• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
میشه با استفاده فلش یو اس پی مینت یا اوبونتو را به صروت زنده بالا اورد
بله به راحتی
به ابن لینک برو http://www.linuxliveusb.com/ و دانلود کن

البته باید ایزو سیستم عاملت رو هم داشته باشی.من گفتم ابتدا مینت رو بهت پیشنهاد می کنم بعد اوبونتو یه مقدار که با اینا کار کنی اون موقع می تونی تشخیص بدی که کدوم توزیع می تونه نیاز هات رو برطرف کنه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بله به راحتی
به ابن لینک برو http://www.linuxliveusb.com/ و دانلود کن

البته باید ایزو سیستم عاملت رو هم داشته باشی.من گفتم ابتدا مینت رو بهت پیشنهاد می کنم بعد اوبونتو یه مقدار که با اینا کار کنی اون موقع می تونی تشخیص بدی که کدوم توزیع می تونه نیاز هات رو برطرف کنه
ممنون العان از داخل این سایت دقیقا چه نسخه ای رو دانلود کنم؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
چه نسخه ای رو نصب کردید شما؟
من با سنتوس و اوبونتو زیاد کار کردم
اوبونتو 64 بیت وایرلس منو نمیشناخت ولی 32 بیت میشناسه دلیلشم نمیدونم ولی با کانکشن منیجر و .... با کلی دردسر بهش بشناسونی
این قضیه هم واسه 2 سال پیشه فکنم نسخه 10.4 بود که نصب کردم

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
ممنون العان از داخل این سایت دقیقا چه نسخه ای رو دانلود کنم؟
برای دانلود اوبونتو به این لینک برو
برای دانلود مینت با میزکار سینامون اینجا(پیشنهاد من)
برای دانلود اپن سوزه به اینجا برو
وقتی دانلود کردی می تونی بری اینجا و یه برنامه کوچیکه بگیری و ایزو رو بریزی روفلش تا از فلش بالا بیاد یا اینکه ایزو رو بسوزونی و با دی وی دی بیاری بالا
یه نکته کنکوری هم بگم در رابطه با راستای اینکه اخیرا مشکلاتی در دانلود از سرور های خارجی پیش امده دانلود از سرور های داخلی پیسنهاد بهتریه مثلا سافتگذر یا پی سی دانلود اوبونتو رو واسه دانلود گذاشتن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
مرسی اوبونتو رو نصب کردم خیلی عالیه ازش راضیم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ایا اوبونتو چیزی مثل تسک منیجر داره تا برنامه های در حال اجرا رو ببینیم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
چجوری ایکن های دسکتا\م رو از اون نوار سمت چپی خارج کنم مث ویندوز همه رو روی دسکتاپ بچینم؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
چجوری ایکن های دسکتا\م رو از اون نوار سمت چپی خارج کنم مث ویندوز همه رو روی دسکتاپ بچینم؟
تو چرا برعکس همه عمل می کنی همه داک نصب می کنند تا شرتکاتشون رو از رو دسکتاپ جمع کنند تو می خوای ببری رو دسکتاپ؟
نکته مهم اول:اوبونتو ویندوز نیست سعی کن همه عادات ویندوزی رو بریزی دور
نکته مهم دوم:وقت بزار سرچ کن یاد بگیر
نکته مهم سوم:اگه تو هر هفته ویندوز عوض میکردی یک بار اوبونتو یا هر توزیع لینوکسی دیگه رو نصب کن تا موقعی که هاردت بسوزه لازم نیست عوض کنی پس دنبال دیپ فریز و اینا نباش
الان اوبونتو 13.10 نصبی یا 12.04؟
یه نکته دیگه پ روی دکمه M کیبرد هست که حالت استاندار زبان فارسی هست که ویندوز تغییرش داده و شما هم عادت کردی
سعی کن بهش عادت کنی یا اینکه اگه سختته عوض کن بزار رو همون دکمه ای که توی ویندوزه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
تو چرا برعکس همه عمل می کنی همه داک نصب می کنند تا شرتکاتشون رو از رو دسکتاپ جمع کنند تو می خوای ببری رو دسکتاپ؟
نکته مهم اول:اوبونتو ویندوز نیست سعی کن همه عادات ویندوزی رو بریزی دور
نکته مهم دوم:وقت بزار سرچ کن یاد بگیر
نکته مهم سوم:اگه تو هر هفته ویندوز عوض میکردی یک بار اوبونتو یا هر توزیع لینوکسی دیگه رو نصب کن تا موقعی که هاردت بسوزه لازم نیست عوض کنی پس دنبال دیپ فریز و اینا نباش
الان اوبونتو 13.10 نصبی یا 12.04؟
یه نکته دیگه پ روی دکمه M کیبرد هست که حالت استاندار زبان فارسی هست که ویندوز تغییرش داده و شما هم عادت کردی
سعی کن بهش عادت کنی یا اینکه اگه سختته عوض کن بزار رو همون دکمه ای که توی ویندوزه
خب العان من چجوری ایکن هامم اونجوری کنم؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
ببین توی دش نرم افزارها و اپلیکیشن هایی رو که زیاد می خوای دم دستت باشن رو یک یکی باز کن و ایکنش رو توی داک میبینی کلیک راست کن و لاک تو لانچر کن
اون اصافه هارو هم انلاک کن

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
cairo-dock و همچنین docky رو به انتخاب خودت می تونی انتخاب و نصب کنی
تو سافتور سنتر فکر کنم باشه
راستی گام صفرم برای ایرانی ها می دونی نصب apt-fast به جای apt-get هست چون سرعت اینترنت داغونه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ببین توی دش نرم افزارها و اپلیکیشن هایی رو که زیاد می خوای دم دستت باشن رو یک یکی باز کن و ایکنش رو توی داک میبینی کلیک راست کن و لاک تو لانچر کن
اون اصافه هارو هم انلاک کن
من کلا میخوام این نوار قسمت سمت چپ رو حذف کنم و همه ایکون هاش رو بریزم رو دکستاپ
چیکار کنم؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
کد:
sudo add-apt-repository ppa:freyja-dev/unity-tweak-tool-daily
کد:
sudo apt-get update && sudo apt-get install unity-tweak-tool
unity-tweak-tool
با این می تونی شخصی سازی کنی
از این دست نرم افزار ها بر ای شخصی سازی زیاده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
کد:
sudo add-apt-repository ppa:freyja-dev/unity-tweak-tool-daily
کد:
sudo apt-get update && sudo apt-get install unity-tweak-tool
unity-tweak-tool
با این می تونی شخصی سازی کنی
از این دست نرم افزار ها بر ای شخصی سازی زیاده
اکی مرسی
العان میخوام با بسته آفیس کار کنم این ارور رو میده:
The application launcher “writer.desktop” has not been marked as trusted. If you do not know the source of this file, launching it may be unsafe

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
عزیزان احیانا واسه لینوکس مینت یه هیتلر شکن درست و حسابی هست؟
اگه هست ممون میشم یطور راهنمایی کنید که بنده که مبتدی هستم بتونم نصب کنم و استفاده کنم
ممنون

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
عزیزان احیانا واسه لینوکس مینت یه هیتلر شکن درست و حسابی هست؟
اگه هست ممون میشم یطور راهنمایی کنید که بنده که مبتدی هستم بتونم نصب کنم و استفاده کنم
ممنون
ببین تور ماهیگیری هست که می تونی کل اینترنتت رو از تونل رد کنی ولی من نمی تونم کانفیگش کنم ینی بلد نیستم و زیاد به کارم نمیاد
اما اگه برای وب گردی ساده می خوای که هم سرعتش بالا باشه هم امنیتش از تور باندل استفاده کن.
این یه یخ شکن تحت وبه ولی امنتیتش پایینه باهاش برو تو گوگل و tor bundle رو سرچ و نسخه لینوکسی شو دانلود کن
چون مینت داری کارت راحته اونو اکسترکت کن و وارد اون پوشه شو روی استارت تور بروزر کلیک کن و رانش کن
فایرفاکس بهینه شده برای تور باز می شه و می تونی استفاده کنی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من وقتی میخوام وارد ایمیلم توی یاهو بشم که اولش HTTPS هست صفحه مورد نظر باز نمیشه و این ارور رو میده:
The connection has timed out

The server at login.maktoob.com is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
چیکار کنم برای چک کردن ایمیل هام؟
03.gif
28.gif
30.gif

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
من وقتی میخوام وارد ایمیلم توی یاهو بشم که اولش HTTPS هست صفحه مورد نظر باز نمیشه و این ارور رو میده:
The connection has timed out

The server at login.maktoob.com is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
چیکار کنم برای چک کردن ایمیل هام؟
03.gif
28.gif
30.gif
تا حالا با تاندر برد کار کردی؟چرا ازش استفاده نمی کنی؟

بالا