Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
فایده نداره ، بازهم اگه برنامه unsigned باشه نصب نمیشهقضیه Sign رو هم وردار : Menu > Tools > App.mgr. > Options > Settings > Software installation > All
فایده نداره ، بازهم اگه برنامه unsigned باشه نصب نمیشهقضیه Sign رو هم وردار : Menu > Tools > App.mgr. > Options > Settings > Software installation > All
من بجای اون Earphone مزخرفش ، اینو وصل کردم بهشرهگذر جان من شوخی کردم امدیوارم از دستم ناراحت نشی اینجا همه با هم شوخی میکنن من فک نمیکردم بهت بر بخوره . شرمنده دوست من .
خب کلا به نظر من طراحی این نوع هدست طراحی درستی نیست . بهتر بود یه چیزی بشه که دور گردن بندازیم و هر 2 طرفش به طور مساوی بلند باشه مثلا مثل هندزفری 6630 !
خلاصه که امیدوارم منو ببخشی
من بجای اون Earphone مزخرفش ، اینو وصل کردم بهش
رهگذر جان من شوخی کردم امدیوارم از دستم ناراحت نشی اینجا همه با هم شوخی میکنن من فک نمیکردم بهت بر بخوره . شرمنده دوست من .
خب کلا به نظر من طراحی این نوع هدست طراحی درستی نیست . بهتر بود یه چیزی بشه که دور گردن بندازیم و هر 2 طرفش به طور مساوی بلند باشه مثلا مثل هندزفری 6630 !
خلاصه که امیدوارم منو ببخشی
این نوع ایرفون ها کیفیت خیلی بالایی دارن ولی برای توی تخت خواب
اگه جایی که باشی یه خورده سرو صدا باشه دیگه فقط صدای بیرون رو میشنوی ! که اصلا جالب نیست .
هدفون خودش هم خیلی لق میزنه و مدام از گوش می افته .
من که هندزفری W810 قبلیم استفاده میکنم .
فکر کنم اصلی بین 10 - تا 15 تومن گیرتون بیاد ، شناخت اصل از تقلبیش هم کار بسیار آسونیه !:happy:
حالا این هدفون که ازش استفاده میکنی رو چند خریدی ؟
خوب اینجوری که خیلی بده حالا ایمیل از کجا بیاریم شما خودتت از این ایمیل ها نداری ما ثبت نام کنیم شما کد اکتیوش رو برامون بفرستیسایت symbiansigned داره عضو میگیره هر چه زودتر تا دوباره ثبت نام بسته نشده عضو بشید تا بتونید نرم افزارهای unsigned رو روی گوشیتون نصب کنید . در ضمن این سایت آدرس ایمیلهای یاهو و جیمیل و لایو و هاتمیل رو قبول نداره و باید از آدرس ایمیلهای دیگه مثل inbox.com استفاده کنید.
خوب اینجوری که خیلی بده حالا ایمیل از کجا بیاریم شما خودتت از این ایمیل ها نداری ما ثبت نام کنیم شما کد اکتیوش رو برامون بفرستی
میشه بگید چی هست ؟
سلام حاج امیر!میتونی ریویوی سایت gsmarena رو که در مورد 5700 نوشته شده ترجمه کنی؟؟؟؟؟!!!
من اینو 2سال پیش از توپخونه خریدم 6500
اصلا خودتون رو اذیت نکنید !!
من هر چه کردم نتونستم توی اون سایت کذایی ثبت نام کنم .
چه با ایمیل مجانی ، چه پولی .
این سایت ملتی رو سر کار گذاشته . باور کنید !
من که دیگه قید هر چی برنامه که ساین میخوان رو زدم ./
ولی اینم اصله!من اینو چند ماه پیش قیمت کردم .اصلش 16 هزارتومنه..الان باید یه دو سه تومنی کمتر شده باشه
اصل این هدفون رو روی MP3 پلایرهای کریتیو می دن.مثه مدل Zen
قلابش هم هست که سفید رنگه و 5-6 تومنه...صداش هم بد نیست خوبه اما بیس خیلی عالی مثه اصلش رو نداره.
من تونستم با ایمیل سایت خودم ثبت نام کنماصلا خودتون رو اذیت نکنید !!
ولی اینم اصله!
چون روی پلمپش یک برچسب داشت مشخصات + بارکد روش بود.
بعیده قلابی باشه ، اگه قلابی بود حداقل کیفیت بدنش باید یکم پایینتر می بود!
اصلا خودتون رو اذیت نکنید !!
درسته
روی یه پک پلاستیکی طوسی تیره رنگ هم هست.
رنگ هدفون هم کلا سفیده.
به طور 100 درصد نمی شه گفت قلابیه اما اصل هم نیستش.چون سیمش یه خورده نازک تر از اون هدفونی هست ه روی Mp3 پلایرهای کریتیو می دن
اون اصلش رو دو دقیقه باهاش میوزیک گوش کنی عاشقش می شی...چه قدرتی داره !!!! بیخود نیست که 16 تومن پولشه....
اگه بگی این قیمتت ماله کی و مال کدوم مغازست ممنون میشم..
چون شنبه که من علاالدین بودم 300 تومن بود.
میخوام بخرم فردا پس فردا
اون موقع هم که داشتم میخریدم فروشنده از اون 16 تومنی ها هم داشت ولی گفت یکیه فقط اون جعبه داره این نداره (ظاهرا مثل قضیه CPU هست که Tray و Box داره!)