• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره تبلت PC7518 پیرکاردین ( بازی ها و برنامه های تست شده )

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام خدمت دوستان عزیز
از اونجایی که بنده خودم هم این تبلت رو به تازگی تهیه کردم و دردسر زیادی برای روت کردنش کشیدم ؛ گفتم یه تاپیک ایجاد کنم و هم آموزش روتش رو قرار بدم و هم نرم افزار ها و بازی هایی که روی این تبلت تست شده رو با هم به اشتراک بزاریم .

1-130410145110Q8.jpg

آموزش روت

برای عمل روت ابتدا باید usb debugging و unknown sources رو فعال کنید . برای اینکار به مسیر زیر برید :
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources

وقتی هردو رو فعال کردید تبلت رو به کامیپوتر وصل کنید و با راست کلیک روی My Computer وارد بخش properties شود و device manager رو انتخاب کنید . در این قسمت شما باید دنبال دستگاهی بگردید که مثل زرد روش هست و به معنی اینه که درایور مربوط بهش نصب نشده . روش راست کلید کنید و update driver software رو انتخاب کنید و سپس browse my computer رو انتخاب و از داخل فایلی که برای دانلود گذاشتم ADB drivers و بسته به ویندوز 32 یا 64 بیتی رو انتخاب میکنید و اجازه میدید تا درایور مربوطه نصب بشه و کامپیوتر تبلت رو به طور کامل شناسایی کنه .
نوبت به روت کردن تبلت میرسه ؛ از داخل فایل زیپ پوشه Rootx For android رو باز و نرم افزار رو ران کنید و enter بزنید , هرجا لازم بود دوباره enter بزنید تا تبلت خاموش و روشن بشه و به طور کامل روت بشه . :blush:

اینم لینک دانلود

حذف برنامه های اضافی و تمیزکاری استارت آپ
نرم افزار اول که خیلی هم بدرد بخوره Root Uninstaller Pro هست ؛ با استفاده از این نرم افزار شما قادر هستید که نرم افزار های سیستمی بدرد نخور مثل Google paly و ... رو که عملا کاربردی برای ما نداره رو پاک کنید . کارکردن با نرم افزار هم خیلی سادست و بعد از اینکه لیست نرم افزار های موجود رو براتون باز کرد ؛ نرم افزار مورد نظرتون رو انتخاب و Uninstall میکنید .

kisckkzlnl5hza5vgio8.jpgn0srnu59sj5dn7ixlgzt.jpg

نرم افزار بعدی که خیلی هم مفیده Android Tuner هست که میتونید به کمک این نرم افزار استارت آپ سیستم رو خالی کنید و هم به مصرف بهتر باتری کمک کنید و هم سرعت تبلت رو بالاتر ببرید .
روش کار هم در عکس هایی که گذاشتم کاملا مشخصه :
lf66mr12p1npiz0lv4.jpgm7er0xi6sabees51pdas.jpg
kqkll8li6frdbofsjo.jpg

روش افزایش ظرفیت باتری و مدت نگهداری شارژ

این کار به وسیله افزایش capacity باتری بوسیله نرم افزار Android Tuner انجام میشود .
آموزش رو در قالب عکس گذاشتم که گویای همه چیز باشه

444zttov3fazjq95we0h.jpg
js9ws021xxffvecdm6ov.jpg
tglvcfo0ri8vr5hcscv.jpg
a5zibra45kd5dooi6.jpg

بازی های تست شده
شامل بازی هایی که روی این سری تبلت به طور کامل و بدون لگ اجرا میشود + لینک دانلود :

FRONTLINE COMMANDO: D-DAY

CSR Racing

Pes 2012

Real Football 2013

Overkill 2

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
عزیز واقعا خیلی ممنون تبلت منم روت شد .... آقا واقعا متشکر اگه میشد 100 تا لایک میزدم :lol:

این روی تبلتهای سیم کارت خور پیرکاردین جواب میده >؟

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز واقعا خیلی ممنون تبلت منم روت شد .... آقا واقعا متشکر اگه میشد 100 تا لایک میزدم :lol:

این روی تبلتهای سیم کارت خور پیرکاردین جواب میده >؟

خواهش میکنم عزیز ؛ تنها کاریه که از دستم برمیاد تا دوستان هم به طور کامل از تبلتشون استفاده کنن و لذت ببرن

به احتمال زیاد باید روی اونها هم جواب بده چون اونها هم جزو راک چیپ ها هستن ( البته اگه اشتباه نکنم ) .

پیگیر تاپیک باشید چون میخوام منفجرش کنم :دی

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
خواهش میکنم عزیز ؛ تنها کاریه که از دستم برمیاد تا دوستان هم به طور کامل از تبلتشون استفاده کنن و لذت ببرن

به احتمال زیاد باید روی اونها هم جواب بده چون اونها هم جزو راک چیپ ها هستن ( البته اگه اشتباه نکنم ) .

پیگیر تاپیک باشید چون میخوام منفجرش کنم :دی

هستم شدیدا ... چون خودم مدل تبلت شما رو دارم این تاپیک bookmark کردم تا پیگیرش بشم ..... ( البته برای یکی از دوستان سیم کارت خورش رو گرفتم اما هنوز دستم نرسیده )

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
خوب کاری کردین مطمین بشین درست روت شده برنامه های دسترسی روت رو نصب کنین ببینین روت هست یا نه سوپر یوزر هم نصب کنین
بعد حالا که روت کردین دنبال نصب ریکاوری باشین و از اون مهمتر دنبال روش بک آپ گیری از فریمویر اولیه باشین دو سه نفر از دوستان توش موندن احتیاج دارن یکی ویروسی شده یکی هم فایلهای روت رو دستکاری کرده و رو لوگوش مونده بالا نمیاد

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
روش حذف برنامه های اضافی و تمیزکاری استارت آپ اضافه شد .

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
خوب کاری کردین مطمین بشین درست روت شده برنامه های دسترسی روت رو نصب کنین ببینین روت هست یا نه سوپر یوزر هم نصب کنین
بعد حالا که روت کردین دنبال نصب ریکاوری باشین و از اون مهمتر دنبال روش بک آپ گیری از فریمویر اولیه باشین دو سه نفر از دوستان توش موندن احتیاج دارن یکی ویروسی شده یکی هم فایلهای روت رو دستکاری کرده و رو لوگوش مونده بالا نمیاد

پیگیر اینم هستم ایمان جان ؛ منتها برای نصب ریکاوری و بکاپ گیری از فریمور و رام حتما باید clockworkmod نصب بشه که فعلا چیزی گیر نیاوردم تا کارمو راه بندازه .
در مورد روت هم باید بگم کاملا با روشی که گفتم تبلت روت میشه و به فایل های سیستمی دسترسی دارید و میتونید هر نرم افزاری که میخواید نصب کنید و تست کنید

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بازی PES 2012 به همراه فایل دیتای 170 مگابایتی تست شد و عالی و بدون لگ ....

نکته : حتما باید تبلت برای این بازی روت شده باشه

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
بازی PES 2012 به همراه فایل دیتای 170 مگابایتی تست شد و عالی و بدون لگ ....

نکته : حتما باید تبلت برای این بازی روت شده باشه

ممنون عزیز ؛ فقط هربازی یا برنامه ای رو تست میکنید لینک دانلودش رو هم بدید تا به پست اول اضافه کنم . خودم چندتا بازی دان کردم منتها چون فضای خالی ندارم و رم 8 گیگ میخواد فعلا نتونستم تست کنم . ایشالا خدا پول برسونه یه رم بخرم :دی

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ممنون عزیز ؛ فقط هربازی یا برنامه ای رو تست میکنید لینک دانلودش رو هم بدید تا به پست اول اضافه کنم . خودم چندتا بازی دان کردم منتها چون فضای خالی ندارم و رم 8 گیگ میخواد فعلا نتونستم تست کنم . ایشالا خدا پول برسونه یه رم بخرم :دی

بازی PES 2012 :::: لینک دانلود : دانلود نسخه جدید بازی فوتبال Pes 2012 با گرافیک خیره کننده به همراه دیتا برای آندروید PES 2012 Pro Evolution Soccer 1.0.5 - بهترین های آندروید|دانلود بازی اند

دیدم کم آنلاین میشی منم یه تاپیک زدم برای اضافه کردن مواردی که تست کردم . ....

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یه تبلت 7518 هست بالا نمیاد
شارژر بهش وصل میکنی دکمه پاور میزنی لوگو رو میاره و حالت شارژ رو نشون میده
چه بلایی سرش اومده؟

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
شارژ بهش وصل میکنی دکمه پاور میزنی لوگو رو میاره و حالت شارژ رو نشون میده
چه بلایی سرش اومده؟

دادا علتش چی بود...... چیکار کردی که اینطوری شد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دادا سایت اصلیشو پیدا کردم ..... متاسفانه در مورد فریمور چیزی نداره ..... یه ایمیل بزن شاید کمک کردن ::: MID|MID manufacture|MID factory|pierre cardin|smartphone manufacture|android 2.2|gps|telephone
ممنون
ایمیل طول میکشه، بعدم چی بهشون بگم ، انگلیسیم در اون حد که مشکلم رو بگم نیست

گفتم شاید کسی به همچین مشکلی برخورده باشه زودتر به جواب برسم

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
شارژر بهش وصل میکنی دکمه پاور میزنی لوگو رو میاره و حالت شارژ رو نشون میده
چه بلایی سرش اومده؟

بدون شارژر هم اینطوریه یا کلا کار نمیکنه؟
علت اینکه به این وضع افتاده چی بوده؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بدون شارژر هم اینطوریه یا کلا کار نمیکنه؟
علت اینکه به این وضع افتاده چی بوده؟

گفتم علت نمیدونم ، مال یکی از آشناهاس نمیدونم چیکارش کردن

بدون شارژ اصلاً بالا نمیاد، هیچ عکس العملی نشون
با شارزژ، پاور رو میزنی چند ثانیه رو لوگو میمونه، بعد چند ثانیه علامت شارژر، بعد صفحه خاموش میشه، دوباره پاور بزنی هی تکرار میشه
دکمه ریست هم تاثیری نداشت

با منبع تغذیه هم امتحان کردن، تا صفحه اصلی بالا میاد اما کار نمیکنه

آپدیت: امروز باز با منبع تغذیه امتحان کردن تبلته کار کرد

Last edited:

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
بزودی :
آموزش افزایش مدت نگهداری شارژ باتری

pcrazy

Registered User