• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره صدا . مرکز تخصصی فروش هدفون . ایرفون . اسپیکر .هدست و هندزفری از معتبرترین برند ها

کدامیک از وارد زیر از اهمیت بالاتری برای انتخاب هدفون موردنظر شما برخوردار است ؟

• طراحی ظاهری و بدنه

Votes: 61 17.8%
  • شفافیت صدا

Votes: 237 69.1%
  • حجم صدا و باس

Votes: 179 52.2%
  • مقاومت بدنه و کابل ها

Votes: 73 21.3%
  • آگوستیک و عایق بندی هدفون

Votes: 75 21.9%

• Total voters
    343

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
سلام
متاسفام ازبابت نحوه پاسخگویی شما
۱۸ روزه که پول واریز کردم وقراربود یه هفته ای بفرستید که خبری نشد بعد گفتید که جنس توگمرک گیر کرده!
بعد گفتم اگه نمی تونید پول رو برگردونید که پاسخ دادید شنبه ارسال میشه!!! الان دوشنبه است وجواب دوتا اس ام اس رو که دادم ندادید
توهین به افراد که فقط فحاشی نیست
واقعا اگه پاسخگو نباشید دیگه گله وگلایه ای نداشته باشید

سلام
دوست عزيز متاسفانه با مشكلي كه اين سري برامون پيش اومد تاخير نا خواسته اي در ارسال سفارش ها داشتيم كه دست خودمون نبوده
تمام كسايي هم كه سفارش داده بودن منتظر سفارششون هستن
از همين فروم هم حدود ٨ ٩ نفرسفارش دارن توي اين پارت ما و همه حق دارن ناراحت باشن و از همه تك تك عذرخواهي كردم و بهشون حق دادم
ولي اين چند روز اخر اينقدر حجم اس ام اس ها زياد بوده كه خيلي هاش رو نتونستم جواب بدم
ولي شما به جاي ٢ تا اس ام اس دادن و شاكي شدن ميتونستيد تماس بگيرد !!
خود دفتر شركت هم تلفن داره ميتونيد تماس بگيريد تلفني پيگيري كنيد
شايد اصلا من افتادم مُردم . كي بايد جواب اس ام اس شما رو بده ؟!!!! پس اين به معني بي احترامي نيست
هركسي هم با موبايل خودم تماس گرفته هميشه تو اين ٣ ٤ سال جواب دادم
سفارش شما و همه دوستان هم اماده هست
يه سري ديروز ارسال شده يه سري هم دوشنبه ارسال ميشه

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
توی sms audio ها
aaa + و ...

مطرح نیست ؟ اورجینالند همشون ؟

a-tavakoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه هدفون اورجينال تست نداشته باشه كه نميشه خريد!!!بياي يه مليون پول هدفون بدي بدش بري ببيني اون صدايي كه ميخواي رو نمي ده!!طرف 10 ميليون تلويزيون رو ميزاره برا تست شما ميري ميبيني از هر كدوم خوشت اومد ميخري.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
اگه هدفون اورجينال تست نداشته باشه كه نميشه خريد!!!بياي يه مليون پول هدفون بدي بدش بري ببيني اون صدايي كه ميخواي رو نمي ده!!طرف 10 ميليون تلويزيون رو ميزاره برا تست شما ميري ميبيني از هر كدوم خوشت اومد ميخري.
مگه شما ميري گوشي موبايل يا دوربين يا .... بخري همه رو باز ميكنن تست كنيد ؟
شما ميتونيد review هاي سايت هاي مرتبط رر بخونيد
تو سايت هاي رسميشون هم نظرات خريداران هست
اين ٥ تا برندي كه ما كار ميكنيم حدود ٧٠ ٨٠ تا مدل هدفون دارن
بخواهيم همه اورجينال ها رو يه دونه باز كنيم كه بايد ١٠٠ ميليون جنس خراب كنيم براي تست كه برادر من !

h@m1d

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . دادا یه پ خ بهتون زدم اگه زحمتی نیست جواب بدید ممنون میشم

ea.ali

Registered User
لایک‌ها
13
سلام این بار جدیدتون رسید که توش هندزفری sms هستش اخه من 2 روز پیش اومدم شرکتتون گفتم تا 2 روز دیگه میاریم.

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
وایرلس مدل خوش قیمت چی دارین؟؟ قیمت زیاد بالا نباشه

MrViVa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت ها به روز هستن ؟

تاریخ به روز رسانی فکر می کنم اشکال داره .
ممنون

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
قضاوت کنید
بنده یه هدفون syncخرید کردم سه هفته پیش پول واریز کردم قراربود ظرف یک هفته ارسال وبدستم برسه بعد دوهفته وپیگیری گفتند داریم جابجا میشیم وچراتماس نگرفتیدباشماره ثابت! بچه هاشماره پیگیری پست رامی دادند. بگذریم بعدکلی اس ام زدن وکلافه شدن حالامی گم اگه ارسال کردید شماره پیگیری پستش رو بدید اگه نکردید پول رو عودت بدیدحال پاسخ آرمین عزیز رو بدون هیچ دخل وتصرف می زارم وحتی بخواهید عکس اس ام اس رومی ذارم:
من چندبارباشماصحبت کردم عزیزان دیگه هم که پیش خریدکردن همین مطلب رو بهشون گفتم شرکت ازشنبه پیش تافردایک هفته به دلیل جابجایی تعطیله وحتی فروش هم نداریم چون انبارتعطیله کدارسال نمیشه فقط این سفارشی هارو فرستادیم رفته حتی یه سری از این سفارشی ها مونده تایکشنبه ارسال شه کاری دیگه ازمن برنمی یاد!!!!
دوستان قضاوت کنید اول کلی فیدبک مثبت می زارید که: آرمین جان عالی بود وممنون و...... ولی نهایتا من موندم بعدسه هفته از واریز پول نه هدفونی ارسال شده ونه پول رو برمی گردونن به این بهانه که معلوم نیست برای شما ارسال شده یانه!!؟؟؟ شمااگه جابجایی دارید سفارش قبول نکنید. شما بعد ده روز گفتید اجناس درگمرک مونده و.....
من قضاوت رو بعهده دوستان می زارم ومنو راهنمایی کنند که چکارکنم واقعا کلافه شدم از طرفی پسرم هم کلافه ام کرده که هدفون من چی شد
پایان سخن نگرکه ماراچه رسید. چون آب برآمدیم وچون باد شدیم

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
قضاوت کنید
بنده یه هدفون syncخرید کردم سه هفته پیش پول واریز کردم قراربود ظرف یک هفته ارسال وبدستم برسه بعد دوهفته وپیگیری گفتند داریم جابجا میشیم وچراتماس نگرفتیدباشماره ثابت! بچه هاشماره پیگیری پست رامی دادند. بگذریم بعدکلی اس ام زدن وکلافه شدن حالامی گم اگه ارسال کردید شماره پیگیری پستش رو بدید اگه نکردید پول رو عودت بدیدحال پاسخ آرمین عزیز رو بدون هیچ دخل وتصرف می زارم وحتی بخواهید عکس اس ام اس رومی ذارم:
من چندبارباشماصحبت کردم عزیزان دیگه هم که پیش خریدکردن همین مطلب رو بهشون گفتم شرکت ازشنبه پیش تافردایک هفته به دلیل جابجایی تعطیله وحتی فروش هم نداریم چون انبارتعطیله کدارسال نمیشه فقط این سفارشی هارو فرستادیم رفته حتی یه سری از این سفارشی ها مونده تایکشنبه ارسال شه کاری دیگه ازمن برنمی یاد!!!!
دوستان قضاوت کنید اول کلی فیدبک مثبت می زارید که: آرمین جان عالی بود وممنون و...... ولی نهایتا من موندم بعدسه هفته از واریز پول نه هدفونی ارسال شده ونه پول رو برمی گردونن به این بهانه که معلوم نیست برای شما ارسال شده یانه!!؟؟؟ شمااگه جابجایی دارید سفارش قبول نکنید. شما بعد ده روز گفتید اجناس درگمرک مونده و.....
من قضاوت رو بعهده دوستان می زارم ومنو راهنمایی کنند که چکارکنم واقعا کلافه شدم از طرفی پسرم هم کلافه ام کرده که هدفون من چی شد
پایان سخن نگرکه ماراچه رسید. چون آب برآمدیم وچون باد شدیم

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوست عزيز متاسفانه با مشكلي كه اين سري برامون پيش اومد تاخير نا خواسته اي در ارسال سفارش ها داشتيم كه دست خودمون نبوده
تمام كسايي هم كه سفارش داده بودن منتظر سفارششون هستن
از همين فروم هم حدود ٨ ٩ نفرسفارش دارن توي اين پارت ما و همه حق دارن ناراحت باشن و از همه تك تك عذرخواهي كردم و بهشون حق دادم
ولي اين چند روز اخر اينقدر حجم اس ام اس ها زياد بوده كه خيلي هاش رو نتونستم جواب بدم
ولي شما به جاي ٢ تا اس ام اس دادن و شاكي شدن ميتونستيد تماس بگيرد !!
خود دفتر شركت هم تلفن داره ميتونيد تماس بگيريد تلفني پيگيري كنيد
شايد اصلا من افتادم مُردم . كي بايد جواب اس ام اس شما رو بده ؟!!!! پس اين به معني بي احترامي نيست
هركسي هم با موبايل خودم تماس گرفته هميشه تو اين ٣ ٤ سال جواب دادم
سفارش شما و همه دوستان هم اماده هست
يه سري ديروز ارسال شده يه سري هم دوشنبه ارسال ميشه

این هم جهت استحضار دوستان که هفته قبل پیگیری کرده بودم

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
الان شما واقعا بدون دخل و تصرف نوشتيد ؟!!!

اين پيامي بوده كه من دادم بهتون

"عزيز من براتون ارسال شده
ناراحتيد من عدرخواهي كردم ميكنم و بهتون حق دادم
بايد شنبه بكشنبه برسه دستتون
رسيد برگردونيد پولتون رو واريز كنيم
اصراري به معامله نيست "

خود شما تلفني به من گفتي شهر ما معمولا ٢ ٣ روز ديرتر از جاهاي ديگه ميرسه
حالا ميگين چرا نرسيده ؟!!!
من فقط گفتم كدرهگيري رو از انبار با پنل ارسال ميكنن كه اين هفته تعطيل بوديم
چون تعطيل بوديم از شما عذرخواهي كردم
شما از ايران خريد ميكنيد ١ هفته طول ميدن به دست مشتري برسونن
شما يه جنسي سفارش دادي كه نداشتيم براتون از هنگ كنك سفارش گذاشتيم
طبق روال هميشه من قول "١ هفته كاري " رو دادم بهتون
تاخيرش تقصير من نبوده ولي باز هم عذرخواهي كردم
الانم سر حرفم هستم
اصلا اصراي به معامله نيست دوست من
ميتونيد بريد از بازار بگيريد احتمالا يه ٧٠ ٨٠ تومنم ارزونترم بهتون ميدن
پولتون رو هم كه گفتم كامل برميگردونيم

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان منم يه سفارش داشتم ....
ايشالا ميرسه ...يكم صبر ميخواد....
ارمين جان منتظر كد رهگيري پست هستم داداش

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
جهت اطلاع دوستان بنده قصدندارم به بیزنس کسی صدمه بزنم ولی باگذشت پنجاه سال که شامل تجارب تلخ وشیرینی بوده بهاین نتیجه رسیدم که صداقت دررفتار وگفتار هم عامل موفقیت وهم باعث آرامشه وچون خودم هم خالی ازاشتباه نبودم قصدنداشته وندارم قضاوت کنم ویاباعث تنبیه یا شرمندگی کسی بشوم وهمیشه پشتیبان استارترهای محترم خواهم بود منتهی خواستم متوجه بشوند چرا وقتی رفتارمون درمعرض قضاوت عمومی گذاشته میشه چرااینقدر آشفته می شویم؟
اگربدلیلی مشکلی هست بهترین کارچیه؟
من به دلیل اینکه قضیه خیلی شخصی وازحالت منطقی خارج نشه از درج ادامه اس ام اس ها خودداری کرده ولی تا یکشنبه نتیجه نهایی رو به اطلاع دوستان خواهم رساند

saeid.i

Registered User
لایک‌ها
94
جهت اطلاع دوستان بنده قصدندارم به بیزنس کسی صدمه بزنم ولی باگذشت پنجاه سال که شامل تجارب تلخ وشیرینی بوده بهاین نتیجه رسیدم که صداقت دررفتار وگفتار هم عامل موفقیت وهم باعث آرامشه وچون خودم هم خالی ازاشتباه نبودم قصدنداشته وندارم قضاوت کنم ویاباعث تنبیه یا شرمندگی کسی بشوم وهمیشه پشتیبان استارترهای محترم خواهم بود منتهی خواستم متوجه بشوند چرا وقتی رفتارمون درمعرض قضاوت عمومی گذاشته میشه چرااینقدر آشفته می شویم؟
اگربدلیلی مشکلی هست بهترین کارچیه؟
من به دلیل اینکه قضیه خیلی شخصی وازحالت منطقی خارج نشه از درج ادامه اس ام اس ها خودداری کرده ولی تا یکشنبه نتیجه نهایی رو به اطلاع دوستان خواهم رساند

دوست عزیز آقا آرمین واقعا فروشنده صبور و صادقی هستن و تو پاسخ گویی هیچ وقت کم نمیزارن من خودم یه سفارش دارم از ایشون و بالای ۶ تا اس ام اس دادم اما جوابی نگرفتم ولی وقتی زنگ زدم کاملا پاسخ گو بودن و حتی یه بار زنگ زدم و گوشی رو بر نداشتن اما خودشون بعد چند دقیقه تماس گرفتن به هر حال دارن دفتر رو عوض می کنن و سرشون شلوغه اما باز تو پاسخ گویی حرف ندارن من مطمین هستم جا به جا بشن بهتر از قبل پاسخ گو هستن . البته خودمم امیدوارم هدفونم زودتر به دستم برسه و همچنین همه افرادی که سفارش دارن .. یا علی

بالا