• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

v20

Registered User
لایک‌ها
18
جالبتر از همه اینه که دستگاه 4نفره پیستمون لنت ترمزش رو برداشتن تا لنتاش رو عوض کنن و دیگه کلا بیخیال نصبش شدن یعنی خدا نکنه برق بره اونوقته ک دستگاه برعکس بیادش پایین
از قله بگم براتون از نفره ک پیاده میشین باید اسکیاتون رو در بیارین و ی مقداری پیاده راه برید
ی وانت چپ شده و یه جرثقیل خراب شده هم وسط پیست به منظره پیست اضافه شده

هر دم از این باغ خبری میرسد
همه چی آرومه من خوشبختم

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
جالبتر از همه اینه که دستگاه 4نفره پیستمون لنت ترمزش رو برداشتن تا لنتاش رو عوض کنن و دیگه کلا بیخیال نصبش شدن یعنی خدا نکنه برق بره اونوقته ک دستگاه برعکس بیادش پایین
از قله بگم براتون از نفره ک پیاده میشین باید اسکیاتون رو در بیارین و ی مقداری پیاده راه برید
ی وانت چپ شده و یه جرثقیل خراب شده هم وسط پیست به منظره پیست اضافه شده

برعکس میاد پایین رو نفهمیدم یعنی چی. یعنی اگر برق بره صندلیها در جهت برعکس شروع به حرکت می کنند؟؟؟ :blink: اگر اینجوری باشه که خیلی خطرناکه!

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
برعکس میاد پایین رو نفهمیدم یعنی چی. یعنی اگر برق بره صندلیها در جهت برعکس شروع به حرکت می کنند؟؟؟ :blink: اگر اینجوری باشه که خیلی خطرناکه!

دقیقا وقتی ک برق بره یا دستگاه به مشکل بر بخوره بر عکس شروع به حرکت میکنه

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دقیقا وقتی ک برق بره یا دستگاه به مشکل بر بخوره بر عکس شروع به حرکت میکنه

اگر اینجوری باشه که شما می گین که رسما دارن با جان مردم بازی می کنند! چون وقتی دستگاه برعکس شروع به حرکت کنه چون جهت شتاب زمین حرکت می کنه سرعتش زیاد می شه و عملا از کنترل خارج می شه. این لینک رو ببینید:
Rollback of a chairlift - YouTube

و این یک حادثه واقعی است که در امریکا رخ داده و لیفت فقط برای یک دقیقه برعکس حرکت کرده ولی 14 نفر مجروح شدند و 3 نفر مجروحیت جدی داشتند.
Witnesses recall chaotic scene after Devil's Head ski lift accident in Wisconsin - Chicago Tribune
Ski Lift Riders Describe Terrifying Ride - YouTube

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
دقیقا همینطوره کار استوپ ترمز اینه ک به محض قطع شدن برق بطور خودکار عمل میکنه و باعث میشه دستگاه متوقف بشه ما بارها تذکر دادیم ولی کو گوش شنوا

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
اگر اینجوری باشه که شما می گین که رسما دارن با جان مردم بازی می کنند! چون وقتی دستگاه برعکس شروع به حرکت کنه چون جهت شتاب زمین حرکت می کنه سرعتش زیاد می شه و عملا از کنترل خارج می شه. این لینک رو ببینید:
Rollback of a chairlift - YouTube

و این یک حادثه واقعی است که در امریکا رخ داده و لیفت فقط برای یک دقیقه برعکس حرکت کرده ولی 14 نفر مجروح شدند و 3 نفر مجروحیت جدی داشتند.
Witnesses recall chaotic scene after Devil's Head ski lift accident in Wisconsin - Chicago Tribune
Ski Lift Riders Describe Terrifying Ride - YouTube

اگه اینطوری باشه واقعا ریسک خیلی خیلی بزرگیه و همیشه طبق معمول خدایی نکرده بعد از اینکه اتفاقی بیوفته میرن دنبال اینکه چی شد و یکم فیلم بازی میکنن تا سر و صدا بخوابه باز روز از نو ...
اونم تکنولوژی 20سال پیش حداقل ...

rollerblade

Registered User
لایک‌ها
15
دقیقا همینطوره کار استوپ ترمز اینه ک به محض قطع شدن برق بطور خودکار عمل میکنه و باعث میشه دستگاه متوقف بشه ما بارها تذکر دادیم ولی کو گوش شنوا

باورم نمی شه اینقدر امنیت مردم براشون بی اهمیت باشه. دوست عزیز حالا بالابره 2 نفره امنه؟ یعنی اومدیم دربندسر فقط 2 نفره رو سوار شیم دیگه!

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
الان مثلا فکر کردین کابین های توچال امنههه؟؟؟؟ کلا میری توی پیستای ایران 50 50 ...جونتو باید بذاری کف دستت..یه بار توی دربندسر دستم در رفت بردنم پیش بهیار اونجا...بیچاره داشت بیهوش میشد منو دید..فقط بهم قرص داد..کاره دیگه ای از دستش برنیومد..یعنی امکانات زیر صفرررررر:lol:

eco-exchanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
الان مثلا فکر کردین کابین های توچال امنههه؟؟؟؟ کلا میری توی پیستای ایران 50 50 ...جونتو باید بذاری کف دستت..یه بار توی دربندسر دستم در رفت بردنم پیش بهیار اونجا...بیچاره داشت بیهوش میشد منو دید..فقط بهم قرص داد..کاره دیگه ای از دستش برنیومد..یعنی امکانات زیر صفرررررر:lol:
توچال اگه برق بره دیگه برعکس نمیچرخه شما هم فلفل نپاشید

zohre92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
توچال اگه برق بره دیگه برعکس نمیچرخه شما هم فلفل نپاشید

شما مثل اينكه درست متوجه نشديد..نگفتم بر عكس ميره...گفتم امن نيست...يه بار با اينكه كولاك بود پيست و باز كردن ..انقدر هوا بد بود كه ساعت 11 پيست و بستن..تو راه برگشت انقدر باد شديد بود..كابين شديد تكون ميخورد..جوري كه مدام خودشون خاموش ميكردن كابين هارو...همه وحشت كرده بودن..هيچ وقت اون صحنه رو يادم نميره...

shamball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی از شمشک و دربندسر خبر داره که بازشده یا نه؟

mymohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دربندسر که دوشنبه باز شد. شمشک رو نمی دونم.

من دیروز رفتم دربندسر جاده بدجور برفی بود خیلی از ماشین ها تو برف گیر میکردند بهر بدبختی بود رسیدیم بالا اما به دلیل مه شدید و برف سنگین توی پیست ، پیست بسته بود :wacko:
دیگه هیچی با دماغ سوخته برگشتیم . نکته قابل ذکر حضور گشت ارشاد بود من تابحال همچین چیزی ندیده بودم 8،9 تا ون داشتن میومدن بالا تو ورودی پارکینگ واسه گیر دادن به ملت. :hmm:
در کل دربندسر بازه اگر هوا مناسب باشه برف خیلی خوبی هم اومده و جون میده واسه اسکی .

• Like
Reactions: v20

meysam3951

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی از دیزین خبر نداره اوضاع احوال چطوره؟

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان سلام کسی میدونه واسه شروع یادگیری اسکی اسنوبرد و فیکس ارزون قیمت مناسب از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟ کسی پیشنهادی داره ؟؟؟

mymohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی از دیزین خبر نداره اوضاع احوال چطوره؟
من نرفتم ولی شنیدم که از روز افتتاح تا امروز امکان اسکی بدلیل شرایط جوی میسر نبوده. ولی با توجه به پیش بینی هواشناسی (snow-forecast)از 2شنبه احتمالا اوضاع و احوال مناسبه واسه اسکی

eco-exchanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان کسی اگر تخته با لباس کامل می خواد به من پی ام بده.تخته من k2 امریکایی هست و کامل یکراست بگیر برو بازی کن .چون میخوام برم الپاین میفروشمش

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
وضعيت پيست ديزين روز يكشنبه خوب بود مخصوصا قله تا نيم برف مدنظر من بود ! خيلي هم سرد بود :)

شمشك هم از شنبه بازگشايى ميشه

Last edited:
  • Like
Reactions: v20

h00man_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیزین 57000 بیلیت 10000 پارکینگ - سیژ قله هم مثل همیشه مشکل داشت و 1 نفر 1 نفر میفرستادن - تله کابین هر دور که رفتیم گیرمیکرد 2 دقیقه - یه شکلات اسنیکرز 7000 - سنگ نداشت ولی کچل بود برف - دربند سر 50000 بلیت - 3000 پارکینک - سیژ 3 نفزه از ساعت 12 به کل از کار افتاد برف خوب بود -

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دیزین 57000 بیلیت 10000 پارکینگ - سیژ قله هم مثل همیشه مشکل داشت و 1 نفر 1 نفر میفرستادن - تله کابین هر دور که رفتیم گیرمیکرد 2 دقیقه - یه شکلات اسنیکرز 7000 - سنگ نداشت ولی کچل بود برف - دربند سر 50000 بلیت - 3000 پارکینک - سیژ 3 نفزه از ساعت 12 به کل از کار افتاد برف خوب بود -

قهوه ١٥٠٠٠ تومن
صندلي برا نشستن ٢ هزارتومن
دزد بازارى هست
برا هر بار اسكي حداقل فكر كنم ١٠٠ دربياد ...
صبحانه رو چقدر گرون كرده بودن فكر كنم هر تخم مرغ ٤ يا ٥ هزارتومن حساب كرده بودن

Last edited:
بالا