان قصد تفسیر ندارم و خدا نکرده هم نمیخوام به کسی تهمت بزنم )

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
چه دلایلی داشته دوست عزیز
اگه میتونید همینجا بگین..

خانوادش بهش گفته بودن بین من و اونا یکی رو انتخاب کنه !

پدرش با اینکه گفته بود پسر با ادب و خوش برخوردو خوبی هست . اشاره کرده بوده که چون کار نداره و درسش تموم نشده نمیتونه خوش بختت کنه !!! یکی نیست بگه آخه آدم ... شمااز اول زندگیت همه چیز داشتی ؟! خوب ب مرور زمان جور میشه دیگه .

من همیشه بهش حق میدم . چون از اون خانواده ها نبودن که بخواد بگه شوهرمو انتخاب میکنم و رضایت خانواده هم بعدا به وجود میاد ! خانوادشون یکم اخلاقای خاصی داشتن ! یادمه روزی رو که یه دل سیر گریه کرد پیشم . اما فکر نمیکردم پشت اون گریه فراموش کردن من باشه ... به هر حال شاید اون روز به خاطر همه ی روزای خوب و بدمون گریه کرد و منو فراموش کرد ، اما من هنوز نتوسنتم با گریه کردن فراموشش کنم ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دو کار 100 درصد اشتباه هست :
1- بعد از یک تغیر بزرگ در زندگی (شکست عشقی ، از دست دادن همسر ، پدر و یا مادر و ...) یک تصمیم بزرگ (تغیر در شغل ، ازدواج و ...) بگیری! شک نکن که این تصمیم از روی احساس است و بعدا دچار مشکل می شی.
2- هیچ وقت با کسی ازدواج نکن وقتی دل با کس دیگری هست! هم خودت و هم اون بنده خدا دچار مشکل می شه
یه چیری همیشه یادت باشه :
انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه درست است نه انتخاب عاشقانه زندگی عاقلانه!!!!!!
بالاخره باید یه جوری فراموشش کنه
البته الان ازدواج زود هم خوب نیس
باید اول سعی گنه فراموش کنه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خانوادش بهش گفته بودن بین من و اونا یکی رو انتخاب کنه !

پدرش با اینکه گفته بود پسر با ادب و خوش برخوردو خوبی هست . اشاره کرده بوده که چون کار نداره و درسش تموم نشده نمیتونه خوش بختت کنه !!! یکی نیست بگه آخه آدم ... شمااز اول زندگیت همه چیز داشتی ؟! خوب ب مرور زمان جور میشه دیگه .

من همیشه بهش حق میدم . چون از اون خانواده ها نبودن که بخواد بگه شوهرمو انتخاب میکنم و رضایت خانواده هم بعدا به وجود میاد ! خانوادشون یکم اخلاقای خاصی داشتن ! یادمه روزی رو که یه دل سیر گریه کرد پیشم . اما فکر نمیکردم پشت اون گریه فراموش کردن من باشه ... به هر حال شاید اون روز به خاطر همه ی روزای خوب و بدمون گریه کرد و منو فراموش کرد ، اما من هنوز نتوسنتم با گریه کردن فراموشش کنم ...

واقعا متاسفم برای همچین خانواده هایی
همین که مرد توانایی اقتصادی ( ینی توانایی و شرایط کار کردن ) رو داشته باشه کافیه حتما که نباید استخدام رسمی باشه.....

بالا