• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همكاري در راه انداختن سايت بازارچه!!!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
خوب دوستان عزیز به خاطر این بی بخاره که تعداد مطالبش کمه .

از دوستان تقاظا دارم که به انجمن مطلب تزریق کنن تا یکمی از این حالت دربیاد و شلوغ بشه .

تعداد مطالبش که بره بالا فوری تو گروه های یاهو تبلیغش رو می فرستم و یه روزه آمارش رو می ترکونم . ولی باید مطلب داشته باشه !!!

حاجی من دارم از تمام وجود مایه می زارم 10 تا از بهترین دوستامو به این فروم دعوت کردم شما هم یه کارایی بکن فروم رو رها نکن به امون خدا یه کارایی اعم از خوش آمد گویی به کاربران جدید ارسال دعوتنامه به اعضای سایر فرومها
تغییر دومین فروم

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
خوب دوستان عزیز به خاطر این بی بخاره که تعداد مطالبش کمه .

از دوستان تقاظا دارم که به انجمن مطلب تزریق کنن تا یکمی از این حالت دربیاد و شلوغ بشه .

تعداد مطالبش که بره بالا فوری تو گروه های یاهو تبلیغش رو می فرستم و یه روزه آمارش رو می ترکونم . ولی باید مطلب داشته باشه !!!

درود

دوست عزیز شما قسمت هدیه دادن به کاربران رو یکمی تغییر بدی بد نیست.فکر می کنم آمار امتیازات کمی بالاست.
طرف میبینه تا بخواد 350 تا پست بده واسه 1 کارت شارژ حساب میکنه اگه 1 مجموعه دانلود کنه هم وقت کمتری صرف میشه هم می تونه چند برابر پول اون کارت شارژ رو دربیاره.
آمار رو بیاری پایین فکر می کنم بد نیست.
در ضمن راه 100 ساله رو نمیشه یک شبه طی کرد که.

دوستان تا جایی که می تونند دارن سعی می کنن. یکم شما هم باید همت به خرج بدید.
مثلا نمیشه 1 شبه PT شد.;)
امیدوارم درک کرده باشید.
یا حق

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
منم نمی گم که یه شبه pt شو (گرچه discuss یه شبه از pt هم پیشی گرفته) اما لا اقل تو سایت باشین تا حداقل به کاربرانی که عضو می شن خوش آمد بگین یا لا اقل جواب پست های همدیگرو بدین یه نفر میاد تو فروم فکر نکنه زلزله ی بم اومده همه مردن....

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
حاجی من دارم از تمام وجود مایه می زارم 10 تا از بهترین دوستامو به این فروم دعوت کردم شما هم یه کارایی بکن فروم رو رها نکن به امون خدا یه کارایی اعم از خوش آمد گویی به کاربران جدید ارسال دعوتنامه به اعضای سایر فرومها
تغییر دومین فروم
دستتون درد نکنه دوست عزیز .
بابا من از صبح تا ساعت 12 تو انجمن هستم و دارم روش کار می کنم .

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
درود

دوست عزیز شما قسمت هدیه دادن به کاربران رو یکمی تغییر بدی بد نیست.فکر می کنم آمار امتیازات کمی بالاست.
طرف میبینه تا بخواد 350 تا پست بده واسه 1 کارت شارژ حساب میکنه اگه 1 مجموعه دانلود کنه هم وقت کمتری صرف میشه هم می تونه چند برابر پول اون کارت شارژ رو دربیاره.
آمار رو بیاری پایین فکر می کنم بد نیست.
در ضمن راه 100 ساله رو نمیشه یک شبه طی کرد که.

دوستان تا جایی که می تونند دارن سعی می کنن. یکم شما هم باید همت به خرج بدید.
مثلا نمیشه 1 شبه PT شد.;)
امیدوارم درک کرده باشید.
یا حق

دیگه تا کجا همت به خرج بدم ؟ 350 تا پست واقعاً خیلیه ؟ کار 10 دقیقه کپی پسته !
شما بگین چند تاش کنم ؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دیگه تا کجا همت به خرج بدم ؟ 350 تا پست واقعاً خیلیه ؟ کار 10 دقیقه کپی پسته !
شما بگین چند تاش کنم ؟

درود

دوست عزیزم شما واقعا فکر می کنی 350 تا پست کار 10 دقیقست ؟؟؟؟:blink::blink:

از شما دیگه این انتظار نمی رفت؟؟

الان کل کاربران با هم این همه پست دادن به 350 تا نرسیده.شما دیگه این حرفو نزنید.

شما می خواین فروم واقعا فروم باشه یا اینکه هر چیزی که دمه دستتون اومد رو توش بریزید ؟؟؟

در ضمن شما مدیر سایت هستید و باید تصمیم بگیرید نه بنده.

در ضمن بالا اومدن سایت کمی وقت میبره. نه اینکه به محض اینکه آماده به کار شد باید بازدیدشم روزی 10000 تا باشه.
اولشه. کم کم درست میشه.

یا حق

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
درود

دوست عزیزم شما واقعا فکر می کنی 350 تا پست کار 10 دقیقست ؟؟؟؟:blink::blink:

از شما دیگه این انتظار نمی رفت؟؟

الان کل کاربران با هم این همه پست دادن به 350 تا نرسیده.شما دیگه این حرفو نزنید.

شما می خواین فروم واقعا فروم باشه یا اینکه هر چیزی که دمه دستتون اومد رو توش بریزید ؟؟؟

در ضمن شما مدیر سایت هستید و باید تصمیم بگیرید نه بنده.

در ضمن بالا اومدن سایت کمی وقت میبره. نه اینکه به محض اینکه آماده به کار شد باید بازدیدشم روزی 10000 تا باشه.
اولشه. کم کم درست میشه.

یا حق
خدا کنه
ولی بازم می گم تا می تونید دعوتنامه بفرستید
من خودم به تنهایی می تونم در همه ی زمینه ها مطلب بنویسم اما یه نفر چه فایده داره
فقط با تبلیغات تبلیغات تبلیغات

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .
دست شما درد نکنه .
فقط یه چیزی من زیاد توانایی هزینه واسه تبلیغات برای این انجمن ندارم . تنها راهی که می تونم کاربر جذب کنم و آمارش رو ببرم بالا استفاده از گروپهای یاهومه که خوب اونم باید مطلبی تو سایت باشه که تو ایمیل قرار بدم که بازدید جذب کنه ....

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
شما دامنه ی بهتر سراغ داری؟؟؟

فکر کنم یکی از دوستان چند صفحه قبل یه دامنه رو پیشنهاد داده بودن , به هرحال ادامه فعالیت بدون دامنه مجزا هم یه مقدار ناجالبه.:cool:

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
ناجالبیش اینجاست که بعضی از دوستان دارن کم کاری می کنن . من به پشت گرمی بعضی از دوستان شروع کردم ولی ....
مطمعن باشین تا وقتی فقط ما چند نفر باشیم ( بزارین اسم نبرم ) حتی اگه دومین اختصاصی هم بگیریم کاری از پیش نمی بریم . باید با هم همکاری کنیم و دوستانی که اعلام حمایت و همکاری کردن بیان و کمک کنن....

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
ببینید نمی شه دست روی دست گذاشت و انتظار داشت که هر کسی در جای خودش وظیفش رو هم خوب انجام بده , شما هم باید برای معرفی اون یه سری کارهایی مثل تبلیغات انجام بدین , البته من با شیوه ارسال نامه به گروه تا حدی مخالفم چون ممکنه عده ای از دوستان از بیخ با چنین قضیه ای مخالف باشن و همه اونهارو به چشم هرزنامه بدون باز کردن پاک کنن.

بازم هرطور میل شماست ولی کار مدیریت یک تالار گفتمان طرح واقعا انرژی بر و زمانبریه.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بیخیال الان صاحب تاپیک شاکی میشه! :p یه تاپیک دیگه میزنم...

Last edited:

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
ببینید نمی شه دست روی دست گذاشت و انتظار داشت که هر کسی در جای خودش وظیفش رو هم خوب انجام بده , شما هم باید برای معرفی اون یه سری کارهایی مثل تبلیغات انجام بدین , البته من با شیوه ارسال نامه به گروه تا حدی مخالفم چون ممکنه عده ای از دوستان از بیخ با چنین قضیه ای مخالف باشن و همه اونهارو به چشم هرزنامه بدون باز کردن پاک کنن.

بازم هرطور میل شماست ولی کار مدیریت یک تالار گفتمان طرح واقعا انرژی بر و زمانبریه.

سلام . می دونم . ولی واسه تبلیغاتش یکمی بهم مهلت بدین . الان نمی تونم واسش تبلیغ بدم. انشا الله تا 20 روز دیگه میرم رو کارش و تبلیغ می دم . فعلاً از دوستا چند تا تقاضا درم :

به کمک شما واقعاً نیاز دارم . بیان و کمک کنید تا این انجمن پا بگیره . :(

دومین رو هم 20 اسفند می گیرم . تبلیغات رو هم از 25 شروع می کنم . قول مردونه ! پای حرفم هستم . پس شما هم کمک کنید تا یه بازارچه توپ داشته باشیم . مرسی .

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
رکورد تعداد آنلاین ها در یک لحظه 81 نفر !!!

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم پايه هستم
آلبته اگر جا براي مديريت مونده باشه!
يوزر:Mahyar

بالا