• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره GoldMine

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
خيلي ممنون.
اسم تجاري رو هم مثل اينكه ميشه عوض كرد ، البته شنيدم يه درصدي براي اين كار ميگيره ، ميخواستم بدونم اگه بخوام حساب يه نفر رو بخرم (براي اين كار شايد دوست داشته باشم كه اسم تجاري و اسم مادر رو عوض كنم) اون وقت چقدر بايد پول بدم تا بتونم اينا رو عوض كنم؟
بابا مگه مي خواي با اون اسم تجاري شركت بزني ؟؟؟؟؟؟ كه بخواي تغيير بدي !!!!!!!!!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
بابا مگه مي خواي با اون اسم تجاري شركت بزني ؟؟؟؟؟؟ كه بخواي تغيير بدي !!!!!!!!!

فرهاد جان ، من دارم اطلاعات جمع مي كنم و 2-3 تا از اين سيستمهاي شبكه اي رو با هم مقايسه مي كنم، راجع به اون قضيه كه با شما مفصل صحبت كردم و فعلا هيچ تصميمي ندارم.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi206 :
خيلي ممنون.
اسم تجاري رو هم مثل اينكه ميشه عوض كرد ، البته شنيدم يه درصدي براي اين كار ميگيره ، ميخواستم بدونم اگه بخوام حساب يه نفر رو بخرم (براي اين كار شايد دوست داشته باشم كه اسم تجاري و اسم مادر رو عوض كنم) اون وقت چقدر بايد پول بدم تا بتونم اينا رو عوض كنم؟
15 دلار ميگيره!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi206 :
فرهاد جان ، من دارم اطلاعات جمع مي كنم و 2-3 تا از اين سيستمهاي شبكه اي رو با هم مقايسه مي كنم، راجع به اون قضيه كه با شما مفصل صحبت كردم و فعلا هيچ تصميمي ندارم.
كار خوبي داري ميكني! هر چه قدر قبل از عضويت تو اين جور سيستم ها اطلاعات داشته باشي بعدا تو كارت موفق ميشي!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از roozbeh :
كار خوبي داري ميكني! هر چه قدر قبل از عضويت تو اين جور سيستم ها اطلاعات داشته باشي بعدا تو كارت موفق ميشي!
موافقم!

هم اينكه با اطمينان كامل وارد مي شي و هم در كارت موفق مي شي :happy: :) :rolleyes:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از afi1717 :
مجموعه كاتالوگ انگليسي21 صفحه اي گلد ماين به همراه جزوه راهنماي فارسي40 برگي و يك عدد سي دي آموزشي فارسي گلد ماين و يك عدد سي دي آموزشي nework marketting دوازده هزار تومان
درب منزل خود محصولات را دريافت كنيد .
www.goldmineint.biz
[email protected]
زکی هر کی عضو ما میشه اینارو مفتی میدیم
تازه اگه بخوایم بفروشیم هم 6 تومن میدیم نه 12 تومن

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا تاپيك رو از بحث اصليش خارج نكنيد!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزيز !!!!
كل كل نكنيد!!!! :eek:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
برای تبلیغ و فروش و کل کل از فروم بازارچه استفاده کنید.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اقا ادمینه منکه نگفتم پستهای منو پاک کن :(

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقايون تموم كنين يكي به من بگه گلد ماين طرح ده ساله است يا چهار ساله؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از dolar :
اقايون تموم كنين يكي به من بگه گلد ماين طرح ده ساله است يا چهار ساله؟
ميشه واضح تر منظورتون رو بيان كنيد؟؟ :)

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
ميشه واضح تر منظورتون رو بيان كنيد؟؟ :)
اخه مثلا گلد كوئيست سي ساله است و بعد از سي سال ديگه پورسانتي نمي گيري ، در گلد ماين هم حرف و حديثاي مختلفي هست يكي ميگه ده سال و يكي ميگه 4 سال فرصت داري تا سكتو آزاد كني و پورسانت دريافت كني ؟!!!!!!!!!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از dolar :
اخه مثلا گلد كوئيست سي ساله است و بعد از سي سال ديگه پورسانتي نمي گيري ، در گلد ماين هم حرف و حديثاي مختلفي هست يكي ميگه ده سال و يكي ميگه 4 سال فرصت داري تا سكتو آزاد كني و پورسانت دريافت كني ؟!!!!!!!!!
كوئست دات نت 30 سال نيست! تا هر وقت كه كار كني پورسانت ميگيري!

تو گلد ماين 10 سال وقت دارين كه سكتون رو آزاد كنيد و تا وقتي كه زير شاخه هاتون فعال باشه پورسانت ميگيرن( مادام العمر- در صورتي كه كار كنيد)

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
كوئست دات نت 30 سال نيست! تا هر وقت كه كار كني پورسانت ميگيري!

تو گلد ماين 10 سال وقت دارين كه سكتون رو آزاد كنيد و تا وقتي كه زير شاخه هاتون فعال باشه پورسانت ميگيرن( مادام العمر- در صورتي كه كار كنيد)
پس چرا تو سايت www.gmiiran.com نوشته طرح چهار ساله ؟ در ضمن با اينكه مي دونم نت ورك ماركتينگ تو ايران مشكل داره ولي آيا كسي از بزرگان علم اسلام نظري يا فتوايي يا استفتائي به نفع گلدماين داده اند ؟ ممنون مي شم جوابمو بدين . البته من الان تقريبا هزار تا زير مجموعه دارم .

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از dolar :
پس چرا تو سايت www.gmiiran.com نوشته طرح چهار ساله ؟ در ضمن با اينكه مي دونم نت ورك ماركتينگ تو ايرا مشكل داره ولي آيا كسي از بزرگان علم اسلام نظري يا فتوايي يا استفتائي به نفع گلدماين داده اند ؟ ممنون مي شم جوابمو بدين . البته من الان تقريبا هزار تا زير مجموعه دارم .
10 سال زمان دارين براي آزاد سازي سكه! طرح چهار ساله اي وجود نداره!

dolar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تغيير بانك GMI به يك بانك استراليايي كي اطلاعات داره ؟ در ضمن كي سكه 500 دلاري آماده مي خواد من دارم ؟
[email protected]

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

اگر می‌خواهيد در مورد بازاريابی شبکه‌ای بيش‌تر بدانيد سری به وبلاگ کلاه‌برداری زنجيره‌ای بزنيد.

الگوی کلی بیانات يک عضو شرکت بازاریابی زنجیره‌ای X مثل گلدکوئست، گلدماین، ایرانبین، "سایت‌های کلیک کن پول بگیر!" و ...:

شرکت X بسیار عالیست. من کاملاً از آن راضیم. همه از آن راضیند. صاحبان شرکت بسیار تحصیل‌کرده هستند. تا به حال درآمد خوبی داشته‌ام. امنیت شرکت فوق‌العاده است! هیچ نقصی در کارش وجود ندارد. در کوتاه‌ترین زمان به تمام وعده‌هایش عمل می‌کند و ...! آن‌چه خوبان همه دارند شرکت X یک‌جا دارد!!

درست است که هیچ بقالی نمی‌گوید ماست من ترش است ولی بازاریابان زنجیره‌ای چه بسا بگویند ترشی من ماست است!

454C62D5FA.gif

بالا