• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

marmozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن دبیلو950 بدنه ضعیفی هم داره چون بدنه اون اسلیم هست.
حافظه هاردیسک اون 3.81 گیگ هست

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من دبیلو 950 برای دوستم 248 تومن خریدم صداش توی هدفون مثل دبیلو 810 نیست و کمتره و مگا باس اون هم از دبیلو 810 ضعیف تر شده
و همچنین اکولایزر دستی نداره دلیلش چیه چرا سونی اریکسون گند زده به این گوشی سری واکمن

من w810 نداشتم ولی از صدای این گوشی خیلی راضیم! مخصوصا هدفون که خیلی عالیه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خیر هیچ راهی واسش نیومده :( باید منتظر فریم جدید بود تا شاید توی فریم جدید حل شده باشه تازه شاید :(

تا اونجایی که اطلاع دارم دیگه از فریم ور خبری نیست و اخرین فریمور این گوشی 1 اگوئست اومد و از این به بعد روی پروزه P1 به خاطر قدرت بیشتر اون کار می شه

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.

ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!

فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟

6g3xn5l.jpg

525lqfl.jpg

توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد پس؟؟؟؟چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟؟؟؟یعنی هیچ کی این مشکلات رو نداره؟؟؟؟؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1: مشکل SMS که گويا کامل حل نشده ، در تاپيک P990 مواردی توضيح دادن
2: اون شکل Walkman رو هم نمیدونم ، من هنوز زياد با این ور نرفتم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟

من یه فیلم از این گوشی دیدم که موقع پخش آهنگ رنگ تم عوض میشد فکر کنم باید تنظیم خاصی داشته باشه

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1: مشکل SMS که گويا کامل حل نشده ، در تاپيک P990 مواردی توضيح دادن
2: اون شکل Walkman رو هم نمیدونم ، من هنوز زياد با این ور نرفتم

ممنونم از جوابتون:)....برای ساعت smsچه تنظیماتی انجام دادین که ساعت دریافت و ارسال درست شده؟؟
گوشی شما هم در دریافت pim msgمشکل داره؟؟

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جای این بحثهای الکی بهتره یه ذره به مشکلات توجه کنیم و سعی کنیم که حلشون کنیم:41:
من دو روز پیش سوالاتی کردم ولی هیچ جوابی نمیدین و هی دارید میگید چرا صداش کمه چرا صفحه کلیدش اینجوریه....:f34r:

یه چیزی بگم:من این گوشی رو گرفتم هم صداش خوبه هم صفحه کلیدش،هر کسی هم که میگه این تور نیست حتما اصلا با این گوشی کار نکرده و سر خود حرف میزنه....:hmm::(

امیدوارم دیگه بحثهای الکی نباشه.

از دوستانی هم که جواب میدن تشکر میکنم.

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام
با توجه به اینکه جواب سوالای بالا رو هنوز ندادین من بازم سوال دارم!!!
1. وقتی که بلوتوث رو روشن میکنم و اطلاعات دریافت میکنم ، موقع دریافت اطلاعات گوشی هیچ زنگی برای اعلام دریافت بلوتوث از گوشی مقابل رو نداره:hmm:!! کسی میدونه چه جوری میشه درستش کرد؟؟

2. در مورد آخرینfireware w950 i.چیزی میدونه??

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شده هیچ کی نمیاد اینجا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink::wacko:یعنی سوالات من انقدر پیش پا افتاده هستن؟؟؟؟;):eek:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره سلام
با توجه به اینکه جواب سوالای بالا رو هنوز ندادین من بازم سوال دارم!!!
1. وقتی که بلوتوث رو روشن میکنم و اطلاعات دریافت میکنم ، موقع دریافت اطلاعات گوشی هیچ زنگی برای اعلام دریافت بلوتوث از گوشی مقابل رو نداره:hmm:!! کسی میدونه چه جوری میشه درستش کرد؟؟

2. در مورد آخرینfireware w950 i.چیزی میدونه??

اگه اون که موقع اجازه گرفتن برای رسیدن فایل از طریق بلوتوث رو میگی؟؟ نه! هشداری نمیده و جایی برای فعال کردنش نیست,p990 هم همینجوره و گوشی های نوکیا که من استفاده کردم هم اینو نداشتن.
firmware هم اگه گوشیت رو تازه گرفتی صداش بلندتر از قبلی ها هست ولی اگه با آخرین firmware گوشیت رو آپدیت کنی میگن صداش تا 30% زیاد میشه البته خودم آخرین firmware رو دانلود نکردم چون با این که هست مشکلی ندارم

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اون که موقع اجازه گرفتن برای رسیدن فایل از طریق بلوتوث رو میگی؟؟ نه! هشداری نمیده و جایی برای فعال کردنش نیست,p990 هم همینجوره و گوشی های نوکیا که من استفاده کردم هم اینو نداشتن.
firmware هم اگه گوشیت رو تازه گرفتی صداش بلندتر از قبلی ها هست ولی اگه با آخرین firmware گوشیت رو آپدیت کنی میگن صداش تا 30% زیاد میشه البته خودم آخرین firmware رو دانلود نکردم چون با این که هست مشکلی ندارم

مرسی از جوابت...

میشه سوالهای قبلی من و یه نگاه بندازی و بهم جواب بدی اگه می دونی.....
میشه اطلاعات اخرینfireware رو برام بذاری؟؟؟؟؟
میدونی شمارنده پیامک این گوشی کجاست؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا چه برنامه هایی رو گوشیت نصب کردی؟؟؟؟
واسه خوندن sms فارسی چه کار کردی؟؟؟؟pic msg مشکلی نداشتی؟؟؟؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
برای فارسی دیدن بهترین راه اینه - از نرم افزارها استفاده نکن گوشی رو بهم میریزه

اينا رو(فونت هارو از فایل زیپ خارج کن) بايد كپي كني تو مموري كارت داخل پوشه اي به نام Resource در آدرس زیر
Resource>Fonts

بعدش كه گوشي رو خاموش ميكني و روشن ميكني همه چي كه فارسي باشه نمايش داده ميشه

فایل های ضمیمه

• farsi in uiq3.zip
    353.4 KB · نمایش ها: 72

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فارسی دیدن بهترین راه اینه - از نرم افزارها استفاده نکن گوشی رو بهم میریزه

اينا رو(فونت هارو از فایل زیپ خارج کن) بايد كپي كني تو مموري كارت داخل پوشه اي به نام Resource در آدرس زیر
Resource>Fonts

بعدش كه گوشي رو خاموش ميكني و روشن ميكني همه چي كه فارسي باشه نمايش داده ميشه

سلام...من با این فونتها فارسی کردم گوشی رو ولی حالا یه مشکل پیش امده اونم هینکه حرف H بزرگ انکلیسی رو خیلی کشیده نشون میده.....همینطور عدد 8 انگلیسی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه کار کنم؟؟؟؟؟کمک؟؟؟؟؟؟

گوشی من w950 هست

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
نمیدونم من همچین مشکلی نداشتم

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم من همچین مشکلی نداشتم

ممنونم ... اون مشکل رو حل کردم... حالا یه سوال دارم :blush:

یک سری بازیها هستن که پسوند jar دارن وقتی که فایل زیپشون رو باز میکنیم تعداد زیادی فایل اون تو هست، حالا میخوام بدونم فایل اجرایی رو چطوری شناسایی کنم برای نصب؟:blink:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ممنونم ... اون مشکل رو حل کردم... حالا یه سوال دارم :blush:

یک سری بازیها هستن که پسوند jar دارن وقتی که فایل زیپشون رو باز میکنیم تعداد زیادی فایل اون تو هست، حالا میخوام بدونم فایل اجرایی رو چطوری شناسایی کنم برای نصب؟:blink:

شما فایل های با پسوند jar رو اصلا نمیخواد باز کنی همون جوری با پسوند jar بریز رو گوشی بعد از تو گوشی که انتخابش کنی مراحل نصب شروع میشه

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما فایل های با پسوند jar رو اصلا نمیخواد باز کنی همون جوری با پسوند jar بریز رو گوشی بعد از تو گوشی که انتخابش کنی مراحل نصب شروع میشه

اخه ممکن تو فایل زیپ باشن!!!!یعنی گوشی خودش بازش میکنه؟؟؟؟؟؟

بالا