• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره GoldMine

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با عضويت در شركت زير مي توان پول دراورد:

GOLDMINE​

در مورد شرکت:

شركت توسط يك تيم حرفه اي ازطراحان وكارشناسان ماهر و با تجربه درتوليدوتجارت

سكه هاي طلا باپشتوانه هاي معتبربه بازارجهاني راه يافته ومشغول بكارميباشد .اين شركت

بازاريابي شبكه اي خود (Network Marketing) را از سال2000 ميلادي آغازكرده . اين شركت در

كشور نروژ باشماره ثبتي 981447999 به ثبت رسيده وازمركزخوددرنروژ به تمام نقاط دنياسرويس

ميدهد. اين شركت در تجارت سكه طلا و با هدف تجارت چيزهايي كه بيشترين ارزش را دارند

تاسيس شده است . تكنولوژي اطلاعاتي اين شركتInformation Technology (IT)i به يك نرم

افزار قدرتمند مجهز ميباشد كه ساختارهاي كلان جهاني و پيشرفته اي را در اختيار دارد و

پشتيباني آن بوسيله متخصصين با تجربه اي انجام ميگيرد كه شركت GMI را ياري ميكند تا به

خرده فروشي سكه در بازار تجارت الكترونيكي در جهان وارد شود . از اين رو، با توجه به كارائي

بالا و هزينه هاي پائين ، اين شركت قادر است تا سكه هاي ارزشمندي را در اختيار مشتريان

قرار داده و اين كار را به ارزان ترين قيمت انجام دهد . تمام سكه هاي اين شركت طبق

استانداردهاي خاص ضرب و به بازار عرضه مي شود .براي كسانيكه به فعاليت بازرگاني

مشغول هستند،شركت GMI ميتواند يك فرصت مناسب را براي كسب درآمد براساس يك

مفهوم منحصر بفرد در سراسر دنيا فراهم كند . برنامه معرفي مشتريان به سادگي قابل فهم

بوده و به آساني ميتوان در آن شركت يافت . پاداش قابل جذب اين سيستم براي تمام مشتريان

در دسترس خودشان ميباشد و يك پاداش مالي منحصر به فرد و يك وسوسه غير قابل مقاومت

را براي خريد سكه ايجاد ميكند . تعهد شركت به مشتريان نشان دهنده يك عمليات همسويي

است كه از طريق خرده فروشي الكترونيكي صورت ميگيرد كه ميتواند شفافيت اطلاعات كاملي

را براي تمام مشتريان در سراسر دنيا فراهم كند . با استفاده از اطلاعات اينترنتي پيشرفته،

شركت GMI ميتواند از تعهد و تخصص فردي افراد استفاده كند .

توافقات GMI :
اين توافقات بسيار ساده است . در اين توافقات سه ديدگاه اصلي مطرح است .

1.جمع آوري طلا:

ماميخواهيم افراد طلا را كه بنظر گرانبها ترين هديه پروردگاراست ،جمع آوري كنند به اين معني

كه هركس خودش يك كلكسيونر از سكه هاي ما شود .

2.كسب درآمد وكميسيون :

مهمترين بخش درطرحGMI اين است كه اگرشماكلكسيونرسكه هاي ماشويدونيزمشترياني را

برايGMI معرفي كنيد،اين شركت شمارادرسود خودسهيم ميكند ويك رابطه مستقيم ودوطرفه

وبدون هيچ عيب و نقصي بين خود و مشتريانش ايجاد كرده تا بتواند محصولات خود و از طرفي

درآمد مشتريان خود را مستقيم بدست خودآنان برساند.

3.ايجاد يك پايگاه تجارت خانگي :

GMI از قويترين تكنولوژي هاي اقتصادي روز يعني اينترنت و تجارت الكترونيكي كه دروازه ورودي

به دنياي مجازي است استفاده ميكند تا اشخاص بتوانند در وقت فراقت خود يك درآمد خيلي

خوبي را از روی اينترنت درخانه خود دنبال كنند .

طرح GMI شگفت انگيزترين ساختار سود اشتراكي براي شما خواهد بود .

هدف شركتGMI :

شركت بابرنامه هاي درازمدت خود روشي را ابداع كرده تا بتواند ازاين طريق بدون نيازبه عوامل

واسطه كه هزينه هاي زيادي رانيز بدنبال دارد، يك رابطه مستقيم ودوطرفه وسالم وبدون

واسطه وهزينه براي فروش محصولات خودوارسال سكه وپرداخت پورسانت به مشتريان خود در

سرتاسر دنيا برقراركند وعملكردكارهاي مشتريان را روزبه روز به آگاهي واطلاع آنان برساند تا

افراد بتوانند از چگونگي كار خود و زير مجموعه هاي خود و مقدار دريافت پورسانت خود آگاه و با

خبرشوند .

هدف ديگر ارتقاء و پيشرفت افراد ميباشد تا قادر به كمك و مساعدت به ديگران باشند .

هدف شركت ازايجادروش تسهيلاتي خود براي افرادي است كه قادربه پرداخت كامل طلا نيستند

ولي تمايل همكاري باشركت جهت فروش طلا به ديگران دارند تا بتوانند از اين طريق صاحب

درآمدي نامحدود و در نتيجه صاحب سكه و سكه هاي بيشتر شوند . شركت GMI ازاين طريق

درصدي ازفروش طلا را كه ازطريق مشتري و يازيرگروه هاي آن بفروش ميرسد را براي مشتري

خوددرنظرميگيردكه بصورت هفتگي به حساب آن واريزميكند .بنا براين هدف شركت علاوه بر

فروش خود يك درآمد قابل توجه اي را براي افراد در نظر ميگيرد تا از اين طريق افراد بتوانند زودتر

به خواسته ها و رؤياهاي خود جامه عمل بپوشانند .

توجه:

سن شما حداقل باید ۱۸ سال باشد

درامد شماهرگز متوقف نمی شود

شما میتوانید ۱۵ دلار و ۳۰ دلار و ۴۰ دلار و ۲۰۰ دلار پورسانت دریافت کنید

:) :happy: :D :lol:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام رياضي دانها و كساني ك در اين رشته دستي دارن ثابت كرده اند كه در اينگونه سيستمها فقط 10-15 درصد
پور سانت ميگيرند و بقيه فقط سياهي لشكر باقي خواهند ماند و 85 درصد بقيه براي هميشه سرشان بي كلاه مي ماند :rolleyes:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :
تمام رياضي دانها و كساني ك در اين رشته دستي دارن ثابت كرده اند كه در اينگونه سيستمها فقط 10-15 درصد
پور سانت ميگيرند و بقيه فقط سياهي لشكر باقي خواهند ماند و 85 درصد بقيه براي هميشه سرشان بي كلاه مي ماند :rolleyes:
بالاخره بهتر از هر كار ديگه اي.چون داري طلا مي خري(تازه 24 عيار نه 21 عيار مثل ايران)بعدش هم صنعتي ياد مي گيري به نام NETWORK MARKETING كه اگر شركت هم ورشكست بشه (كه با فروشي كه داره عمرا") يك صنعت جهاني ياد گرفتي.وفردا هم خواستي كار كني هم كمكت مي كنه در كارت و همچنين سيستم رو بلدي و تا ديگران ياد بگيرند چون بلدي از بقيه جلوتر مي افتي. :happy: :)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حداقل در امد شما طي يكسال:

اگر شما عضو GOLD MINE INTERNATIONAL شديد و با اين فرض كه فقط دو نفر را معرفي كنيد و ديگر كار نكنيد

حداقل درامد شما طي يكسال با پلان هاي متفاوت به صورت زير است(البته مطمئن باشيد شما افراد بيشتري

معرفي مي كنيد):

پلان220 دلاري:

شما براي ورود به اين پلان مبلغ 220 دلار بابت عضويت ميدهيد و به ازاي هر 1و1 كه متعادل مي

كنيد مبلغ 200 دلار پورسانت دريافت مي كنيد.

توجه:

تنها بدي اين پلان اينست كه شما بايد حداقل يكي از ان دو نفر خود شما معرفي كرده باشيد تا پورسانت خود را

دريافت كنيد در غير اينصورت به ازاي 1و1 پورسانتي نمي گيريد.

1,1.gif

پلان 110 دلاري:

شما براي ورود به اين پلان مبلغ 110دلار بابت عضويت مي دهيد و به ازاي هر 2و2 كه متعادل مي

كنيد مبلغ 40 دلار پورسانت دريافت مي كنيد.

2,2.gif

پلان 60 دلاري(كه اكثردوستان توي اين پلان عضو مي شوند):

شما براي ورود به اين پلان مبلغ 60دلار بابت عضويت ميدهيد و به ازاي هر 3و3 كه متعادل مي كنيد

مبلغ 30 دلار پورسانت دريافت مي كنيد.

3,3advanced.gif

پلان 30 دلاري:

شما براي ورود به اين پلان مبلغ 30 دلار بابت عضويت مي دهيد و به ازاي هر 3و3 كه متعادل مي

كنيد مبلغ 15 دلار پورسانت دريافت مي كنيد.

3,3Basic.gif

توجه مهم:

شما در هر پلاني كه عضو مي شويد مي توانيد در سه پلان ديگر نيز ثبت نام كنيد(يعني مي توانيد در 4 پلان كار كنيد)

:happy: :) :D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
هر چي كه باشه ما داريم پول درمياريم. درسته كه بيشترين صود رو صاحباي اصلي سايت ميكنن! ولي هفته اي 200 هزار تومن در آوردن به همه اين سايت هاي مزخرف "پيد تو كليك" كه شما توش فعاليت ميكني مي ارزه. :hmm:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
هر چي كه باشه ما داريم پول درمياريم. درسته كه بيشترين صود رو صاحباي اصلي سايت ميكنن! ولي :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: به همه اين سايت هاي مزخرف "پيد تو كليك" كه شما توش فعاليت ميكني مي ارزه. :hmm:
خيلي جالبه شما كه هفته اي 200 هزار كاسبي نبايد اينقدر زور بزني تا زير مجموعهاي بدبختي رو به دام بندازي :lol: :lol: :lol:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با فريب يك عده آدم كه هيچ اطلاعاتي از اين نوع سايتها و سيستمهاي كلاه برداري ندارن شايد چند دلاري گير بياريد ولي در عوض چند ده نفر رو بدبخت مي كنيد شما به حرف من توجه نكرديد كه گفتم با محاسبات دقيق رياضي معلوم شده از اين نوع ماتريسهاي شبكه اي كمتر از 15 درصد سود مي گيرن و بقيه 85 درصد واقعا يك پول سياه هم گيرشون نمياد و ضرر خالص و محض رو مي چشن :hmm:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :
با فريب يك عده آدم كه هيچ اطلاعاتي از اين نوع سايتها و سيستمهاي كلاه برداري ندارن شايد چند دلاري گير بياريد ولي در عوض چند ده نفر رو بدبخت مي كنيد شما به حرف من توجه نكرديد كه گفتم با محاسبات دقيق رياضي معلوم شده از اين نوع ماتريسهاي شبكه اي كمتر از 15 درصد سود مي گيرن و بقيه 85 درصد واقعا يك پول سياه هم گيرشون نمياد و ضرر خالص و محض رو مي چشن :hmm:
مطمئن باش اين شركت ها كلاه براري نيستند.
مي توني يكي از كلاه برداري هاي اين شركت رو نام ببري! :wacko: :lol: :D

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :

اولا" كه بهتر از سايت هاي PAID TO CLICK هستش.چون يك ماه زحمت مي كشي به خاطر 5دلار يا اخرش 30 دلار و
تازه اين همه زحمت كشيدي حالا معلوم نيست كه پولتو بدند يا نه!(چون خودم دو ماه و نيم كار كردم و پولي كه نگرفتم
هيچ تازه يه جيزي هم پياده شدم) . و اگر هم بدند جون ادمو هم مي گيرند. :wacko:

اما دراينترنت هم پليس اينترنتي هم وجود داره و كارش اينه كه اين سايت هائي كه فروش انلاين دارند را SECURITY
(امن) اعلام ميكنه و امن اعلام كردن يعني اينكه غير ممكن است كه اين شركت كلاه برداري باشد و محصولي كه شما خريداري مي كنيد 100% به دستتان مي رسد. اسم اين شركت هم VERISIGN هستش

براي اطلاعات بيشتر يك search تو google بكنيد بد نيست.
البته خود شركت سايت داره ولي تو ايران ممكنه سايت شو بسته باشند(كه البته به ايننترنتتون بستگي داره ماله من كه بسته نيست)(www.verisign.com)

ولي نگران نباشيد چون اين شركت نمايندگي هاي زيادي داره كه با سرچ كردن مي توانيد از نمايندگي هاش استفاده كنيد(كه هيچ فرقي با اصليش نداره) :eek:

مثلا" براي اينكه ببينيد كه VERISIGN شركت GOLD MINE رو امن اعلام كرده بريد اينجا تا باورتون بشه كه خالي بندي نيست

حالا شما كه تو كاره PAID TO CLICK هستيد بگو ببينم چند تا از اين سايت ها رو VERISIGN امن اعلام كرده :lol:

دوما" اومديمو پول هم دادند حالا بيا به پول ايران تبديلش كن(كه كار حضرت فيله).
اما در GOLD MINE و يا GOLD QUEST (چون خودم 6 ماهه عضوم) اگر شخصي ايكارت بگيره بالا سري هاي اين شخص با كمال ميل (توجه كنيد كه دارم مي گم با كمال ميل و نه خواهش و تمنا) از اون مي خره و پول ايران بهش ميده . :eek: :D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
آبتين جان جواب اين آقا رو نمي خواد بدي!
به آموزش هات ادامه بده. :)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
آخه چرا فریب؟ :eek:

من از زمان عضویتم تو گلد ماین فقط 2 ماه میگذره که به این حد درآمد رسیدم البته هنوز تا رسیدن به سقف درآمد روزانه زمان بیشتری باید بگذره. :cool:

بنده من از اون کسی که من و با گلد ماین آشنا کرد خیلی خیلی تشکر میکنم و دستشم میبوسم.

خیلی از دوستام اومدن زیر شاخه من قرار گرفتن که خیلی هم راضی هستند از عضویتشون چون من هواشون رو دارم و تو گرفتن زیر شاخه ساپورتشون میکنم( آبتین میدونه من چی دارم میگم) :eek:

در ضمن فرهاد جان شما که این قدر ادعات میشه که تو این جور کارا خیلی سر هستی هنوز تشخیص نمیدی سیستم باینری و ماتریس ی رو از هم. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

الماس و پنتاگونا از سیستم ماترسی استفاده میکردند که تو اون سیستم ها کسانی که عضو میشدند خیلی خیلی کم سود میکردند. اما این سیستم گلد ماین فرق میکنه با ماترس . :hmm:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
مثلا شما چند زیر مجموعه دارید و چقدر درامد ؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از roozbeh :
آبتين جان جواب اين آقا رو نمي خواد بدي!
به آموزش هات ادامه بده. :)

روزبه جان :
بزار براي دوستاني كه اطلاعات كافي ندارند بيشتر توضيح بديم
تا اين باور غلط رو كه چنين شركت هائي كلاه برداريند از بين بره
(البته نه همه ي شركتها)
من اصلا" ناراحت نمي شم بلكه خيلي هم خوشحال مي شم
كه چنين اشخاصي مانند فرهاد جان نسبت به اين مسئله كنجكاوي
از خود نشان مي دهند
من دوست دارم به اين باور برسيد كه اين شركت(و شركت هاي ديگر)
كلاهبردار نيستند و وارد شويد و يا به اين باور برسيد كه اين شركتها كلاهبردارند
و وارد نشويد . چون اگر به اين باور نرسيد تنها كسي كه ضرر مي كند خود شما هستيد زيرا فردا ناراحت مي شويد كه چرا وارد شدم و يا نشدم و اين باعث ازار
و اذيت خود شما مي شود(چون براي خودم اتفاق افتاده و دوست ندارم كه دوستان ديگرم به اين مشكل دچار شوند)
هدف ما اگاهي به دوستان است و نه توهين به انها.
:) :D :cool:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fotocopy :
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
مثلا شما چند زیر مجموعه دارید و چقدر درامد ؟

فتوكپي جان:
سيستم ماتريسي به صورت يه هرم بود.
مثلا" در پنتاگونا (كه اول اين شركت اين سيستم را راه انداخت و در واقع رئيس شركتهائي بود كه بعد از ان رواج پيداكردند.) به اين صورت بود كه شخصي كه مي خواست وارد اين شركت شود بايد يك ايكارت خريداري مي كرد
اما در اون زمان ايكارتهاكاغذي بودند و شخصي كه مي خواست وارد اين شركت شود بايد ايكارت كاغذي ميخريد.
تفاوت اين شركت با شركتهاي Gold MINE , Gold Quest:
در اين شركت شمايه كاغذ از دوست خود مي خريديد و وارد شركت مي شديد خوب خود شما حساب كنيد كه افراد مي تونستند از اين كاغذها كپي رنگي بگيريد
و بيشتر بفروشند وتقلب بازي دوباره شروع مي شه(اين 1)
بعد از ورود شما به اين سيستم شما به پائين هرم ميرفتيد و بعد بايد به ديگران همين ايكارتهاي كاغذي رو مي فروختيد و يا زير مجموعه شما اين كارو مي كردند
وتا زماني كه شما به راس اين هرم نمي رسيديد هيچ پورسانتي دريافت نمي كرديد و هنگامي كه به راس هرم ميرسيديد يه پول كلاني ميگرفتيد و از هرم خارج مي شديد و اگر ميخواستيد بايد دوباره به بايد به پائين هرم ميرفتيد و دوباره كار را شروع مي كرديد.(اينم 2)

حالا تفاوت اين دوتا با Gold Quest , Gold Mine:

اولا"اين كه شما كاغذ نميخريد بلكه طلا مي خريد
ثانيا"اگر شما هم نتونيد كار كنيد ضرر نميكنيد زيرا اقلا" محصول با ارزشي ميخريد
و محصولتان به دستتون ميرسد و نه يك تكه كاغذ كه اگر كار نميكرديد ضرر مي كرديد
ثالثا" شما از سيستم خارج نمي شويد و هميشه به همان اندازه كه زير مجموعه شما داره رشد ميكنه شما داريد پورسانتهاي خود را ميگيريد اما در پنتاگونا چي يه پول كلوني مي گرفتيد و خارج مي شديد
رابعا" در پنتاگونا شما زير مجموعه خودتان را نمي شناسيد كه ايا كار مي كنه و يا نه!چون اگر كار نمي كرد به ضرر شمابود بلكه اينجا براي شما يه HOME PAGE شخصي براتون باز ميكنه كه مي بينيد زير مجموعه شما كيه و كي معرفي كرده و كار ميكنه يا نه و ...
واگر كار نكنه به معرفش اطلاع ميدهيد تا مشكلشو برطرف كنه ويا بهش كمك ميكرد ويه طرفشو رشد ميدي . در واقع كمكش ميكني تا زير مجموعه هاش رشد كنند.
خامسا" و ...
:cool: :happy:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فتوكپي جان:
سيستم ماتريسي به صورت يه هرم بود.
مثلا" در پنتاگونا (كه اول اين شركت اين سيستم را راه انداخت و در واقع رئيس شركتهائي بود كه بعد از ان رواج پيداكردند.) به اين صورت بود كه شخصي كه مي خواست وارد اين شركت شود بايد يك ايكارت خريداري مي كرد
اما در اون زمان ايكارتهاكاغذي بودند و شخصي كه مي خواست وارد اين شركت شود بايد ايكارت كاغذي ميخريد.
تفاوت اين شركت با شركتهاي Gold MINE , Gold Quest:
در اين شركت شمايه كاغذ از دوست خود مي خريديد و وارد شركت مي شديد خوب خود شما حساب كنيد كه افراد مي تونستند از اين كاغذها كپي رنگي بگيريد
و بيشتر بفروشند وتقلب بازي دوباره شروع مي شه(اين 1)
بعد از ورود شما به اين سيستم شما به پائين هرم ميرفتيد و بعد بايد به ديگران همين ايكارتهاي كاغذي رو مي فروختيد و يا زير مجموعه شما اين كارو مي كردند
وتا زماني كه شما به راس اين هرم نمي رسيديد هيچ پورسانتي دريافت نمي كرديد و هنگامي كه به راس هرم ميرسيديد يه پول كلاني ميگرفتيد و از هرم خارج مي شديد و اگر ميخواستيد بايد دوباره به بايد به پائين هرم ميرفتيد و دوباره كار را شروع مي كرديد.(اينم 2)

حالا تفاوت اين دوتا با Gold Quest , Gold Mine:

اولا"اين كه شما كاغذ نميخريد بلكه طلا مي خريد
ثانيا"اگر شما هم نتونيد كار كنيد ضرر نميكنيد زيرا اقلا" محصول با ارزشي ميخريد
و محصولتان به دستتون ميرسد و نه يك تكه كاغذ كه اگر كار نميكرديد ضرر مي كرديد
ثالثا" شما از سيستم خارج نمي شويد و هميشه به همان اندازه كه زير مجموعه شما داره رشد ميكنه شما داريد پورسانتهاي خود را ميگيريد اما در پنتاگونا چي يه پول كلوني مي گرفتيد و خارج مي شديد
رابعا" در پنتاگونا شما زير مجموعه خودتان را نمي شناسيد كه ايا كار مي كنه و يا نه!چون اگر كار نمي كرد به ضرر شمابود بلكه اينجا براي شما يه HOME PAGE شخصي براتون باز ميكنه كه مي بينيد زير مجموعه شما كيه و كي معرفي كرده و كار ميكنه يا نه و ...
واگر كار نكنه به معرفش اطلاع ميدهيد تا مشكلشو برطرف كنه ويا بهش كمك ميكرد ويه طرفشو رشد ميدي . در واقع كمكش ميكني تا زير مجموعه هاش رشد كنند.
خامسا" و ...
:cool: :happy:
ممنون ولی سوالات من هنوز مونده:
- شما محصول بدستتون رسیده ؟ چند وقت بعد از ثبت نام رسیده ؟ و چه محصولی هست
- شما تا حالا پول گرفتی ؟ چقدر ؟
ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fotocopy :
ممنون
ببين فتوكپي جان:
محصول شما قستي هستش و بقيه پول شما بوسيله زير مجموعه هاتون داده مي شه
ببين هر 3و3 كه متعادل مي كنه بهش مي گن يك STEP .حالا فرض كن كه تو پلان 60 دلاري
عضو شدي خوب اولين استپ كه برسه مبلغ 30 دلار پورسانت مي گيري حالا همينجور كه استپ هات
كه ميرسه تو پورسانت تو مي گيري اما شركت در استپ 5ام 10ام 15ام و... به جاي اينكه بهت پول بده از قست سكت كم مي كنه تا قست سكه ات تموم بشه بعد برات مي فرسته

محصولات گردنبند و سكه هاي سو ر فلكي هستش كه همشون از طلاست

ويژگي هاي محصولات:
24 عيار هستش(كه تو ايران حداكثر 21 عيار)
قيمت همه ي سكه هاش 500 دلار هست
حالت كلكسيونري دارند و بعد از مدتي قيمت افزوده پيدا مي كنند
محل فروش اين سكه ها تو گالري هاست نه طلافروشي چون فقط طلا فروشي ها
پول طلا شو ميدن
و...

من تا حالا پول نگرفتم(چون يك هفته هستش كه وارد شدم اما اطلاعاتم خيلي
زياده چون قبلا" تو GOLD QUEST عضو شده ام و در اين مورد خيلي تحقيق كردم) اما روزبه جان چرا !
بايد از روزبه جان بپرسي چون اون دو ماهه وارد شده و پورسانت گرفته

:) :happy:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اكثر سوالات دوستان : (اگر سوال ديگه اي هم بود ما در خدمتيم :) :D )

NETWORK MARKETINGيعني چه؟
هر محصولي پس توليد در كارخانه تا زماني كه به دست مصرف كننده برسد از واسطه هاي متعدد زيادي مانند عمده فروش و خرده فروش و... مي گذرد كه باعث مي شود درصد هنگفتي بر قيمت اوليه ان اجناس كشيده شود.بنابراين براي كالاهائي كه داراي كيفيت و مرغوبيت بالاست به صرفه نيست كه چنين درصد هنگفتي بر قيمت اوليه چنين اجناسي كشيده شود. بنابراين حذف واسطه ها و رساندن مستقيم محصولات از توليد كننده به مصرف كننده
NETWORK MARKETING نام دارد.

ايا هر كسي با هر مدركي مي تواند عضو شود؟
بله. در اين كار از سيكل گرفته تا دكترا كه عضو اين شركت هستند.در واقع شركت به مدرك اشخاص كاري ندارد و اين امكان را به همه اشخاص داده است تا بتوانند به شركتشان بپيوندند.

شركت از چه سالي كار خود را شروع كرده است؟
از سال 2000 ميلادي كار خود را شروع كرده است.

خريدن اين سكه ها چه سودي براي ما دارد ما كه با همان قيمت اصلي كه خريديم بايد بفروشيم؟
اشتباه اكثر دوستان در هميجاست. اولا هدف اكثر دوستان براي ورود به اين سيستم دريافت پورسانت مي باشد يعني شما انقدر پور سانت مي گيريد كه ديگر اصلا به سكه فكر نمي كنيد وثانيا اين سكه ها خاصيت كلكسيونري دارند و محل فروش اين سكه ها در گالري هاست و نه در طلا فروشي! پس قيمت انها روز به روز افزايش مي يابد(البته اكثر دوستان اين سكه ها را به عنوان يادگاري پيش خود نگه مي دارند و نمي فروشند).

چرا شركت از Flash Out استفاده مي كند؟
به اين دليل كه شركت با پورسانتهاي زياد ورشكست نشود. در واقع اين يك سوپاپ اطميناني براي شركت.

شركت پول اين پورسانت ها را از كجا مي اورد؟
همانطور كه مي دانيد شركت ها براي تبليغ از تبليغات تلويزيوني و روزنامه ها و بيلبردهاي تبليغاتي كه در اتوبان ها و... اما در واقع شركت به جاي اينكه براي تبليغات از چنين چيزهائي بهره بگيرد از عضوهاي خود بهره مي گيرد. شركت به جاي خرج چنين تبليغاتي از عضو خود مي خواهد كه براي انها مشتري پيدا كند و پول تبليغات را به انها مي دهد. پس مي بينيد كه پول پورسانتها همان پولي است كه به جاي اينكه به تبليغات بدند به عضوهاي خود مي دهند.

ايا شركت ورشكست نمي شود؟
با پيشرفتي كه شركت مي كند احتمال ان 0% است.يعني اگر شما الان وارد نشويد ممكن است فردا دوست شما اين شركت را به شما معرفي كند.پس مي بينيد كه عضوهاي اين شركت روز به روز دارند افزايش مي يابند

چه مدت فرصت داريم تا سكه را ازاد سازيم؟(از حالت قستي)
شما تا 10 سال فرصت داريمد تا سكه را ازاد كنيد.

ايا بعد از وارد شدن ما هميشه عضو گلد ماين هستيم؟
بله شما تا اخر عمرتان عضو گلدماين هستيدوهمينجور زير مجموعه شما رشد پيدا ميكند و شما پورسانت هاي خود را مي گيريد.شما ممكن است 1سال كار كنيد و بعد ديگر وقت نداريد كه كار كنيد و عضو معرفي كنيد اما زير مجموعه شما دارند عضو معرفي ميكنند و شما به راحتي داريد پورسانت هاي خود را دريافت مي كنيد

چرا شركت ميگويد 3 و 3 و يا 2 و 2 و يا1 و 1 متعادل و نميگويد مثلا 50 نفر سمت چپ و 0 نفر سمت راست بعد بهتون پورسانت مي دهيم؟

به اين دليل كه دليل نمي شود هر كسي زودتر عضو شود پورسانت بيشتري مي گيرد و هر كسي ديرتر وارد مي شود كمتر پورسانت مي گيرد بلكه هر كسي بيشتر تلاش كند بيشتر پورسانت مي گيرد . يعني ممكن است زير مجموعه از بالاسري بيشتر و زودتر پورسانت بگيرد.
اما با اين حال اگر كسي دير تر وارد شود ممكن است ان تعداد زيرمجموعه اي را كه بالا سري در زير , زير مجموعه خود قرار مي دهد را از دست بدهد . پس نتيجه مي گيريم كه زودتر وارد سدن بهتر از ديرتر واردشدن است

چگونه مي توانيم پورسانت هاي خود را به پول تبديل كرد؟
شما دو راه براي دريافت پورسانت داريد:
1.دريافت چك:
كه بايد صبر كنيد تا مجموع پورسانت هاي شما 250 دلار شده و سپس در خواست كنيد

2.دريافت e-card:
بهترين راه و راحتترين راه دريافت ايكارت مي باشد كه ما و دوستان ديگر با كمال ميل ايكارت ها را از شما مي خريم چون ما و ديگر دوستان هميشه ايكارت كم داريم بنابراين ما و دوستان به حساب شركت پول واريز مي كنيم تا به ما ايكارت بدهند تا بتوانيم ديگر دوستان را نيز عضو كنيم دوباره تكرار ميكنم كه اصلا فكر پول كردن ايكارت ها نباشيد چون ما و ديگر دوستان با كمال ميل ان را از شما مي خريم.

ايا مهم است كه بايد كجا زندگي مي كنيم ؟
اصلا مهم نيست كه اهل كجا هستيد و همه ي اشخاص در كشورهاي مختلف مي توانند عضو اين شركت شوند.

ايا اين شركت داراي CD هاي اموزشي و كاتالوگ مي باشد؟
اين شركت فقط داراي يك سي دي اموزشي مي باشد كه به شما اموزش مي دهد كه چگونه ثبت نام كنيد. كه اين سي دي براي دوستاني كه مي خواهند ثبت نام كنند فرستاده مي شود.
در واقع همانطور كه مي بينيد اين كار به تخصصي احتياج ندارد و خيلي راحت مي توان كار كرد.

چگونه مي توان عضو شد؟
براي اينكه عضو بشيد باي بريد زير يكي از اين اشخاصي كه عضو هستندو زير مجموعه انها قرار بگيريد و از انها
بخواهيد كه بهتون ايكارت بدند تا بتوانيد ثبت نام كنيد(البته مقدار ايكارت بستگي به پلاني داره
كه مي خواهيد واردشويد)

موفق باشيد! :happy: :cool: :D :)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از fotocopy :
ممنون
امين جان من الان حدود 2 ماه هست كه عضو شدم. :)
هفته اي هم حدود 160 تا 200 هزار تومن ميگيرم( يعني پورسانت ها به صورت e-cart مياد و بالا سري هاي من با كمال ميل اين e-cart ها رو ميخرن و پولش رو به ريال ميريزن به حسابم)
سكه من هنوز آزاد نشده ولي بعضي از دوستان كه عضو سابق بودن سكه هاشون رسيده و الان دارن

بالا