• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Nokia N70 ٠

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
خوب میتونی از طریق یه فایل منیجر مثل fexplorer اونو توی پوشه ای غیر از پوشههای اصلی گوشی بگذاری.
اصلا یه پوشه درست بکن و توی اون بگذار.
خیلی راحت.

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب میتونی از طریق یه فایل منیجر مثل fexplorer اونو توی پوشه ای غیر از پوشههای اصلی گوشی بگذاری.
خیلی راحت.

با سلام حضور اساتيد محترم
بنده امروز گوشي ان 70 گرفتم و متوجه شدم كه دوربين ان تند تند قطع ميشه لطفا بفرماييد چرا خود به خود بعد از چند ثانيه بدون بالا بردن درب دوربين خودش قطع ميشه
با تشكر چاكر شما حميد:(

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
فکر نکنم تند تند باشه ! بعد از مدتی که از دوربین گوشی استفاده نکردید میره تو حالت استندبای ! وبا فشردن دکمه دوباره فعال میشه ! فکر کنم به خاطر ذخیره باطری باشه !!

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی راحت.

با سلام
استاد عزيز من مشكل اينستال كردن برنامه و تمها را ندارم مشكل من اينه كه حتي تمزهايي را كه مربوط به خود ان 80 هم ميباشد عبارت اكسپيرد سرتيفيكيد ميدهد و از ده تمز فقط يكي اينستال شد

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با سلام
استاد عزيز من مشكل اينستال كردن برنامه و تمها را ندارم مشكل من اينه كه حتي تمزهايي را كه مربوط به خود ان 80 هم ميباشد عبارت اكسپيرد سرتيفيكيد ميدهد و از ده تمز فقط يكي اينستال شد
احتمالا از تم های ساین نشده استفاده می کنی.
روش ساین کردن http://mobilestan.net/showthread.php?t=20813

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض معذرت
من n72 دارم و به خاطر اینکه جای خاصی واسش نبود و n70 شباهت زیادی به 72 داره منم سوال هام رو اینجا مطرح می کنم
منم مشکل:
فرستادن picture message
اكسپایرد.... توی نصب
مشکل جمع کردن فایل های تصویری و عکس رو دارم. (که این آخری رو با نرم افزار photorite حل کردم که بد نیست میشه تحملش کرد به غیر از قسمت عکس گرفتنش.)
رادیوش فقط دو موج میگیره (در صورتی که mp3 player لگن 6 تا میگیره)
بعضی وقتها رم رو پیدا نمیکنه
شارژش خوبه
real player فقط فایل های mp4 که خودش گرفته اجرا میکنه
بعضی وقتها هم با اینکه در دوربین بازه ولی برنامه عکس گرفتن اجرا نمیشه که باید سیستم رو ریست کنی

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
با عرض معذرت
من n72 دارم و به خاطر اینکه جای خاصی واسش نبود و n70 شباهت زیادی به 72 داره منم سوال هام رو اینجا مطرح می کنم
منم مشکل:
فرستادن picture message
اكسپایرد.... توی نصب
مشکل جمع کردن فایل های تصویری و عکس رو دارم. (که این آخری رو با نرم افزار photorite حل کردم که بد نیست میشه تحملش کرد به غیر از قسمت عکس گرفتنش.)
رادیوش فقط دو موج میگیره (در صورتی که mp3 player لگن 6 تا میگیره)
بعضی وقتها رم رو پیدا نمیکنه
شارژش خوبه
real player فقط فایل های mp4 که خودش گرفته اجرا میکنه
بعضی وقتها هم با اینکه در دوربین بازه ولی برنامه عکس گرفتن اجرا نمیشه که باید سیستم رو ریست کنی

سلام
منم n72 دارم می گم بیا ما دوتا یه تاپیک بزنیم
شوخی کردم:p ولی رادیوش که فقط FM رو می گیره رم رو نمیدونم واسه چی پیدا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟ شارژش هم بد نیست اگه قاب پشتش هم زیاد واز وبسته شده و تند تند رو دوربین نمیره ولی احتیاج به ریست کردن نیست فقط برو تو منو توی image دوربین رو انتخاب کن!!!!!!
ولی درخواست من: pdf رو من پاک کردم می تونی برنامه ارجینالش که رو گوشی هست رو به من بدی؟؟؟؟؟؟؟

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تو گوشی چند تا فایل دارم که هر کار میکنم نمیتونم پاک کنم میشه بگین باید چی کار کنم آیا برنامه ای هست که کمک کنه؟
ممنون

بالا