سلام به همه
خرید گوشی کاملآ سلیقه ای هستش......خیلی از گوشیها خیلی چیزها ندارن ولی مشتری خاص خودشون رو دارن.( مثلآ 8800
نوکیا چه چیز خاصی غیر از قیافش داره که قیمتش رو نجومی کرده...؟؟؟...تازه من با همون قیافه هم مشکل دارم......!!!!
تازه همین سامسونگ شما هیچ ایرادی نداره.........؟؟؟ همه چیزش ok هستش...؟؟؟ با این اوصاف از 100 نمره 250 نمره میگیره
که واقعآ محشره.....!!!! تا اونجایی که من یادمه شما هر گوشی که داشتی...درجه 1 بوده و هیچ مشکلی نداشته..( نوکیا داشتی
میگفتی..سونی اریکسون اخه.......به قول خودت قیصر داشتی..میگفتی سونی اریکسون بده...الی آخر...)
و این رو هم بدون که کلآ طرفدارهای سامسونگ تو ایران از برندهای دیگه نسبتآ کمتره( بیشتر هم خانومهای محترم هستن )
که معمولآ اینقدر پول برای این گوشی نمیدن........................
و در آخر بیشتر ایرادهایی که شما معمولآ از گوشی میگیری چیزهایی هست که تو ایران استفاده ای نداره..( مثل gps...دوربین دوم
برای مکالمه تصویری...و غیره...).لطفآ بگرد و ایرادهای مهمتری پیدا کن..............!!!!
میخوام ببینم ( طراحی ساده گوشی ) ایراده که شما بهش اشاره کردی......؟؟؟؟؟!!!!!!!
هرکی ندونه فکر میکنه طراحی سامسونگ آدم رو یاد ..لامبورگینی دیابلو ..میاندازه...!!!!
نداشتن ( سیستم عامل ) ایرادی غیر قابل گذشته که اشاره کردی......؟؟؟؟؟؟!!!!!!
اینقدر ( ) انصاف هم بد نیست اگه آدم داشته باشه..................................................
موفق و پیروز باشید...........
( راستی یادم رفت : اسم سایت هم جالبه..!!!
www.arabnokia.net یعنی 90% پستها مربوط به تعریف و تمجید از نوکیا هستش............مثل این میمونه که یه سایتی اسمش
www.peykan-iran.ir
باشه..بعد بیاد از b.m.w تعریف کنه.......!!!!! )