به نقل از msmkhm :اينفرارد در واقع همون اشعه مادون قرمز است و inferaRED يعني همون مادون قرمز. در اينفرارد از اشعه مادون قرمز براي ارسال اطلاعات استفاده مي شود. در حاليكه در بلوتوث از امواج الكترومغناطيسي براي ارسال اطلاعات استفاده ميشود. به همين دليل در اينفرارد بايد حتما دو وسيله روبروي هم در فاصله بسيار نزديك قرار بگيرند ولي در بلوتوث مي تواني از فاصله مثلا 20 متري هم اطلاعات رو ارسال كني درضمن سرعت بلوتوث بيشتر از اينفرارد است.
سلام دوستان. من يه تازه وارد تازه كارم. مي دونم اينجا جاي پرسيدن اين سوال نيست! ولي لطفا يكي به من جواب بده چه جوري مي تونم يه سوال تازه رو از جمع بپرسم؟
راستي من يه k300 خریدم حدود 2 هفته پیش. می تونم بگم عالیه! مثل یه رویا می مونه (نه دیگه خالی بندی شد) به هر حال، تا چند روز پیش مادون قرمزش عالی کار می کرد بدون هیچ نرم افزار جانبی ولی از دیروز تا حالا کار نمی کنه. می ترسم مثل همه چیز دیگه تو ایران در عرض دو هفته مادون قرمزش expire شده باشه و نياز به خريد يك نرم افزار جانبي داشته باشه. كسي تا حالا به اين مشكل برخورد كرده؟ باز هم عذر مي خوام كه به علت نابلدي يه جاي بي ربط رو براي پرسيدن اين سوال انتخاب كردم.