پس شنبه میبینمت !!!
راستی جاده بالا بازه ؟
دوستان من یه پیج رو داخل فیس بوک راه انداختم
حالا اگه میتونید یه کمک کنید پیج بیاد بالا http://www.facebook.com/pages/Our-love-SNOW-SKI-tehran-karaj/192878517389702#!/pages/Our-love-SNOW-SKI-tehran-karaj/192878517389702?v=wall
میرید اسکی جای منم خالی کنید ... ایشالا برنامه اوکی بشه امسال یه اسکی بکنیم ... بلیط چند شده ؟
سلام بچه ها ، اولا از اطلاعات مفیدی که برای دوستان مینویسید تشکر می کنمدوماُ یه سوال ازتون داشتم ، اگه بخوام یکیو برای بار اول ببرم اسکی کنه بنظرتون کدوم پیست متناسبتره ؟؟ که تو ذوقش نخوره ،دخترم هست
البته اگه از مقوله شلوقی و چیزای دیگه بگذریم
![]()
عکس نگرفتی؟
سلام بچه ها ، اولا از اطلاعات مفیدی که برای دوستان مینویسید تشکر می کنمدوماُ یه سوال ازتون داشتم ، اگه بخوام یکیو برای بار اول ببرم اسکی کنه بنظرتون کدوم پیست متناسبتره ؟؟ که تو ذوقش نخوره ،دخترم هست
البته اگه از مقوله شلوقی و چیزای دیگه بگذریم
![]()
سلام. من خودم دفعه اول رفتم دربندسر. به نظرم قسمت مبتدی دربندسر خیلی خوبه. ضمن اینکه چون راهش از دیزین نزدیک تره اگه دفعه اول دخترتون باشه خیلی کمتر خسته می شه. من برعکس نظر مجید آقا فکر می کنم اگه اول بره دیزین سختش بشه و بخوره توی ذوقش ولی دربندسر عالیه.
نه نگرفتم
شلوغی اینجوریهمن بارع اول رفتم دیزین، باره اولم از قله اومدم پایین، مربیه یه جاهایی میبرد آدم میگرخید
ولی دیزین بود که باعث شد دنبالشو بگیرم، اگه باره اول توجال میرفتم شاید میشد باره اول و آخرم
سلام. من خودم دفعه اول رفتم دربندسر. به نظرم قسمت مبتدی دربندسر خیلی خوبه. ضمن اینکه چون راهش از دیزین نزدیک تره اگه دفعه اول دخترتون باشه خیلی کمتر خسته می شه. من برعکس نظر مجید آقا فکر می کنم اگه اول بره دیزین سختش بشه و بخوره توی ذوقش ولی دربندسر عالیه.
:happy: گفتم دختره ترف نه دخترمهکولی سنمونو بردی بالا
ایشالا فردا دیزین
![]()
:happy: گفتم دختره ترف نه دخترمهکولی سنمونو بردی بالا
ایشالا فردا دیزین
![]()
منم فردا میخواستم برم اما گویا کولاکه و هوا ابریه !