• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** همه چیز درباره ی W880i ****

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من W880 تنها گوشیه که خودش از Offical Picture هاش خوشگلتره:rolleyes:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
شما هم ظاهرا ظاهر این گوشی ها رو ندیدی !!:D

کجای w880 با اون قیافه خوشگلش با این ها قابل مقایسه هست؟

ضمنا یکسری امکانات این داره ...اونا ندارن...مثل A2DP و واکمن و صفحه نمایش واقعا با کیفیت ...نمیدونم چرا انقدر لج کردی با SE??:p

به هر حال نظر شما توی رده بندی برترین 10 گوشی ماه خللی ایجاد نمیکنه...

w880 شده رتبه اول...شما حالا هر نظری داشته باشی فرقی نمیکنه..مهم فروش هست که سونی اریکسون حسابی موفق ظاهر شده...

مازيار جان از نظر من دبليو 880 يكي از زشت ترين كَوشيهاييه كه تا حالا سوني زده ... فقط نازكه ولي نه امكاناتش نه قيافه اش درست وحسابيه ... البته سليقه ايه .... درضمن كَوشيهايي مانند دبليو 850 ودبليو 900 هم وضع مشابهي رو داشتند قيمت بالا و امكانات معمولي + قيافه زشت ... الان با 480 هزارتومن ميشه بهترين كَوشي رو با سيستم عامل و با كيفيت بالاي دوربين و ... خريد اما اين كه فقط واكمن داره جيز خاص ديكَه هم نداره .

دلاضمن من با سوني لج افتادم جونكه سوني اريكسون خودش داره لجبازي ميكنه ... اخه تا كي وجندتا كَوشي تكراري ؟؟؟؟؟
نمايشكَاه بارسلونا تموم شد ... كا 850 و ام 610 رو معرفي نكرد ... نمايشكَاه سل 2007 هم تموم شد ... بازهم اين كَوشيهاي مورد نظر معرفي نشدند ... فكر هم نكنم ديكَه معرفي بشند ،،، ديكَه ميشه خواب شتر كه بيند بنبه دانه !!!!!!!!!!!!!!

بعدش هم فروش سوني اريكسون زياد باشه يا كم جي ميره توي جيب من وشما ؟!

حالا بكَذريم ... هركي دوست داشت بخره ... هر كي هم دوست نداشت نخره ... دعوا كه نداريم .:lol:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دبليو 850 ودبليو 900 هم وضع مشابهي رو داشتند قيمت بالا و امكانات معمولي + قيافه زشت

crazy.gif

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازيار جان از نظر من دبليو 880 يكي از زشت ترين كَوشيهاييه كه تا حالا سوني زده ... فقط نازكه ولي نه امكاناتش نه قيافه اش درست وحسابيه ... البته سليقه ايه .... درضمن كَوشيهايي مانند دبليو 850 ودبليو 900 هم وضع مشابهي رو داشتند قيمت بالا و امكانات معمولي + قيافه زشت ... الان با 480 هزارتومن ميشه بهترين كَوشي رو با سيستم عامل و با كيفيت بالاي دوربين و ... خريد اما اين كه فقط واكمن داره جيز خاص ديكَه هم نداره .

دلاضمن من با سوني لج افتادم جونكه سوني اريكسون خودش داره لجبازي ميكنه ... اخه تا كي وجندتا كَوشي تكراري ؟؟؟؟؟
نمايشكَاه بارسلونا تموم شد ... كا 850 و ام 610 رو معرفي نكرد ... نمايشكَاه سل 2007 هم تموم شد ... بازهم اين كَوشيهاي مورد نظر معرفي نشدند ... فكر هم نكنم ديكَه معرفي بشند ،،، ديكَه ميشه خواب شتر كه بيند بنبه دانه !!!!!!!!!!!!!!

بعدش هم فروش سوني اريكسون زياد باشه يا كم جي ميره توي جيب من وشما ؟!

حالا بكَذريم ... هركي دوست داشت بخره ... هر كي هم دوست نداشت نخره ... دعوا كه نداريم .:lol:

خداييش راست میگه بچه ها!!! سونی اريکسون داره مسخره بازی در میاره!!
همه ی گوشيشو داره تکراری میزنه! امّا من هنوز باهاش لج نشدم
:ph34r2:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بلاخره باهاش لج ميشي ... اخه فكر كنم دوباره يه دفعه بياد و10-12 كَوشي تكراري ديكَه معرفي بكنه !!!

r10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلتون خیلی خوشه ها گوشی ها جاوای سونی اریکسون بیشتر از 250 تومن ارزش خریدن ندارند

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
100% تاييد ميشه ... حالا گوشیهایی مثل کا 800 که دوربین دیجیتال با کیفیت بالا دارن جدا .

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
واقعا نمی ارزه به این قیمت ! من امروز تو علاالدین دیدم. انقدر خوشگل نیست که ارزش 500 تومن رو داشته باشه ! در ضمن قیافه ش بعد از 1 ماه دلو میزنه. به نظر من این گوشی 300 تومن بیشتر نمی ارزه ! اونم به خاطر صفحه نمایشش وگرنه به غیر از دیزاینش چیز بیشتری از W700 توش حس نمی شه. Walkman 2 و A2dp هم باید نرم افزاری باشه نه؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
منم قبول دارم! میگن که مثلا این گوشی، با W810 چه فرقی داره؟! حالا A2DP رو هم که خیلی ها استفاده نمیکنن!
ولیاین گوشی یه چیز دیگه است! باید قبول کرد که خیلی خوشگله! نازکه! من اصلا حساب اینو از سری واکمن جدا میدونم!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از نظر هیکل میشه روی این گوشی حساب کرد ولی قیافه نه ! مطمئنم اگه یه ماه دستم باشه حالم از قیافش به هم میخوره !

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه عکس که خودم باهاش گرفتم , با این که Autofocus نداره اما خیلی قشنگ عکس میگیره!!!!

DSC00017.JPG

بالا