Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام...خوبی؟
منم برای یکی از رفقا خریدم....این بابا اصلا برنامه و بازی این حرفها نمیخواد...فقط یه گوشی میخواد دو تا سیم کارت 0912 اش روش کار کنه...که چون اون چینی ها به درد نمیخورن من بهش d880 رو پیشنهاد دادم....مشکل شارژ هم زیاد براش مهم نیست....
این رو بگم:
رفتیم طبقه 6 ام...به یارو گفتم یه D880 بده....قبلش پرسیدم گفت بله همزمان دو تا سیم کارت رو کار میکنه...ما هم از همه جا بی خبر گفتیم خب حله دیگه...گوشی رو باز کردیم و سیم ها رو انداختم روش...گوشی رو روشن کردم...دیدم نوشته limited service :blink: گفتم چیه جریان...گفت...سیم هاتون چیه؟ گفتم دو تا 0912....گفت اقا اینا با یدونه 0912 و یه ایرانسل کار میکنن با دو تا 0912 کار نمیکنن..:blink: ما رو میگی...جلوی این رفیقمون داشتیم ضایع میشدیم...
گفتم چه ربطی داره؟ یکسری اراجیف بلغور کرد...اره کارخانه گوشی سازی ها با هم قرار داد بستن گوشی 2 سیم نزنن...اگر میزنن یه جوری بزنن یکی اش اعتباری باشه :blink: ....جدا ببین سطح سواد ملت فروشنده رو...گفتم گوشی براش چه فرقی میکنه نوع سیم کارت؟ ...گفت اره دیگه اینجوریه...
من یه لحظه یادم افتاد limited service تو سامسونگ ها یعنی تو یه منطقه هستیم که انتن نمیده یا خط ها فوق العاده مشغوله...
گفتم بده من خودم درستش میکنم...پول رو دادیم و اومدیم بیرون...از علاالدین هم اومدیم بیرون...زیر پل حافظ دیدم هر دو تا خطش مثل بنز پر شد و هر دو تاش هم 0912 و به هردو هم میشد زنگ زد :happy:....
مبارک باشه
عجب داستانی داشته
آقا با کیپدش هم کار کردی ؟ برای SMS