@gh@m@hdi
Registered User
بالاخره باید یه جوری فراموشش کنه
البته الان ازدواج زود هم خوب نیس
باید اول سعی گنه فراموش کنه
ایجاد یک رابطه جدید برای فراموش کردن اون رابطه کار درستی نیست.
بهترین راه تفریح و یا کار هست
بالاخره باید یه جوری فراموشش کنه
البته الان ازدواج زود هم خوب نیس
باید اول سعی گنه فراموش کنه
ایجاد یک رابطه جدید برای فراموش کردن اون رابطه کار درستی نیست.
بهترین راه تفریح و یا کار هست
صد در صد تایید میشهدو کار 100 درصد اشتباه هست :
1- بعد از یک تغیر بزرگ در زندگی (شکست عشقی ، از دست دادن همسر ، پدر و یا مادر و ...) یک تصمیم بزرگ (تغیر در شغل ، ازدواج و ...) بگیری! شک نکن که این تصمیم از روی احساس است و بعدا دچار مشکل می شی.
2- هیچ وقت با کسی ازدواج نکن وقتی دل با کس دیگری هست! هم خودت و هم اون بنده خدا دچار مشکل می شه
یه چیری همیشه یادت باشه :
انتخاب عاقلانه و زندگی عاشقانه درست است نه انتخاب عاشقانه زندگی عاقلانه!!!!!!
و اما نظریه اساسی من:
دادا شما چون عاشق بودی نه تنها عیب و ایرادات طرف به چشمت نمیومد بلکه همون ایراد رو یه حسن میدیدی حالا اگه با عقل و منطق بهشون فکر کنی میبینی طرف چقدر خصوصیات زشت داشته و تو بی خبر بودی
چون این احساسی هست که دقیقا امثال شما بعد از ازدواج با عشقشون واسشون پیش میاد
--------------------------------
ما رو با این تاپیکا میزارید سرکار ها وگرنه خودت عقل داشته باشی نیازی به همفکری نیست که آخه ,فقط منطقی باش
دوست عزیز ، کاملاً درک می کنم که چی میگید... یکی از تفاوت های بزرگ مرد و زن در اینه که مرد ها قلب چند وجهی دارن و میتونن در آن واحد دوستان زیادی داشته باشن و در عین حالی که عشق قبلیشون رو هنوز بهشون علاقه دارن ، ولی به کسی دیگه ای هم علاقه دارن... ولی زن ها کاملاً متفاوت هستند... فقط به یک نفر عشق می ورزند ، و اگر زمانی دیدید که مدتی بی توجه شده به شما و خبری ازش نیست بدونید اون داره به شخص دیگه ای ابراز علاقه می کنه و نفر قبلی و خاطراتش رو کاملاً دور ریخته... الان هم خیالتون راحت باشه که اگر واقعاً عاشق شما بود حاضر بود از هر چیزی بگذره ، سعی کنید قانع بشید که از نفر قبلی تنفر دارید...
چه دلایلی داشته دوست عزیز
اگه میتونید همینجا بگین..
ما باید اون دلایل رو بدونیم تا بتونیم شما رو از نظرات کارشناسیمون بهره مند کنیم
دوست عزیز شما آدم حساسی هستی و از اون دسته افرادی هستی که زود ضربه می خورن
سنت رو ننوشتی یا من متوجه نشدم ولی بت توصیه می کنم با هر کس که آشنا میشی سریع عاشق نشو وفکر ازدواج نکن چون اینجوری خیلی راحت با احساساتت بازی میشه
من تا حالاحداقل به 200 نفر یا تو خیابون یا تو دانشگاه یا تو محل کار پیشنهاد دادم یا سوارشون کردم و بهشون تلفن دادم یه 170 نفرشون یا قبول نکردن یا زنگ نزدن ازون 30 نفر هم که قبول کردن 25 26 نفرشون رو خیلی راحت معذرت می خوام ری ... م بهشون و بهم زدم 2 3 نفر آدم حسابی توشون هم به نتیجه ای نرسیده
الان یشینم غصه بخورم که چرا اینجوری شد؟نه زندگی همش تجربه است مهم اینه که خودت رو نبازی و سن شخصیتت رو به جایی بروسونی که کاملا پخته بشی و ازون مهم تر بتونی بد وخوب رو تشخیص بدی تا بتونی شریک زندگیت رو انتخاب کنی نه این که راحت و سریع عاشق بشی و بری تو فکر ازدواج و وقتی هم که به هم می خوره عزا بگیری
یه کم باید با تجربه تر بشی