دقیقا همینطوره..تو GSMArena هم یکی از یوزرها به همین مطلب اشاره کرد
your 5700 is the black one and the dirt that stick on your side part are invisible coz of black colour and you would not find any diff colour
5700 شما چون مشکی رنگه و یه قسمتش هم کثیف بشه مشخص نیست چون رنگ مشکی هست و نمی تونید فرق رنگ رو تشخبص بدید
حالا یه پیشنهاد جالب !!
I have a solution, you can wrap your phone wif motifed GMASK(Japanese plastic wrapping)your phone will look more beautiful even more than the new one......
من یه راه حل دارم.بهتره برای گوشیتون از GMASK که تلق پلاستیکی ژاپنی هست استفاده کید.گوشی شما هم خوشگل تر می شه و حتی مثه یه نو می مونه.
باسه دکمه c هم
my 5700's C button also peeled like the picture you show, that was because i'm typing sms too much...lol and i clean the c button, now there is no more white strip above c button. but the button still can be use
دکمه c گوشی منم مثه عکس شما شده..به خاطر این بوده که من زیاد sms تایپ می کنم..و دکمه c هم پاک کردم.دیگه باسه من از سفیدی دکمه c نمونه.اما از دکمه می تونم استفاده کنم !!
------
نتیجه اخلاقی
این مشکل همگانی هست و یه روزی هم نصیب ما می شود !!
در مورد پی30 ورلد !!
خواهشن بنده رو جز خائنین حساب نکنید !
فقط 2 تا پست زدم به جان خودم !!
---------
راستی امیر جان دیدم اونو ، بسیار با ظرافت انجام شده بود !
در مورد P30Wolrd والا چی بگم....!
باسه ظرافت هم اره
ضمنا باسه فایل منیجر که بتونی فایل های Jar , Sis بفرستی یا از Xplore استفاده کن و یا ActiveFile ...البته Xplore خیلی بهتره چون قابلیت کپی و پیست هم داره
برات پایین اپلود کردم
ضمنا باسه نمایش فایل های مخفی و ... از Setting برو تیکشون رو بردار