• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

bhrzslm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفاً به این نکته هم بپردازید که چرا با وجود برتری نسبی امکانات و همچنین قیمت پایینتر
مدل K300 ، همچنان مدل T630 را ترجیح می دهید.

پیشاپیش متشکرم...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوست عزیز ! قیمتش که فکر کنم از t630 بیشتر باشه ! .... اینو در نظر نگیریم هم ... امکاناتش با اینکه یه چیزایی ممکنه بیشتر داشته باشه ... ولی یه چیزهایی هم کمتر داره !

مثلا بلوتوث نداره ... صفحه نمایشش کوچیکتره ! از نظر ظاهر هم که خوب سلیقه ای هست ... ولی من t630 رو بیشتر میپسندم .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اختلاف قیمت این دو گوشی انقدر نیست که بشه بعنوان یه فاکتور روش بحث کرد!

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
میخواستم بدونم در t630 چطور میشه یک شماره را به گوشی داد که وقتی اون شماره به گوشی ما زنگ زد بوق اشغال بزنه ؟؟؟؟!!:eek:

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نمیدونم چرا با بلوتوث لپ تاپم به موبایل می تونم فایل ارسال و دریافت کنم... اما نوشته و فایل text منتقل نمیشه و ارور میده. قبلا که از اینفرا رد نصب شده روی desk top ام استفاده می کردم... برنامه ای نصب شده بود که به خوبی می تونستم تمام فایل ها را مدیریت کنم و کافی بود که متن و شماره گیرنده نوشته بشه و ارسال بشه...خود بخود اطلاعات وارد موبایل من میشد و به طرف گیرنده میرفت... اما نمی دونم برای استفاده از بلوتوث لپ تاپم چه کار کنم. نوشتن حروف برای SMS فرستادن من خیلی کند هست...
موبایل: sony ericson t630
لپ تاپ: dell xps 1210M

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تاپیک زیر خاکی.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
بله درسته این تاپیک زیر خاکیه و موبایل t630 هم ارزشی نداره... اما من خواستم مقررات را بهتر رعایت کرده باشم...و خواسته باشم توجه کسانی که این موبایل رو دارند بهتر جلب کنم... اگه کسی جواب سوال منو می دونه
بگید لطفا چون به هر حال مشکلیه که برای من ایجاد شده و فروشنده لپ تاپ هم جواب سوال منو نمی دونست

بالا