• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Apple iPhone ٠

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
ورود 'آی فون' به بازار آمریکا

سرانجام پس از مدتها انتظار، عرضه تلفن همراه "آی فون" محصول شرکت اپل، در فروشگاه های آمریکا از روز جمعه 29 ژوئن (8 تیر ماه) آغاز می شود. برخی از مردم روزها در برابر فروشگاه های اپل و شرکت "ای تی اند اتی" (AT& T) در صف ایستاده اند تا اولین کسانی باشند که این گوشی را می خرند.
انتظار می رود هزاران نفر دیگر نیز در طول اولین روزعرضه تلفن همراه، برای خرید آی فون صف بکشند زیرا فروشگاه ها، فروش این تلفن را تازه از ساعت 18 بعدازظهر (به وقت محلی) آغاز خواهند کرد.

آپل می گوید به هر نفر بیش از دو آی فون فروخته نخواهد شد.

قیمت گران

عرضه آی فون در اواخر سال 2007 در اروپا و در سال 2008 در آسیا آغاز خواهد شد. از زمانی که در ژانویه 2007 این تلفن همراه در نمایشگاه سالانه فن آوری مک ورلد در سانفرانیسکو توسط استیو جابز، مدیر اپل معرفی شد، بسیاری از رسانه ها به این موضوع پرداختند.

برخی از وبلاگ ها با گزارش لحظه به لحظه از صف های تشکیل شده مقابل فروشگاه های اپل بر هیجان مشتاقان این گوشی تلفن افزوده اند. یک سایت اینترنتی به نام "گیزمودو" هم که اختصاص به وسایل الکترونیکی دارد، به طور زنده تصاویر ویدئویی از مقابل فروشگاه اپل در ساتفرانسیکو پخش می کند.

در این تلفن که یک صفحه نمایش 3.5 اینچی دارد، به جای کلیدهای معمول، در آن از صفحه بزرگ حساس لمسی (touch-screen) استفاده شده است.

به این ترتیب می توان از صفحه کلید لمسی آن برای نوشتن پیام های کوتاه استفاده کرد، این تلفن همچنین یک دوربین عکاسی دو مگاپیکسلی نیز دارد.

به علاوه، با آی فون می توان به اینترنت متصل شد، مانند آی پاد به موسیقی گوش داد و یا ویدئو تماشا کرد.

آی فون در دو نوع، با چهار یا هشت گیگابایت حافظه وارد بازار شده است. اپل می گوید باطری این تلفن همراه برای هشت ساعت مکالمه، شش ساعت استفاده از اینترنت و یا هفت ساعت تماشای ویدئو مناسب است.

نقدهایی که این روزها درباره تلفن همراه آی فون منتشر شده، همگی کمابیش مثبت بوده است اما کسانی که به این گوشی دسترسی داشته و مدتی با آن کار کرده اند می گویند استفاده از صفحه لمسی برای تایپ کردن خیلی آسان نیست و سرعت بارگذاری اطلاعات در آی فون نیز بسیار کند بوده است.

بسیاری از علاقمندان به ابزارهای الکترونیکی از مدتها قبل در انتظار عرضه آی فون بوده اند

به علاوه، این تلفن همراه در شبکه های مخابراتی نسل سوم کار نمی کند و قابلیت تبادل همزمان پیام کوتاه به صورت زنده را ندارد و تنها امکان انتخاب 25 نوع زنگ که از قبل در آن گذاشته شده را دارد.

اپل می گوید که امیدوار است تا سال 2008، ده میلیون دستگاه از این نوع تلفن را به فروش برساند که در این صورت یک درصد از بازار تلفن همراه را به دست خواهد آورد.

قیمت نسبتا بالای آی فون نیز مساله ای دیگر برای علاقمندان این گوشی است. آی فون به بهای 499 یا 599 دلار (با توجه به ویژگی های آن) عرضه می شود.

http://www.bbc.co.uk/persian/science/story/2007/06/070629_oh_iphone_us.shtml

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
http://www.engadget.com/2007/06/26/first-apple-iphone-reviews-trickle-out/

call quality is only average, and AT&T's weak sauce signal wasn't doing the iPhone any favors. It also can be a rather multi-step affair to even make a call, since there's no home screen speed dial or voice recognition, and the phonebook can't be searched, only scrolled through. Other failings like the lack of MMS, IM chat and video recording are even more mysterious. And that EDGE data? Pogue found himself longing for the days of dial-up, while waiting 1-2 minutes for popular sites to load, and while WiFi was quick to save the day in many instances, that's hardly an excuse in the year 2007

به نظر این دقیق تر میاد. جالبه! بخونیدش

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
همش به کنار

Video recording

نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه نداره:lol:
IPhone comes with a decent 2-megapixel digital camera. But it lacks a flash or zoom and doesn't let you shoot video. Taking pictures is a tad awkward.

http://www.usatoday.com/tech/columnist/edwardbaig/2007-06-26-iphone-review_N.htm

البته گفتن شاید واسه اروپا تغییراتی بدن تو امکانات!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یا من خل شدم یا اقای amir1939 یه پستشون رو حذف کردن...

یکسری اطلاعات راجع به ایفون نوشته بودی چرا حذف شد؟؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
یا من خل شدم یا اقای amir1939 یه پستشون رو حذف کردن...

یکسری اطلاعات راجع به ایفون نوشته بودی چرا حذف شد؟؟

نه عزیز

چه حرفیه می زنی. مشکل از اطلاعات غلط بود gsm arena مثلا نوشته بود mms , voice recognition داره منم اونا رو گذاشته بودم بعد از کمی جستجو اطلاعات دقیق تری پیدا کردم و پاکشون کردم:lol:

شاد باشید:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه عزیز

چه حرفیه می زنی. مشکل از اطلاعات غلط بود gsm arena مثلا نوشته بود mms , voice recognition داره منم اونا رو گذاشته بودم بعد از کمی جستجو اطلاعات دقیق تری پیدا کردم و پاکشون کردم:lol:

شاد باشید:)

اره gsmarena جدیدا خیلی غلط مینویسه...:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
iphone2.png

آنچه که هر دارنده تلفن همراه برای مکالمه بیشتر و یا مرور صفحات وب بدان نیاز دارد، یک باتری قدرتمند است.
گرچه گوشی iPhpne, iPod از یک باتری قابل شارژ داخلی تغذیه می کند که گفته می شود برای 5 ساعت مکالمه، مرور صفحات وب و یا مشاهده پرونده های بارگذاری شده کافی است.
اما عاملی که لحاظ نشده است، نیاز زیاد iPhone به انرژی برای بلوتوث و ارتباط وای-فای است که از مکالمات تلفنی معمولی بسیار بیشتر است.
استفاده بیش از اندازه تلفن از باتری، ممکن است فرایند تخریب آن را سرعت بخشد و کاربران را به سرعت با یک باتری تمام شده مواجه سازد.
iPhone بر شبکه EDGE منطبق است که از شبکه در حال رشد 3G کندتر عمل می کند.
دستیابی به این شبکه مشمول هزینه ماهانه 40 دلاری صرفا برای انتقال اطلاعات است و این علاوه بر هزینه 40 دلاری ماهانه برای مکالمات است.
قیمت این گوشی همراه بسته به نوع آن بین 500 تا 600 دلار است.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
فکر میکنید استارت قیمت تو ایران از چه قدر باشه چینیش که تو ایران من 500 قیمت دارم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فروش 500,000 آیفون در هفته اول فروش :

155fs58463.jpg

Apple sold around half a million iPhones the first weekend the device went on sale, one analyst firm has estimated.

Piper Jaffray's Gene Munster released a report Sunday night estimating that Apple sold about 500,000 units from 6 p.m. Friday through the close of business Sunday. Going into the weekend Munster thought Apple would sell 200,000 on Friday and Saturday.

Despite low supply at AT&T stores and activation issues, it appears that the iPhone era at Apple got off to a good start. Piper Jaffray said Apple had iPhones available in each one of its stores on Saturday, and in 84 percent of its stores Sunday.

Ninety-five percent of iPhone buyers in San Francisco, New York and Minneapolis (home to Piper Jaffray's offices) purchased the 8GB model, according to a survey conducted by the firm. About half were new customers for AT&T, at least among the 253 people surveyed for the report. source:news.com photo:reuters

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
وقتی برند معروف باشه دیگه اکثریت به برند نگاه میکنن و میخرن...کمبودهای جنس رو هم اسم دهن پر کن برند خواهد پوشانید!!!!

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عویوب بزرگی داره که از زیبایی های اون می کاهد !!

مثل:

1-ضعف باتری
2-پشتیبانی نکردن جاوا
3-امکاناتی که برای مردم شریف آریایی قابل استفاده نیست !!!!!!! (مردم ایران ناراحت نشین):blink:

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
اگه باطریش خراب بشه باید گوشی رو بندازی دور
این که خیلی بده

مردم از دو روز قبل صف کشیدن جلوی اپل که iphone بخرن

ولی قیافه جذابی داره

gelen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و عاشقان آیفون در ایران

با عرض تسلیت :(

میخواستم خبر بدی را به اطلاع عزیزان برسانم:

"گوشی آیفون سیم کارت نمی خورد و قابل استفاده در ایران نمیباشد. "

در کشور آمریکا سیستم تلفن همراه ماهواره ای است و چیزی به نام سیم کارت وجود ندارد.

با تشکر Gelen

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

در کشور آمریکا سیستم تلفن همراه ماهواره ای است و چیزی به نام سیم کارت وجود ندارد.

با تشکر Gelen

===================================================================

در مورد سیم کارت تو آمریکا باید بگم که سیستم تلفن در این کشور به ماهواره خلاصه نمیشه و من به شخصه دیدم که از سیم کارت نیز در این کشور استفاده میشه (حتی یکی میگه سیم کارت های ماهواره ای هم دارن:blink:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تو یجا شنیدم که دارن هکش میکنن تا در کشورهای پیشرفته تری مثل کشور عزیزمون ایران نیز قابل استفاده بشه!

گرچه من که اصلا تمایلی به داشتن این دستگاه در ایران ندارم !!!!!!!!!!:puke:

gelen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
===================================================================

در مورد سیم کارت تو آمریکا باید بگم که سیستم تلفن در این کشور به ماهواره خلاصه نمیشه و من به شخصه دیدم که از سیم کارت نیز در این کشور استفاده میشه (حتی یکی میگه سیم کارت های ماهواره ای هم دارن:blink:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تو یجا شنیدم که دارن هکش میکنن تا در کشورهای پیشرفته تری مثل کشور عزیزمون ایران نیز قابل استفاده بشه!

گرچه من که اصلا تمایلی به داشتن این دستگاه در ایران ندارم !!!!!!!!!!:puke:

عزیزم آیفون محلی برای قراردادن سیم کارت ندارد :p

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1

با تشکر Gelen

سلام
كلا سيستم مخابرات امريكا سينگولار هست نه جي اس ام اپل هم با at&t قرارداد بسته جهت سرويس دهي در امريكا
تا اوايل 2008 كه در اروپا ريليز مي شه به صورت جي اس امه يعني همين موبايل هاي خودمون. به همين خاطره كه همه منتظر ريليز اروپا هستند

موفق باشيد

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بهتر ....همچین آش دهن سوزی هم نبود ....که این همه واسش سر و دست میشکستین!!!!....

بالا