• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

CZ114

Registered User
لایک‌ها
3
پایین........................................

Last edited:

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همگی . من اولین بارم هست که میخوام برم اسکی . پیست آبعلی رو انتخاب کردم . فردا هم میخوام برم و Snowboard رو انتخاب کردم چون که خودم Skateboard میرم . اگه میشه یه سری راهنمایی بکنین ممنون میشم مثلا
هزینه اش چقدر میشه ؟
چه ساعتی برم پیست ؟
فردا وضع پیست چطوره ؟
و ...

به سلامتی !!! به نظر من تو انتخاب پیست تجدید نظر کن چون بدترین و بی نظم ترین و شلوغ ترین پیست رو انتخاب کردی !!! نظر من رو توچال یا دربندسره

CZ114

Registered User
لایک‌ها
3
به سلامتی !!! به نظر من تو انتخاب پیست تجدید نظر کن چون بدترین و بی نظم ترین و شلوغ ترین پیست رو انتخاب کردی !!! نظر من رو توچال یا دربندسره
توچال هزینه رفت و برگشت با تله کابین میشه 30 تومن .راه یا بلیط های دیگه نداره که ارزون تر درآد ؟ نمیشه هر دفعه 30 تومن پیاده شم .

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
توچال هزینه رفت و برگشت با تله کابین میشه 30 تومن .راه یا بلیط های دیگه نداره که ارزون تر درآد ؟ نمیشه هر دفعه 30 تومن پیاده شم .

دیگه عاشقش باشی چاره ی دیگه ای نداری !!! تو آبعلی اسکی کنی از اسکی پشیمون میشی !!!! :eek:

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام کسی میدونی 22 بهمن پیست ها بازه یا نه پارسال باز بوده یا نه؟؟

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
دیگه عاشقش باشی چاره ی دیگه ای نداری !!! تو آبعلی اسکی کنی از اسکی پشیمون میشی !!!! :eek:

من واسه آموزش همسر و دوستامون رو بردیم دربندسر از شلوغی کلافه شده بودیم بعدشم باید 38 تومن بدی ولی از تله استفاده نمیکنی آبعلی درسه که سطحش پایینه ولی برای آموزس اولیه خیلی خوبه به نظرم اونجا آموزش ببینید و بعد اگه میتونید برید دیزین

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام کسی میدونی 22 بهمن پیست ها بازه یا نه پارسال باز بوده یا نه؟؟

چرا بسته باشه؟
معمولا 22 بهمن جشن ميگيرن
تازه من ديروز زنگ زدم هتل ديزين هتل بگيريم واسه آخر هفته و 22 بهمن كلا همه اناقا پر بود:wacko:

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان

جاتون خالی دیروز رفتیم دیزین. هوا که عالی بود :D. پیست هم دیگه از این بهتر نمی شد. خیلی خوش گذشت :happy:. به دوستان توصیه می کنم اگه تونستن طی چند روز آینده حتما یکبار هم که شده برن. با اینکه جاده بالا بسته است به نظرم از جاده پایین هم برید می ارزه. :cool:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام به همه دوستان

جاتون خالی دیروز رفتیم دیزین. هوا که عالی بود :D. پیست هم دیگه از این بهتر نمی شد. خیلی خوش گذشت :happy:. به دوستان توصیه می کنم اگه تونستن طی چند روز آینده حتما یکبار هم که شده برن. با اینکه جاده بالا بسته است به نظرم از جاده پایین هم برید می ارزه. :cool:

ما که آخر هفته رو گاجره اتاق گرفتیم
ایشالا که هوا همچنان خوب میمونه
قله هم اوکی بود؟

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
ما که آخر هفته رو گاجره اتاق گرفتیم
ایشالا که هوا همچنان خوب میمونه
قله هم اوکی بود؟

خوش بگذره! قله کمی تا حدودی باد می اومد. البته بادش اذیت کننده نبود ولی چون برفش هنوز خوب نشسته بود می خورد توی صورت. یک قسمتش هم یا خوب نکوبیده بودند یا شاید به خاطر باد برفها جابجا شده بود که احتمالا تا آخر هفته دیگه این مشکلها نباشه.

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
همه چي عاليه پيشت بهتر از اين نبوده امسال

Sent from my iPhone using Tapatalk

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
دیروز لیندزی وون در مسابقه سوپر جی اسچالمدینگ خورد زمین و رباط aclو mcl زانوی راستش پاره شده
همین اتفاق برا من دو هفته پیش افتاد فصل برا جفتمون تموم شد ولی ابم کجا و آن کجا
امیدوارم به المپیک سال دیگه برسه خیلی دوستش دارم
احتمالا خواسته من تنها نباشم
دمش گرم:):thumbup:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
بر و بچ یک همفکری لازم دارم 7-8 تا آدم مبتدی رو میخوام این هفته ببرم اسکی البته جلسه سومشون هستش به نظرتون بریم دیزین یا نه؟

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
بر و بچ یک همفکری لازم دارم 7-8 تا آدم مبتدی رو میخوام این هفته ببرم اسکی البته جلسه سومشون هستش به نظرتون بریم دیزین یا نه؟

سلام. به نظر من دیزین بهترین گزینه است. البته بستگی داره توی اون دو جلسه چقدر یاد گرفته باشند ولی فکر کنم قسمت مبتدی پیست دربندسر که واسه جلسه سوم دیگه زیاد خوب نباشه ضمن اینکه اون قسمت خیلی شلوغ می شه. بقیه جاهای پیست دربندسر هم شیبش زیاده واسه جلسه سوم. اما پیست دیزین هم وسیعتره و هم شیبش از نیم قله به پایین خوبه. البته واسه جلسه سوم شاید توچال راحت تر باشه ولی توی زمستان بعضی وقتها باد توچال خیلی زیاده اذیت می شن.

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. به نظر من دیزین بهترین گزینه است. البته بستگی داره توی اون دو جلسه چقدر یاد گرفته باشند ولی فکر کنم قسمت مبتدی پیست دربندسر که واسه جلسه سوم دیگه زیاد خوب نباشه ضمن اینکه اون قسمت خیلی شلوغ می شه. بقیه جاهای پیست دربندسر هم شیبش زیاده واسه جلسه سوم. اما پیست دیزین هم وسیعتره و هم شیبش از نیم قله به پایین خوبه. البته واسه جلسه سوم شاید توچال راحت تر باشه ولی توی زمستان بعضی وقتها باد توچال خیلی زیاده اذیت می شن.

ممنون از راهنمایی

nejatian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من شنیدم پیست فردا بسته اس. درسته؟

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
یک سوال. من همیشه وسط هفته می رم اسکی. این هفته می خوام پنجشنبه برم. کسانی که آخر هفته می رن می شه یه نظر بدن که پیست توچال خلوت تره یا دربندسر. نمی خوام خیلی تو صف وایسم!

بالا