• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همفکری میخوام !

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
بالاخره باید یه جوری فراموشش کنه
البته الان ازدواج زود هم خوب نیس
باید اول سعی گنه فراموش کنه

ایجاد یک رابطه جدید برای فراموش کردن اون رابطه کار درستی نیست.
بهترین راه تفریح و یا کار هست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ایجاد یک رابطه جدید برای فراموش کردن اون رابطه کار درستی نیست.
بهترین راه تفریح و یا کار هست

بهترین راه زمان هست که باعث فراموش شدنش میشه
بالاخره باید یکی جاشو پر کنه....

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
عشق اولو نفی اقتدار کن چون مال زمان گذشته است . زمان گذشته انرژی نداره ، زمان آینده هم همینطور ، تنها زمان صاحب انرژی زمان حاله . دلیلی نداره به گذشته ای که هیچ تاثیری تو زندگیت نداره حتی فکر کنی ، هر وقت فکرش جلوت اومد باهاش صحبت کن و بگو دیگه واسه من تموم شدی ، چند بار که اینکارو انجام بدی مثل مگسی که داری کیشش میکنی از ذهنت میره ، مطمئن باش ، فقط 1 نکته برای فرار از اون مسئله یک آدم دیگه رو درگیر نکن ، این بنده خدا گناهی نداره که باید کمکت کنه واسه فراموش کردن اتفاق قبلی ، حق زندگی کردن و عشق ورزیدنو داره پس سعی کن بهش عشق بورزی و دوستش داشته باشی تا زندگی خوب و خوشی رو شروع کنی ....

موفق باشی

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
داداش عشقت کارت و خانوم جدید ت باشه!
چند وقتی فقط باهاش بیشتر تماش بگیر
هم فکرت مره پیش اون هم اینکه فبلی از یادت میره!
و هم اینکه این خانوم داری بهش بیتش توجه میکنی

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
دو کار 100 درصد اشتباه هست :
1- بعد از یک تغیر بزرگ در زندگی (شکست عشقی ، از دست دادن همسر ، پدر و یا مادر و ...) یک تصمیم بزرگ (تغیر در شغل ، ازدواج و ...) بگیری! شک نکن که این تصمیم از روی احساس است و بعدا دچار مشکل می شی.
2- هیچ وقت با کسی ازدواج نکن وقتی دل با کس دیگری هست! هم خودت و هم اون بنده خدا دچار مشکل می شه
یه چیری همیشه یادت باشه :
انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه درست است نه انتخاب عاشقانه زندگی عاقلانه!!!!!!
صد در صد تایید میشه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
و اما نظریه اساسی من:
دادا شما چون عاشق بودی نه تنها عیب و ایرادات طرف به چشمت نمیومد بلکه همون ایراد رو یه حسن میدیدی حالا اگه با عقل و منطق بهشون فکر کنی میبینی طرف چقدر خصوصیات زشت داشته و تو بی خبر بودی
چون این احساسی هست که دقیقا امثال شما بعد از ازدواج با عشقشون واسشون پیش میاد
--------------------------------
ما رو با این تاپیکا میزارید سرکار ها وگرنه خودت عقل داشته باشی نیازی به همفکری نیست که آخه ,فقط منطقی باش

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
و اما نظریه اساسی من:
دادا شما چون عاشق بودی نه تنها عیب و ایرادات طرف به چشمت نمیومد بلکه همون ایراد رو یه حسن میدیدی حالا اگه با عقل و منطق بهشون فکر کنی میبینی طرف چقدر خصوصیات زشت داشته و تو بی خبر بودی
چون این احساسی هست که دقیقا امثال شما بعد از ازدواج با عشقشون واسشون پیش میاد
--------------------------------
ما رو با این تاپیکا میزارید سرکار ها وگرنه خودت عقل داشته باشی نیازی به همفکری نیست که آخه ,فقط منطقی باش

ممنون از همه ی دوستان . نه داداش گلم . سرکاری نیست . عقل رو که همه دارن ! اما خوب تو بعضی وضعیت ها آدم عقلش به جای نمیرسه . اگه همه میتونستم خودشون مشکل خودشون رو حل کنن که دکتر و روانشناسو ... بی کار میشدن ! :) آدم گاهی نیاز داره چیزی رو که خودش میدونه رو دیگران هم بهش بگن و رو اون تاکید کنن .

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیز ، کاملاً درک می کنم که چی میگید... یکی از تفاوت های بزرگ مرد و زن در اینه که مرد ها قلب چند وجهی دارن و میتونن در آن واحد دوستان زیادی داشته باشن و در عین حالی که عشق قبلیشون رو هنوز بهشون علاقه دارن ، ولی به کسی دیگه ای هم علاقه دارن... ولی زن ها کاملاً متفاوت هستند... فقط به یک نفر عشق می ورزند ، و اگر زمانی دیدید که مدتی بی توجه شده به شما و خبری ازش نیست بدونید اون داره به شخص دیگه ای ابراز علاقه می کنه و نفر قبلی و خاطراتش رو کاملاً دور ریخته... الان هم خیالتون راحت باشه که اگر واقعاً عاشق شما بود حاضر بود از هر چیزی بگذره ، سعی کنید قانع بشید که از نفر قبلی تنفر دارید...

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز ، کاملاً درک می کنم که چی میگید... یکی از تفاوت های بزرگ مرد و زن در اینه که مرد ها قلب چند وجهی دارن و میتونن در آن واحد دوستان زیادی داشته باشن و در عین حالی که عشق قبلیشون رو هنوز بهشون علاقه دارن ، ولی به کسی دیگه ای هم علاقه دارن... ولی زن ها کاملاً متفاوت هستند... فقط به یک نفر عشق می ورزند ، و اگر زمانی دیدید که مدتی بی توجه شده به شما و خبری ازش نیست بدونید اون داره به شخص دیگه ای ابراز علاقه می کنه و نفر قبلی و خاطراتش رو کاملاً دور ریخته... الان هم خیالتون راحت باشه که اگر واقعاً عاشق شما بود حاضر بود از هر چیزی بگذره ، سعی کنید قانع بشید که از نفر قبلی تنفر دارید...

حرفتون خیلی جالب بود و به دلم نشست . اما راستش از اون طرف اصلا متنفر نیستم . بیشتر از خانوادش متنفر شدم .

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
چه دلایلی داشته دوست عزیز
اگه میتونید همینجا بگین..

این دوستمون راست میگه
ما باید اون دلایل رو بدونیم تا بتونیم شما رو از نظرات کارشناسیمون بهره مند کنیم
7t9k5wiao6ieldh6vjgn.png

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
دوست عزیز شما آدم حساسی هستی و از اون دسته افرادی هستی که زود ضربه می خورن
سنت رو ننوشتی یا من متوجه نشدم ولی بت توصیه می کنم با هر کس که آشنا میشی سریع عاشق نشو وفکر ازدواج نکن چون اینجوری خیلی راحت با احساساتت بازی میشه
من تا حالاحداقل به 200 نفر یا تو خیابون یا تو دانشگاه یا تو محل کار پیشنهاد دادم یا سوارشون کردم و بهشون تلفن دادم یه 170 نفرشون یا قبول نکردن یا زنگ نزدن ازون 30 نفر هم که قبول کردن 25 26 نفرشون رو خیلی راحت معذرت می خوام ری ... م بهشون و بهم زدم 2 3 نفر آدم حسابی توشون هم به نتیجه ای نرسیده
الان یشینم غصه بخورم که چرا اینجوری شد؟نه زندگی همش تجربه است مهم اینه که خودت رو نبازی و سن شخصیتت رو به جایی بروسونی که کاملا پخته بشی و ازون مهم تر بتونی بد وخوب رو تشخیص بدی تا بتونی شریک زندگیت رو انتخاب کنی نه این که راحت و سریع عاشق بشی و بری تو فکر ازدواج و وقتی هم که به هم می خوره عزا بگیری
یه کم باید با تجربه تر بشی

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز شما آدم حساسی هستی و از اون دسته افرادی هستی که زود ضربه می خورن
سنت رو ننوشتی یا من متوجه نشدم ولی بت توصیه می کنم با هر کس که آشنا میشی سریع عاشق نشو وفکر ازدواج نکن چون اینجوری خیلی راحت با احساساتت بازی میشه
من تا حالاحداقل به 200 نفر یا تو خیابون یا تو دانشگاه یا تو محل کار پیشنهاد دادم یا سوارشون کردم و بهشون تلفن دادم یه 170 نفرشون یا قبول نکردن یا زنگ نزدن ازون 30 نفر هم که قبول کردن 25 26 نفرشون رو خیلی راحت معذرت می خوام ری ... م بهشون و بهم زدم 2 3 نفر آدم حسابی توشون هم به نتیجه ای نرسیده
الان یشینم غصه بخورم که چرا اینجوری شد؟نه زندگی همش تجربه است مهم اینه که خودت رو نبازی و سن شخصیتت رو به جایی بروسونی که کاملا پخته بشی و ازون مهم تر بتونی بد وخوب رو تشخیص بدی تا بتونی شریک زندگیت رو انتخاب کنی نه این که راحت و سریع عاشق بشی و بری تو فکر ازدواج و وقتی هم که به هم می خوره عزا بگیری
یه کم باید با تجربه تر بشی

26 سالمه داداش گلم . نه در اون حد هم نیست . اگه دقت کرده باشید گفتم 2 سال بود که میخواستمش . تو این 2 سال خیلی ها برای ما دست و پا شکستن ! ولی منم از اونا نیستم که با این بادا بلرزم داداش . تو دانشگاه ما از هر 10 تا دانشجو 9 تاشون دخترن ! :D همه هم آماده برای تور کردن پسرها ! حالا شما ببین من 2 سال فقط به یه نفر گفتم دوست دارم و حتی 1 نفر پیدا نشد بگه فولانی به باقی دخترا چپ نگاه کرد . خدارو شکر تو اینجور مسائل ضعیف نیستم که زودی عاشق کسی بشم . من با شناخت عاشق شدم . وقت نشد همه ی ماجرا رو بگم چون اصلا جاش نبود .

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
حسین جان به نظر من باید تو این موقعیت کمتر به احساس توجه کنید و واقع بین تر باشید.
درسته ، قبلاً بین شما خیلی روابط صمیمی بوده اما حالا ؟
درحال حاضر تنها راه فراموشیه که احتمالاً صدمه هایی هم داره.
پس به عنوان برادر کوچکتر پیشنهاد میکنم با شرایط کنار بیایید و بعد از مدتی که آروم تر شدید برای تصمیم گیری در این موارد (ازدواج) فکر کنید.

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
خواهش می کنم... من و خیلی از آقایون دیگه شرایط شبیه شما رو داشتیم تا حدودی.... شما 2 سال بودی... من 5 سال رابطه دو طرفه داشتم...با هیچکس سلام علیکم نداشتم ، یهو خودجوش بهم چند تا تهمت زده شد و به صورت خودجوش رابطه به هم خورد...حالا اتفاقای پشت پرده چی گذشت و من خبر نداشتم دیگه خدا می دونه... من که دیگه بی خیال این چیزا شدم و خودم رو درگیر کارم کردم و دیگه برام مهم نیست (میدونم دارم دروغ میگم به خودم ، ولی چه کنم)... ولی برادرانه یه صحبت تجربی بهتون کنم.... دخترای جامعه ی ما اغلب به خانوادشون وابسته هستند (غیر از اون درصد افلیت)... از کودکی عاشق پدرشون هستند ، تو آینده شون همسری مثل پدرشون رو فرض می کنن برای خودشون.... اگر برادری داشته باشن -مخصوصاً بزرگتر -، کم کم تو سنین بلوغ برادرشون میشه الگوشون و همسری با اخلاقیات برادرشون میخوان...مرد های سمت خانوادشون میشن الگوهای همسر آیندشون...خوب خیلی خیلی کم پیش میاد که یه مرد غریبه اخلاقیاتی عین اطرافیانش رو داشته باشه و حتماً اختلافاتی تو طول دوره ی دوستی پیش میاد...اینجا فقط 2 راه دارید : یا باید خودتون رو با اخلاقیات خانواده طرف وفق بدید ، یا ازش جدا بشید...اگر می دونید که نمی تونستید با اخلاق خانوادش جور بشید پس وجدانتون راحت باشه بابت جدا شدن... چون شک نکنید که همون هفته های اول زندگی اختلافات در دامنه ی بالاتری بروز میکرد و کار به درگیری بین خانواده ها و خدایی نکرده جدایی می کشید :eek:
کلام آخر :
میدونم که دوستش داشتید... ولی دختر ها خیلی احساسی تر ازون چیزی هستند که فکر می کنید... مثل مردها منطقی نیستند... یعنی اگر حسشون بخواد که عشقشون الان کوه رو جابجا کنه ، باید جابه جا کنه که قلبشون آروم بگیره...

بالا