• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره GoldMine

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
این سیستمی است که کمپانی برای جلوگیری از پرداخت بیش از حد در نظر گرفته است. این نوعی کنترل است در ازای مراحل بی پایانی که یک مشتری می تواند از کسب در آمد نماید. این نوعی معامله است که در آن کمپانی بجای این که محدودیتی در کسب درآمد مراحل برای مشتریان GMI طریق طرح کمیسیون جایزه مرحله از خود قرار دهد این روش معقول را برای مشتریان انتخاب نموده است.

ما هیچ محدودیتی در پیش روی مراحل قائل نیستیم و در عوض برای سطح درآمد روزانه یک مرکز تجارت محدودیتی را از لحاظ سقفی قایل شده ایم.

مثال:
در طرح 1/1 ما سقف در آمد را به 15 چپ / 15 راست یا 3000 دلار در آمد روزانه حساب می کنیم. بنابراین هر روزی که سطح درآمد یک حساب تجارت به 3000 دلار برسد آن حساب فلاش اوت شده و هیچ کمیسیونی بابت فروش های جدید آن روز تعلق نمی گیرد.

حساب تجارت در این حالت روز بعد در هر دوطرف چپ و راست از صفر آغاز می گردد و فروش های جدید روز بعد به عنوان کمیسینون جدید برای آن حساب تجارت تلقی می گردد.

توجه داشته باشید که کمیسیون پاداش مستقیم شامل فلاش اوت نمی گردد به عبارت دیگر هیچ محدودیتی در کسب این کمیسیون وجود ندارد.
:)

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
گفتيد اگر كسي سئوالي داره بپرسه.خب اول دوتا نكته كه شايد بي اهميت به نظر بياد رو ميگم بعد سئوال اصليمو ميپرسم.
اول:
به نقل از moonomid :
1.جمع آوري طلا:

ماميخواهيم افراد طلا را كه بنظر گرانبها ترين هديه پروردگار است ،جمع آوري كنند به اين معني

كه هركس خودش يك كلكسيونر از سكه هاي ما شود .

:) :happy: :D :lol:
تا حالا فكر ميكردم بدون آب همه جا جهنمه يا سلامتي بهترين هديه خداست يا چه ميدونم پدر و مادر و بچه ها عزيزترينند.اولين باره كه از يه نفر مي شنوم طلا گرانبهاترين هديه خداست.من خودم يه آدم مادي هستم ولي برادر جلوي تو كم اوردم!بگذريم.بي خيال.... :happy: :happy: :happy:
دوم:
به نقل از moonomid :
اما دراينترنت هم پليس اينترنتي هم وجود داره و كارش اينه كه اين سايت هائي كه فروش انلاين دارند را SECURITY
(امن) اعلام ميكنه و امن اعلام كردن يعني اينكه غير ممكن است كه اين شركت كلاه برداري باشد و محصولي كه شما خريداري مي كنيد 100% به دستتان مي رسد. اسم اين شركت هم VERISIGN هستش

براي اطلاعات بيشتر يك search تو google بكنيد بد نيست.
البته خود شركت سايت داره ولي تو ايران ممكنه سايت شو بسته باشند(كه البته به ايننترنتتون بستگي داره ماله من كه بسته نيست ). :eek: :D
خود اين شركتو كدوم مرجع يا سازماني Secure "امن" (ونه Security) اعلام ميكنه؟و اساسا چرا بايد اين احتمال بره كه همچين شركتي كه فقط به قول شما امنيت سايتها رده بندي ميكنه سايتش توي ايران فيلتر بشه؟
اما خوب با تمام اين تفاسير من از وقتي عضو اين فروم شدم نميدونم چرا يهو درجه اعتمادم به آدماي اينجا بالا رفته و وقتي روزبه خان ميگه كه هفته اي اونقدر گيرش مياد حرفش رو قبول ميكنم.
من ميخوام بدونم يه آدمي مثل من كه نه وقت زيادي داره و نه موقعيت مناسب و اصلا در كل آدم خوش سر و زبون و مشتري جذب كني نيستش بخواد مثلا 60 دلار بذاره وسط ولي حداكثر سه چها نفرو پيدا كنه( كه اونام احتمالا چندان فعال نيستن) و نتونه هر روز چند تا زير مجموعه جمع كنه بايد چيكار كنه؟ شما راهي سراغ داريد؟ :) :) :)
(ميبخشيد كه يكي به نعل زدم و يكي به ميخ ولي خوب سئوال اصليم همون آخريه بود.ممنونم)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از merulaalba :
گفتيد اگر كسي سئوالي داره بپرسه.خب اول دوتا نكته كه شايد بي اهميت به نظر بياد رو ميگم بعد سئوال اصليمو ميپرسم.
اول:

تا حالا فكر ميكردم بدون آب همه جا جهنمه يا سلامتي بهترين هديه خداست يا چه ميدونم پدر و مادر و بچه ها عزيزترينند.اولين باره كه از يه نفر مي شنوم طلا گرانبهاترين هديه خداست.من خودم يه آدم مادي هستم ولي برادر جلوي تو كم اوردم!بگذريم.بي خيال.... :happy: :happy: :happy:
دوم:

خود اين شركتو كدوم مرجع يا سازماني Secure "امن" (ونه Security) اعلام ميكنه؟و اساسا چرا بايد اين احتمال بره كه همچين شركتي كه فقط به قول شما امنيت سايتها رده بندي ميكنه سايتش توي ايران فيلتر بشه؟
اما خوب با تمام اين تفاسير من از وقتي عضو اين فروم شدم نميدونم چرا يهو درجه اعتمادم به آدماي اينجا بالا رفته و وقتي روزبه خان ميگه كه هفته اي اونقدر گيرش مياد حرفش رو قبول ميكنم.
من ميخوام بدونم يه آدمي مثل من كه نه وقت زيادي داره و نه موقعيت مناسب و اصلا در كل آدم خوش سر و زبون و مشتري جذب كني نيستش بخواد مثلا 60 دلار بذاره وسط ولي حداكثر سه چها نفرو پيدا كنه( كه اونام احتمالا چندان فعال نيستن) و نتونه هر روز چند تا زير مجموعه جمع كنه بايد چيكار كنه؟ شما راهي سراغ داريد؟ :) :) :)
(ميبخشيد كه يكي به نعل زدم و يكي به ميخ ولي خوب سئوال اصليم همون آخريه بود.ممنونم)

verisign پليس اينترنتي مي باشد كه زير نظر اينترپل كار ميكنه و كليه Transaction هاي پولي ومالي GOLD MINE
رو امن و بيمه اعلام كرده.به اين معني كه اگر شما خريدي مي كنيد اين خريد حتما" انجام ميشه و محصول خريداري
شده حتما" به دستتون ميرسه و اگر قرار سودي بگيري اين سود حتما" به دست شما ميرسه و اگر اختلافي
در حسابرسي شما و شركت به وجود بياد با زدن يك ايميل به verisign به راحتي و به طور مجاني براي شما
پيگيري ميكند و مشكل شما رو برطرف ميكند

من كه نگفتم شما تمام وقتو براي اينكار بزار
مثلا" يه زماني كه بيكار هستي و حوصله ي كار كردن نداري اينكارو انجام بده در واقع در اينكار خود شما مدير خودتان هستيد و نه كس ديگري كه ساعت و چه جوري كار كردن براي خودتان را خودتان تعيين ميكنيد
بعدش من حداقل در امد را براي اين گذاشتم كه ببينيد كه اگر شما فقط دو نفر معرفي كنيد به چنين سودي ميرسيد

حالا مثلا" فرض كن كه اينجوري پيش نره و هر دو نفر شما دوماه يكبار دو نفر معرفي كنند در اينصورت براي سودتان
در ان جدول را دو ماهه حساب كنيد كه ميبينيد بازم پول كمي نيست

مطمئن باشيد هر بالاسري حداقل يك نفر رو در زير زير مجموعه خود قرار ميده
كه هيچ منتي بر گردن ان نفر زير خود نيست بلكه براي اينكه زير مجموعه اش رشد كند مجبور است كه
افرادي در زير مجموعه هاي خود قرار دهد كه هم كمكي به خود كرده و هم به زير مجموعه خود
پس مي بينيد كه اينكار كمك به هم است و نه تك خواري :happy:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شركتGMI معتقد است شما در يكي از طرحهاي ديگرش مي توانيد سهيم و شريك باشيد. شركت علاوه بر پرداخت كميسيون هر استپ يا قدم و پرداخت كميسيون معرف در هر 4 روش و پرداخت امتياز مرحلة حركت (GMS ) در سه روش مربوطه ، يك امتياز ديگر نيز براي مشتريانش در نظر گرفته و آن امتياز سفر به كشورهاي مختلف است . شركت براي به حركت درآوردن شما و بالا بردن انگيزه شما و همچنين دريافت درآمد و پتانسيل بيشتر اين طرح را در هر 4 روش براي شما در نظر گرفته. شما مي توانيد اين امتياز را رايگان نصيب خود كنيد به شرط اينكه مشمول امتيازاتي كه شركت دراين راستا مقرر كرده بشويد .ما در زير به چگونگي به دست آوردن اين امتيازات مي پردازيم.

شما در حين فعاليت خود و زير گروه هاي خود چنانچه سكه هايي را بطور خودكار آزاد كنید ، شركت در قبال هر جفت سكه اي كه در دو بالتان بصورت بالانس آزاد مي شود ،100 GTVs امتياز مي دهد . مجموع اين امتيازات سفر را براي شما محيا مي كند . جدول زير امتيازاتي را كه براي رفتن به كشورهاي مختلف بايد بدست آوريد مشخص مي كند.

trip-insentif.jpg

خاورميانه
1000GTVs

خاوردور
1500GTVs

آفريقا
2000GTVs

اروپا-آمريکا واستراليا
2500GTVs

Picture1.jpg

Picture2.jpg

Picture3.jpg

Picture4.jpg

هر شخص واجد شرايط تا 3 ماه فرصت دارد تا برنامه اش را تنظيم و ترتيب دهد و به سفر برود.

مشتريان با يك نام تجاري ( GA ) اجازه دارند فقط يك بار به سفر بروند و يك مقصد را انتخاب نمايند.

مشتري هزينه سفر خود را نمي تواند به شخص ديگر انتقال دهد.

پول سفر شما به حساب شما واريز نمي شود.

مشترياني كه انتخاب سفرشان بيشتر از امتيازشان باشد بايد الباقي پول را به شركت واريز كنند تا بتوانند به سفر انتخابي خود بروند.

مثلاً اگر امتياز فردي 1000 GTVs باشد ولي بخواهد به آفريقا برود بايد الباقي پول را واريز كند تا بتواند بجاي خاور ميانه به آفريقا برود.

اما براي افرادي كه امتيازشان كمتر از 1000 GTVs باشد انجام اين كار غير ممكن است.

شركت در طول سفر هيچ تعهدي نسبت به فعاليتهاي غير قانوني مشتريانش ندارد و هر حادثه اي كه در طول سفر براي يك مسافر رخ دهد شركت هيچ تعهدي ندارد (يعني بيمه ندارد )

سفر شامل بليط رفت و برگشت و مدت آن 3 تا 5 روز در هتل خواهد بود.

ارزش اين شراكت در ويزاي امنيتي است و مسئوليتي كه در مقابل همراهان و شركت كنندگان به عهده مي گيرد. اين طرح مسافرت مطابق دلخواه خودتان و شرايط ويزاي كشور شما مي تواند تغيير كند و به زمان دلخواه موجود برگردد. شركت هيچ مسئوليتي در ارتباط با رد شدن ويزاي شما از سفارتخانه كشور ميزبان ندارد .
:happy: :D :)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
merulaalba جان سلام و خسته نباشید. :)

لازم دونستم اینجا توضیحاتی در باره پرزنت این سیستم بدم.

همون طور که می دونید اصلی ترین چیزی که تو این کار از دست میدید وقت شماست که گرانبها ترین چیز تو دنیاست!

من از زمانی که فعالیتم رو تو گلد ماین شروع کردم خیلی سرم شلوغ بود و اصلا وقت این رو نداشتم که به دنبال جمع کردن زیر شاخه باشم! ولی بعد از مدتی به زحمت تونستم وقت آزاد پیدا کنم و یه کم سرو سامون بدم وضعیت جایگاهم رو.

که با تلاش خودم و کمک افراد بالاسریم زیر شاخه هام رشد خوبی پیدا کرد و هر روز داره سریع تر از گذشته به رشد خودش ادامه میده. :cool:

تمام کسانی که , چه به طور مستقیم و چه به طور غیر مستقیم ورودی های من باشن تمام سعی و تلاشم رو میکنم که از لحاظ رشد زیر شاخه هاشون ساپورتشون کنم که تا الان هم تمام افرادی که زیر جایگاه من هستن از عضویت خودشون و از نحوه ساپورت من به شدت راضی هستند و پورسانتاشون رو دارن دریافت میکنن.

تازه این کار من باعث شده اونا تشویق بشن و خودشون هم شروع به فعالیت کنند و با چشم باز تر به سیستم نگاه کنند. :)

کل داستان عضویت و نحوه کار کردنمو تو گلد ماین توضیح دادم چون باید تو کار صداقت داشت. :blush:

همون طور که بالاسری های من , تو رشد زیر شاخه هام کمکم کردند منم به زیر شاخه هام کمک میکنم.

باز هم اگه سوالی بود بپرسید!!!!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سیاست ها و آئین نامه وضع شده ذیل شامل توافق نامه گروه های مرتبط با تجارت با این شرکت می باشند

واین وظیفه مشتریان GMI می باشد که از این سیاست و آئین نامه اطلاع داشته باشند و آنها را بدانند. این

سیاست و آئین نامه ها به همراه برنامه پاداش مشتری GMI تعیین کننده انجام معاملات توسط مشتریان و

افرادیکه ایشان معرفی می کنند می باشد.GMI حق اینکه هر یک از این سیاست ها و ... آئین نامه ها را

به صلاحدید خود تغییر دهد را دارد.

١ .شرايط مشتری شدن :

الف – هر شخصی که دارای سن قانونی مورد نظر در کشور خود باشد (معمولاٌ سن ١٨سال به بالا)می تواند مشتری GMI شود .

ب – مطابق با شرایط معرفی افراد در GMI ، کمیسیونها وپاداشها شامل حال شما می شود.

ج – تمام مشتریان مسئول پرداختن مالیات وتعرفه های موجود د رکشور خود می باشند.

۲ .مسئوليتهای مشتريان :

الف – تمامی مشتریان GMI بایستی در معرفی محصولات وبرنامه مشتریان، صداقت واصول اخلاقی را مدنظر داشته باشند .

ب – تضمین درآمد ممنوع می باشد. مشتریان نباید به معرفی غلط یا گمراه کننده نسبت به پتانسیل درآمد

GMI در طرح معرفی مشتریان اقدام نمایند، اینگونه ادعاها باعث می شود که مشتریان در صورتی که نتوانند به

اهدافی که به آنها معرفی شده برسند و انتظاراتشان در طی مدتی که به ایشان معرفی گردیده برآورده نشود

انگیزه خود را در انجام فعالیت ازدست بدهند. درآمد واقعی بالقوه به حد کافی درسایت GMI نشان داده شده و

لزوم ادعاهای فریبنده وغیرواقعی دراین خصوص رابرطرف می نماید.

ج – هیچ گونه محدودیت مکانی واقلیمی در طرح معرفی مشتریان جهت پیوستن به GMI بعنوان مشتری وجود ندارد.

د – تصمیم گیری جهت خرید از GMI مسئولیت شخص مشتری می باشد و GMI این تصمیم را نشات گرفته از یک عقل سلیم و مستقل می داند.

ه – مشتریان از طریق پرداختن کامل بهای محصولات GMI نیز می توانند سفارش خرید خود را انجام دهند.

و – GMI بدنبال یک تجارت اخلاقی وپراعتبار است و انتظار دارد کلیه مشتریانش نیز به همین طریق عمل نمایند.

GMI معتقد است هیچ چیزی بالاتر از صداقت و دوستی نمی باشد این حلقه راهگشای کارمندان GMI در انجام

فعالیتهای روزمره شان می باشد و نیز راهنمای مشتریان با مشتریان دیگر .

ز-هر شکایتی از مشتریان دلگیر بایستی به مدیریت GMI منعکس گردد و شرکت پس از تحقیق و بررسی موضوع ، تصمیم گیرنده قطعی و نهائی خواهد بود.

:happy: :cool:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
موفقيت شما در اين تجارت به سه اصل مهم وابسته است :

1 : كامل كردن اطلاعات خود از اين شركت .

2 : جذب مشتري و انتقال تجربه و اطلاعات خود به وي

3: دريافت كميسيون .

چگونگي فعاليت اين مراحل :

- شما بايد 18 سال سن داشته باشيد.

- يك معرف داشته باشيد كه شركت آنرا بشناسد.

- يكي از محصولات شركت را خريداري نماييد .

در اين روش مشتريان براي خريد هركدام از سكه ها ابتدا بايد يكي از مبالغ پيش قسط را به شركت پرداخت كرده و

الباقي آ نرا درحين فعاليت خود از طريق كوپن دريافتي طلا، به شركت پرداخت نمايند تا سكه آنها ارسال شود .

شركت چها رحالت براي پرداخت پيش قسط اين نوع خريد دارد:

1: پرداخت 220 دلاري ( 1/1 )

2: پرداخت 110 دلاري (2 / 2 )

3: پرداخت 60 دلاري ( A 3/3)

4: پرداخت 30 دلاري ( B 3/3 )

GMI چهار نوع روش( Plan ) در اختيار شما قرار داده بنظر شما كدام مناسب شما است؟آيا اين به وضعيت مالي شما بستگي دارد؟

البته كه نه. هر Plan را كه شما انتخاب كنيد GMI يك آزادي مالي براي شما ايجاد مي‌كند.اين بهترين فرصت براي

رسيدن به يك درآمد و استقلال مالي است. البته مرحلة 1/ 1در سريع‌ترين زمان شما را به اين هدف مي‌رساند. قابل

ذكر است كه شما قادر خواهيد بودكه به غير از روشي كه پرداخت كرده ايد افراد ديگر را به سه روش ديگرنيز درزير

گروه خود ثبت نام نماييد و كارمزد آن را هر كدام به روش خود كه در زير به آن اشاره شده دريافت نماييد .

شما در موقع پرداخت پول به شركت حتما نياز به معرف خود يا شخصي كه عضوبوده و معادل پرداخت شما ، دلار به

حساب شركتي خود داشته باشد داريد تا پرداخت را براي شما انجام دهد .

در هنگام عضو شدن در ابتدا شما بايد براي خود يك نام تجاري بسازيد چون ديگر شركت شما را با اين نام خواهد

شناخت ونيز يك رمز عبورساخته و سپس مشخصات كامل خود را وارد ميكنيد و در انتها يك سؤال و جواب امنيتي

ساخته . بعد از اتمام مراحل فوق ،پرداخت بايد توسط معرف شما و يا شخصي كه دلار در بانك خود دارد، انجام شود.

بعد از پرداخت ، شركت براي شما يك مركز درآمد با همان نام تجاري و رمز عبور و سؤال و جواب امنيتي ايجاد

ميكند .تمام اين مراحل از طريق اينترنت و در هنگام عضويت شما در شركت انجام ميگيرد كه شما ميتوانيد رسيد پول

خود را از شركت توسط معرف خود دريافت كنيد تا از عضويت خود در اين شركت مطمئن شويد . با دريافت نام تجاري و

رمز عبوراز معرف خود از ثبت نام كننده شما ديگر عضو شركت هستيد و از همان لحظه ميتوانيد كار را آغاز كنيد

نوع بازاريابي اين شركت از طريق اينترنت ونحوة جذب آن به روش باينري ميباشد. روش باينري يعني هرنفر به دو نفر

ديگر تبديل شود.

يعني شما ابتدا بعد از بررسيهاي لازم وپرداخت يكي از چهار روش فوق، وارد اين تجارت شده و با كامل كردن اطلاعات

خود از مقررات و قوانين اين شركت و انتقال دادن اين اطلاعات به حداقل دو نفر از دوستان و آشنايان و جذب آنان به اين

تجارت كار خود را آغاز كرده . سپس افراد جذب شده توسط شما با انتقال دادن اطلاعات كامل و درست به ديگران ، كار

شما را تكرار كرده و به همين نحو مجموعة شما پيش خواهد رفت . زمانيكه شما دونفر را به سيستم جذب ميكنيد، در

هنگام ثبت نام شما بايد يكي را در راست و ديگري را در چپ خود قرار دهيد.مثل شكل زيرسمت چپ

1be2.jpg

در اين شكل شما دو نفر را در چپ و راست خود قرار داده ايد. حال اين دو نفر با تكراركار شما يعني حد اقل جذب دو

نفر به اين سيستم و همينطور ادامة آن توسط ديگران شما داراي يك گروه در سمت راست و يك گروه در سمت چپ

خود خواهيد شد . البته چنانچه دو نفري را كه شما جذب كده ايد بعلت عدم توانايي نتوانند اشخاصي را به سيستم

معرفي نمايند ، شما براي رشد آن قسمت قادر هستيد كه فرد ديگري را به زيرگروه او وارد كنيد تا به رشد آن قسمت

كمك كرده باشيد

در شكل زير چنانچه فرد A و B هر كدام اقدام به جذب دو نفر نمايند در نهايت شما داراي شش نفر در مجموعة خود

خواهيد شد .سه نفر راست و سه نفر در چپ.

1be6.jpg

1be6No2.jpg

همانطور كه در دو شكل بالا مي بينيد منظم قرار دادن افراد در زير شاخه هاي شما مهم نيست بلكه تعدادافراد سمت

راست و چپ شما مهم است. همانطور كه مي بينيد شما در هر دو روش تعداد 3 نفر در راست و 3 نفر در چپ خود

داريد ولي با مقايسة دو شكل بالا نحوة قرار گرفتن افراد متفاوت است .

شما براي سرعت بخشيدن به رشد زير مجموعه هاي تان قادر هستيد كه افرادي را زير مجموعة افراد آخر در هر دو

سمت خود قرار دهيد.

حالا در اشكال بالا چنانچه افراد C 'D ' E , F هر كدام دونفر يا تعدادي را وارد سيستم كنندو همچنين افراد جديد تعداد

ديگر را وارد كنند ، شما خواهيد ديد كه چه مجموعه اي را در بر خواهد گرفت همانند شکل زیر:

1be1000.jpg

حال ببينيد كه در نمودار با لا شما و زير مجموعه هاي شما جه مجموعه أي را كسب كرده ايد البته شايد در ابتدا با يك

روند كندي مواجه باشيدولي همانطور كه مي بينيد هر چه مجموعة شما بزرگتر شوددر مدت زمان كمتري افراد زيادي

را جذب خواهيدكرد.البته رشد شمادر هر دو طرف بايستي حدالامكان بصورت بالانس رشد كند .تمامي اين مراحل را

شما ميتوانيد ازروي مركز خود مشاهده كرده ونظارت روي آنها داشته باشيد.

حال كه شما با نحوه رشد و بازاريابي آشنا شديد ، مي‌رسيم به مهمترين قسمت،كه آن پرداخت كميسيون است. ما

مي خواهيم به شما نشان دهيم، چگونه مي‌توان يك درآمد آزاد در قبال اين كمسيون‌ها بدست آورد. GMI معتقد است

كه بيشترين كارمزد را در قبال معرفي ديگر مشتريان به مشتريانش مي‌دهد. ما شما را از مهمترين قسمت كه نحوة

پرداخت كارمزد از هر چهار روش است آشنا خواهيم كرد .

:cool: :happy:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1-برخلاف شرکت های GMI , MLM به رضایت و خوشبختی و رفاه مالی مشتریان خود اعتقاد دارد

به همین دلیل است که GMI این همه نرمش پذیری دارد طوریکه حتی شخصی که تجربیات کاری

قبلی ندارد می تواند به آسانی سیستم GMI را درک کند و با آن هماهنگ شود و میلیونها دلار

علاوه بر مالکیت سکه های طلای منحصر به فرد فراهم آورد.

2-GMI امتیاز انتقال وجوه را به مشتریان خود ارايه می کند.

3-سیستم پیام رسان برای ارسال پیام ها بین یک عضو و عضو دیگر به منظور حفظ تماس با زیر

شاخه ها و سر شاخه های خود فراهم شده است.

4-هنگامی که مشتری محصولی را به صورت اتوماتیک به دست می آورد ملزم نیست که دو باره

محصولی دیگر را بخرد و می تواند قبض های طلای خود را به مشتریان دیگر منتقل سازد.

5-حداقل در آمد روزانه 15 دلار و حداکثر 28125 دلار در روز می باشد که جدا از کمیسیون پاداش مستقیم شما می باشد.

6-کل 15 مرکز طلا آمادگی به حداکثر رساندن درآمد شما را دارد عاری از هرگونه مشکل.

7-فرصت های طلایی برای سفرهای رایگان دور دنیا از طریق قبض های مسافرتی گلد در دسترس است.

8-شما به طور همزمان می توانید هر چهار برنامه مورد بحث را در یک درخت اعمال نمایید.

9-تخفیف برای خرید E-Card طلا به صورت On Line

10-شما از طریق E-Mail می توانید به دوستانتان نیز پیغام داده و آنها را جذب GMI کنید.

:cool: :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي بهروز يه نگاهس به inbox بنداز -بعدش آبتين عزيز شرمنده كه نبودم يه سوال دارم كه تو private مي گم ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
آقاي بهروز يه نگاهس به inbox بنداز -بعدش آبتين عزيز شرمنده كه نبودم يه سوال دارم كه تو private مي گم ;)
بهروز منم؟ :cool:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
شرمنده منظور روزبه بود اشتباه لپي بود :lol: حالام كه جوابشو ندادي ;)
آقا نديدم ديروز! الان جواب ميدم :)

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان تو این قسمت تا حالا چیزی ننوشته بودم
من یه نت ورک کار هستم اونم از نوع خیلی حرفه ای
خوب می تونم بگم تمام وقتم تو این کاره و سخت اهل مطالعه
اما یه نکته بگم
دوستان نت ورک یک روش برای فروشِ درسته؟
پس کمپانی فروشنده نباید برای فروش محصولش شرط بزاره !
یعنی اون کمپانی کارش درسته که محصولشو بدون قید و شرط بفروشه ، و بعد اگه کسی می خواد با اون کمپانی کار کنه خوب سود هم می کنه.
من هر نت ورک خوبی باشه روش کار می کنم حتی چند نت ورک می شناسم که از ناف آمريکا شروع شده و داره کار می کنه ، حتی اساتید نت ورک دنیا رو هم می شناسم ، خوب چون این حرفه منه
برای من فرق نمی کنه که چه نت ورکی باشه الان با 3 شرکت دارم کار می کنم ، اما از نظر من گلد ماین محصولشو فقط به شرط بازاریابی می فروشه ، و همین طور الماس
آقا مگه این کمپانی طلافروش نیست ، من خیلی طلاهای گلد ماین رو دوست دارم و دوست دارم مالِ ماه دی رو بخرم اما می خوام نقد بخرم و هدیه بدم به خانومم حالا اگه خوشم اومد با کمپانی کار هم می کنم ! خوب اما گلد ماین محصولشو نقد نمی فروشه چرا؟
خوب اگه دوست داشتید به من جواب بدید . به هر حال من یه تیمِ خوب دارم که همشون نت ورک کارن و تشنه کار جدید و درآمد خوب
موفق باشید

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز

همونطور که شما فرموديد سايت گلد ماين فروش نقدي(به صورت مستقيم) نداره.

منظورم از"به صورت مستقيم" اين بود که وقتي شخصي تو سيستم عضو شد ميتونه همون لحظه مابقيه پول سکه رو از GoldBank اکونت خودش پرداخت کنه و سکه خودش رو آزاد کنه! حالا اگه دوست داشت ميتونه تو اين سيستم درآمد زا فعاليت کنه و يا سکه شو بگيره و ديگه فعاليت نکنه!(ولي من بعيد ميدونم کسي اين کار رو انجام بده) :happy:

در اين نوع سيستم ها چون مبلغ پورسانتي که شخص ميگيره(بستگي به فعاليتش داره) خيلي خيلي بيشتر از مبلغ سکه و ديگر جواهراته ديگه فکر نميکنم خريد قسطي براي کسي مشکل ايجاد کنه!

در سيستم گلد ماين چون مبلغ ورودي اوليه(مبلغ عضويت) نسبت به سيستم هاي مشابه خيلي پايين تره رشد زير شاخه ها سريع تره و زود تر به سقف درآمد ميرسيم.

در پايان هم عرض کنم ; کساني که واقعا درآمد هاي حاصله از اين جور سيستم ها واسشون مهم باشه ديگه قيمت اون سکه در برابر پورسانت هاي زيادي که ميگيرن واسشون کم ارزش ميشه! :)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از marketer_teams :
سلام دوستان تو این قسمت تا حالا چیزی ننوشته بودم
من یه نت ورک کار هستم اونم از نوع خیلی حرفه ای
خوب می تونم بگم تمام وقتم تو این کاره و سخت اهل مطالعه
اما یه نکته بگم
دوستان نت ورک یک روش برای فروشِ درسته؟
پس کمپانی فروشنده نباید برای فروش محصولش شرط بزاره !
یعنی اون کمپانی کارش درسته که محصولشو بدون قید و شرط بفروشه ، و بعد اگه کسی می خواد با اون کمپانی کار کنه خوب سود هم می کنه.
من هر نت ورک خوبی باشه روش کار می کنم حتی چند نت ورک می شناسم که از ناف آمريکا شروع شده و داره کار می کنه ، حتی اساتید نت ورک دنیا رو هم می شناسم ، خوب چون این حرفه منه
برای من فرق نمی کنه که چه نت ورکی باشه الان با 3 شرکت دارم کار می کنم ، اما از نظر من گلد ماین محصولشو فقط به شرط بازاریابی می فروشه ، و همین طور الماس
آقا مگه این کمپانی طلافروش نیست ، من خیلی طلاهای گلد ماین رو دوست دارم و دوست دارم مالِ ماه دی رو بخرم اما می خوام نقد بخرم و هدیه بدم به خانومم حالا اگه خوشم اومد با کمپانی کار هم می کنم ! خوب اما گلد ماین محصولشو نقد نمی فروشه چرا؟
خوب اگه دوست داشتید به من جواب بدید . به هر حال من یه تیمِ خوب دارم که همشون نت ورک کارن و تشنه کار جدید و درآمد خوب
موفق باشید

باسلام خدمت دوست عزيز:

به نظر من گلدماين سكه رو بصورت قسطي مي فروشه به اين دليل كه با اين كار هم فروش سكه
بالا ميره و هم اينكه براي زيرمجموعه هاي خود ارزش قائل ميشه و دوست داره كه زودتر
به پورسانت مورد نظر دست پيدا كنند وهمونطور كه خود شما فرموديد بازاريابي

اما حالا يك فرصت گيرم اومده نمي خوام از دست بدم. :D
شما فرموديد كه يك نتوركر حرفه اي هستيد :) :D
حالا من چند تا سوال دارم كه تاحالا به جواب نرسيدم:
1-چرا گلد كوئست(GOLD QUEST) اول شروع به فروش قسطي سكه كرد بعد شروع به فروش
نقدي نكرد؟مگر از طريق فروش قسطي مشتري بيشتري براي خود دست و پا نمي كرد؟

2-مگر گلدكوئست بازاريابي نبود؟وبا اين هدف شروع نكرد؟
بعد كه ديد فروشش خوب شده پلان رو عوض كرد و سكه ها رو نقدي كرد

خدا رو چه ديدي شايد گلدماين هم همين كارو كرد وبعدا"سكه ها رو نقدي كرد
اما به نظر من قسطي بهتره!

شما هم موفق باشيد!
:happy: :cool:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
منم فكر كنم گلد ماين درآينده اي نه چندان دور سكه هاش نقدي بشه

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
من از نظرات شما سپاسگذارم
من نگقتم قسطي فروشي اشكالي داره بلكه خيلي هم خوبه كه اين امكان وجود داره براي افرادي كه نمي تونن محصولشون رو نقدر بخرن
سوال اينجاست كه بايد امكان نقد فروشي هم وجود داشته باشه .
كه به گفته دوستمون مي شه بعد از اينكه پيش پرداخت. پرداخت شد بقيه پول رو از طريق حساب به سايت پرداخت كرد كه اگر اينطور باشه به نظر مشكلي وجود نداره .
من اين مسئله رو بررسي مي كنم و اگر اين امكان وجود داشته باشه حتما خريد مي كنم .

دوستان من تاكيد مي كنم كه فروش از كار جداست .
مردم پول مي دن كه چي بگيرن ! هميشه به اين فكر كنيد!
اگر براي پرداخت پول بگيم "فلان محصول رو مي گيرن كه مي تونن بخرن و 1 يا 2 ماه بعد دريافت كنن" و يا اگر ندارن مي تونن "قسطي بخرن و هر وقت و هر طوري تونستن پولشو بدن" مشكلي نيست

اما در كنارش مي تونن كار هم بكنن و پول هم در بيارن.

به هر حال متشكرم از راهنمايي تون و اميدوارم بتونم بعد از بررسي من هم وارد بشم
البته اين چهارمين نت وركي هست كه مي خوام وارد بشم .
درآمدم هم تاحالا خيلي خوب بوده از هر كدوم

موفق باشيد

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ما پيش استادمون جواب پس ميديم :)
ايشالا موفق باشيد در تمام مراحل كاري و زندگيتون :)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فعلا تا یه مدت Sticky اش میکنم

بالا