• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا جاش چي ميخري؟
احتمالا يه 5700 ديگه!!!:lol:

soroushsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا جاش چي ميخري؟
احتمالا يه 5700 ديگه!!!:lol:

نه عزیزم دیگه همچین غلطی(دور از جونم)نمیکنم برم یه 5700 دیگه بخرم.کلا" دیگه دور نوکیا خط کشیدم. اون 5700 ملعون رو خودم 275000 تومان خریده بودم بعد از یک ماه و 12 روز که دستم بود به 200000 تومان فروختمش و رفتم یک گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.:D

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیزم دیگه همچین غلطی(دور از جونم)نمیکنم برم یه 5700 دیگه بخرم.کلا" دیگه دور نوکیا خط کشیدم. اون 5700 ملعون رو خودم 275000 تومان خریده بودم بعد از یک ماه و 12 روز که دستم بود به 200000 تومان فروختمش و رفتم یک گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.:D

شما كه خودتم اصلا نميدوني چه برندي رو دوست داري و از گوشيت چه انتظاراتي داري همون بهتر كه اصلا گوشي نداشته باشي.!!!!
تمامي اين مشكلاتي كه بچه ها گفتن تو همه 5700 ها هست.حالا تو يكي كمتر تو يكي بيشتر
و 100درصد ايراد نرم افزار گوشيه.و با آپديت بعدي حتما اين مشكل بر طرف ميشه.
فقط بايد صبر داشته باشيد.

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نبود؟!!!! :(
كسي يعني سراغ نداره اين دفترچشو؟!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
نبود؟!!!! :(
كسي يعني سراغ نداره اين دفترچشو؟!

سلام

دوست عزیز نیست همچین چیزی که شما می خوایید

لااقل من روی هیچ گوشی ندیدم دفترچه فارسی

شما چه چیزی دقیق می خوایید تا توضیح بدم....من سیر تا پیاز دفترچه انگلیسیش رو خوندم.چیز خاصی ننوشته بود

گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.

با اینکه خودم طرفدار بسیار بسیار شدید سونی اریکسون هستم و کلا عاشق سونی اریکسون هستم اما این مقایسه کاملا غلطه که بخواییم یه گوشی جاوا رو با یه گوشی سیمبین مقایسه کنیم

محض اطلاع عرض کنم که رقیب سرسخت کا800 گوشی ان 73 هست نه 5700....درست مقایسه کنید !!!!!!!

ضمنا کا800 یه گوشی جدید دیگه نیست.جز یه دوربین 3.2 برتر خاصی نسبت به 5700 نداره

شما که سیمبین باز نیستی همون روز اول یه گوشی جاوا می گرفتی خیلی بهتر بودش...باسه این موارد هست که می گن اول تحقیق کن بعد یه چیزی رو بخر !!!!

شما كه خودتم اصلا نميدوني چه برندي رو دوست داري و از گوشيت چه انتظاراتي داري همون بهتر كه اصلا گوشي نداشته باشي.!!!!

تایید می شود !

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
تمامي اين مشكلاتي كه بچه ها گفتن تو همه 5700 ها هست.حالا تو يكي كمتر تو يكي بيشتر
و 100درصد ايراد نرم افزار گوشيه.و با آپديت بعدي حتما اين مشكل بر طرف ميشه.
فقط بايد صبر داشته باشيد.
بله دقیقا
برای من اصلا پیش نیومده که صدام نره واسه ی طرف فقط تا حالا 4 بار ریست شده.

madibrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خیلی خوشحال نباش !
عموی من هم کا800 داشت و بعد از 2 ماه رفت 100 تومن زیر قیمت فروخت !
joy stick کا 800 پدرت را در میاره !
من که هنوز از 5700 ام راضیم و این مشکلات فضایی بعضی دوستان را ندارم !:p

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
منم ف روختمش!

الانم نوکیا 6300 دارم!

ماهه:p
جیگره:p

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دیروز یک کلیپ 25 فریم به گوشی دوستم که N73ME بود فرستادم ، با CorePlayer اجراش کرد و مشاهده کردیم که گوشی کاملا کم آورد و هی گیر میکرد تصویر!

من روی گوشی خودم کلیپ 30 فریم هم ریختم و راحت اجرا شده بدون یک ذره افت!:cool:

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
یافتم یافتم یافتم!!مبارک باد این پیروزی!!!روش خروج کامل از موزیک پلیر را یافتم!!هر چند میدونم نیازی به خروج کامل از موزیک پلیر در 5700 نیست ولی برای کسانی که دوست دارند به طور کامل خارج بشن بدرد میخوره!!
گوش کنید:ابتدا بر روی یک اهنگ گزینه ی option رو بزنید سپس گزینه ی album art رو بزنید!سپس گزینه ی option رو بزنید گزینه ی change رو بزنید!گالری عکسها باز میشه!شما رو گزینه ی اول که اسمش download graphic هست کلیک کنید!!سپس option رو بزنید و گزینه ی exit رو بزنید خواهید دید که موزیک پلیر بسته میشه و حتی علامت ابی رنگ که نشانه ی باز بودن فایل هست از روی ارم موزیک پلیر میره و در task manager نشون موزیک پلیر دیگه نشون داده نمیشه!!البته مشکل بسته نشدن موزیک پلیر رو در ان73 های موزیکال جدید نیز دیده ام!!موزیک پلیر رو شبیه به 5700 کرده اند و موزیک پلیر هیچ وقت بسته نمیشه ولی باز هم میگم که این عیب نیست و فقط 8 کیلو بایت از فضای rom گوشی اشغال میشه!!در مورد گیر کردن بعضی کلیپها در ان73 موزیکال من هم با دوستومن موافقم!!یک کلیپ 3 جی پی بود که در دقیقه ی 2 کلیپ در ان73 موزیکال گیر میکرد ولی در 5700 به راحتی اون کلیپ اجرا شد و اصلا گیر نکرد!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
یافتم یافتم یافتم!!مبارک باد این پیروزی!!!روش خروج کامل از موزیک پلیر را یافتم!!هر چند میدونم نیازی به خروج کامل از موزیک پلیر در 5700 نیست ولی برای کسانی که دوست دارند به طور کامل خارج بشن بدرد میخوره!!
گوش کنید:ابتدا بر روی یک اهنگ گزینه ی option رو بزنید سپس گزینه ی album art رو بزنید!سپس گزینه ی option رو بزنید گزینه ی change رو بزنید!گالری عکسها باز میشه!شما رو گزینه ی اول که اسمش download graphic هست کلیک کنید!!سپس option رو بزنید و گزینه ی exit رو بزنید خواهید دید که موزیک پلیر بسته میشه و حتی علامت ابی رنگ که نشانه ی باز بودن فایل هست از روی ارم موزیک پلیر میره و در task manager نشون موزیک پلیر دیگه نشون داده نمیشه!!البته مشکل بسته نشدن موزیک پلیر رو در ان73 های موزیکال جدید نیز دیده ام!!موزیک پلیر رو شبیه به 5700 کرده اند و موزیک پلیر هیچ وقت بسته نمیشه ولی باز هم میگم که این عیب نیست و فقط 8 کیلو بایت از فضای rom گوشی اشغال میشه!!در مورد گیر کردن بعضی کلیپها در ان73 موزیکال من هم با دوستومن موافقم!!یک کلیپ 3 جی پی بود که در دقیقه ی 2 کلیپ در ان73 موزیکال گیر میکرد ولی در 5700 به راحتی اون کلیپ اجرا شد و اصلا گیر نکرد!
مگه Music Player با نگه داشتن دکمه Menu و بعدش زدن دکمه C برروی آیکونش بسته نمیشد ؟

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوشحال نباش !
عموی من هم کا800 داشت و بعد از 2 ماه رفت 100 تومن زیر قیمت فروخت !
joy stick کا 800 پدرت را در میاره !
من که هنوز از 5700 ام راضیم و این مشکلات فضایی بعضی دوستان را ندارم !:p

كا 800 من هم تقريبا بعد از 1-2 ماه جوي استيكش خراب شد.
البته فقط جهت پائينش.
روزاي اول يكم كه با جوي استيكش كار كني انگشتت درد ميگيره ولي بعدا كم كم عادت ميكني.
در كل مشكل خيلي حادي نيست

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها بيائين يكمي به اين تاپيك جون بديم واقعا بي حال شده!!!
نميخوام مقايسه كنما ولي تاپيك 5700 در فروم پي سي ورلد رو ببينيد.واقعا عاليه از تمومه كلوپاش بيشتر پست داره.
واقعا حيفه اين تاپيك.به اين خوبيه
البته بماند كه بعضي از بروبچ p30 اينجا هم اومدن!!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در مورد 5700 صحبت کنيد و بحث هايی جانبی رو تموم کنيد

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

این باگ هست !!!!!!

ضمن اینکه در هنگام پخش کردن میوزیک این عمل رو انجام می دید که اتوماتیک پلایر رو می بنده....

البته ممکنه باگ هم به حساب نیاد اما کلا وقتی که یه میوزیک گوش می کنید برید از قسمت Album Art یه عکس انتخاب کنید و اوکی کنید اتوماتیک پنجره پلایر بسته می شه و جالب اینه که وقتی میوزیک پلایر رو اجرا می کنید دیگه از اون اهنگ پلی نمی کنه و یه میوزیک دیگه رو نشونتون می ده

مگه Music Player با نگه داشتن دکمه Menu و بعدش زدن دکمه C برروی آیکونش بسته نمیشد ؟

خیر.

نوکیا صلاح دیده به خاطر اینکه ممکنه شما هر ثانیه پنل رو بچرخونید دیگه مدیا پلایر باز نشه و میوزیک هارو لود کنه و وقت شما رو بگیره...خیلی سریع به داخل میوزیک پلایر برید.ضمن اینکه پلایر حجم زیادی رو نمی گیره و با باز بودنش مشکلی پیش نمی یاد از لحاظ اشغال شدن رم

نميخوام مقايسه كنما ولي تاپيك 5700 در فروم پي سي ورلد رو ببينيد.واقعا عاليه از تمومه كلوپاش بيشتر پست داره.

من شدیدا به این تاپیک افتخار می کنم !!! چرا که درسته پست هاش کم هست اما صدرصد تخصصی هست.حداقل 90 درصدش تخصصی هست !!

یه کاربر بخواد این گوشی رو بخره وقتی این تاپیک رو ببینه می یاد می خونه و کامل راهنمایی می شه !!

نه مثه اون تاپیک 100 و خورده ای صفحه هست.شما خودت حاضری بری 100 صفحه رو بخونی که مثلا یه اطلاعاتی رو پیدا کنی در مورد گوشی که می خوای بخری ؟؟!!

خیلی بهتره در این تاپیک پستی زده نشه اما اگر زده می شه تخصصی باشه و به خود گوشی ربط داشته باشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
امروز این ارفون رو برای گوشیم خریدم :happy:
prod14744_hdr_1_6_1.jpg

عالییه واقعا حرف نداره ، بالاخره هم تونستم باهاش کنار بیام! چون 3 مدل سری داشت تونستم اونی که مناسب گوشمه رو روش نصب کنم :rolleyes:

کیفیت صدا و باسش هم عالییه ، صدای بیرون هم دیگه اذیت نمیکنه :cool:

در کل به 5700 داران موزیک باز توصیه میشه :cool:

قسمت جالب قضیه اینه که قیمت این تو نت 31 دلاره ولی اینجا 20 میدن من 19 گرفتم :D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
prod14744_hdr_1_6_1.jpg

عالییه واقعا حرف نداره ، بالاخره هم تونستم باهاش کنار بیام! چون 3 مدل سری داشت تونستم اونی که مناسب گوشمه رو روش نصب کنم :rolleyes:

قیافه خوبی داره !! پسندیدم :D

از کجا گرفتی اینو؟؟

بیس چطوره؟؟واقعا فرق زیادی داره با هدفون خود گوشی؟؟؟به هدفون سری واکمن سونی اریکسون می رسه؟؟

من از هدفون سری واکمن خیلی راضیم.بیس خوبی می داد.

Edit

این فیش سوزنی داره یا 3.5؟؟

فکر کنم باید 3.5 باشه چون روی پک نوشته مناسب برای MP3 Player

اگر اینطور باشه باید از جک تبدیل گوشی استفاده کرد.اندازه سیم با جک 2.5 به 3.5 حدودا چقدر می شه؟؟به نظرت خیلی بلند نمی شه؟؟

روی هم رفته خیلی شیکه.این عکس بزرگترش و اینم پکش

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
prod14744_hdr_1_6_1.jpg

من این هدفونو از کجا باید بخرم؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
قیافه خوبی داره !! پسندیدم :D

از کجا گرفتی اینو؟؟

بیس چطوره؟؟واقعا فرق زیادی داره با هدفون خود گوشی؟؟؟به هدفون سری واکمن سونی اریکسون می رسه؟؟

من از هدفون سری واکمن خیلی راضیم.بیس خوبی می داد.

Edit

این فیش سوزنی داره یا 3.5؟؟

فکر کنم باید 3.5 باشه چون روی پک نوشته مناسب برای MP3 Player

اگر اینطور باشه باید از جک تبدیل گوشی استفاده کرد.اندازه سیم با جک 2.5 به 3.5 حدودا چقدر می شه؟؟به نظرت خیلی بلند نمی شه؟؟

روی هم رفته خیلی شیکه.این عکس بزرگترش و اینم پکش

از پاساژ ایران روبروی پله برقی نمایندگی کریتیو هست.

بیسش عالیییه :D ، اون هدفون خود گوشی که اصلا بیس نداشت :eek: توی گوشم هم نمیموند :wacko:
هدفون سونی اریکسون رو تاحالا تست نکردم.

فیش 3.5 داره ، خوبیش اینه که سیمش 5 سانتیمتره همش و وقتی به ریموت 5700 وصل میکنی دیگه سیمش زیاد بلند نمیشه :rolleyes:

اولش حالم گرفته شد که چرا 630 نخریدم چون این بند داره ولی نظرم عوض شد ، این خیلی بهتره و فشن هم هست :cool:

بالا