حالا جاش چي ميخري؟
احتمالا يه 5700 ديگه!!!:lol:
نه عزیزم دیگه همچین غلطی(دور از جونم)نمیکنم برم یه 5700 دیگه بخرم.کلا" دیگه دور نوکیا خط کشیدم. اون 5700 ملعون رو خودم 275000 تومان خریده بودم بعد از یک ماه و 12 روز که دستم بود به 200000 تومان فروختمش و رفتم یک گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.
نبود؟!!!!
كسي يعني سراغ نداره اين دفترچشو؟!
گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.
شما كه خودتم اصلا نميدوني چه برندي رو دوست داري و از گوشيت چه انتظاراتي داري همون بهتر كه اصلا گوشي نداشته باشي.!!!!
بله دقیقاشما كه خودتم اصلا نميدوني چه برندي رو دوست داري و از گوشيت چه انتظاراتي داري همون بهتر كه اصلا گوشي نداشته باشي.!!!!
تمامي اين مشكلاتي كه بچه ها گفتن تو همه 5700 ها هست.حالا تو يكي كمتر تو يكي بيشتر
و 100درصد ايراد نرم افزار گوشيه.و با آپديت بعدي حتما اين مشكل بر طرف ميشه.
فقط بايد صبر داشته باشيد.
نه عزیزم دیگه همچین غلطی(دور از جونم)نمیکنم برم یه 5700 دیگه بخرم.کلا" دیگه دور نوکیا خط کشیدم. اون 5700 ملعون رو خودم 275000 تومان خریده بودم بعد از یک ماه و 12 روز که دستم بود به 200000 تومان فروختمش و رفتم یک گوشی سالار سونی اریکسون کا 800 آی با یک گیگا بایت رم اضافی خریدم( 285000 تومان برام در اومد) واقعا" که سالار هر چی نوکیاست.
مگه Music Player با نگه داشتن دکمه Menu و بعدش زدن دکمه C برروی آیکونش بسته نمیشد ؟یافتم یافتم یافتم!!مبارک باد این پیروزی!!!روش خروج کامل از موزیک پلیر را یافتم!!هر چند میدونم نیازی به خروج کامل از موزیک پلیر در 5700 نیست ولی برای کسانی که دوست دارند به طور کامل خارج بشن بدرد میخوره!!
گوش کنید:ابتدا بر روی یک اهنگ گزینه ی option رو بزنید سپس گزینه ی album art رو بزنید!سپس گزینه ی option رو بزنید گزینه ی change رو بزنید!گالری عکسها باز میشه!شما رو گزینه ی اول که اسمش download graphic هست کلیک کنید!!سپس option رو بزنید و گزینه ی exit رو بزنید خواهید دید که موزیک پلیر بسته میشه و حتی علامت ابی رنگ که نشانه ی باز بودن فایل هست از روی ارم موزیک پلیر میره و در task manager نشون موزیک پلیر دیگه نشون داده نمیشه!!البته مشکل بسته نشدن موزیک پلیر رو در ان73 های موزیکال جدید نیز دیده ام!!موزیک پلیر رو شبیه به 5700 کرده اند و موزیک پلیر هیچ وقت بسته نمیشه ولی باز هم میگم که این عیب نیست و فقط 8 کیلو بایت از فضای rom گوشی اشغال میشه!!در مورد گیر کردن بعضی کلیپها در ان73 موزیکال من هم با دوستومن موافقم!!یک کلیپ 3 جی پی بود که در دقیقه ی 2 کلیپ در ان73 موزیکال گیر میکرد ولی در 5700 به راحتی اون کلیپ اجرا شد و اصلا گیر نکرد!
خیلی خوشحال نباش !
عموی من هم کا800 داشت و بعد از 2 ماه رفت 100 تومن زیر قیمت فروخت !
joy stick کا 800 پدرت را در میاره !
من که هنوز از 5700 ام راضیم و این مشکلات فضایی بعضی دوستان را ندارم !
یافتم یافتم یافتم!!مبارک باد این پیروزی!!!روش خروج کامل از موزیک پلیر را یافتم!!هر چند میدونم نیازی به خروج کامل از موزیک پلیر در 5700 نیست ولی برای کسانی که دوست دارند به طور کامل خارج بشن بدرد میخوره!!
گوش کنید:ابتدا بر روی یک اهنگ گزینه ی option رو بزنید سپس گزینه ی album art رو بزنید!سپس گزینه ی option رو بزنید گزینه ی change رو بزنید!گالری عکسها باز میشه!شما رو گزینه ی اول که اسمش download graphic هست کلیک کنید!!سپس option رو بزنید و گزینه ی exit رو بزنید خواهید دید که موزیک پلیر بسته میشه و حتی علامت ابی رنگ که نشانه ی باز بودن فایل هست از روی ارم موزیک پلیر میره و در task manager نشون موزیک پلیر دیگه نشون داده نمیشه!!البته مشکل بسته نشدن موزیک پلیر رو در ان73 های موزیکال جدید نیز دیده ام!!موزیک پلیر رو شبیه به 5700 کرده اند و موزیک پلیر هیچ وقت بسته نمیشه ولی باز هم میگم که این عیب نیست و فقط 8 کیلو بایت از فضای rom گوشی اشغال میشه!!در مورد گیر کردن بعضی کلیپها در ان73 موزیکال من هم با دوستومن موافقم!!یک کلیپ 3 جی پی بود که در دقیقه ی 2 کلیپ در ان73 موزیکال گیر میکرد ولی در 5700 به راحتی اون کلیپ اجرا شد و اصلا گیر نکرد!
مگه Music Player با نگه داشتن دکمه Menu و بعدش زدن دکمه C برروی آیکونش بسته نمیشد ؟
نميخوام مقايسه كنما ولي تاپيك 5700 در فروم پي سي ورلد رو ببينيد.واقعا عاليه از تمومه كلوپاش بيشتر پست داره.
امروز این ارفون رو برای گوشیم خریدم :happy:
عالییه واقعا حرف نداره ، بالاخره هم تونستم باهاش کنار بیام! چون 3 مدل سری داشت تونستم اونی که مناسب گوشمه رو روش نصب کنم
کیفیت صدا و باسش هم عالییه ، صدای بیرون هم دیگه اذیت نمیکنه
در کل به 5700 داران موزیک باز توصیه میشه
قسمت جالب قضیه اینه که قیمت این تو نت 31 دلاره ولی اینجا 20 میدن من 19 گرفتم
من این هدفونو از کجا باید بخرم؟امروز این ارفون رو برای گوشیم خریدم :happy:
عالییه واقعا حرف نداره ، بالاخره هم تونستم باهاش کنار بیام! چون 3 مدل سری داشت تونستم اونی که مناسب گوشمه رو روش نصب کنم
کیفیت صدا و باسش هم عالییه ، صدای بیرون هم دیگه اذیت نمیکنه
در کل به 5700 داران موزیک باز توصیه میشه
قسمت جالب قضیه اینه که قیمت این تو نت 31 دلاره ولی اینجا 20 میدن من 19 گرفتم
قیافه خوبی داره !! پسندیدم
از کجا گرفتی اینو؟؟
بیس چطوره؟؟واقعا فرق زیادی داره با هدفون خود گوشی؟؟؟به هدفون سری واکمن سونی اریکسون می رسه؟؟
من از هدفون سری واکمن خیلی راضیم.بیس خوبی می داد.
Edit
این فیش سوزنی داره یا 3.5؟؟
فکر کنم باید 3.5 باشه چون روی پک نوشته مناسب برای MP3 Player
اگر اینطور باشه باید از جک تبدیل گوشی استفاده کرد.اندازه سیم با جک 2.5 به 3.5 حدودا چقدر می شه؟؟به نظرت خیلی بلند نمی شه؟؟
روی هم رفته خیلی شیکه.این عکس بزرگترش و اینم پکش
تهران همونجایی که گفتم ، اهواز هم بگرد ببین نمایندگی کریتیو کجاستمن این هدفونو از کجا باید بخرم؟