• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره NOKIA 6630 ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چون دلتو مي زنه بعد ميبيني رو دستت مونده اولش برات گيرائي داره :rolleyes: من كه اين 6230 رو گرفتم هدف اصليم پخش موسيقيش بود و الان هم راضيم چون كيفيت پخش اون عاليه و منو راضي نگه داشته بگذريم از علاقه ام به طراحي و.....حالا اگه اين نبود چي؟؟؟ مي گفتم يه 1100 هم كارمو راه مي انداخت صرف قيافه گوشي (فقط قيافه) بعدا برات مسئله ايجاد ميكنه و عادي ميشه ...سعي كن يه گوشي بگيري با كارائي بيشتر قيافه و قيمت مناسب كه تو خرج زياد هم نيوفتي يه كم صبر كن 7610 داره مياد پائين فكر كنم كارتو راه بندازه ( اگه عشق سمبين هستي) ;)

noki_6630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! من از اين گوشي خيلي راضي هستم.حرف نداره چيزه خيلي باهاليه مخصوصا دوربين 1.3 MP كه واقعا عاليه.كيفيت صفحه عالي و سرعت عكس برداريش هم خوبه فقط حيف كه فايل هايpdf رو نميتونه باز كنه و بجاش فايل هاي ورد و اكسس رو باز مكينه بعدش هم اينكه بازي هاي 6630 رو من تا حالا نديدم شايد به همين زودي بياد چون اين گوشي CPU قوي تر ازN-Gage داره.ضمنا لطفا هر كي از بازي هاي اين گوشي خبري پيرا كرد به من هم بگه . راستي من 26 اسفند ماه با گارانتي نيا خريدم 445000 هزار تومان .متشكرم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مبارکه...
6630 از لحاظ سخت افزاری بدون شک قوی ترین SmartPhone موجود تو بازاره. از لحاظ کیفیت دوربین هم بهترین محصول نوکیاس. گوشی ـه هماهنگی ـه.
فکر کنم به صورت پیش فرض نرم افزاری برای خوندن فایل های PDF داشته باشه. اگر هم نداشته باشه، برای این کار نرم افزار زیاد هست مثل +PDF . پیدا کردنش نباید کار چندان مشکلی باشه. در مورد بازی هم چیزی که زیاده بازی های سری60 ـه. از بازی های 6600 و 7610 و ... می تونی استفاده کنی.

noki_6630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! من اين گوشي رو 445000 هزار تومان خريدم ! حرف نداره P900 بايد جلوش لونگ بندازه !كيفيت عكسبرداريش حرف نداره چه شب تو اتاق با نور معمولي و تو روز كه خيلي كيفيتش بهتره.راستي ــ Xplod جان Pdf رو حتي با اون برنامه هم باز نكرد .بايهاش هم بايد بهتر ازN-Gage باشه چون پردازنده قوي تري هم داره ئلي من پيداا نكردم اگر به من كمك كني ممنونت ! ميشم.

noki_6630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط فايل هاي . doc و اكسل رو باز ميكنه وPdf+ هم اصلا نصب نميشه.ميدونم كه بازي هاي سري60 روميشه نصب كرد ولي گوشي اي با اين همه قدرت حيف نيست كه بازي ها ي بهتر ي رو اجرا نكنه؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
هرچی گشتم تاپیکی برای این گوشی پیدا نکردم
این تاپیکو زدم تا این گوشی بی نظیر رو بیشتر بشناسیم

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
این مطلب به بررسی گوشی نوکیا مدل 6630 می پردازد :
وزن: 127 گرم ، تكنولوژي GPRS كلاس 10 و WAP 2.0 ، اتصال: Bluetooth™ (full support for data and headsets), USB 2.0 ، قابليت ارسال SMS، MMS و E-Mail ، رينگ تون پلي فونيك
10 مگابايت حافظه داخلي و 64 مگابايت حافظه خارجي ، ضبط فيلم تا يك ساعت ، شماره گيري با صدا ، ضبط صدا ، پشتيباني از برنامه هاي كاربردي جاوا (Midp ver 2.0) ، قابلیت عملکرد در سه باند و WCDMA ، زمان مكالمه : تا 3 ساعت و زمان انتظار : تا 11 روز.
این مدل در سال 200۴ وارد بازار شد . 6630 اولین گوشی 3G شرکت نوکیاست . همچنین اولین مدل دارای صدای استریو می باشد . این مدل فاقد رادیو و اینفرارد می باشد که عیب محسوب نمی شود . ویژگی برجسته این مدل ، دوربین 1.3 مگاپیکسلی ( 1.23 مگ واقعی ) و قدرت زوم 6X آن می باشد . کیفیت عکسهای گرفته شده با این مدل دارای کیفیت بالایی است تعداد رنگ آن نیز مانند مدلهای قبلی ( 7610،6670 و 6600) 65 هزار رنگ است . همچنین این مدل به سیستم عامل سیمبین ورژن 8 مجهز است که قابلیت نصب برنامه های مربوطه را داراست . این مدل دارای کابل USB برای اتصال به کامپیوتر نیز می باشد .
معایب 6630 : شکل ظاهری ، بزرگترین عیب این مدل علیرغم ویژگیهای منحصر به فرد، سیستم عامل آن می باشد . سیمبین ورژن 8 دارای مشکلات زیادی از جمله ناسازگاری با برنامه های ورژن قبلی ، مشکل گرفتن Bug و پایین آمدن کارایی گوشی و گم کردن شبکه و Restart شدن مکرر است که البته عجیب به نظر نمی رسد چون همیشه اولین ها با مشکلات این چنینی روبرو هستند مانند 6600 . ظاهرا مشکل سیستم عامل 6630 شرکت نوکیا را وادار به استفاده از سیمبین ورژن 8.1 در مدلهای جدید خود کرده است . نوکیا درمدل 3230 نیز از سیستم عامل اصلاح شده ورژن 7 ( 7610،6670و 6600 ) استفاده کرده است و این در حالیست که 3230 جدید تر از 6630 می باشد . سیستم عامل سیمبین ورژن 8 بطور آزمایشی روی مدلهای 6630 و 6681 نصب شده است

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
images

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از komeil666 :
میشه بگین که کجا رو گشتین و چیزی پیدا نکردین؟
در بخش موبایل بیش از 10 تاپیک در مورد این گوشی وجود داره. در ضمن این گوشی شاید دو سال قبل "بی نظیر" بوده باشه ولی الان دیگه این طور نیست.

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
xplod جان دیگه چرا میزنی بچه رو. خب دوست داره گوشی رو. وقتی k750 اون همه fan داره و 6630 مظلوم واقع شده آدم یه جوری میشه :D
ولی بی انصافی که بگیم دو سال پیش تاپ بود. الان هم 6630 نسبت به قیمت و وضیعت گوشی های موجود بین نوکیا تاپ هست. ولی خب روز به روز مدلها عوض میشه و مطمئناً تاریخ این گوشی هم میگذره.
به قول بچه ها "نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار" ;)

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
یه سوال داشتم
اون چراغی که بالای گوشی سمت راست است
برای چیه ؟؟؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
میشه ادرس چندتاشو بدی؟؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال داشتم
اون چراغی که بالای گوشی سمت راست است
برای چیه ؟؟؟

اون سنسوره جهت تنظيم كردن نور صفحه نمايش 6630 نسبت به نور محيط ;)

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
متشکرم
این گوشی اولین گوشی نسل سوم نوکیاست
درباره ی این نسل سوم کسی هست توضیحی بده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از komeil666 :

دیر اومدی وقتش گذشته....:p

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
اون سنسوره جهت تنظيم كردن نور صفحه نمايش 6630 نسبت به نور محيط ;)
نوره کی پد رو تنظیم می کنه نه نور صفحه نمایش رو

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با 668x کار نکردم اما 6630 با تنبلی خاصی نور صفحه رو هم تنظیم می کنه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حدودا 2 الی 3 ثانیه طول میکشه که مطمئنه از زمانیکه آفتاب غروب میکنه سریعتره!

بالا