• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در باره Sony Ericsson C905 با دوربين 8 مگاپیکسل

A***gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی من میگم گوشی W960 i شیک ترین گوشی سونی اریکسون هست

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
Perfect

shahrokh_divx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ميخواستم تو اين هفته برم N95 8GB بخرم
خوب شد اينو ديدم حالا صبر ميكنم :f34r:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
طراحی قشنگی داره
یه دوربین با کیفیت ...
خروجی تلویزیون / WIFI و GPS داخلی

قیمتش هم اگه 400 دلار باشه که واقعا عالیه
ولی فکر نمی کنم با 400 دلار شروع بشه

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
طراحی قشنگی داره
یه دوربین با کیفیت ...
خروجی تلویزیون / WIFI و GPS داخلی

قیمتش هم اگه 400 دلار باشه که واقعا عالیه
ولی فکر نمی کنم با 400 دلار شروع بشه

400 دولار نه

400 يورو كه ميشه 575 تومن

يعني قابل خريد هست

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تنها نکته ای که توش نیست سیستم عامل هست ...اگر داشت واقعا کامل بود!!!!....طراحی بسیار جالبی داره!!!!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
3-دارای WIFI و GPS داخلی..
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟ :blink:
اينا فقط روي كاغذ قشنكه و در عمل هيچ كاربردي نداره...(كسي تاحالا نقشه GPS براي جاوا ديده؟)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چرا جز سری K نیست ؟! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟ :blink:
اينا فقط روي كاغذ قشنكه و در عمل هيچ كاربردي نداره...(كسي تاحالا نقشه GPS براي جاوا ديده؟)

عجب دنیایی هست ها...تا حالا همه داشتن گریه وگلایه میکردن جرا سونی اریکسون رو گوشی های جاوا اش wifi و GPS نمیزاره..حالا که میزاه میان میگن به درد نمیخوره...:blink: خب اون بنده خدا با کدوم ساز شما برقصه؟؟

wifi رو گوشی جاوا به درد نمیخوره؟ یعنی مثلا داشته باشی کاربرد نداره؟ نگین بابا این حرفها رو...اینهمه استفاده مفید داره..مگه میشه به درد نخوره؟

در مورد GPS هم اولا که خیلی از سرویس ها رو با اینترنت میتونه داشته باشه مثلا مال گوگل و...در ضمن وقتی تعداد گوشی های جاوا که GPS دارن زیاد بشه که داره میشه الان 4-5 تا گوشی سونی اریکسون جاوا هستن که GPS دارن اونوقت برنامه های کاربردی و نقشه های جاوا هم براشون نوشته میشه...کاری نداره که :)

چرا جز سری K نیست ؟! http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif

K Series is Dead :D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
wifi رو گوشی جاوا به درد نمیخوره؟ یعنی مثلا داشته باشی کاربرد نداره؟ نگین بابا این حرفها رو...اینهمه استفاده مفید داره..مگه میشه به درد نخوره؟

در مورد GPS هم اولا که خیلی از سرویس ها رو با اینترنت میتونه داشته باشه مثلا مال گوگل و...در ضمن وقتی تعداد گوشی های جاوا که GPS دارن زیاد بشه که داره میشه الان 4-5 تا گوشی سونی اریکسون جاوا هستن که GPS دارن اونوقت برنامه های کاربردی و نقشه های جاوا هم براشون نوشته میشه...کاری نداره که :)

K Series is Dead :D
من هم براي جاوا هم براي سيمبيان و هم براي ويندوز موبايل برنامه حرفه اي نوشتم اما هنوز برام قابل هضم نيست براي جاوا ي برنامه خوب براي كار با GPS توليد بشه(انشا الله كه بشه)! چون زبان جاوا امكانات خيلي كمي داره چه برسه براي كار با GPS و نقشه هاي خوب(با كيفيت و وكتور) و... ممكنه توليد بشه اما اصلا قابل قبول دوستان نخواهد بود(البته انشا الله كه خواهد بود!)
الان ساليانه ساله براي جاوا نرم افزار توليد شده، اما الان ي ديكشنري آكسفورد خوب براي جاوا وجود داره؟ هر چيزي كه هست اصلا جالب در نيومده چون زبان جاوا زبان دست و پاگيريه براي توليد نرم افزار، حداقل سيمبيان قابل تحمله(نقشه گارمين براي سيمبين رو ديديد؟) قابل تحمل منظورم نرم افزارهايي است كه روش نصب ميشه. اتفاقا من گوشي هاي جاواي SE رو خيلي دوست دارم، خوش دسته اما فقط ميشه در حد نرم افزارهايي كه خود SE روش قرار ميده ازش استفاده كرد و نه بيشتر... :cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته سونی اریکسون مرتبا داره نسخه جاوا گوشی هاش رو به روز میکنه..خیلی تند و مرتب...و به جرات میگم الان در حال حاضر بهترین و کامل ترین و با امکانات ترین نسخه جاوا رو سونی اریکسون ها نصب هست...تقریبا هر ماه یه امکان جدید و پروتکل جدید جاوا معرفی میکنه...و واقعا از تمام برندها حتی همون نوکیا هم تو زمینه جاوا خیلی جلوتره..خیلی...

به هر حال امکان اینکه به زودی برنامه های جاوایی برای GPS هم بیاد و به درد بخور باشه هست...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
البته سونی اریکسون مرتبا داره نسخه جاوا گوشی هاش رو به روز میکنه..خیلی تند و مرتب...و به جرات میگم الان در حال حاضر بهترین و کامل ترین و با امکانات ترین نسخه جاوا رو سونی اریکسون ها نصب هست...تقریبا هر ماه یه امکان جدید و پروتکل جدید جاوا معرفی میکنه...و واقعا از تمام برندها حتی همون نوکیا هم تو زمینه جاوا خیلی جلوتره..خیلی...

به هر حال امکان اینکه به زودی برنامه های جاوایی برای GPS هم بیاد و به درد بخور باشه هست...
عزيز دل، منظورم زبان برنامه نويسه جاوا بود... جاوا از هسته امكاناتش كمه(پس ربطي به سوني اريكسون و نوكيا نداره) و اين كم بودن نشانه ضعف نيست چون جاوا براي هدف هاي خاص(گوشي براي استفاده آسان براي عامه مردم) ايجاد شده...

shahrokh_divx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجوري پيش بره
شركت NIKON و CANON برشكست ميشن كه ؟!

عكسهاي اين گوشي آنقدر عالي بود كه ارزش صبر كردن رو داره براي خريدش
فقط متوجه نشدم چرا در قسمت Camera model زده Q440i ?

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اينجوري پيش بره
شركت NIKON و CANON برشكست ميشن كه ؟!

عكسهاي اين گوشي آنقدر عالي بود كه ارزش صبر كردن رو داره براي خريدش
فقط متوجه نشدم چرا در قسمت Camera model زده Q440i ?

Q440i اسم داخلی گوشی هست...وقتی معرفی بشه با نام C905 خواهد بود...

توجه دارید که هنوز نسخه نرم افزاری گوشی بتا هست؟! :)

البته در اینکه به دوربین دیجیتال نمیرسه که بحثی توش نیست ...چون اصلا خود اندازه لنز یه فاکتور بسیار مهم هست که تو گوشی ها فعلا اندازه لنز کوچیکتر از دوربین ها هست...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
من كه نميفهمم WIFI و GPS گوشي هاي جاوا چه كاربردي ميتونه داشته باشه(مخصوصا GPS)؟

وای فای که به درد میخوره ربطی هم به سیستم عامل نداره ، اما جی پی اس برای گوشی جاوا فعلا به درد نمیخوره ، چون جی پی اس سونی اریکسونهای جاوا فقط موقعیت رو در برنامه گوگل مپ نشون میده ، یعنی اینجوری نیست که ادرس بدی راهنماییت بکنه ، ولی خب احتمالا با اومدن این گوشیها به بازار ، برنامه های جی پی اس نسخه جاوا هم خواهند زد ، مثل گارمین و ناویگان و توم توم ... .

بالا