دوست عزیز فکر نمیکنی قیمت ارجینال یکم زیاده تو سایت اصلی 250 دلار Studio Headphones | Beats Studio with Built-In Remote
با دلار 3300 میشه 825 تومن که با سود شما بگشم 1 میلیون من خریدارم که دارم میگم اگه کمتر میشه بگید
داداش این بیتس تور و وایرلس بیتس رنگ سفیدشم داری؟
البته same orginalo aaa
bebakhshid ke ziad soal mikonam
unvaght wireless ham be khoroojie gushi marboote?manzuram az nazare keyfiategagar are ke beram ye htc begram ba hedfon
ممنون بابت توضیحقيمت اين مدل ٣٠٠ دلاره الان چندهفته هست با beatbox رفتن تو summer event تخفيف خوردن براي فروش توي امريكا
درضمن محصولات سايت هاي برند امريكايي مثل بيتس براي خروج از كشور ٢٠٪ تكس يا ماليات ميخورن براي همين قيمت جهاني استوديو تو اكثر كشور ها غير از اپل استور و سايت هاي autorize شده ٣٧٥ دلاره
به غير از هزينه Shipping و گمرك و سود شركت
الان هم تو ايران يكي دو تا سايت ديگه هم كه دارن اورجينال ميفروشن همه سري هاي قديمي مانستر رو ديگه خدمات پس از فروش بيتس رو نداره رو ٣٠ ٤٠ تومن زير قيمت ما ميفروشن
سوالي بود در خدمتم
آرمین جان بین Tour و sms earbud شما کدومشونو برای موزیک پیشنهاد میدید؟ البته توی Same Orginalها منظورمه
دوست من احتمالا شما فقط تو یاهو پی ام زدین و خارج از ساعت اداری بوده که کسی جواب نداده چون من اصلا اس ام اس یا پیامی ازتون تو پرشین تولز نداشتم وقتی کار واجب دارین تلفن رو برای این موارد گذاشتن دیگه داداشعزیز چند بار بهتون اس ام اس و pm دادم برای هدفونی که فرستادید و خراب بود .هفته ی پیش گفتید مسئولش بیاد اس ام اس میدم بهتون .از اون موفع تا حالا نه جواب اس ام اس میدید نه جواب pm های یاهو .لطفا سریع تر به مشکل بنده رسیدگی کنید .
سلام خسته نباشید اگه میشه عکس از پکیج این مدل بذارید:
New UrBeats
اگه ممکن هست سری هدفون هم نشون بدید ارجینالش رو میخوام یعنی فلزی که سر هدفون هست..
سلام آقا آرمین یه مقایسه ای بین New Urbeats AAA و iBeats و Urbeats HTC می فرمایید ، از نظر شفافیت صدا ، بیس ، و همچنین کیفیت ساخت > با تشکر
دیروز با ملاقات حضوری در شرکت و تست صدا چندین ایرفون مدل بیتس تور رو خریداری کردم بسیار راضیم
از اقا رامین بخاطر انصاف و اخلاق خوبشون تشکر میکنم ، بشدت تایید میشن