شما هم ظاهرا ظاهر این گوشی ها رو ندیدی !!
کجای w880 با اون قیافه خوشگلش با این ها قابل مقایسه هست؟
ضمنا یکسری امکانات این داره ...اونا ندارن...مثل A2DP و واکمن و صفحه نمایش واقعا با کیفیت ...نمیدونم چرا انقدر لج کردی با SE??
به هر حال نظر شما توی رده بندی برترین 10 گوشی ماه خللی ایجاد نمیکنه...
w880 شده رتبه اول...شما حالا هر نظری داشته باشی فرقی نمیکنه..مهم فروش هست که سونی اریکسون حسابی موفق ظاهر شده...
دبليو 850 ودبليو 900 هم وضع مشابهي رو داشتند قيمت بالا و امكانات معمولي + قيافه زشت
مازيار جان از نظر من دبليو 880 يكي از زشت ترين كَوشيهاييه كه تا حالا سوني زده ... فقط نازكه ولي نه امكاناتش نه قيافه اش درست وحسابيه ... البته سليقه ايه .... درضمن كَوشيهايي مانند دبليو 850 ودبليو 900 هم وضع مشابهي رو داشتند قيمت بالا و امكانات معمولي + قيافه زشت ... الان با 480 هزارتومن ميشه بهترين كَوشي رو با سيستم عامل و با كيفيت بالاي دوربين و ... خريد اما اين كه فقط واكمن داره جيز خاص ديكَه هم نداره .
دلاضمن من با سوني لج افتادم جونكه سوني اريكسون خودش داره لجبازي ميكنه ... اخه تا كي وجندتا كَوشي تكراري ؟؟؟؟؟
نمايشكَاه بارسلونا تموم شد ... كا 850 و ام 610 رو معرفي نكرد ... نمايشكَاه سل 2007 هم تموم شد ... بازهم اين كَوشيهاي مورد نظر معرفي نشدند ... فكر هم نكنم ديكَه معرفي بشند ،،، ديكَه ميشه خواب شتر كه بيند بنبه دانه !!!!!!!!!!!!!!
بعدش هم فروش سوني اريكسون زياد باشه يا كم جي ميره توي جيب من وشما ؟!
حالا بكَذريم ... هركي دوست داشت بخره ... هر كي هم دوست نداشت نخره ... دعوا كه نداريم .:lol: