• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از daftarekhaterat :
منظورت كدام مدل هست؟!
pic410fv.jpg

pic420tv.jpg

Nokia N90

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از xPlod :
تنها محصول نوکیا که از لحاظ کیفیت دوربین می تونه با اینا برابری کنه حداقل دوبرابر قیمت و حدود دو برابر وزنشه.
تاييد ميشه!
33.gif

arash8867

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
تنها محصول نوکیا که از لحاظ کیفیت دوربین می تونه با اینا برابری کنه حداقل دوبرابر قیمت و حدود دو برابر وزنشه.

هر جوري حساب كوني se از nokiaسوسول تره.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Niaz :
چند وقت پيش هنگ كنگي ها تونستند K750 رو با firmware مربوط به W800 آپگريد كنن و جديدا يك شركت سوئدي با دريافت 199 كرون اين كار رو انجام ميده
19.GIF
4.GIF

لينك رو ببينيد
این کار به سادگی انجام میشه. فقط چند تا نکته باقی می مونه. بعد از ارتقای f/w به W800 یا همون R1K00x، گوشی دیگه قابلیت اتصالش به کامپیوتر به وسیله کابل USB رو از دست میده. چون درایورهای موجود برای K750 نوشته شدن و چون هنوز این گوشی توزیع نشده در سایت
se.gif
هم درایور های مربوطه اش موجود نیست.
نکته دیگه این که حرف و حدیث در مورد برگشت پذیر بودن این کار به خاطر ثابت موندن IMEI زیاده و هنوز کسی در این مورد نظر قطعی نداده.
و نکته آخر هم این که با این کار فقط و فقط قابلیت Flight Mode اضافه میشه و کاربردی دکمه ی Task تغییر می کنه. حتا UI گوشی ثابت می مونه و هیچ تغییر مشهودی در گوشی مشاهده نمی شه.

در مجموع به نظر من فقط هیجان این کار می تونه دلیل خوبی برای ارتقای (تغییر) f/w باشه. اما من اگه K750 داشتم حتمن این کار رو می کردم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در ضمن من عنوان این تاپیک رو عوض می کنم.

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

2تا تاييد ميشه...

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
Sony Ericsson W800i
25106301841161529og.jpg

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عجب بسته بندی داره ها ... پشمام ریخت وقتی دیدم ... بابا ایول ...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ممنون از خبرتون.

قیمت شروع فروشش کاملا امیدوار کننده اس: 625$.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ميشه يه توضيح بديد ؟ كجا اومد ؟ تو ايران ؟! xplod جان مگه نگفته بودي كرسيمس مياد ؟

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سيستم عاملش هم بگين ؟
در ضمن كي مي دوونه ساخت كجاست ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شایان جان، من گفته بودم که کریسمس وقت خریدنشه. اما حالا حرفم رو پس میگیرم چون
se.gif
خرق عادت کرده.
معمولا وقتی که گوشی ای از طرف تولید کننده معرفی میشه زمان توزیع ش رو بر حسب فصل بیان می کنن و تقریبا در اکثر موارد روزهای آخر اون فصل گوشی رو توزیع می کنن. یعنی وقتی می گن K750 قراره Q2 بیاد به بازار، از آخرین روزهای اون بازه برای این کار استفاده می کنن و مثلا طی دو هفته آخر اون فصل گوشی رو توزیع می کنن.
این W800 هم قرار بود Q3 منتشر بشه که با توجه به بازار مناسب K750 و سابقه این شرکت ها، کسی حدس نمیزد که این گوشی زودتر از September بیاد. حتا توی فروم های خارجی هم من ندیدم که کسی خبری از عرضه اش بده در حالی که K750 از یک ماه قبلش روز انتشارش (23May) معلوم بود. با این حساب من گفته بودم که کریسمس زمان مناسبی برای خرید گوشی ـه تا هم قیمتش مناسب بشه و هم ایرادی نرم افزاری اولیه اش برطرف بشه.

اما ظاهرا علتی باعث شده که
se.gif
این گوشی رو زودتر از موعد مقرر روانه بازار کنه و حتا عبارت Coming Soon رو هم از سایتش حذف نکنه. توی بخش ساپورت هم هنوز اثری از این گوشی به چشم نمی خوره. حالا علت چیه هنوز نمی دونم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چه جالب ! خوب حالا اين كه ميگن اومده .... كجا اومده ؟ ايران هم رسيده ؟ راستي يه بار گفته بودي اين k750 ها زود اومده بود FW ش نميدونم چي چيه ! ( يه اسمي گفتي كه يادم نيست ... تو مايه هاي اينكه اون اصليه نيست ) اين w800 هم از هموناس ؟

( فريد بيا كه بحث تخصصي شد :D )

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
ميشه يه توضيح بديد ؟ كجا اومد ؟ تو ايران ؟! xplod جان مگه نگفته بودي كرسيمس مياد ؟
از گمرگ مهرآباد در حال ترخيصه و قيمت فروش براي مصرف كننده حدود 550 الي 590 خواهد بود( به احتمال زياد مانند 750 خيلي سريع قيمتش سقوط كنه) . در قشم رويت شده به قيمت 525 تومان. ببخشيد فقط در همين حد اطلاع دارم<!-- / message --><!-- sig -->

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Prototype به معنای نمونه ی اولیه.
خیلی بعید نیست از همونا باشه اما سایتای معتبری دارن میفروشنش. و این یعنی این که به هر حال فروشش طی چند روز آینده آغاز خواهد شد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا اين w800 با w800i چه فرق داره ! اين k750 هايي كه تو بازار الان هست i هست يا معمولي ؟ چطوري ميشه فرقشون رو فهميد ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چیزی به اسم W800 یا K750 وجود نداره!
همه شون حتمن یه پسوند i به معنای International یا c به معنای China و یا a به معنای America دارن. این پسوندها محدوده ی توزیع رو مشخص می کنه که بیانگر باندهای پشتیبانی شده و زبان اون محدوده اس.

بالا