• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره صدا . مرکز تخصصی فروش هدفون . ایرفون . اسپیکر .هدست و هندزفری از معتبرترین برند ها

کدامیک از وارد زیر از اهمیت بالاتری برای انتخاب هدفون موردنظر شما برخوردار است ؟

• طراحی ظاهری و بدنه

Votes: 61 17.8%
  • شفافیت صدا

Votes: 237 69.1%
  • حجم صدا و باس

Votes: 179 52.2%
  • مقاومت بدنه و کابل ها

Votes: 73 21.3%
  • آگوستیک و عایق بندی هدفون

Votes: 75 21.9%

• Total voters
    343

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست عزیز فکر نمیکنی قیمت ارجینال یکم زیاده تو سایت اصلی 250 دلار Studio Headphones | Beats Studio with Built-In Remote
با دلار 3300 میشه 825 تومن که با سود شما بگشم 1 میلیون من خریدارم که دارم میگم اگه کمتر میشه بگید

قيمت اين مدل ٣٠٠ دلاره الان چندهفته هست با beatbox رفتن تو summer event تخفيف خوردن براي فروش توي امريكا
درضمن محصولات سايت هاي برند امريكايي مثل بيتس براي خروج از كشور ٢٠٪ تكس يا ماليات ميخورن براي همين قيمت جهاني استوديو تو اكثر كشور ها غير از اپل استور و سايت هاي autorize شده ٣٧٥ دلاره
به غير از هزينه Shipping و گمرك و سود شركت
الان هم تو ايران يكي دو تا سايت ديگه هم كه دارن اورجينال ميفروشن همه سري هاي قديمي مانستر رو ديگه خدمات پس از فروش بيتس رو نداره رو ٣٠ ٤٠ تومن زير قيمت ما ميفروشن
سوالي بود در خدمتم

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
داداش این بیتس تور و وایرلس بیتس رنگ سفیدشم داری؟

البته same orginalo aaa

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
داداش این بیتس تور و وایرلس بیتس رنگ سفیدشم داری؟

البته same orginalo aaa

تور سفيدش موجوده
وايرلس فكر كنم سفيد تموم شده

سفيد الان pro - mixr - studio - solohd - tour - powerbeats - heartbeats - ibeats موجوده

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
bebakhshid ke ziad soal mikonam
unvaght wireless ham be khoroojie gushi marboote?manzuram az nazare keyfiategagar are ke beram ye htc begram ba hedfon

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
bebakhshid ke ziad soal mikonam
unvaght wireless ham be khoroojie gushi marboote?manzuram az nazare keyfiategagar are ke beram ye htc begram ba hedfon

نه زياد مثل پرو وابسته به خروجي گوشي نيست
ولي اگه خروجي گوشيتون قوي نيست ترجيحا مدل هايي كه امپلي فاير داخلي دارن مثل studio , executive رو بايد انتخاب كنيد بعدش مدل ميكسر هم با اكثر گوشي ها خوب جواب ميده
اگر بخواهين ميتونيد بعدا امپلي فاير پرتابل جيبي هم تهيه كنيد كه با هر دستگاهي بهترين صدا رو داشته باشيد

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
قيمت اين مدل ٣٠٠ دلاره الان چندهفته هست با beatbox رفتن تو summer event تخفيف خوردن براي فروش توي امريكا
درضمن محصولات سايت هاي برند امريكايي مثل بيتس براي خروج از كشور ٢٠٪ تكس يا ماليات ميخورن براي همين قيمت جهاني استوديو تو اكثر كشور ها غير از اپل استور و سايت هاي autorize شده ٣٧٥ دلاره
به غير از هزينه Shipping و گمرك و سود شركت
الان هم تو ايران يكي دو تا سايت ديگه هم كه دارن اورجينال ميفروشن همه سري هاي قديمي مانستر رو ديگه خدمات پس از فروش بيتس رو نداره رو ٣٠ ٤٠ تومن زير قيمت ما ميفروشن
سوالي بود در خدمتم
ممنون بابت توضیح
این مدل aaa studio با مدل usa از لحاظ کیفیت صدا چقدر فرق داره ؟
من میخوام 1 beats خوب AAA+ بخرم به نظر شما کدوم مدل بهتره؟

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
یک عدد beats tour AAA+a از آرمین عزیز خریداری شد

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
آرمین جان بین Tour و sms earbud شما کدومشونو برای موزیک پیشنهاد میدید؟ البته توی Same Orginalها منظورمه

هر دو مدل ايرفون هاي بسيار خوبي هستن
اگه صداي بلندتر و باس بيشتر مدنظرتون هست tour بهتره اگه صداي ملايمتر و لطيف تر رو ميپسندين SMS Earbud بهتره

Bahram.R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز چند بار بهتون اس ام اس و pm دادم برای هدفونی که فرستادید و خراب بود .
هفته ی پیش گفتید مسئولش بیاد اس ام اس میدم بهتون .
از اون موفع تا حالا نه جواب اس ام اس میدید نه جواب pm های یاهو .
لطفا سریع تر به مشکل بنده رسیدگی کنید .

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عزیز چند بار بهتون اس ام اس و pm دادم برای هدفونی که فرستادید و خراب بود .هفته ی پیش گفتید مسئولش بیاد اس ام اس میدم بهتون .از اون موفع تا حالا نه جواب اس ام اس میدید نه جواب pm های یاهو .لطفا سریع تر به مشکل بنده رسیدگی کنید .
دوست من احتمالا شما فقط تو یاهو پی ام زدین و خارج از ساعت اداری بوده که کسی جواب نداده چون من اصلا اس ام اس یا پیامی ازتون تو پرشین تولز نداشتم وقتی کار واجب دارین تلفن رو برای این موارد گذاشتن دیگه داداش :)همکارمون که کار تعمیرات انجام میده پنجشنبه ها میاد معمولا منم عرض کردم اگه زودتر شد بهتون اس ام اس میدم که این هفته تعمیری کم داشتیم نیومدن شما یه تماس بگیر با دفتر هدفون رو برای امروز یا فردا بفرست که پنجشنبه اومد بدم برات رگلاژ کنن

aking

Registered User
لایک‌ها
49
رامین جان تقاوت Tour non-Monster با Tour چیه ؟
آدرس شرکت رو هم برام پ خ بزن حضوری بیام واسه خرید
تایم کاریتون ماه رمضون چه جوریاس ؟

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خسته نباشید اگه میشه عکس از پکیج این مدل بذارید:

New UrBeats

اگه ممکن هست سری هدفون هم نشون بدید ارجینالش رو میخوام یعنی فلزی که سر هدفون هست..

saeid.i

Registered User
لایک‌ها
94
سلام آقا آرمین یه مقایسه ای بین New Urbeats AAA و iBeats و Urbeats HTC می فرمایید ، از نظر شفافیت صدا ، بیس ، و همچنین کیفیت ساخت > با تشکر

aking

Registered User
لایک‌ها
49
دیروز با ملاقات حضوری در شرکت و تست صدا چندین ایرفون مدل بیتس تور رو خریداری کردم بسیار راضیم
از اقا رامین بخاطر انصاف و اخلاق خوبشون تشکر میکنم ، بشدت تایید میشن

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
سلام آقا آرمين
يه كيف براي هدفون sony XB500 لازم دارم
چيزي موجود داريد؟
يا ميتونيد برام تهيه كنيد؟
ممنونم

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
و
سلام خسته نباشید اگه میشه عکس از پکیج این مدل بذارید:

New UrBeats

اگه ممکن هست سری هدفون هم نشون بدید ارجینالش رو میخوام یعنی فلزی که سر هدفون هست..

متاسفانه new urbeats فقط اورجينالش موجوده و نميتونم باز كنم
ا AAA تموم شده
در ضمن توي برجسته فقط تو مدل iBeats HTC نشون دهنده اصلي بودن هست
بقيه ايرفون ها حتي اورجينالشون توريشون برجسته نيست

سلام آقا آرمین یه مقایسه ای بین New Urbeats AAA و iBeats و Urbeats HTC می فرمایید ، از نظر شفافیت صدا ، بیس ، و همچنین کیفیت ساخت > با تشکر

سلام
مدل New Urbeats از همه جهات از ibeats htc بهتره

دیروز با ملاقات حضوری در شرکت و تست صدا چندین ایرفون مدل بیتس تور رو خریداری کردم بسیار راضیم
از اقا رامین بخاطر انصاف و اخلاق خوبشون تشکر میکنم ، بشدت تایید میشن

شما لطف دارين
مباركتون باشه

Last edited:
بالا