arashhh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0
خدمت دوستان عزیز چندسئوال مطرح میکنم خواهش میکنم بدون تعارف بفرمایید به هر سر خوردن با هر وسیله روی برف میشه گفت اسکی؟(مثل تیوپ یا چوب یا کیسه زباله یا کاپشن) به نظر شما , دوستان اسنوبردی به جز برهم زدن نظم پیست ها چه در صف ها و چه در مسیر پیست کار دیگری هم انجام میدهند آیا نباید پیست جداگانه ای برای این عزیزان نوجوان در نظر گرفت مثل همین توچال و به بازی ببخشید اسکی بازی ادامه بدن هنوز یادمون نرفته ما جراجویی این عزیزان چطور جون 18 نفر رو تو دربندسر به خطرانداخت و دو نفر از این عزیزان رو به کام مرگ فروبرد ... اگر روند روبه رشد دوستان تخته به دست (تیوپ قدیم) در پیست های اسکی ادامه پیدا کنه دیگه باید با ورزش اسکی در ایران خداحافظی کرد و شاید فقط در یکی دو پیست مثل خور که بشقاب دارند بشه از دست بعضی از این عزیزان نفس راحت کشید. وقعا از دست دو قشر درپیست ها آرامش وجود نداره و مسئولین پیست ها باید فکری به حال این دوقشر بکنن یکی دوستان اسنوبردی ویکی دوستان مبتدی که بدون مربی سلامت خودشون و دیگران رو به خطر میندازن...
:lol: :lol: :lol: ] چقدر خندیدم! من خودم اکثر دوستام اسنوبردی هستن و همیشه هم به شوخی کلی مسخرشون میکنم
خداییش من 2 تا گله از دست این دوستان دارم:
1. از اونجایی که اسنوبردی حرفه ای تو ایران کم داریم متاصفانه اکثرشون وقتی از اون بالا پنجه یا پاشنه صاف میان پایین تمام برف رو ز اون بالا مییییییییییییییییییکشن میارن پایین و برف پیست رو داغون میکنن! مخصوصا در شیب های تند!
2.اینم واقعا باید بگم که من کلا یکی 2 حادثه بد اسکی یشتر نداشتم و اونم به خاطر اسنو بردی ها بوده چون انتخاب نمیکنن که میخوان تو پیست اسکی کنن یا off pist و این وارد و خارج شدنشون و گاهی تقاطع هاشون با پیست و عدم کنترل درستشون روی برد باعث بد صدمه هایی میشه!