• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson W950i ٠

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در حال حاضر جایی رو سراغ دارین که " آکبند " بفروشه ؟ خودم میگشتم جایی پیدا نشد
یکی دو جا داشتند که مشخص بود آکبند نیست, خلاصه اگر قیمت + آدرس داشتید ممنون میشم بدین
یکی از دوستان میخواد

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که گوشی سیمبیان سونی اریکسون دارند (مانند P1 or W960) خواهش دارم که امتحان کنند آیا فایلهای divx. یا avi. با سایز اصلی رو میتونن بطور کامل و بدون مشکل روی گوشیشون اجرا کنند؟
من خودم روی گوشی w950 با نرم افزارهای divx playerوpower movie تست کردم نشان میده ولی نمیتوان کل فیلم را نگاه کرد چون در وسط فیلم یا وقتی آنرا جلو و عقب میکنی هنگ کرده یا از برنامه error داده و خارج میشود

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
احتمالا فایلت مشکل داره
birgits_snill.gif
؛ من اجرا میکنم با همین برنامه ها(Power Movie ) ( W950 + P1 ) ، کاملترین برنامه ی پخش هم Core Player ه !
birgits_snill.gif
اون رو نصب کن دوباره یک تست بزن .
birgits_snill.gif

Edit : درضمن برای راحت تر اجرا شدن ، میتونی فیلمت رو کانورت کنی به MP4 ، فایل 700 MB تقریبا میشه 300 MB بدون از دست دادن کیفیت
birgits_snill.gif

Last edited by a moderator:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از دوستانی که گوشی سیمبیان سونی اریکسون دارند (مانند P1 or W960) خواهش دارم که امتحان کنند آیا فایلهای divx. یا avi. با سایز اصلی رو میتونن بطور کامل و بدون مشکل روی گوشیشون اجرا کنند؟
من خودم روی گوشی w950 با نرم افزارهای divx playerوpower movie تست کردم نشان میده ولی نمیتوان کل فیلم را نگاه کرد چون در وسط فیلم یا وقتی آنرا جلو و عقب میکنی هنگ کرده یا از برنامه error داده و خارج میشود

منتقل شد به بخش اصلی
همونطور که امیر گفت میتونید به Mp4 هم تبدیل کنید, از برنامه M3 استفاده کنید, بینظیر هست

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
چه مشکلی؟
نوش حدود 270 هست من تو علائدین تو 2 تا مغازه دیدم
P1 - 280
W960 هم 370

یه سری فونت کپی کردم توی مدیا مموری.فونت ها مشکل داشتن و الان گوشی حی رستارت میشه همون اول لود شدن!
مواظب باش با گوشیت:wub: ازین شوخیا نکنی مخصوصا با مموریش که اصلا نمیشه کاریش کرد!
به خاطر این مشکل خیلی مسخره نسبت به w960 هم حس خوبی ندارم! از طرفی گوشیه تاچ اسکرین + سیستم عامل میخوام! از لحاظ موسیقی هم میخوام خوب باشه.
احتمالا باید به p1 فکر کنم اما اونم با این قیمتش احتمالا خیلی زیاد میشه (اگر الان نشده باشه).
ممنون از راهنمایی تون و شرمنده بابت ارسال پست بی ربط

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مشکلی نیست که...مگه با فلش کردن درست نمیشه؟ بابا یارو ای سی گوشیش میسوزه عوض میکنن درست میشه.مال شما که نرم افزاریه...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه سری فونت کپی کردم توی مدیا مموری.فونت ها مشکل داشتن و الان گوشی حی رستارت میشه همون اول لود شدن!
مواظب باش با گوشیت ازین شوخیا نکنی مخصوصا با مموریش که اصلا نمیشه کاریش کرد!
به خاطر این مشکل خیلی مسخره نسبت به w960 هم حس خوبی ندارم! از طرفی گوشیه تاچ اسکرین + سیستم عامل میخوام! از لحاظ موسیقی هم میخوام خوب باشه.
احتمالا باید به p1 فکر کنم اما اونم با این قیمتش احتمالا خیلی زیاد میشه (اگر الان نشده باشه).

همونطور که مازیار اشاره کرد مشکل حل شدنیه, هزینه زیادی هم نداره
P1 قیمتش خیلی پایین اومد, الان باید حدود 290.000 باشه -یا کمتر

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مواظب باش با گوشیت:wub: ازین شوخیا نکنی مخصوصا با مموریش که اصلا نمیشه کاریش کرد!

اتفاقا مشکلی نداره - اخرش اینه که فلش میکنی درست میشه

همونی که گفتی میشه 960 : touch + Symbian 9.1 - Uiq3 - Walkman
این مشکلات به ندرت پیش میاد و دلیل خوبی نیست که از انتخاب گوشی منصرف بشیم، باید مواظب باشید که فایل ها درست کپی بشن ، تست شده باشن و ...

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
چرا اتفاقا آخر مشکله!
با فلش و آپدیت هم حل نمیشه! چون توی درایو D گئشی هست و فلش یا آپدیت کاری به اون ندارن!
اینجا رو ببینید!
کد:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=227430&highlight=w950+warning
باید عضو باشید تا بتونید ببینید

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
شما همچین کاری کردی؟

نه من یه سری فونت داشتم میخواستم کپی کنم توی D:\resource\fonts اما چون نمیزاشت منم حال نداشتم به کامپیوتر وصل کنم فولدر فونت رو پاک کردم و پوشه جدید رو کپی کردم! احتمالا فونت ها با w950 مشکل داشتن چون توی بعضی از فونت ها دیدم که نوشتن not for w950
گوشی رو رستارت کردم ببینم فونت ها چطورن که ....
مهم اینه! یه ایراد نرم افزاری هیچ راهی برای درست شدن نداره! حتی با باکس !

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
كسي هست گوشيش خراب باشه درست شدني نباشه بخاد Lcd اون رو بفروشه؟ يه اوراقي يا همچين چيزي.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
اتفاقا همین farshad1986 انگار گوشیشون مشکل پیدا کرده ...

آواتور جدید مبارک
من گوشیم با یه فرمت حافظه جانبی مشکلش حل میشه اما فعلا راهی نداره! با توجه به این که این مشکل برا خیلی ها پیش اومده احتمالا همین چند وقته حل میشه!
گوشی دوستمون تاچش خرابه و کیپدش هم خرابه! من پیشنهاد 70 تومن رو دادم برای گوشیشون اما گفتن با این قیمت نمیفروشن. فکر کنم با هزینه تعمیر بیشتر از یه گوشی دست دوم تعمیر نشده براشون در بیاد!
قیمت دست دوم این گوشی رو کسی میدونه؟

Last edited:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
كسي هست گوشيش خراب باشه درست شدني نباشه بخاد Lcd اون رو بفروشه؟ يه اوراقي يا همچين چيزي.

گوشی دوستمون تاچش خرابه و کیپدش هم خرابه! من پیشنهاد 70 تومن رو دادم برای گوشیشون اما گفتن با این قیمت نمیفروشن. فکر کنم با هزینه تعمیر بیشتر از یه گوشی دست دوم تعمیر نشده براشون در بیاد!

جناب khabaloo قصد فروش دارید ؟

اگه آره. چند ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چند وقتی هست که فایل های ویدئویی رو نمیتونم از توی File Maneger پخش کنم ... در واقع فقط صدا پخش میشه و گوشی هنگ میکنه !! / البته از توی قسمت ه Video که اجرا میکنم مشکلی نیست . از بچه ها کسی همچین مشکلی با Uiq ها داشته ؟!

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
چند وقتی هست که فایل های ویدئویی رو نمیتونم از توی File Maneger پخش کنم ... در واقع فقط صدا پخش میشه و گوشی هنگ میکنه !! / البته از توی قسمت ه Video که اجرا میکنم مشکلی نیست . از بچه ها کسی همچین مشکلی با Uiq ها داشته ؟!

من یادم میاد یه زمانی که اسمارت مووی یا اون یکی برنامه ه (الان هنگ کردم یادم نمیاد) رو نصب کرده بودم با باز کردن فایل های ویدئویی از فایل منیجر مشکل داشتم که با کپی یه فایل مشکل حل میشد.
یه سرچ بکن اون مشکل رو پیدا کن شاید همون باشه.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من یادم میاد یه زمانی که اسمارت مووی یا اون یکی برنامه ه (الان هنگ کردم یادم نمیاد) رو نصب کرده بودم با باز کردن فایل های ویدئویی از فایل منیجر مشکل داشتم که با کپی یه فایل مشکل حل میشد.
یه سرچ بکن اون مشکل رو پیدا کن شاید همون باشه.
همم ؛ مشکل همین بود ، البته PowerMovie استفاده میکنم .. با پاک کردنش الان فایل ها مشکلی ندارن ... / مرسی

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
ميخواستم بدونم برنامه اي هست که بشه مکالمات رو باهاش ضبط کرد ؟خيلی فوری نياز دارم .

بالا