سلام به همگی . من اولین بارم هست که میخوام برم اسکی . پیست آبعلی رو انتخاب کردم . فردا هم میخوام برم و Snowboard رو انتخاب کردم چون که خودم Skateboard میرم . اگه میشه یه سری راهنمایی بکنین ممنون میشم مثلا
هزینه اش چقدر میشه ؟
چه ساعتی برم پیست ؟
فردا وضع پیست چطوره ؟
و ...
توچال هزینه رفت و برگشت با تله کابین میشه 30 تومن .راه یا بلیط های دیگه نداره که ارزون تر درآد ؟ نمیشه هر دفعه 30 تومن پیاده شم .به سلامتی !!! به نظر من تو انتخاب پیست تجدید نظر کن چون بدترین و بی نظم ترین و شلوغ ترین پیست رو انتخاب کردی !!! نظر من رو توچال یا دربندسره
توچال هزینه رفت و برگشت با تله کابین میشه 30 تومن .راه یا بلیط های دیگه نداره که ارزون تر درآد ؟ نمیشه هر دفعه 30 تومن پیاده شم .
دیگه عاشقش باشی چاره ی دیگه ای نداری !!! تو آبعلی اسکی کنی از اسکی پشیمون میشی !!!!
سلام کسی میدونی 22 بهمن پیست ها بازه یا نه پارسال باز بوده یا نه؟؟
سلام به همه دوستان
جاتون خالی دیروز رفتیم دیزین. هوا که عالی بود . پیست هم دیگه از این بهتر نمی شد. خیلی خوش گذشت :happy:. به دوستان توصیه می کنم اگه تونستن طی چند روز آینده حتما یکبار هم که شده برن. با اینکه جاده بالا بسته است به نظرم از جاده پایین هم برید می ارزه.
ما که آخر هفته رو گاجره اتاق گرفتیم
ایشالا که هوا همچنان خوب میمونه
قله هم اوکی بود؟
بر و بچ یک همفکری لازم دارم 7-8 تا آدم مبتدی رو میخوام این هفته ببرم اسکی البته جلسه سومشون هستش به نظرتون بریم دیزین یا نه؟
سلام. به نظر من دیزین بهترین گزینه است. البته بستگی داره توی اون دو جلسه چقدر یاد گرفته باشند ولی فکر کنم قسمت مبتدی پیست دربندسر که واسه جلسه سوم دیگه زیاد خوب نباشه ضمن اینکه اون قسمت خیلی شلوغ می شه. بقیه جاهای پیست دربندسر هم شیبش زیاده واسه جلسه سوم. اما پیست دیزین هم وسیعتره و هم شیبش از نیم قله به پایین خوبه. البته واسه جلسه سوم شاید توچال راحت تر باشه ولی توی زمستان بعضی وقتها باد توچال خیلی زیاده اذیت می شن.
من شنیدم پیست فردا بسته اس. درسته؟