مبارک باشه خوش اومدی !خب بالاخره منم به جمع آی 900 ها پیوستم![]()
16 گیگ مدرن بلک
ولی فعلا کابل USB ندارم تا برنامه بنصبم یا آهنگ و فیلم بریزم![]()
ممنون بحرین جانمبارک باشه خوش اومدی !
اگه کامپیوترت بلوتوث داشته باشه میتونی از طریق بلوتوث این کار رو بکنی فعلا !
بعدش هم ببینم مگه توی کارتن گوشیت کابل یو اس بی نبوده ؟؟؟
نکنه فروشنده کلاه گذاشته سرت بهت نداده ؟
iهمون روشی که بحرین عزیز فرمودن در پست اول هم لینکش هست.بلندی صدای امنیا د هنزفری رو از روشی پیشنهاد یکنید؟
میگن هک میشه؟
مازیار جان ببینم هر استپ که انجام دادی ایا اپلای کردی یا نه ؟من والله اون روش که محمد نوشته برای زیاد کردن صدا استفاده کردم و دقت هم کردم که دقیقا همون کار رو بکنم..
منتها باز هم نشد و کار به هارد ریست کشید...البته قبلش میخواستم هارد ریست بکنم گفتم این رو هم امتحان کنم که اگر جواب نداد هم مهمه نباشه که متاسفانه جواب نداد...
فکر کنم بگیر نگیر داره...چون دقیقا همون کارهایی که گفته بود انجام دادم ولی صدای گوشی به کل خفه شد که بعدش هم هارد ریست کردم...
مازیار جان ببینم هر استپ که انجام دادی ایا اپلای کردی یا نه ؟
چون اگه هربار اپلای نکنی صدای گوشی کاملا خفه میشه به همین خاطر این نکته رو من با رنگ قرمز نوشتم و تذکر هم دادم که هر بار باید اپلای بکنید تا کار به هارد ریست نکشه !
دوستان من یه مشکل و یه سوال دارم
مشکلم اینه که این برنامه عربایزر که در پست اول هست هر کاری می کنم تا 300 کیلوبایت اول دانلود میشه دیگه قطع میشه، از دوستان کسی می تونه زحمت بکشه جای دیگه هم آپلود کنه؟
سوالم اینه لینک برنامه گارمین که دادین گزینه خرید داره، برنامه رایگان نیست؟
سوالم اینه لینک برنامه گارمین که دادین گزینه خرید داره، برنامه رایگان نیست؟
خب کرکش کجا گذاشتین؟نه گارمین مجانی نیست ولی کرکش کردن
خب کرکش کجا گذاشتین؟
عربایزر رو چی کنم ؟![]()
دستت درد نکنه بحرین جانخدمت شما اين كيجن گارمین :
آهان باشه ممنون الان ردیفش می کنمهمون برنامه عربی که li@ گذاشته رو بریز تو گوشی...از عربایزر بهتره..چون منوها رو عربی نمیکنه...فقط متون فارسی رو نشون میده..خیلی هم برنامه خوبیه...