من ميخواستم تو اين هفته برم N95 8GB بخرم
خوب شد اينو ديدم حالا صبر ميكنم :f34r:
طراحی قشنگی داره
یه دوربین با کیفیت ...
خروجی تلویزیون / WIFI و GPS داخلی
قیمتش هم اگه 400 دلار باشه که واقعا عالیه
ولی فکر نمی کنم با 400 دلار شروع بشه
یعنی حداقل 5 / 6 ماه میخوای صبر کنی ... برو راحت گوشیتو بگیر:lol::lol:
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟ :blink:3-دارای WIFI و GPS داخلی..
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟ :blink:
اينا فقط روي كاغذ قشنكه و در عمل هيچ كاربردي نداره...(كسي تاحالا نقشه GPS براي جاوا ديده؟)
چرا جز سری K نیست ؟! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif
من هم براي جاوا هم براي سيمبيان و هم براي ويندوز موبايل برنامه حرفه اي نوشتم اما هنوز برام قابل هضم نيست براي جاوا ي برنامه خوب براي كار با GPS توليد بشه(انشا الله كه بشه)! چون زبان جاوا امكانات خيلي كمي داره چه برسه براي كار با GPS و نقشه هاي خوب(با كيفيت و وكتور) و... ممكنه توليد بشه اما اصلا قابل قبول دوستان نخواهد بود(البته انشا الله كه خواهد بود!)wifi رو گوشی جاوا به درد نمیخوره؟ یعنی مثلا داشته باشی کاربرد نداره؟ نگین بابا این حرفها رو...اینهمه استفاده مفید داره..مگه میشه به درد نخوره؟
در مورد GPS هم اولا که خیلی از سرویس ها رو با اینترنت میتونه داشته باشه مثلا مال گوگل و...در ضمن وقتی تعداد گوشی های جاوا که GPS دارن زیاد بشه که داره میشه الان 4-5 تا گوشی سونی اریکسون جاوا هستن که GPS دارن اونوقت برنامه های کاربردی و نقشه های جاوا هم براشون نوشته میشه...کاری نداره که
K Series is Dead
عزيز دل، منظورم زبان برنامه نويسه جاوا بود... جاوا از هسته امكاناتش كمه(پس ربطي به سوني اريكسون و نوكيا نداره) و اين كم بودن نشانه ضعف نيست چون جاوا براي هدف هاي خاص(گوشي براي استفاده آسان براي عامه مردم) ايجاد شده...البته سونی اریکسون مرتبا داره نسخه جاوا گوشی هاش رو به روز میکنه..خیلی تند و مرتب...و به جرات میگم الان در حال حاضر بهترین و کامل ترین و با امکانات ترین نسخه جاوا رو سونی اریکسون ها نصب هست...تقریبا هر ماه یه امکان جدید و پروتکل جدید جاوا معرفی میکنه...و واقعا از تمام برندها حتی همون نوکیا هم تو زمینه جاوا خیلی جلوتره..خیلی...
به هر حال امکان اینکه به زودی برنامه های جاوایی برای GPS هم بیاد و به درد بخور باشه هست...
اينجوري پيش بره
شركت NIKON و CANON برشكست ميشن كه ؟!
عكسهاي اين گوشي آنقدر عالي بود كه ارزش صبر كردن رو داره براي خريدش
فقط متوجه نشدم چرا در قسمت Camera model زده Q440i ?
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟
اينا فقط روي كاغذ قشنكه و در عمل هيچ كاربردي نداره...(كسي تاحالا نقشه GPS براي جاوا ديده؟)