• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W800i ٠

AAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم اومدم به جمع طرفدارها

خوش اومدم!!
TinTin جان خيلي مخلصيم
با پست‌هات كلي حال مي‌كنم

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من یه مشکل اساسی با مموریم دارم )1 gig high speed) وقتی دارم آهنگ يا چيزه دگه توش می ريزم با رم ريدر يه هو ارتباط قت ميشه ميگه بايد مموری را فرمت کنم .واقعاً موندم چی کار کنم که درست بشه.به جاي هم که ازش خريدم دست رسی ندارم

AAZZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از miladali :
من یه مشکل اساسی با مموریم دارم )1 gig high speed) وقتی دارم آهنگ يا چيزه دگه توش می ريزم با رم ريدر يه هو ارتباط قت ميشه ميگه بايد مموری را فرمت کنم .واقعاً موندم چی کار کنم که درست بشه.به جاي هم که ازش خريدم دست رسی ندارم
چرا با Disk2Phone نمي‌ريزي

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
هيچ فرقی نداره هر جور که ميريزم اين مشکل وجود دارد

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
یکی از دوستانی که به اینجا (تبدیل K750 به W800 ) رو دیدند لطف کنه فایل های W800 رو بزاره تا ما استفاده کنیم (مربوط به هک که تو صفحه 2 نوشته)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان دست2 w800 چنده؟؟ اگه تمیز باشه چند می شه رد کرد؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میبینم که میخوای گوشیتو بفروشی:p
حالا چی میخوای بگیری؟ :rolleyes:

نویزی جان، رد کردم رفت، اونم مفت:( :( :(
ولی خوب ایشالا می خوام یه اورکس ای900 بگیرم:cool: اگه قیمتش همونی باشه که فکر می کنم:wacko:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
از کجا بدونیم که باطری اصلی خود گوشی هست!
من دیروز یه w800i گرفتم که مالزی هست ولی باطریش چینی هست
یه مقداری فکر کنم که زود باطریش خالی شد حدود 4 ساعت باهاش کار کردم و نصف شارژ خالی شد
این طبیعیه؟:wacko:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام خدمت عزیزان W800 ها :
لینک جدید update فریم ویر w800 رو با یه توضیحی در مورد نحوه update کردن هم میدید :blush:
ممنون میشم.:)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بود خریدش و نمیدونم w800 اولی رو تا حالا دیدید یا نه!
به جای گزینه PlayNow در گوشه سمت چپ بالا گزینه E-Plus Wap رو داره و صدای اسپیکر گوشی خیلی کمه,w800i هم هست و ساخت مالزی :)
ولی نمیدونم چرا انقدر بعضی از چیزهاش خیلی پایین تر از w800های جدیده :cool:
فکر کنم w800های جدید فریم ویرش update شده یعنی به آخرین ورژنی که دارن update میکنن بعد شرکت
میرسونه به مشتری ,درسته!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
یه سوال جالب دارم,نمیدونم شما هم مثل من از Record sound در قسمت Entertainment استفاده کردید یا نه چون من معمولا سر کلاسهای دانشگاه شاید حدود 1 یا 2 ساعت صدای استاد رو سر کلاس ضبط میکنم و حجمی حدود 50 تا 90 مگابایت میشه:cool:
سوال جالب اینه وقتی از File manager میخوام برم فایل رو اجرا کنم موقعی که میخوام بیام سر اون فایل و اجراش کنم یه مکثی و کندی در حرکت منوها هستش و حتی موقعی که به فایلی که میخوام میرسم هم چیز از کار میفته و مثل این میمونه که گوشی قفل کرده باشه,حالا نمیدونم برای من اینطوریه یا برای همه دوستان هم یک چنین
مشکلی هستش:(
دوستان کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه یا نه؟
یه توضیحی بدید لطف بزرگی کردید ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قربان سعی کنید که یه فایل 80 مگی رو دیگه با گوشی باز نکنید....منتقل کنید به کامپیوتر....

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال جالب دارم,نمیدونم شما هم مثل من از Record sound در قسمت Entertainment استفاده کردید یا نه چون من معمولا سر کلاسهای دانشگاه شاید حدود 1 یا 2 ساعت صدای استاد رو سر کلاس ضبط میکنم و حجمی حدود 50 تا 90 مگابایت میشه:cool:
سوال جالب اینه وقتی از File manager میخوام برم فایل رو اجرا کنم موقعی که میخوام بیام سر اون فایل و اجراش کنم یه مکثی و کندی در حرکت منوها هستش و حتی موقعی که به فایلی که میخوام میرسم هم چیز از کار میفته و مثل این میمونه که گوشی قفل کرده باشه,حالا نمیدونم برای من اینطوریه یا برای همه دوستان هم یک چنین
مشکلی هستش:(
دوستان کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه یا نه؟
یه توضیحی بدید لطف بزرگی کردید ;)

مشکل شمارو دارم برین تو walkman هم که نمیشه اجراش کرد فعلا هیچ راهی نداره مگه صدارو رو چند حجم ضبط کنید

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از کجا بدونیم که باطری اصلی خود گوشی هست!
من دیروز یه w800i گرفتم که مالزی هست ولی باطریش چینی هست
یه مقداری فکر کنم که زود باطریش خالی شد حدود 4 ساعت باهاش کار کردم و نصف شارژ خالی شد
این طبیعیه؟:wacko:

اكثر باطري هاي سوني اريكسون ساخت چسن هستن پس مشكلي نيس

در ضمن اگه از واكمن گوشي استفاده ميكنيد و صداش از طريق اسپيكر پخش ميشه ، اينطور خالي كردن باطري طبيعيه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
قربان سعی کنید که یه فایل 80 مگی رو دیگه با گوشی باز نکنید....منتقل کنید به کامپیوتر....
چشم حتما همین کار رو باید انجام بدیم:)
آخه من فکر کردم با update کردن از طریق سایت و با گرفتن فریم ویر جدید درست بشه ؟;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
مشکل شمارو دارم برین تو walkman هم که نمیشه اجراش کرد فعلا هیچ راهی نداره مگه صدارو رو چند حجم ضبط کنید

ممنونم از راهنماییتون ولی من قبلا امتحان کردم،باید صدارو تا 15 دقیقه ضبط کنی بعد از دوباره رکورد جدید رو انجام بدی که به این مشکل برخورد نکنی اما در چنین حالتی هم تعداد زیاد فایلها کند میکنه!:rolleyes:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
در موقعی که گوشی رو با کلیدهای * و menu قفل میکنید هیچ دکمه ای فعال نیست ولی دکمه های 1 یا 9 رو فشار میدید روی صفحه ظاهر میشه و جالب اینجاست کلید 2 به تنهایی کار نمیکنه و حتما باید بعد از کلید 1 باید بزنید تا نمایش داده بشه :)
در آخر دیدم که فقط عددهای 112 و 911 رو وارد کنید دکمه call در سمت چپ میاد و میتونی تماس بگیرید بدون اینکه در منو calls ثبت بشه .
،ولی هر دو در قسمت emergency numbers در منو contacts->options->special numbers وجود داره دارها لبته 911 که باید مثل 110 ما شماره پلیس باشه ولی 112 رو نمیدونم :D

بالا